30. června 2011

Existuje Olgacom a Alenka?

V návaznosti na předchozí článek Spojení mezi NWO, chemtrails a společností Olgacom připojuji malou úvahu: Je Olgacom hoax nebo závažná informace?


Bratři Poláci se spokojili s tím, že Olgacom není veřejně zapsán do obchodního rejstříku a že stránky Olgacomu byly (podezřele) prokazatelně založeny teprve nedávno, a prohlásili Olgacom i Alenku za hoax. Ujišťují se o tom vzájemně (placení diskutéři?) dosti horlivě.


Ale mně to nestačí. Její video mi připadá jako velmi závažná informace o tom, jak může fungovat oboustranně ziskové spojení mezi leteckými a chemickými společnostmi. Domnívám se, že ať Olgacom existuje či ne, takhle nějak to určitě funguje. "Cateringové společnosti" mohou klidně organizovat zásobování letadel nejen potravinami, ale i chemikáliemi k rozprášení. Civilní letecké společnosti si rozprašováním přivydělávají. Může se jednat o zbavování se chemického odpadu i o různé další programy, jako pokusy na lidech. Samozřejmě to vše je přísně tajné. 


Tyto podstatné informace se ti, kterých se týkají, samozřejmě pokoušejí zdiskreditovat. Nechtějí, abychom dále pátrali. Myslí si, že stačí založit očividně falešnou stránku Olgacomu, a my naletíme a přestaneme se o to zajímat jako o hoax, abychom náhodou nevypadali směšní (:-))). A skoro se jim to podařilo.


Od začátku mám dojem, že jméno Alenka Wacek si vymyslel někdo, kdo příliš chtěl, aby bylo pokládáno za typické polské jméno. Dále, přízvuk dívčiny mluvící anglicky na videu se mi nezdál polský. A hle, na diskusi pod videem na youtube píše ona "Alenka":


"Zaprvé: Nejsem Polka, jsem z Litvy. Zadruhé: samozřejmě nepoužívám skutečné jméno ani skutečnou fotografii!! Zatřetí: Oni se snaží zůstat neviditelní, nejsou nikde zapsáni. Domnívám se, že věděli, že chci tyto informace zveřejnit, a že mě sledují již několik měsíců. Založili falešnou webovou stránku, aby odvrátili pozornost lidí od hledání pravdy o Olgacomu a dalších společnostech užívajících chemikálie." 



Pro ty, kterým bylo divné to polské jméno: Proč bychom si měli myslet, že "Alenka Wacek" je pravé jméno té dívky, která chce zveřejnit důležité informace?
Vy byste se pod takové zveřejnění podepsali? Já se nepodepisuju ani na svůj blog, který podává většinou informace většinou z druhé ruky, na webu již dávno rozšířené, a vy se většinou taky nepodepisujete pod své komentáře.

"Alenka" zveřejnila i výhrůžný dopis z firmy a prohlášení o mlčenlivosti, které podepsala firmě. 


Takže, myslím, že bychom se neměli přestat zajímat o to, jak to chodí v civilních leteckých společnostech a jejich cateringu, a jaké je jejich napojení na chemické koncerny. Myslím, že reálné smlouvy uvedené ve videu naznačují dostatečně jejich zájmy. 

Když zkusíte napsat na kontakt na oné falešné webovce Olgacomu, objeví se vám takováto chemtrailsová obloha ... zajímavé...

A už mi dokonce odpověděli na mail. Uvidíme, třeba si nějakou službičku objednám .... potřebuju zrovna někam vyhodit pár set tun sajrajtu, skládka je drahá, a do vzduchu se toho vejde (:-))), a udělá to užitečnou ochranu proti slunci a ještě kolem něj hezké barvičky a barevné mráčky (:-))) ...


"Thank you for contacting us. Somebody will get back to you as soon as possible, usualy within 48 hours. If you have any more questions, please consult our website at www.olgacomglobal.pl"


14 komentářů:

  1. Dobré ránko :o/.. :oD...spíš si z velké části nemyslím, že je to hoax, proč by to tak nemohlo být, vždyť je to skoro nejjednodušší cesta, jak něco vyhodit.
    BTW, jsem zvědavej, co ti odpoví :oD..

