16. května 2011

Vy jste ještě neviděli na vlastní oči UFO?

Zdá se, že to snadno to dohoníte. Ty spousty pozorování UFO se už ani nedají zaznamenávat. Prostě tu jsou. I já sleduju z okna občas pravidelnou linku dosti velké oranžové koule, letící pomalu a  houpavě od západu na východ. Nefilmuju, protože by mi někteří psali, že mi někdo běhá venku s baterkou. Ale vím svoje.

Následující video mi poslal čtenář, který krásně popsal, jak sledovali s rodinou UFO, bohužel nechce svoje pozorování zde vyvěsit, nechce se stát terčem podobných "vtipných poznámek". Na videu není přesně to, co on pozoroval, ale našel na youtube video stejného jevu natočeného ve stejný den na zhruba stejném místě (Praha) jiným pozorovatelem.
http://www.youtube.com/watch?v=D6n8YVW1VbQ



A ještě jedno video, které taky poslal čtenář: jsou to uniklé snímky NASA, na nichž je neznámý létající objekt zachycen v HD kvalitě. Enjoy!
http://scottcwaring.blogspot.com/2011/05/ufo-sighting-photos-leaked-out-of-nasa.html


A ještě třetí zajímavé, nafilmované přímo z vesmírné stanice:
http://rutube.ru/tracks/4424197.html?v=e963b93690f37587703d182751690dc0

14 komentářů:

  1. Pozor, ne vše, co nám létá a svítí nad hlavami, jsou mimozemská UFO !!! Spousta z nich mají pozemský původ z utajovaných projektů, které provádí všechny mocnosti sdružené v tzv.G8 !!! Procházíme cykly, kterým pranic nerozumíme, ale jsou mezi námi(spíše nad námi, řečeno mocensky)tací, kteří vědí alespoň část tohoto tajemství. A z různých příčin s tím nechtějí nebo nemohou vyjít na veřejnost. Sami ale poznávají,že se světové události začínají vymykat z jejich rukou a kontroly, čímž uvrhují svět do nepředstavitelné katastrofy. Zřejmě jako kdysi Hitler věřil ve vítězství 2.sv.války pomocí zázračných zbraní, věří zřejmě i tito novodobí Hitlerové a světoví vládci v jedné osobě,že naleznou nějaký způsob, kterým udrží svou moc a kontrolu nad světem, jemuž vládnou. Děsí je, jak se vše samo od sebe rozpadá, přeskupuje a vytváří jinak, než si naplánovali a jak v tomto duchu činí. Zvláště průnik světa neviditelného (nehmotného) do světa viditelného (hmotného) u nich způsobuje šok, z kterého se nemohou vzpamatovat. Proto se uchýlili k modloslužbě knížete tohoto světa, a jako Bafometa jej přijímají symbolickým rohatým znamením pravé ruky (byl jsem div živ, když jsem toto znamení uviděl i v logu - vloženo do písmene O - pořadu české situační komedie C(O)MEBACK s Ozzákem !!!) s nadějí a vírou, že jim pomůže transformaci v tomto sektoru vesmíru zvrátit.

