19. května 2011

Žirinovský vyhrožuje: Tajné ruské klimatické zbraně mohou zabít milióny lidí


Tajné ruské klimatické zbraně mohou zabít milióny, 
vyhrožuje vrcholný ruský politik.

Paul Joseph Watson, Infowars.com, 16. 5. 2011
Překlad: OrgoNet

Nejvyšší představitel ruské Dumy vyvolal šok v nedávném televizním interview, kde varoval, že Rusko je schopno použít arzenál nových technologií na „zničení kterékoli části planety“ a zabít milióny lidí použitím tajných klimatických zbraní, pokud se USA, OSN a Gruzie pokusí zastavit vstup Ruska do WTO (Světová organizace pro obchod). 


Vladimír Žirinovskij je místopředsedou ruské státní Dumy a vůdce Liberální demokratické strany Ruska (LFDR), první oficiálně uznané opoziční strany po pádu komunismu. LFDR má hluboké svazky s bývalou KGB a komunistickou stranou a stala se významnou silou ruské politiky, navzdory tomu, že Žirinovskij sám sebe označuje za militantního neofašistu.

Dle překladu pořízeného ruským mluvčím Žirinovský během interview odbočil zvláštně od tématu, když byl dotázán, jak se Rusko postaví k zemím jako Gruzie a USA, které se pokoušejí blokovat vstup Ruska do WTO.

Řekl, že americká vláda ve Washingtonu DC nemá „žádnou budoucnost“ a že se „zhroutí“, a upozornil na ruskou převahu ve vesmíru, a tvrdil, že jeho země má „spoustu peněz, zdrojů, a nové zbraně, o nichž nikdo neví“.

„Do 15 minut zničíme kteroukoli část světa“, varoval senzačně.

„Nejde o žádnou explozi, žádný záblesk paprsku, žádný druh laseru ani blesku, ale o klidnou a mírovou zbraň,“ dodal Žirinovskij, a varoval, že „celé kontinenty budou uvedeny do věčného spánku“ a že „120 miliónů lidí zemře“, pokud někdo zasáhne do ruského požadavku na Kurilské ostrovy, které jsou předmětem teritoriálního sporu s Japonskem.

Moderátorka zpravodajského pořadu se posměšně usmívala, když činil tyto komentáře, ale Žirinovského chování mělo daleko do žoviálnosti.

Žirinovský se zmínil o nedávné tsunami v Japonsku a řekl, že „nové zbraně“, které má na mysli, jsou spjaty s technologií ovládání počasí, která je od padesátých let intenzívně studována jak v USA, tak v Rusku, a dnes je běžně užívána.

Pohrozil, že si Gruzii připojí úplně, a varoval: „A pak bude další tsunami, na druhé straně planety, na Kavkaze.“ Žirinoského zmínka o Kurilských ostrovech ve spojení s ničivou tsunami, která zasáhla v březnu Japonsko, je poměrně jasným náznakem, že Rusko má co do činění se způsobením přírodní katastrofy, která zabila tisíce lidí, vedla ke krizi ve Fukušimě a ohrozila zotavení japonské ekonomiky.

Žirinovský také varoval před příchodem „třetí světové války“, která vznikne na základě zmatku na středním východě a v severní Africe, která by mohla vést ke kolapsu současných globálních institucí jako je EU a WTO, a ze které by mohl vzejít nový mezinárodní řád pod vedením Ruska. 


Moskva běžně již po desítky let užívá klimatickou technologii „zasévání mraků“ http://news.bbc.co.uk/1/hi/sci/tech/8587725.stm , aby zajistila slunné počasí při vojenských přehlídkách či státních svátcích, ale změnit počasí v ničivou zbraň je novou hrozivou možností.

Jak dokumentují odhalení experta na modifikace počasí Bena Livingstona http://www.prisonplanet.com/articles/october2005/141005weather_modification.htm , bývalého fyzika amerického námořnictva, který zpravoval prezidenta Johnsona o efektivnosti ovládání počasí již v r. 1960 během války ve Vietnamu, již v 50tých letech pumpovaly Spojené státy peníze do programů využití počasí jako zbraně během studené války. Bylo by naivní se domnívat, že Rusové neprováděli podobný výzkum.

(Zkráceno.)

Žirinovského prohlášení byla v minulosti vždy kontroverzní. Jednou obhajoval shození jaderné bomby nad Atlantický oceánem kvůli zaplavení Velké Británie.

Co si máme myslet o těchto pozoruhodných komentářích? Je Žirinovský pouhý blázen, nebo opravdu prozradil něco o záměrech Ruska rozpoutat arzenál nových ruských klimatickým zbraní ve snaze o ovládnutí světa?

