23. května 2011

Výzva - uděláme týmový OrgoNet?

V mailové poště se mi nahromadilo plno zajímavých příspěvků a fotek od čtenářů, a nestačím to vyvěšovat. Často jsou to jenom odkazy a upozornění, která si nejprve musím přečíst a pak zpracovat, a to častokrát nestíhám. Občas mi něco úplně uteče.

Z komentářů vidím, že mnozí máte spoustu znalostí a vědomostí a umíte hezky psát. Mnozí posílají hodně fotek, což je pro mě pracné - přetahovat z mailu do počítače a odtud do bloggeru, a mnohdy se k tomu nedostanu.

Co kdybychom zavedli doprovodný týmový blog, na který byste si své příspěvky vyvěšovali sami?

Definice týmového blogu z Bloggeru:

"Tyto blogy se nazývají týmové blogy. Funguje to tak, že jedna osoba nejprve vytvoří blog a poté pozve ostatní uživatele, aby se přidali. Členové týmu mohou být buď správci, nebo běžní přispěvatelé. Správci mohou upravovat všechny příspěvky (nikoli pouze vlastní), přidávat a odebírat členy týmu, přidělovat přístupová práva správce a měnit nastavení blogu. Členové, kteří nejsou správci, mohou pouze přispívat do blogu."

Já mám jeden takový dočasně uzavřený blog, který nestíhám doplňovat, a tak bychom na něj mohli navázat. Můžete mu vymyslet název. Zatím to je třeba Týmový OrgoNet.

Máte-li zájem, napište si o přístupové právo pro člena týmu na mail orgonetzavináčgmailcom, a můžete hned začít. (Právo je pro emailovou adresu. Musíte ale mít nebo si založit účet Google). Samozřejmě že okamžitý přístup budou mít ti, co už nějak spolupracují. Ostatní by se asi měli nejprve nějak projevit.

Publikování v bloggeru se nebojte, je to velmi jednoduché a intuitivní. Když to zvládnu já, zvládne to úplně každý.

Uvidíme, jak se to osvědčí!!!

Ten starý blog, který hodlám obnovit, je na následující adrese, kde byly naposledy loni publikovány Chemtrails pro každý den.


10 komentářů:

  1. Ahoj Orgonete, to je bezva nápad. Právě jsem Tě chtěla žádat o malinkou úpravu netu, tak aby bylo na určitém místě vidět alespoň posledních např. 10 komentářů seřazených chronologicky, tak aby člověk nemusel pátrat pod jednotlivými články. Zkušenosti a odkazy přispěvatelů bývají velmi zajímavé a u starších článků by mohly zapadnout. Ale i návrh na teamový net je skvělý. Díky. Beata

    OdpovědětVymazat
  2. Blogger je velmi snadný, ale nejde tu dělat všechno. Například s komentáři nemůžu dělat nic, jen je schválit. Není tu žádný nástroj na jejich zobrazení někde stranou...

    OdpovědětVymazat
  3. navrhuji: Orgo-team.blogspot.com .... hmmm ?

    OdpovědětVymazat
  4. Hlavně si dejte bacha na infiltraci šmejdy jako je verthandi nebo sisen olda

    OdpovědětVymazat
  5. AHOJ Orgonete,
    v hlave sa mi honili myšlienky či si fakt sám alebo...
    Je jedno či si sám, ale prišiel si s dobrou ponukou, díky. RAZ :-DD niečo napíšem !
    Bo

    OdpovědětVymazat
  6. ... ja navrhujem názov : Orgo-blueteam, proč ?

    Protože modrá, je dobrá !! :-))
    Modravý nebe nad hlavou .....
    Bo

    OdpovědětVymazat
  7. Bo, těším se, co napíšeš! (:-D)

    OdpovědětVymazat
  8. Super, to je parada. U nas se traduje:
    Samotemu je nejlepe na hajzlu
    rimi

    OdpovědětVymazat
  9. Byl by dobré, kdyby se objevila zvláštní rubrika, kde by se uváděla "škodná"(nick,jméno, případně odkud jsou, a kde např. i jinde škodí), a ostatní tak věděli, koho ignorovat nebo koho má OrgoNet rovnou "mazat". Musíme si "samočistírnu" zřídit a udržovat sami. Ještě by bylo dobré, jak zamezit tomu, aby nemohl nikdo "zvnějšku" mazat příspěvky a diskuse. Je vůbec taková možnost ?!

    OdpovědětVymazat
  10. Komentáře jsou moderovány. Nikdo jiný zvnějšku tu nic mazat nemůže, jen já, páč jsem admin (:-)), ale celkově toho je k mazání velmi málo. (sem tam nadávky).
    Škodná typu Verthandi má zrovna teď červenou, nemám právě náladu jim publikovat pořád dokola jejich blbý kecy. Oni to už pochopili a ani neotravujou.
    Takže rubrika škodná zde je irelevantní.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.