    OdpovědětVymazat
  2. To , že nejsme jediní živí tvorové tady na jediné zemi ,beru už jako fakt dávno.Spíš si kladu otázku,proč by to tak mělo být,proč by jen na jedné planetě měl být život. Okolo jsou miliardy sluncí,okolo nich planety. Život na nich je. Může být stejného typu jako my tady, nebo duchovní,zelený,plazí,buněční, prostě jiný ,ale je.Někde tisíciletí před námi vývojem,někde teprve vzniká. A stejně jako jsou lidé tady tak i tam budou tvorové co to myslí dobře , žijí v lásce a ti co jsou negativní.Podle mě i tady na Zemi jsou oba dva druhy těchto bytostí, bohužel pro elitu je snažší spolupracovat s těmi negativními,lásku nechtějí,zbraně a ostatní technologie ano. Teď jde o to, čemu dají lidé přednost a jak daleko mají moc ti negativní s elitou. A co zamýšlejí dál. A jak to vím,prostě vím, proč bychom měli být jediní na jediné obydlené planetě? Myslím si , že nakonec i v každém znás je část mimozemského.:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sprava pre Kokeša: Pisal mi cez blog, kedže nemam nanho ziadny iny kontakt, pisem sem. Za moj komentar sa ospravedlnujem, ale ja som reagoval na tento odkaz (http://www.kpufo.cz/oblasti/fot/index.php?option=com_content&task=view&id=453&Itemid=32) a tam vas priam oznacili za hrdinu vdaka ktoremu sme "parta magoru". To viedlo k tomu, ze som si mylne myslel ze ste to sem poslali s umyslom zosmiesnit tento web a aj dalsich uzivatelov. Nebolo to tak, zaco sa este raz ospravedlnujem. Na svojom blogu uverejnujem podobne clanky, ano najde sa tam mozno aj par "sracek" ale to sa stane, hlavne ked sa snazite najst co najviac informacii ktore nielen, media zamlcuju/ignoruju. Na tomto blogu je tiez par clankov na ktorych !podla mna! moc pravdy neni. Nikoho tym nechcem urazit, paci sa mi praca orgoneta a aj dalsich tu. Pravidelne sem chodim a web sa mi paci. Bojujme dalej za pravdu... To je vsetko

    OdpovědětVymazat
  4. No neviem, ale vo vesmire sa volnym okom neda rozpoznat velkost objektu, kedze ho nemame k comu prirovnat, cize ten objekt moze byt bud maly a blizko, alebo velky a daleko a vzhladom k tomu ze okolo zeme lieta smetisko suciastok z vesmirnych lodi, nepovazoval by som tieto objekty za mimozemske lode.

    inak najdite si na youtube dokument "UFO nad prahou "

    OdpovědětVymazat
  5. Prvé vety sú úplná pravda :)
    Spýtajte sa vo svojom okolí či veria v UFO a ak áno či už videli alebo si aspoň myslia , že videli.Budete určite všetci prekvapený čo ľudia vo vašom najbližšom okolí zažili :) Hlavne keď žijete blízko jadrovej elektrárne :)

    OdpovědětVymazat
  6. nic proti, ale na tom prvnim videu se jedna o sypajici letadlo natocene v podvecer na hodne zasvinene obloze nekvalitni kamerou...
    Ufo vidavam hodne casto (kdyz je krasne jasno), je to jako letící hvezdy (letadla vzdy blikají a jsou slysset, druzice sou videt malokdy a leti pomalu a ne tak frekventovane, nekdy se tyto objekty priblízí, kdyz je sledujete (cim vic lidi, tim vetsi divadlo - nikdo to do dneska nedokazal vysvetlit co jsme videli..) proste mala letici tecka, najednou se rozzarila a doletela nad nas a jakmile se tam podivalo vic lidi zacalo to brzdit a zrychlovat, zastavovalo to a zase popojizdelo a nakonec to zastavilo, prudce se to rozletelo a za chvili jsem videl jen malou tecku co sviti a leti jakoby po obvodu podel neceho v cem je asi nase slunecni soustava, daleko za nejvice viditelnymi hvezdami... museli by ste zazit :)

    OdpovědětVymazat
  7. c o tady tento říká???
    1313 Light Codes of the Galactic Federation I

