8. června 2011

Havárie chemtrailsového letadla

Díky čtenáři za odkaz na článek o havárii vojenského tankeru, který je nepochybně chemtrailsovacím letadlem. Letadlo havarovalo při startu - sjelo z dráhy a shořelo. Všimněte si jezera "paliva" uniklého z hořícího letadla - vypadá to jako jezero aluminia či stříbra. Všimněte si také znaku Omega na ocase letadla (Omega -společnost provádějící tankování ve vzduchu). A také jsme se dozvěděli, že posádku takového chemoletounu tvoří 3 lidé.
Oficiální článek z médii, která nic nevědí o skutečném poslání letadla.  

Zdroj: http://abclocal.go.com/kabc/story?section=news/local/ventura_county&id=8139154


V Point Mugu spadlo a shořelo vojenské letadlo
18. května 2011
Překlad: OrgoNet

V hrabství Ventura (Kalifornie) na vzdušné základně amerického námořnictva havaroval vojenský tanker Boeing 707 se 3 lidmi na palubě.  Tři pasažéři unikli s lehkými poraněními. 
Letiště se nachází 40 mil severozápadně od Los Angeles.
Letadlo (starší model) sjelo z ranveje, když se pokoušelo odstartovat.
Základna vyhlásila bezletovou zónu v okolí 5 mil.
Na palubě bylo údajně 150 000 liber paliva. Není jasné, zda palivo uniklo do oceánu. Požár se pokoušelo shora hasit několik sborů. Helikoptéra shodila na tanker několik nákladů vody. Pozemní hasiči pravděpodobně hasili území kolem letadla.
Je možné, že se jedná o nebezpečný materiál. Kouř a palivo mohou být toxické. Lidé v oblasti byli varováni, aby zůstali doma a vyhýbali se kouři.
Podle mluvčího letecké základny je tanker užíván pro podporu operací flotily a transport paliva. Není známo, kam letadlo v době nehody mířilo.

Ještě video, jak to hoří: 

15 komentářů:

  1. Plati :
    kdo s cim zachazi, tim take schazi.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  2. A nám, "people in the area" to lejou na hlavu. Ale zůstat doma a nevycházet nemáme:)
    Přečetla jsem ten článek a
    vyvstává mi mnoho otázek PROČ....

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  3. Voda ho stiahla z dráhy už ma dosť tych chemikalii normalne sa my to plní prial som si aby lietadla s tym svinčikom nevedeli vzlietnuť a ešte jednu vec si prajem aby sa mraky vyčistili nazbierali do jedneho mračna to svinstvo a nech im padne na letisko odkial štartuju.

    OdpovědětVymazat
  4. Ze snímků je patrno, že oheň byl velmi studený a zřejmě toxický (málo ohně a spousta těžkýho černýho kouře). Hořelo především v trupový části letadla, nikoliv křídla s palivovými nádržemi. Tedy něco na palubě. A to éro mělo okýnka, takže na "transport paliva" se asi moci nehodilo.
    petr z jbc

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, to omega-éro mělo za okýnkovou kamufláží hodně sudů s nějakým svinstvem.
    Ekologická katastrofa není pro změnu ve vzduchu, ale na zemi.

    OdpovědětVymazat
  6. To mi připomíná film - Podviní (The Crazies anglicky). Do jezera tam spadlo letadlo (chemtrailsové), což tam nikdo neřekl, ale taky tam byl záběr na dvě letící chemtrailsové letadla. Celý ten film mě po shlédnutí naštval, protože jsem hned pochopila, o co jde. Druhý den jsem schválně hledala na youtube nějaká videa, jestli i někdo další v tom našel to, co já, a to si piště, že našel. Je to celé o chemtrails a v jedné scéně dokonce někdo vyhrožuje agentovi CIA a ptá se ho, co to je. A ten odpoví, že je to biologická zbraň na destabilizaci lidstva. Jsou tam i černé vrtulníky a taky je tam vidět "stanné právo" - do města vtrhne armáda a hromadně všechny odváží do táborů a tam je rozdělují. Tady je jedno video, ty letadla jsou tam hned na začátku, asi 0:22

