24. června 2011

Skrytá varování na 26. 6. 2011

Tenhle článek už tu byl vyvěšen začátkem června, ale možná neškodí si ho připomenout. Ne kvůli strašení, ale abychom mohli v ten den shromáždit a vyslat svou lásku a pozitivní energii Zemi a dali jí tim najevo, že stojíme o její obrodu. Každý jak umí, všechno se počítá ...


Dle znepokojivých informací na webu budeme mít možná za chvíli jiné starosti - 26.6.2011 je oznamován jaderný útok na stadion v Berlíně, tobogán se rozjíždí:

Je čím dál tím více důkazů ve videoklipech, tak jako tomu bylo v sérii Simpsonů a dalších, o připravovaném Megarituálu v Berlíně dne 26.06.2011. Právní kancelář van Geest und Collegen rozebrala videoklipy a poutače na dění v tento den a zjistili vysokou pravděpodobnost jaderného výbuchu a zotročení lidstva pod rouškou NWO.
Najdete mimo jiné i zde:

Důkazy byly brány taky z následujícího rozboru, kde vše končí jaderným výbuchem na stadióně v Berlíně. Jasně bylo řečeno prvně Manhatten a pak Berlín. Podrobný rozbor a popis najdete ZDE.
Pevně věřím, že se jim předsevzané nepovede. Prosím, rozšiřte mezi známé a příbuzné, aby o tom vědělo co nejvíce lidí.

14.06.2011 22:54 Nové důkazy k MEGARITUÁLU.....
Bylo by dobré, kdybyste se podívali na celý 14 minutový film. Nemusíte rozumět německy, obrázky již stačí. Něco málo k filmu napíši:
Na 33 evangelickém dni hovořila A.Merklová k lidem již jasnými slovy. Řekla doslova: Né vždy můžeme mít demokracii, když jde o zavedení NWO. A musíme taky odevzdat svoje svobody(A asi) právě za tyto slova byly propůjčeny medaile A.Merklové v USA Obamou. Uvidíte v minutě 0:52-1:00. Při předávání medailí Merklová pozvala Obamu do Berlína. A Obama mimo jiné řekl.....no když bude ještě stát Brandemburská Brána....
10.06.2011 byli zaměstnanci NASA a jejich blízcí upozorněni na přicházející dění ve světě, s doporučením se na události připravit. FEMA vydala také varování.
Celý film je možné zhlédnout ZDE.
Další důkazy z filmů a hlavně ze seriálu Simpsonovi, který v Evropě nebyl promítán najdete ZDE.

Držte se
R.S.

44 komentářů:

  1. Měl bych jednu otázku: Co budete dělat, když se v neděli nic nestane? Připustíte, že to byla od počátku lež vycucaná z prstu nebo budete tvrdit, že: A) pozitivním myšlením jste tomu zabránili B) akce byla prozrazena a proto zrušena?

    OdpovědětVymazat
  2. Jen tak jsem si dal do vyhledáveče 26.6.2011 a denník der Spiegel má taky indicie:
    viz
    http://the-tap.blogspot.com/2011/06/german-lawyer-uploads-his-warning-of.html
    SkaFin

    OdpovědětVymazat
  3. Nejsou tyto "důkazy" inspirovány filmem "Muži v černém"?-tam taky "studovali"bulvár,aby se dozvěděli o novém mimozemšťanovi.Ovšem,kdyby to toho 26.6. bouchlo,byl by to opravdu průser.A stát se to bohužel na rozdíl od jiných věcí,může.

    OdpovědětVymazat
  4. 26.6. se téměř jistě nic nestane, ale to neznamená, že se nic stát nemělo. Právě veřejný proval tomu mohl zabránit. Osobně si myslím, že o téměř všech fámách a tzv. "konspiračních teoriích" platí: není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. Navíc nejedna veřejně rozšířená pověst pochází přímo od tajných služeb a má svůj význam a smysl.

    OdpovědětVymazat
  5. Pro anonym 14:23 pošlu energii a lásku a budu jen ráda když k ničemu nedojde, ať důvod bude jakýkoliv. Protože nebudeme moci dokázat jestli to bylo překaženo,nebo zrušeno,nebo k ničemu nemělo dojít. Ale prostě budu jen ráda, že se nic nestalo, že tam nikdo neumřel a to není málo.A žádné poslání lásky a energie není zbytečné, je jí potřeba všude víc a víc.