    OdpovědětVymazat
  8. Napadla mne hypotéza. Není ničím podložená, je to jen tok myšlenek, který mně napadl, při pravidelném čtení Orgonetu.
    Co když některá UFO jsou pouze vesmírné lodě ELIT, které se přesunuly na měsíc. Potom by dávalo i smysl, proč sprejují celou Zemi a nemají strach, že je to taky ovlivní. Taky proto by dávalo smysl, proc se nám snaží namluvit, že měsíc je mrtví, celý šedý, nevhodný k životu apod. Na měsíci se bylo, ví se přesně jaké to tam jen a od té doby nejsou snahy to zopakovat. Pokud se někdy zmocnili havarovaných UFO, mají technologie lítat na měsíc, jako mi jezdíme autem mezi městy. Přeci jen se ví, že jejich hrabivost je obrovská, že na Zemi už vlastní téměř všechno. Tak proč se nepřesunout na Měsíc. Je tomu pár let na zpět, když i masmedia informovala o tom, jak si státy rozdělují plochu měsíce, o tom kdo si koupil kolik hektarů pozemku na Měsíci apod. Dokonce že existuje i realitka na pozemky na Měsíci.
    Možná mi už hrabe a vymíšlím další konspirační teorii, ale trochu by to mohlo dávat smysl. Co Vy na to?

    OdpovědětVymazat
  9. ... zhusťuje sa to, že by 21.5.2011 naozaj došlo k nejakému odhaleniu ako to katolíci v Amerike
    ohlasujú ?
    Hi

    OdpovědětVymazat
  10. Správně se Anonym 16.5.2011, 19:43 zamyslel !!! Flotila vesmírných lodí pod kontrolou světových elit již existuje na vysoké orbitě Země, kde žádné družice nelétají, a pro velkou vzdálenost jsou obtížně pro laickou veřejnost obtížně zjistitelné. Nedivil bych se,pokud by byla dokonce flotila maskována hologramy A nejsou to jen tak obyčejné stroje v této flotile, poněvadž se účastní běžně letů na Mars, ale také průzkumných a diplomatických mezihvězdných letů. Jistými cestami a aktivitami jsme si prý zadělali na pěkný malér, neboť to bylo z druhé strany považováno za akty agrese a vměšování.A tyto negativní entity se začaly velmi zajímat o nás a náš původ, díky čemuž se tzv.globalizace zvrhla v to, co zažíváme nyní. Světová elita již proto není jediná, kdo nám vládne, a stala se vazaly nových mimozemských pánů. Elitáři mají z toho strach, a bojí se vše vyjevit na veřejnost, že byli mimozemšťany podvedeni za své bezprizorní pozemšťanské čmuchání a vidinou dalších neukojitelných zisků a moci tam, kam nám nepřísluší ani vstupovat, natož létat. Navíc v současnosti toklik přetřásaná depopulace, geoinženýring a terraforming je zřejmě dílem také mimozemským včetně umělé přeměny klimatu Země k chystané mimozemské kolonizaci. Takže tu zřejmě ve velmi blízké budoucnosti malý zbytek lidstva nebude sám, a už vůbec nebude rozhodovat ani o sobě, ani o věcech pozemských !!! Děkujeme pěkně vy věčně nenažraní hamounští elitní debilové !!!

    OdpovědětVymazat
  11. Taky bych chtěl mít satelit nebo družici, která by na naši planetu koukala a natáčela, co se tam šustne :o))
    Ovšem bych nebyl k*rv* a netajil to, jak nynější zmrd*

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  12. Tají hlavně proto, že se ze své vlastní vůle elitáři dohodli, že se vůči zbytku obyvatel Země samozvaně povýší na bohy, kteří si mohou dělat, co se jim zamane. Hrají si s námi jako s gladiátory v arénách, a někdy se baví tím, že bezbranné oběti nechají zaživa roztrhat a sežrat "divou zvěří". Vymýšlí si stále nové a nové metody, jak lidi týrat, ožebračovat, uvádět je do zoufalství, vražd a sebevražd a k mnoha dalším zločinům, které by jinak většina z nich nikdy neudělala. ONI jsou lovci, a MY jsme jen jejich lovná zvěř.

    OdpovědětVymazat
  13. většina z těch kvalitnějších fotek os NASA ukazuje jenom kusy plechu který zanechá ve vesmíru odpojení "zbytečných" kusů od raketoplánu. Takže pěkně ručníkářsky: Don´t Panic! KK

    OdpovědětVymazat
  14. http://www.youtube.com/watch?v=EyuyeIVbwOM

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.