    OdpovědětVymazat
  7. Pro Petra z jbc :
    Na youtube jsem asi před 3 lety kdesi zachytil videosestřih, jak se používají civilní letadla k chemtrailsům. Na pohled letadlo zůstávalo stále jako civilní, ale vnitřek byl kompletně demontován, a místo sedaček a příslušenství pro cestující, byly instalovány ohromné nádrže a ovládací panely. Takže, pokud si někdo fotíte nebo dalekohledem pozorujete letící civilní chemtrailsující letadla, vězte, že to není normální linkový let !!! A pasažéry, kromě pilota a obsluhy toho svinstva, tam rozhodně nenajdete !!! Navíc se z této havárie prokázalo, že účelově stavěná obří chemtrailsová letadla, patřící z velké části armádě (možná už zatím utajované globální armádě!!!),jsou doplňována palivem a možná i chemtrailsy ze vzduchu pomocí létajících tankerů, aby bylo zajištěné nepřetržité sprejování a pokrytí vytýčené oblasti. To je zcela evidentní příčinou amerického "hladu" po ropě a vedení dobyvačných válek vůči zemím, na jejichž území se ropa těží nebo jsou její zásoby. Jen mi nění jasné, proč amíci stále používají při tak rozsáhlém genocidním projektu jako paliva produkty z ropy, když už mají dávno v provozu technologie na volnou energii. Otázka zní, proč se musí dosud de facto pálit tak obrovské miliardy barelů ropy (auta, letadla, chemtrailsy, průmysl,elektrárny-na mazut a další odvětví)? Čeho se má dosáhnout zničením ropy na Zemi ?

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní 8. června 2011 21:51 http://www.youtube.com/watch?v=USjdrPOka_U
    To video je tady. Zapomněla jsem ho vložit do komentáře.

    OdpovědětVymazat
  9. Mělo-li toto letadlo na palubě tanky s roztokem hliníku nebo baria, co tam tedy hoří? Není to skutečně spíše palivo?

    OdpovědětVymazat
  10. A co ta sloučenina hliníku a dalšího kovu (železo či co to bylo?), které po zapálení hoří tak, že když ji hasíte (nevím, zda pouze za použití vody), tím více hoří. Pokud ano, proto to asi nikdo ani nepokoušel hasit.

    OdpovědětVymazat
  11. dejte lidem nahlédnout do velikého tajemství (chemtrails) a nechte je, ať se o něj pohádají a roztrhají ho při tom na kousky.. A to malé a důležité tajemství (důvody a původci chemtrails) si pěkně schováme. A mezitím uteče moře času a než se někdo opravdu vzpamatuje, naštve se a začne používat zbytky mozku a začne formovat opozici, tak už bude stejnak pozdě.
    Takže- tra, la, la
    Mám šokující osobní zkušenost --říkat lidem kolem o existenci chemtrails, přemíře chloru v užitkové vodě, či škodlivosti rtuti a ftalátů je jako házení čehosi někam..-lidem je to všechno úplně jedno a nezajímá je to. Daleko zajímavější je, jít do obchoďáku na slevové nákupy. Tra, la, la..

    OdpovědětVymazat
  12. Ono je to začne zajímat až tehdy, když zjistí, že začínají kolabovat a chcípat z neznámých příčin. I doktoři v poslední době potichu přiznávají, že se jim v ordinacích množí případy, se kterými si ani při své profesní erudici nevědí rady, ale nahlas to samozřejmě nikdy nepřiznají. Tito lidé jsou pak vítanými pokusnými králíky, ze kterých se peníze za procedury a léky jen sypou. Na jednu stranu je můžeme litovat, na druhou stranu je zase příznačné rčení : " Chytrému napověz, vola kopni".

    OdpovědětVymazat
  13. Lidé chtějí změny, ale tak, aby nemuseli sami nic měnit a hlavně nic platit. A jak je již tisíce let známo, ani kuře zadarmo nehrabe !!!

    OdpovědětVymazat
  14. Až zmizí ropa, zmizí úplně všechno. Dneska je totiž všechno z ropy. Oblečení, plasty, kosmetika, atd. Řeší se alternativní pohony, ale co ten balast kolem co je taky z ropy? Asi zase přijde éra žebřiňáků.)

    OdpovědětVymazat
  15. Pokud by se odtajnily archívy patentových úřadů (nebo doplnilo zpět, co bylo globalisty ukradeno!!!), asi bychom se nestačili divit, co všechno by mohlo existovat, a lidem ulehčovalo život !!! Ale důležitější je modla zlatého telete zisk, který je hrobem všeho pokroku a vývoje !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.