17. června 2011

Co to stoupá ze země za víry?

Díky čtenáři za odkaz na video natočené 11. 6. 2011, které jeho autor nazval "Chemtrails vypouštěné ze země". Při filmování běžného chemického západu slunce si všiml stoupajících vírů. Co to je? Chemtrails ze země? Ochranný štít proti CME (solárnímu větru) ? Proudění zemských vírů? Nikdo neví, další návrhy vítány.

44 komentářů:

  1. a co takhle dým z komínů???

    OdpovědětVymazat
  2. No, za tou vesnicí jsem viděl sloupy vysokého napětí. Ve filmu Melancholia když se ta planeta blížila tak stoupaly eliášovy výboje do atmosféry ze všeho kovového a hlavně z el. vedení. Při stavu atmosféry, jež se stala něčím jako elektricky vodivý plynný obal by nebylo divu, že se vysoké napětí vybíjí k druhému vodiči. Otázkou je, nakolik je to záměrné a nakolik vedlejší produkt geoinžinýringu.
    RK

    OdpovědětVymazat
  3. Nejde o malá tornáda?

    OdpovědětVymazat
  4. No, jak tam tak před kamerou lítá to hejno nějakých much, nejsou ty "sloupy" náhodou rojící se hmyz? Plyn by takto stoupat nedokázal (rozptyloval by se) a dým by rozháněl vítr.

    Mimochodem dle dalších videí se od toho autora moc objektivity čekat nedá (myšleno pokud by to natočil běžný občan, nehledal bych v tom tolik čerta jako u někoho, kdo má web nacpaný samou konspirací).

    OdpovědětVymazat
  5. aj vy ste tam videli UFO ?

    OdpovědětVymazat
  6. No tornádům to sice je podobné, ale nemyslím si, že by z těchto mraků a za těhle podmínek vzniklo sebemenší tornádo.. A z komínů by nevycházel kouř takhle vysoko, pravidelně a rovně.. Také máme komíny na baráku a takhle to nikdy nevypadlo. Osobně si to opravdu nedokáži pořádně vysvětlit, ale myslím si, že to bude mít souvislost bud s chemtrails a nebo s tím el. proudem. Přeji hezky den :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud se nějaké velké těleso se silnou gravitací přiblíží velmi blízko k Zemi, bude na té straně Země pekelný ohňostroj bleskových výbojů a vybuchujících sopek. To se již dnes dávno ví, že slapové a další síly velkých vesmírných těles na sebe vzájemně působí.

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to, že lidé dobře zaoctovali, až se z toho kouří :)
    B.

    OdpovědětVymazat
  9. Inak minulého roku som videl stovky podobnych virov pozdĺž diaľnice v Maďarsku a cumel som na to ako puk, až som zastavil a zistil, že to je hmyz. Mrknite na to video ešte raz a lepšie. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Prv som skusal dodat koment z iPhonu a asi nepresiel, tak este raz.Minuleho roku som pozdlz dialnice v madarsku videl kopec takych virov a cumel som na ne ako puk,az som zastavil a zistil, ze su to roje hmyzu v stlpoch. Mrknite na to video este raz, kolko vtakov tam lieta...Tie zeru hmyz...ci ludi?:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Jak málo známe Zemi-je živá, co je na tom divného? bacil na kůži hrocha také neví, že hroch je živý:-)))

    OdpovědětVymazat
  12. napadly mě portály, viz http://www.vzostup.sk/diana-cooper-2012-budicek-lidstva-4-cast, jenže autor videa moc nespecifikuje, který Harefield. D.Cooper píše o portále v Yorku(hrabství Yorkshire), ale tam žádný Harefield poblíž není. Jeden z Harefieldů, resp. HAREFIELD INFANT SCHOOL je dole u Southamptonu, a nedaleko odtamtud je Stonehenge.. I když, co je nedaleko, že jo...

    OdpovědětVymazat
  13. A nejedná se třeba o zkoušku holografické projekce? Zprvu jen sotva viditelné stíny, po tom může přijít větší podívaná. Nevím ...

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní 17. června 2011 13:34
    Promiňte, ale stopněte si to přibližně v 0:58. To z komínu určitě není. A pokud by autor videa věděl, že jsou tam komíny, jako první by se určitě ujistil, jestli to není z nich.

    OdpovědětVymazat
  15. Já to dneska viděl v Brně!! ty letadla nebo co to bylo letěli tři a opravdu skoro kolmo od země!!!

