12. května 2011

Výroba oblačnosti z chemtrailsových vláken

(Taky se mi dnes ráno nedařilo dostat se na orgonet, ale už je to dobrý. A přesně dle mé předpovědi zavřeli dnes ráno diskusi na Turbulenci ... lidi holt byli moc zvědaví (:-)))))

Včera meteurologové slíbili, že dnes přijdou bouřky s kroupami. Dnes ráno ukazuje NOAA, jak se nad Německem a ČR uměle vytváří oblačnost složená z chemtrailsových vláken. Na tuto oblačnost budou v průběhu dne nastřikovány slíbené bouřky s kroupami (někde možná už byla - vypadá to na Plzeň).
Ještě update:Vláknitá oblačnost dnes ráno z Eumetsatu:
A ještě celková situace nad nad Německem. Předlouhý pás vláknité oblačnosti jde od Portugalska až po Skandinávii.
Všimněte si rovněž dvou (při detailním pozorování i tří i více) dvojic děr nad ČR - na západ, kolem Plzně. To jsou technologie (asi nějaká radiace, vlnění) na šlehání vysoké oblačnosti a bouřek, nejlépe až do výšky, odkud mohou padat kroupy.
V této situaci před umělými extrémy počasí spolehlivě chrání orgonit - ale musí ho být poměrně hodně, tak rozdávejte, rozdávejte.

3 komentáře:

  1. Už je to vidět i na nebi nad Severní Moravou. Jožini z bažin opět práškují.

    Mimochodem, narazil jsem na velmi zajímavé air to air video:

    http://www.youtube.com/watch?v=jqAamAy326g

    Guess

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, ráno to posoudila celá přítomná rodina. Je pěkně nasprejováno nad Německem. Díky vám, Orgonetku, umíme hledět na sat. snímky, a hlavně VIDĚT.:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím všechny co vidí, slyší a používají vlastní hlavu.
    Je pravda, že včera kolem poledne ČR2 vydalo ve zprávě o počasí důrazné varování před bouřkami , krupobitím a pod. od dneška 12 hodin(čtvrtek) a teď už nevím do kdy...Dnes ráno zprávy o počasí hlásí bouřky jen někde spíš západ jih a ... prostě z té včerejší přímo poplašné zprávy nezbylo nic... tak nyní si můžeme vybrat,zda budeme mít strach z počasí (včera se snad očekávalo 25 mm srážek) nebo je nebudeme brát vážně. Ale to je také riziko, protože ohlášené katastrof.počasí se jim ještě nepodařilo vyrobit. Přece jen to musí dát hodně práce..Ti,kteří nevěří nebo odsuzují
    tyto tzv.konspirativní názory , tak těch se ptám, zda někdy viděli, že se něco děje samo od sebe. VĚDECKÁ teorie o velkém třesku , který vznikl z ničeho nic, jim dává za pravdu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.