17 komentářů:

  1. Zajímalo by mě, jestli ve snaze o NWO jede Rusko s USA ruku v ruce, nebo naopak soupeří o to, kdo bude mít "větší" podíl moci... je to Rotschild vs. Rockefeller nebo & Rockefeller?

    OdpovědětVymazat
  2. A je to venku! Brzy se dozvíme snad ještě mnohem více. Pokud Žirinovskij neblafuje, objasňují jeho silná slova mnohé o křehkosti světové mocensko-vojenské politiky.
    Nipur

    OdpovědětVymazat
  3. Anonimní 17:23: Nj, ale skusme to povedat inak. Pokial Žirinovskij neblafuje, onedlho nebude existovat :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Mozno od veci otazka, ale kolko krat klipla ocami moderatorka a akej farby mala oci ?

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.youtube.com/watch?v=WL6u2jyFbH4

    OdpovědětVymazat
  6. jistým způsobem se projevuje svými gesty jako nesvéprávný pošuk, ale kdo ví možná je co řekl pravda... To si jen tak člověk znalý těchto věcí může rozkřikovat ,,tajné" informace takhle do éteru včetně toho, že 120mil. obyvatel zemře? Nebo to je tím, že je vysoko postavený a neobává se nikoho a ničeho...

    OdpovědětVymazat
  7. je to poskok na ukazování
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  8. Mám pocit, že když se nebojí takhle "na plnou hubu" říct co řekl, tak si musí být hodně jistý tím, čím vyhrožuje v přímém přenosu.

    Richard

    OdpovědětVymazat
  9. To vypadá na hodně krutou třetí světovou :((

    OdpovědětVymazat
  10. Niekedy je výhodné hroziť polooficiálne. Dať najavo že také niečo dokážeme a pritom sa vyhnúť priamemu obvineniu vlády a štátu. Žirinovskij reprezentuje takú časť ich spoločnosti ktorá by sa nerozpakovala tieto technológie použiť. A určite si naháňa imidž tvrdého chlapa.

    OdpovědětVymazat
  11. pro Anonymního 19. května 2011 18:46 : dobrej postřeh čeče, musim najít originál tohodle videa...člověk by neřekl, že i u nás už lidi vidí tyhle tvory...teda jestli jsi tím mířil tam kam já.) Kokeš.

    OdpovědětVymazat
  12. Pro Kokeše i pro Anonymního 19. května 2011 18:46 : Jenže tyhle mráčky jsou všude... Dost se pohybuju, a všimla jsem si, že jsou všude....Pochodují i tady, ve stř.Čechách... Bydlím v paneláku s pár přijímači=vysílači na střeše..Jsme nejvyšší bod v okolí, prachy z pronájmu se hoděj.....A ti, kteří to vymysleli, tak je konečnej aspekt nezajímá, nebo o něm nechtějí slyšet...HMM, BLBÁ DOBA..Otevřete oči a nahoďte pozitivní chod Vašeho JÁ (vědomí+podvědomí)....

    OdpovědětVymazat
  13. Něco jsem našel možná to stím souvisí. Třeba si jen ted tak vyřvávaj než se něco spustí?? The men behind Obama Czech subtitles / České titulky
    19:09 - Před 2 roky
    Dokument o odvrácené tváři Baracka Obamy, proč nemá v plánu útočit na Irán, ale daleko spíš na Pakistán a Súdán, který zdánlivě jako Africký stát nemůže být Americkým trnem v patě. A jak to je všechno s Českým radarem? Jak ten zapadá do této skládačky? http://video.google.com/videoplay?docid=8449945634188546728#

    OdpovědětVymazat
  14. Přesně jsem věděl, že radar v Brdech bude, i když byl nakonec "zrušen" a "odmítnut". Oni si ti američtí parchanti dělají cokoli i přes všechen odpor. Nejde to legálně, tak to provedou ilegálně. Dělají to tak už více jak 200 let !!! Proto jim nemůže nikdo věřit ani nos mezi ušima !!!

    OdpovědětVymazat
  15. tajnej vojenskej vyskum prisel na tajemstvi
    nesmrtenosti človeka a to že zaspete a již se neprobudite je technologie odpojeni sily ktera
    pohani vaše srdce a dech.

    OdpovědětVymazat
  16. vo vyhladavaci google , zadaj tajne ruske zbrane , asi bude mat pravdu

    OdpovědětVymazat
  17. este na doplnenie, v google , Teslove zbrane .

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.