    OdpovědětVymazat
  16. Aha tak nic, já viděl něco jiného:))

    OdpovědětVymazat
  17. To asi nebude dým z komínů, někde ani ty komíny nestojí, takto přímo nahoru ani kouř nestoupá...
    S událostmi co se dějí poslední dobou s počasím lze předpokládat již zmíněné vedlejší produkty geoinženýringu...čekejme na další, více znatelné a citelné.

    OdpovědětVymazat
  18. ... a co cigára? :)

    OdpovědětVymazat
  19. Je to roj najakeho hmyzu, takeho co lieta aj pred kanerou. Na vecer sa tak sustreduje nad veci co vyzaruju teplo... Som zazil len nie tak vysoke...

    OdpovědětVymazat
  20. Sohlasím s tím, že ty podivné víry jsou z drátů vysokého napětí, to je z videa patrné...

    OdpovědětVymazat
  21. hmm. :) tak jsem se pobavil v case 2:44-2:50. to chemtrails jak prase a stoupajici jakoby viry je jen obycejny roj vcel.

    OdpovědětVymazat
  22. Buď je to fake - ty sloupy dýmu se totiž míhají příliš rychle, asi jako dým z pár desítek cm vzdálených hořících vonných tyčinek. Kdyby to byl dým, takové rychlé změny by dělat nemohl vzhledem ke svým rozměrům.

    Ale spíše je to velké množství rojících se hmyzáků. Některé druh hmyzu dokážou při rojení dělat neuvěřitelné věci, některé roje jsou zachytitelné i na leteckých radarech. Více sloupů nevadí, u některcých hmyzáků probíhá rojení současně z mnoha míst.

    Pro ten hmyz by odpovídalo i to, že i všude okolo poletuje spousta velkého hmyzu, něco jako chroustů.
    I ty náhlé změny směru vírů odpovídá, je to podobné jako u hejna ptáků
    http://video.novinky.cz/video/doporucujeme/?videoId=7902

    S vhodnými anglickými termíny a hledáním na youtube byste možná něco našli.

    OdpovědětVymazat
  23. Našiel som slovensku webkameru SHMU bohužial nie je tak výstižná ako vaše v čechach alebo neviem stym narabať.

    http://www.pocasiemost.vija.sk/wxcam.php

    OdpovědětVymazat
  24. trosku klame i to, ze videozaznam je negativne prevrácený, tj ty sloupy dýmu nejsou bílé, ale černé;
    i to by odpovídalo rojům hmyzu vylétavajícím za potravou (jsou takové typy, co to tak dělají navečer hromadně)
    nebo prostě rojení na jaře po narození nových kolonií

    pokud je to nová technika, uvidíme ji časem vícekrát

    OdpovědětVymazat
  25. Myslím, že nic není pravda, ale příspěvek RK se v něčem pravdě blíží. Možná by pomohlo vědět odkud ty záběry jsou. A nejsou zrychlené? Upřímně řečeno, zatím jsem nic takového neviděl. CZK

    OdpovědětVymazat
  26. http://www.csfd.cz/film/268533-melancholia/videa/ Jojo, v tý ukázce je záběr jak ty výboje, či co to je, jdou z rukou tý hlavní postavy, podobnost je až fakt zarážející ;-)

    OdpovědětVymazat
  27. Ještě mě napadlo, že by to mohl být efekt tzv. CB (kloudbástrů). Pozitivní orgon nejkratší cestou stoupá k mrakům s mrtvým orgonem. A za vyjímečních okolností to může být vidět.

    OdpovědětVymazat
  28. Mňo, v dnešní Turbulenci "zaručeně pravdivě" o tomto jevu prohlásili, že se jedná o vodní tornádo. V zemi původu, odkud ukázali obrázek, prý tomu domorodci říkají, že drak pije vodu.
    Co z toho vyplývá ? Že se povážlivě rozmnožili na Zemi draci a ti nám vysávají vodu :))))

    OdpovědětVymazat
  29. Tak dnes som videl co este nikdy a neviem teda ci sa tu uz o tom pisalo, bol som na Morave pri Zline u frajerky a letelo tam vrtulove lietadlo v relativne velkej vyske ale bolo rozoznatelne ze je vrtulove a bolo to aj pocut a pustalo chemtrails!!!, to som teda fakt cumel a bolo to krasne vidiet pretoze to bolo prerusovane, jak kebyze to vynechava alebo tak. To uz fakt nechapem, asi si vazne kupim poriadny teleskop a zacnem to vsetko fotit

    OdpovědětVymazat
  30. A co pára ? Třeba z kanálů ?

    OdpovědětVymazat
  31. A co pára, z malých zdrojů, jako třeba kanály?