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že není problém, co budeme dělat, když se nic nestane. Z toho se budu jen těšit a radovat! Poprosil jsem několik blízkých osob, aby se v těchto dnech a hodinách pomodlili, aby meditovali a posílali světlo k Berlínu. Omlouval jsem se, pokud to někomu připadá příliš fantastické a dostal jsem odpověď, že není na škodu se pomodlit za svět a pokoj na Zemi. Člověk dokáže svým vědomím hodně změnit a ovlivnit. Víme o tom a máme za to zodpovědnost, jak své vědomí k tomu nastavíme. Máme důvod se společně modlit, meditovat a vysílat myšlenky světla a to nám nemůže rozhodně uškodit! Někteří mí kamarádi zapalují i svíčky a věnují tomu své myšlennky! Každý, ať se zachová jak umí. Nevyřešíme to teoreticky, ale naše vědomí můžeme směřovat správným směrem a být v této chvíli spolu v myšlenkách. Ota

    OdpovědětVymazat
  7. nechceš orgonete vybrat pár nejlepších fotek a udělat z toho článek?

    http://www.flickr.com/photos/59229948@N07/with/5863549600/

    OdpovědětVymazat
  8. 14:23 asi najväčšie prianie každého by bolo aby to skutočne nebuchlo..
    A) Možno tomu zabránime našimi myšlienkami
    B) prečo by mala byť akcia zrušená ? však aj 11 september bol roky dopredu predpovedaný..
    Robia to naschvál vieš volá sa to podprahové vnímanie a nedávajú to ako varovanie do filmov ale ako zábavku je to taká iluminátska úchylka.
    A k tomu iba sa v tom utvrdujú keď to dávajú do filmov je to ako vytrhnuté z knihy Secret
    hovor cíť mysli tak ako by si tú vec čo chceš už MAL ! Takto si to oni zabezpečujú.

    OdpovědětVymazat
  9. Vojna je v pláne. Prvá bude ofenzíva do Líbie: http://warfare.blog.cz/1106/us-invaze-do-libye-stanovena-na-rijen . Je jedno aké megadivadlo bude. Treba mať zásoby potravín a liekov.

    OdpovědětVymazat
  10. já osobně bych byla nejraději, kdyby to pravda nebyla...sice se pak bude tvrdit, že jsme my hlupáci, ale zase nechci domyslet ten dlouhatánský sled událostí potom...nemoci, spousta mrtvých, dlouhodobé ozáření, dosažení dalšího cíle elity a bezmoc normálních lidí - my jsme pro ně jen "mudlové"...ale přesto budu věřit, že se to nestane, ač o našich teoriích bude pak několik lidí více pochybovat a zesměšňovat je, je důležité, aby se útok na Berlín nekonal...

    OdpovědětVymazat
  11. Pro (24. června 2011 14:23) bych napsal, že pokud se podaří možnost A) tak to bude skvělé. U možnosti B) bude platit, že ačkoliv byla akce prozrazena, tak zrušena nebude aby se lidstvu dokázalo kdo je tady pánem.

    OdpovědětVymazat
  12. Pokud se tato hnusná věc stane, tak se musí všichni zamyslet a začít něco konečně dělat!!
    Ne psát..., ne pouze nemeditovat..., nejít rozbíjet ulice, ale musí do ulic jít obrovská masa lidí a poklydně NWO rozmáčknout jako komára, není totiž nic jednoduššího!!
    Jinak Vám zbyde pouze strach, který máte v sobě a nebude opravdu žít!!

    OdpovědětVymazat
  13. Domníváte se, že právníci a specielně v Německu budou psát nějaké bláboly, za které je mohou okamžitě zavřít kvůli šíření poplašné zprávy?? Rozhodně nikoliv. Je jasné, že je vše takto připraveno a je nyní otázka, jestli to provedou. Je možné, že temín mophou přeložit. Ale moc bych na to nesázel. Podívejte se na reklamy, do kterých to vše přímo nafilmovali? Jaký jiný smysl to může mít??

    OdpovědětVymazat
  14. Měli bychom rychle vymyslet a vytvořit zařízení na neutralizaci radioaktivního záření , něco podobného jako je Cloudbuster, jinak jsme v loji.

