12. května 2011

Ukázka nevhodného dotazu doTurbulence

Díky čtenáři, který poslal historii svého dotazu do Turbulence - pokaždé smazáno:


11.5.2011, 20:54

Nadpis: stínění slunce po celý den

Zpráva: Dobrý den, na základě mého pozorování oblohy cca. 2 let téměř nepřetržitě bych rád položil dotaz. Můžete mi prosím vysvětlit, proč v určitých dnech, kdy svítí slunce velice intenzivně a je absolutně jasno, tak nejvíce "přirozených" čar od letadel je na východě při východu slunce a na západě nic. Postupně jak slunce putuje po obloze, letadla zanechávají přímo před ním ty samé čáry (západ i východ je čistý) a ke konci dne, když zapadá tak jsou opět na západě a na východě je jasno. Připadá mi, jako by letadla účelově stínila slunci ve svitu. Ty stopy zůstávají přímo před sluncem jako nějaká mřížka po celý den. děkuji

Smazáno za 2 minuty pro porušení pravidel

Formuloval jsem tedy dotaz trochu jinak:

11. 5. 2011 21:06

Nadpis: Dotaz


Zpráva: Dobrý den, na základě mého pozorování oblohy cca. 2 let téměř nepřetržitě bych rád položil dotaz. Souvisí to nějak s vlhkostí vzduchu, či tlakem a intenzitou svitu slunce ?

Můžete mi prosím vysvětlit, proč v určitých dnech, kdy svítí slunce velice intenzivně a je absolutně jasno, tak nejvíce "přirozených" čar od letadel je na východě při východu slunce a na západě nic. Postupně jak slunce putuje po obloze, letadla zanechávají přímo před ním ty samé čáry (západ i východ je čistý) a ke konci dne, když zapadá tak jsou opět na západě a na východě je jasno. Jedná se o rozdílně atmosférické podmínky, či něco jiného ? Ty stopy zůstávají přímo před sluncem jako nějaká mřížka po celý den. děkuji za objasnění a nesmazání příspěvku

Smazáno za 10 minut pro porušení pravidel.

Další dotaz a ještě jinak:

11.5.2011 21:31

Nadpis: dotaz ohledně atmosféry

Dobrý den, na základě mého pozorování oblohy cca. 2 let téměř nepřetržitě bych rád položil dotaz. Souvisí níže položený dotaz nějak s vlhkostí vzduchu, či tlakem a intenzitou svitu slunce ?

Můžete mi prosím vysvětlit, proč v určitých dnech, kdy svítí slunce velice intenzivně a je absolutně jasno, tak nejvíce čar od letadel je na východě při východu slunce a na západě nic. Postupně jak slunce putuje po obloze, letadla zanechávají přímo před ním ty samé čáry (západ i východ je čistý) a ke konci dne, když zapadá tak jsou opět na západě a na východě je jasno. Jedná se o rozdílně atmosférické podmínky, či něco jiného, co způsobuje tyto čáry omezeně ? Ty stopy zůstávají přímo před sluncem jako nějaká mřížka po celý den. děkuji za objasnění a nesmazání příspěvku již podruhé, či prosím o odpověď, čím tento dotaz porušuje pravidla. Ptám se přeci k tématu počasí.

Další dotazy od jiných lidí byly smazány také a tak úvodní stránka diskuze je jen o smazaných dotazech, brzy to asi zavřou J

P.S. Orgonet: A taky že už to zavřeli.

12 komentářů:

  1. Milý Orgonetku,
    s láskou v srdci Děkuji za Tvou práci čas a energii, a dnes též za skvělou zábavu při sledování dotazů do Turbulence :-))) (viz smazano pro porušeni.....) Z časovych duvodu jsem nestihl podat dotaz - neva snad přiště:)
    Můj drahý děda říkával-"Co je hezký přijde zas ":) Při zamyšlení se nad moudry našich předků jim v duchu děkuji, vše funguje skvěle.
    Přeju krásný klidný úspěšný den :)
    s láskou sv.

    OdpovědětVymazat
  2. Některé hezké věci se vrátí určitě, jediná duha na obloze bude made in USAF http://www.youtube.com/watch?v=gJyaTjXrajY&feature=related

    HAARP neobvykle září, ale vyhýbá se frekvenci 2,5 Hz, která pravděpodobně vyvolala zemětřesení v Japonsku. Odneslo to Španělsko.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  3. Vidím, že Blogger opět funguje...
    Tady je zcela evidentně vidět, že cenzura opravdu nespí ( nejen na Turbulenci - diskuzi, stejně jako na jiných diskuzích Iděs a Aktuálně). Svého času byl odejit p. Zákopčáník, protože byl moc chytrý, a někdy měl v počasí nevhodné komentáře. Nahrazen byl zcela poslušnou paní Zárybnickou. O tom že veřejně probíhají NÍKÝM NEKONTROLOVANÉ MODIFIKACE POČASÍ prováděné soukromými firmami, u nás v podstatě nikdo neví. Jednou jsem u konkurence v diskuzi nechával link na NOAA formulář o hlášení modifikace počasí:
    http://www.corporateservices.noaa.gov/~noaaforms/eforms/nf1704r1.pdf