    OdpovědětVymazat
  32. A co třeba kanály?

    OdpovědětVymazat
  33. Neviem preco mi prispevok predtym nepresiel, dufam ze tento uz ano. Vcera som sledoval oblohu na Morave a videl podla mna jedinecnu vec. Vrtulove lietadlo ako praskuje!!! Bolo to jasne vidiet aj pocut, toto uz fakt nechapem kam sa to snazia dotiahnut, dufam ze budu coskoro vsetci odhaleni

    OdpovědětVymazat
  34. anebo to můžou taky být táboráky, jistě pamatujete z dob co jste byli skauty a junáky. Prostě když se to zapálí tak to čmoudí přesně tak.
    Ivan.

    OdpovědětVymazat
  35. v závěru filmu se před kamerou objeví spousta hmyzu, tipnul bych to na něj protože jsem kdysi podobný sloup nějakých brouků už viděl tuším v íránu
    petr z jbc

    OdpovědětVymazat
  36. Já bych to viděla na nějaký laserový paprsek, lépe řečeno několik paprsků. Už instalovali na oběžnou dráhu družice, které mají ovlivňovat počasí pomocí laserů, ale teď nevím odkaz, je to na orgo fóru. Myslím, že zkoušky jedou naplno, podle toho, co se děje.
    Kromě toho jsem našla ještě vysvětlení těch kruhů okolo radarů. Snad to někdo přeloží, ale i bez toho je to dost názorné, je tam hodně obrázků
    http://www.dutchsinse.com/blog/?p=605

    OdpovědětVymazat
  37. http://www.youtube.com/watch?v=TcUKlBKhPxk&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  38. tohle je také zajímavé, http://www.youtube.com/watch?v=iH1Mzz1kU1Y

    OdpovědětVymazat
  39. Persian Gulf Eyewitness - video zachycuje podobný vír, jenže síly věru nezdravé pokud nesedíte u jojstiku ))
    http://www.youtube.com/watch?v=YSubC55KI2c&NR=1&feature=fvwp
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  40. K těm drakům co pijou vodu : v 90-tých letech 20.stol.na Nově probíhal zvláštní sci-fi seriál pod názvem "V" (jako Victory-Vítězství), kde ještěrčí mimozemská rasa Reptiliánů sála z oceánů a jezer vodu do svých gigantických lodí, které pro ten účel "parkovaly" několik set metrů nad vodou. Je v této souvislosti velmi zvláštní, že podobné sání vody vídám výhradně, jen když se objeví gigantické samostatné mračno velmi nízko nad zemí.

    Ty malé víry,co jsou zde prezentovány na videu, vídám za stejných podmínek i tady na Českokrumlovsku. A jsou jich obrovské počty v jeden okamžik na různých místech, zvláště pak pod těmi černými gigantickými zvláště výraznými a jakoby nepřirozeně vypadajícími mraky. Zvláštní je,že se objevují v dálkových trasách vedení vysokého napětí. Budí to na mě dojem, jakoby se ty mraky nabíjely nebo dobíjely elektřinou z naší pozemské sítě !!! Anebo ty osamocené gigantické, černé, hnusně vypadající, a velmi nízko letící mraky skrývaly něco uvnitř (UFO,vojenské utajované stroje/technologie apod.???!!! Předminulý týden jsem dokonce viděl dva tenké víry, které rotovaly a stoupaly k mraku ve spirále od země, přičemž ty víry navíc rotovaly vzájemně kolem sebe. Koukal jsem na to přes zoom fotoaparátu,ale když jsem ten jev chtěl "zblízka"vyfotit, zoom přestal ostřit. Proto nemám obrázky, které bych sem jinak rád vystavil. Zvláštní, že ???!!!

    OdpovědětVymazat
  41. Stejný jev jsem viděl na vlastní oči v menším měřítku - bylo to při západu slunce a zřejmě díky tomu šikmému osvětlení vše bylo krásně vidět. Bylo léto, teplo a myslím že krátce zapršelo. Ze špiček stromů potom stoupaly takovéto tenké tmavé pramínky. Myslím, že to byla vodní pára. V každém případě to bylo neuvěřitelné a všichni co tam byli na to čuměli s otevřenou pusou. Šlo to z lesa za řekou a na takové ploše, že je vyloučen jíný než přírodní původ. GG

    OdpovědětVymazat
  42. Takové roje hmyzu (komárů) lze pozorovat nad lesy dost často .... jsou to opravdu roje komárů, často se roj táhne až k zemi a když tím profičíte autem je to jako když prší....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.