10. května 2011

Výroba počasí v USA

Zajímalo mě, zda je ještě možno někde získat satelitní obrázky z nedávné výroby počasí v USA, jako rekordních 300 tornád, či právě probíhající záplavy na Mississippi. Bohužel Američané mají dost bídné zobrazování, žádný luxus jako u nás, že máme každou hodinu dokonalé snímky NOAA a další (díky, Český hydrometeorologický ústave!)

Takže, všeobecně na světě byly zrušeny nebo zredukovány archívy satelitních snímků, a musíte si snímky stahovat hned při pozorované události, jinak už se k nim nedostanete. Například sat24, který to ještě vydává za zdokonalení. Zobrazení byla zredukována na stylizované zobrazení oblačnosti, žádné eye-view. Jediným věrným zobrazením je MODIS, ale ten produkuje tak 1 obrázek za den, což k mapování oblačnosti nestačí.

Tak jen něco málo z dnešního počasí v USA: je vidět mimořádná aktivita radarů - samé kruhy ... uprostřed USA ten největší. (Kliknutím zvětšíte.)
Jak pršelo při vytváření záplav na Mississippi? MODIS má ze 7. 5. jediný snímek, vypadá to celkem neškodně. Oblačnost vpravo dole je ta, co právě způsobuje záplavy v Memphisu a okoli. Všimněte si rovnoběžných pruhů na bílé oblačnosti. Můj názor je, že vyretušovali původní snímek jakýmisi čarami, aby zakryli vláknitý vzhled této dešťové oblačnosti, tak jak bývá vidět nad naší republikou na NOAA. Dále si všimněte chemtrails nad jasnou oblastí vlevo (:-))) (Kliknutím zvětšíte.)
Škoda, že nemám nic z tornád, ještě se kouknu. 

9 komentářů:

  1. To vypadá přímo otřesně, ty radary (HAARPovače?)respketive jejich množství. Zajímalo by mě, zda podobně hustá nebo ještě hustší síť je také u nás. A zda jsou tyto"radary" maskovány jako např. věže mobilních operátorů nebo jakýchsi megareprobeden, kterých se všude vyskytuje čím dál více ( především na panelácích, různých věžích a střechách domů ). Napadá mě,zda stojí tyto aktivity za zvýšeným počtem nehod na silnicích, železnicích, v letectví, ale např. též za nejrůznějšími "podezřelými" požáry a náhlými vzplanutími prakticky čehokoliv. Nejvíce však plastů, ropných produktů a elektroinstalací.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den Orgonete,
    chtěl jsem Vám pogratulovat ke 2,000,000 návštěv blogu.
    (Už jsem to trochu prošvihl...
    Až budou 3 miliony bude líp???)

    OdpovědětVymazat
  3. Klikni si na téma Kruhové vlnění zde na blogu/pod tímto článkem. V Česku máme, úměrně velikosti územi, dva haarpovací radary - známé Brdy a Skalky. S nimi spolupracuje též slovenský Javorník, polské radary ... vše najdeš v článcích k tématu.
    Věže jsou slabší vysílače, kroužením na snímcích se neprojevují, mají zřejmě na starosti lokální počasí, a jistě dokážou i jiné nepravosti.

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymnímu 17.37: Děkuju za gratulaci! Určitě bude líp, líp je už i teď, všechno běží jak má a my se tady můžeme hezky bavit sledováním :-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Doufám, že OrgoNet, a především jeho provozovatel, dobude brzy slávy podobné Wikileaksu, a zůstane, i přes všechny možné útoky a perzekuce,nadále nezávislým a nepodplatitelným informačním místem, které bude pomáhat občanům, aby přestali být ovčany, a vzali svou NWO okupovanou svobodu do svých rukou. Mějme na paměti, že sláva, věhlas, pocit moci, úplatky a mnoho dalších konspirativních metod, jsou lákadlem pro každého. Jak Bible praví :"Mnoho je povolaných, ale jak málo vyvolených!" Takže OrgoNete, mnoho štěstí a zdaru při tvoření Nového svobodného světa!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Přidávám další odkazy k tomu, co se děje v Americe
    http://www.youtube.com/user/dutchsinse#p/u/9/UW5fdqq-Xq8
    Je tam i další vývoj, Dutchsinse je fakt dobrý.

    OdpovědětVymazat
  7. Orgonetku, připojuji se k blahopřání. Zdravím. Nibiru.:)

    OdpovědětVymazat
  8. ... v ďalšom milióne dostatok pokory a rebelstva :-, Bo

    WE LOVE YOU

    OdpovědětVymazat
  9. Katalog všech mobilních operátorů a články na toto téma najdete také na http://mobilnioperator.com/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.