    Jsem si jistý, že by to paní Zárybnickou nechalo zcela chladnou. Přece nic takového neexistuje, že? (Bylo by to přece v televizi)

    OdpovědětVymazat
  4. ... obom vám Svetlo:-)leji a Orgonetku, Nibiru, Monach.., Hatikva.. i ostatným ďakujem.
    Múdrosť je múdrosť - môj ctený nie dedo ale Človek
    pri prvej návšteve mi povedal :
    "Ak ti bolo u nás dobre, prídeš zas."
    Ak je nám spolu dobre, držme si to!
    ....ááách zas ta soľ v očiach, keď na vás myslím
    :-DD.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  5. Ano...i můj dotaz byl smazán a nakonec diskuze uzavřena. Jsem technicky vzdělaný člověk, pracuji dle pozemských měřítek ve vysoké funkci( osobně si na to nepotrpím), manažerské. Je zcela jasné, že lidézabývající se počasím v ČHMÚ o tom vědí vše, odborné publikace o měření " aerosolové modulace počasí" existují...viz www.arxiv.edu..... . Smazání, normálních otázek daňových poplatníků je již naprostým vrcholem ignorance svobodného ducha, projevu a dokonce si troufnu říci, že i života samotného. Jsem přesvědčen o činnosti jiných entit, které jsou však mnohým vědcům, odborníkům, vojenským expertům zatajovány. Sám jsem loni natočil "UFO", které putovalo po obloze a poté zaslal na projekt záře. Přišla mi odpověď podepsána jistým pane Šiškou. Jelikož jsem pojal jisté vnitřní podezření, podíval jsem se na jeho jméno do rejstříku firem. Jaké bylo moje překvapení, že má firmy s ruskými občany a všechny čerpají dotace s EU a fondů, o kterých jsem nikdy ani netušil. Možná přijde někomu, to co píši paranoidní, ale video s "UFO" pošlu Orgovi. Žel jak bývá v těchto případech obvyklé( neplánujete taková setkání) je natočeno pouze mobilním telefonem. Po půl roce jsem však našel svědka z vesnice, kde bydlím, který mé pozorování potrdil. Nemluvil prý o něm pouze ze strachu, že by byl považován za blázna.
    Milan

    OdpovědětVymazat
  6. Milá, něžná Bo, díky. Jsme rádi, že vás máme. Zdravím na Slovensko.:-)) Mimochdem, víte už něco bližšího o své rodině ve Španělsku? Jsou v pořádku?

    OdpovědětVymazat
  7. Klidně na otázku odpovím já: Ty kondenzační sledy jsou zvýrazněné při východu a západu Slunce díky úhlu dopadajícího světla. Pokud jsou těsně nad obzorem, uvědomte si, že vidíte objekty desítky až stovky kilometrů daleko a proto se vám může zdát, že jich vidíte víc než jinde.

    To že byla diskuze zrušená se ani nedivím, protože dávno nešlo o diskuzi, ale propagaci jednoho názoru, jehož propagátor ani o diskuzi zájem nemá. Přiznejte si, že vám o odpověď nejde, protože nikdy nedostanete takovou odpověď, která by vás uspokojila (alias my jsme ti šmejdi co chtějí vyhubit lidstvo a vy naopak jeho spasitelé) - jde vám jen o další šíření vaší idelologie a získávání dalších příznivců.

    V.

    OdpovědětVymazat
  8. Milí Bo .....ďakujem brat moj :-) , po přečtení tvých slov...taky sůl v očích... . Ano slovy jednoho moudrého muže..... "jdi a dívej se!" A to se jim nelíbí, to nechtějí, abych šli, dívali se, sledovali a přemýšleli! Moc vás všechny zdravím! Milan - Mi

    OdpovědětVymazat
  9. Drahá Bo, Děkuji :-)
    Tví blízcí ve Španělsku jsou jistě živí zdraví silní a stateční, všichni obklopeni bílým energetickým ochranným štítem. Děkuji.

    viz anonnym 12. května 2011 13:23
    Jasné, viz výrok milého p. Hájka: "Je to pravda, bylo to v televizi" :-))))))))

    krásný den všem :-)
    s láskou sv.

    OdpovědětVymazat
  10. Pro Anonymní 12. května 2011 15:19:

    Projděte si mé galerie a popřemýšlejte, zda se jedná o kondenzační stopy:

    http://skywatch.rajce.idnes.cz/


    Guess

    OdpovědětVymazat
  11. Španielsko - rachlo to 70 km od nich.
    Oni spali pod ochranou svojich ochráncov, nepočuli, necítili.
    Lenže zas Etna haraší - idem jej poďakovať, a že to už stačí jej poviem.
    ++ prišiel mi email, Zrodenie sochy,
    o M. R. Štefánikovi a zapadlo mi jeho posolstvo
    .. bratia, Česi a Slováci držme spolu, tak nás nerozdelia.
    Asi zabehnem pozrieť na rodné Tešínsko, a ak niekto pôjdete na Slováky, prijmite pozvanie odo mňa na chalupu pri Krtíši.

    Love, Bo

    OdpovědětVymazat
  12. Pane Milane, prosím o celý odkaz. Děkuji
    www.arxiv.edu.....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.