17. května 2011

Už mě zase otravujou hackingem?

Před nedávnem mi zřejmě hackli mail - odhalili a poslali mi na něj moje heslo ... heslo se dá změnit, účet Google k tomu nabádá, že to mám dělat aspoň dvakrát ročně. To můžu, to není problém.

Kolem událostí se zablokovanou diskusí Turbulencí mi asi zase hackli blog - změnili mi podpis z Orgonet na Orgo. To bylo nejspíš drobné upozornění. Tak opět měním heslo - na velmi a velmi dlouhé ...

Vzápětí následovala "údržba" Bloggeru. Možná, že to bylo tak, že Blogger nemá rád hacking - když mu nabourají jeden blog, třeba OrgoNet, tak je to ohrožení systému, a Google udělá vše pro své dobré jméno. Možná proto potřebovali prověřit posty z inkriminovaného dne, aby viděli, co se na ně lepí ...

Po "údržbě" mi přestaly fungovat tagy - témata, nějak blbnou, ale moc to nevadí. Stejně bude třeba je přeorganizovat, už nevyhovujou.

I dneska se mi někdo cpal na blog i na mail, dopoledne se dalo na blog sice dostat, ale nechtěl nic dělat - pořád zaseklej. Teď blog jde, ale zase nejde nic dělat na mailu. Pořád se mi to odhlašuje.

Takže jdu dneska radši spát (:-)))

10 komentářů:

  1. kdo je našlápnutý,pojede i po karambolu sdělovadel....ostatní,co sem a kamkoliv nepáchli,mají tu rachotu teprve před sebou..to je jejich ranec,

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ako spánok náš Orgonete, de to, že jo ?
    Si silný, už si to dokázal, ďakujeme ti za tvoju prácu, z ozvy je vidieť ako zaberá.
    Prajem ti dobré ráno, deň, prítomný okamžik čistý ako obloha, ktorá na mňa hľadí za oknom.
    Je tam len jeden "pásik", to aby sme nezabudli :-)).... a prosím, lidi, nenechme se otrávit !!!
    Bo

    OdpovědětVymazat
  3. A tady je vidět , že jsme na správný cestě. Kdyby to tak nebylo, nikoho to nezajímá a nenamáhá se, když by na tom všem tady nebylo kus pravdy.:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Milý Orgonete, pravda vadí. Také si myslím, že mezi tou spoustou lidí, co vám a vašemu blogu fandí, je nějaký provokatér. Ale většina probouzejících se (také vaší zásluhou) stojí za vámi. Zdar ve vaší práci ze srdce přeje Nibiru.

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Bo, zase jste našla ta správná, vřelá slova. Díky vám za ně. S láskou Nibiru.

    OdpovědětVymazat
  6. vzduch nad Prahou září do stříbrna, opakuje se viděné už na Moravě
    mraky díky tomu vrhají výrazné stíny
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojte, fakt vás všetkých ľúbim - aj toho špióna :-)). A "láska je tu s nami, buďme s ňou" / P. Nagy/.
    Tak zapnime tie generátory už aj.
    Vieš milý Nibiru, raz som prešaltrovala /to je slovo/ a teraz sa to sype akosi samo, čo na srdci, to na jazyku.
    Hugs, a dík Bo

    OdpovědětVymazat
  8. Nevíte někdo něco o tom, že v Praze a Bratislavě jsou části letišť vymezeny pro letadla chemtrails, a je tam bez zvláštního povolení i zaměstnancům letiště vstup zakázán ? Ty areály prý navíc hlídají ozbrojené stráže. Viděl někdo něco takového ? Pokud je to pravda,pak nemáme ve sněmovně poslance a zrádné prodejné sráče !!!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Orgo
    taky musim podekovat za super web. Super zdroj informaci a moznosti sem i neco napsat, bez newspaku a cenzury.
    "Newspeak nebyl vytvořen pouze k vyjadřování světonázorových myšlenkových postupů vlastních oddaným stoupencům Angsocu, nýbrž proto, aby znemožnil všechny jiné způsoby myšlení. Záměr byl ten, že až si newspeak všichni jednou provždy osvojí a oldspeak bude zapomenut, stane se kacířské myšlení – to jest myšlení, které se odchyluje od zásad Angsocu – doslova nemyslitelné, aspoň v té míře, v níž je myšlení závislé na slovech (1984)"
    rimi

    OdpovědětVymazat
  10. K Anonym z 19.5. 13:42 ...
    je to dost možné - moje pozorování večer 18.5. mezi 20 a 22 hod. Praha. Od Ruzyňského letiště se táhla chmts zjevně v nižší "letové hladině" tak 2 až 5 km. Stopa byla viditelná až do tmy cca. 1,5 hod.
    * Jak poznat odkud letadlo letělo? Za dobu pozorování ... tímto prostorem startovalo 10 až 15 letadel směr Jih Evropy nebo J-Východ (odhad), ale žádné stopy nevyrobily ;-) ... možná to souvisí s bouřkami a příval. deštíky koncem týdne, nicméně i ten den odpoledne byla velmi "divoká" oblačnost.

    Zdravím všechny příznivce t.fóra - E*a

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.