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, to máš pravdu, zdá se to velice logické. Pobavilo mě žes jim napsal.. lololo: "Somebody will get back to you as soon as possible, usualy within 48 hours." ..takže další várka chemoplánů nad Tvojí hlavinkou už je jasná ! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Súhlasím naprosto s tebou Orgonete.
    Bo/ena

    OdpovědětVymazat
  4. Stále platí, že pokud budeme pokračovat v honu na chemtrails-aerolinie, bude obloha čím dál modřejší. Oni již ztrácejí půdu pod nohama a jejich usvědčení je jen otázkou času.
    Svědectví, které se dostávají na povrch, byť s pochopitelných důvodů anonymně, jsou mapou pro dopadení těchto zločinců.
    Země nám bude vděčná.
    L.

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavá analýza. Zkoumal jsem názory polské strany a přiznám se, že neumím anglicky, abych si ověřil i tyto zdroje. Jsme v informační válce a hledání pravdy je náročný a zdlouhavý proces, zvlášť, když je skutečnost mlžena a pozornost je odváděna jinam. Navíc svět je přehlcen informacemi. Přesto si myslím, že je to právě záměr - utopit se v množství informací a v množství negativity a zla. Ať už je to jakkoliv, je pravda to, že by nás to nemělo strhnout do nízkých a negativních vibrací, že pozitivní naladění, vděčnost za naše bytí, za světlo v duši a vyšší vibrace jsou cestou, která tvoří harmonii s vesmírem a posouvá nás dál k vědomí jednoty se zdrojem, k vědomí reality světa a nás samých.

    OdpovědětVymazat
  6. Cituje:"Zaprvé: Nejsem Polka, jsem z Litvy. Zadruhé: samozřejmě nepoužívám skutečné jméno ani skutečnou fotografii!! "

    A v odfotenom dokumente je Alenka Wacek podpisana. Takze ona sa v case, ked to podpisovala podpisala falosnym menom? ZAMYSLIME SA NAD TYM.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím, zaujímavý článok slovenského mainstreamu, čo si otom myslite? http://www.aktuality.sk/clanok/189545/svet-2050-vymierajuce-slovensko-alkoholizmus-v-rusku-hladomor-v-afrike/

    OdpovědětVymazat
  8. Název Olgacom , mi připadá vymyšlený. Mi to připadá jako nějaký výsměch.Paní Olga se směje.

    OdpovědětVymazat
  9. ahojky, hned po přečteni Olgacom jsem měla divny pocit v sobě. Mám polovinu rodiny v Polsku a
    kdyžby se podepsala spisovně tak jak náleži k příjmeni tak v polštině neexistuje jméno Ala ale
    ALEXANDRA

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Orgonete
    Kdysi jsem Tě kontaktovala ohledně toho, že mě děsně bolí hlava z mobilu, protože jsem se v práci přetelefonovala. Makala jsem jako makléř a s mobilem jsem chodila i na toaletu... Do tý doby, než mě začala bolet hlava kdykoliv, když jsem měla telefon u ucha... Po několika sekundách hovoru jsem měla pocit, jako když jedu dolů na horské dráze. Pocit přetížení, žaludek vzhůru nohama a fest bolest hlavy tam, jak jsem našla na Tvém blogu, přesně, kde máš obrázek lebky, na kterém do hlavy prochází záření... Nyla jsem v šoku, co může mobil nevědoucím lidem způsobit. Našla jsem orgonitový knoflík, vyrobila ho podle návodu a bolest hlavy provázená zvedáním žaludku je PRYČ... Díky, že dáváš lidem tyto informace - bez nich bych asi byla v pytli...
    Rozhodla jsem se, že knoflíky budu vyrábět, protože je dost lidí, který bolí hlava....
    Ještě jednou díky
    veronika.triznova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. to je automatická odpověď ze serveru, pravděpodobně chodí na každý příchozí mail totožná...
    (jen poznámka pro Tebe, není třeba zveřejňovat...)

    OdpovědětVymazat
  12. LOOOOL. AW je pry vymyslene jmeno, ale na dokumente je podepsana. At zijou konspiracni teorie :D

    OdpovědětVymazat
  13. http://www.ekomania.sk/lang/sk/article/nad-dusiaci-sa-teheran-rozprasuju-vodu

    takze na teheran s vodou ?

    OdpovědětVymazat
  14. Vážení čtenáři, po mnoha hodinách slídění na videích na netu docházím k určitému poznání, že chemtrailsy možná nebudou jen dílem globalistů NWO, ale že v tom asi jedou i "ti tam z venku". Je otázka, zda je tento fenomén mezi nimi koordinován, nebo zda mimozemské entity chemtrailsování a další aktivity ve vnitřní části naší Sluneční soustavy provádějí jen o své vůli a záměru, který nám dosud uniká...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.