    OdpovědětVymazat
  15. No a to že se stane ta katastrofa v Mexickém zálivu tak o tom nám taky ukázali ve filmu "Knowing" Proroctví nebo Vědění. zde je malá ukázka. http://www.youtube.com/watch?v=hmgeA3dr2uY&feature=player_embedded , takže co může být jen náhoda? nebo dopředu naplánovaný čin? Z jiných indícií je přeci známo že jim jde o depopulaci větší části planety že? a to co se děje poslední roky by tomu jen odpovídalo ono to zatím vypadá že to tak nějak ještě funguje ale jen otázka ještě nějakého času než se soukolí tohoto systému zadře . A nehledě na to že jsou znepokojeni nesouhlasem lidí a narůstajícími demonstacemi takže bych se ani nedivil kdyby to udělali, měli by důvod na další opatření proti lidem.

    OdpovědětVymazat
  16. Myslím si, že odvahu a překonání strachu neprokážeme tím, že někoho rozmáčkneme jako komára. To je jen pud sebezáchovy ovládaný strachem. Musíme nastavit jinak své myšlení a vnímání reality. Systém se zhroutí a rozpadne, i když zůstaneme sedět doma. Naše nitro a naše vlastní myšlenky by nás měly nejvíc zajímat. Moc má čím dál větší a lepší prostředky drtit demonstranty v ulicích, ale zatím nemá moc nad našim vlastním nitrem a ta "válka" se vede psycholigicky a informačně! To je třeba mít na vědomí. Ota

    OdpovědětVymazat
  17. Video o Fukušimě ukázalo, jak ovzduší čistí UFO...Čtu Slovansko-Árijské Védy na http://leva-net.webnode.cz/doporuceni-pro-zivot/ nebo: Jde tady v podstatě o to,že jsme tady cca 600 000let, prodělali jsme "X"krát katastrofu planetární velikosti. Jsme Slované-ˇAríjci, tedy rasa bílých lidí. Temnota nás chce zničit, ale kolem Země i Slunce,...je spousta UFO..., doufám, že kladných.... Protože Annunaki a Reptiliáni nám nepomůžou....http://via-midgard.info/11885-nikolaj-lobanov-annunaki-reptiloidy-kto-zhe-oni.html Myslím na krásný BERLÍN, nic děsivýho se tam nesmí atát.....

    OdpovědětVymazat
  18. Pro anonymní 24.června 22:02:
    -Přesně tak,souhlasím s vámi.
    mentzer's boy

    OdpovědětVymazat
  19. Tohle stojí za přečtení!!! http://www.prvnizpravy.cz/sloupky/sid=dc14b52b13718a776360ddffdb14b59f/sloupky/teroristicky-utok-v-berline-uz-zitra/
    Zdraví mentzer's boy

    OdpovědětVymazat
  20. Jsem zatím šokovaný nováček (jsem na blogu pár týdnů, ale už zpracovávám, abych byla něco platná). Určitě se přidám s meditací a posíláním světla, toho není nikdy dost!!! Jen mi vysvětlete, proč jsou indicie téměř veřejné? Není nám to naopak vkládáno do myšlenek a tím se stáváme aktéry "hry"?

    OdpovědětVymazat
  21. Výkop se blíží

    26.6.2011 – začne v Berlíně šampionát v ženské kopané.
    Množí se varovné hlasy, upozorňující na možnost teroristického útoku.

    http://svetylko.blog.cz/1106/vykop-se-blizi

    OdpovědětVymazat
  22. Tak u nás v práci bylo nařízeno že nesmíme při práci pít, tohle už začíná dost smrdět Hitlerovským praktikám, tak si říkám že by ten výbuch měl konečně takový gaunery potrestat za to co dělají lidem. :(((

    OdpovědětVymazat
  23. Ještě jsem zapomněl napsat že dělám u mašiny která je nahřátá na 215 stupňů a sálá to na mě a když jsou ještě ty vedra venku, je to hrůza.

    OdpovědětVymazat
  24. No nejlepší záběry z londýna, něco podobného jsem viděl minulí rok v létě , http://www.youtube.com/watch?v=QDIF-ZwJbF0&feature=feedf , a z austrálie , http://www.youtube.com/watch?v=BP41OE3ozwc&feature=player_embedded#t=88s

    OdpovědětVymazat
  25. Nefunguje jediná webová kamera Olympijského stadionu v Berlíně...

    OdpovědětVymazat
  26. Radioaktivita vzniká bržděním elektrónu, které obíhají jádro atomu, na orbitu. Pokud se dodá energie elektrónu či elektrónúm na orbitu, přestává být bržděn a radioaktivita okamžitě vymizí. Analogie k autu - brzdovým kotoučům a destičkám. Zařízení vlastní původní obyvatelé planety Země, žijící u nás na povrchu planety. My žijeme uvnitř. Viz dutá země.
    Jestli nám dnes pomohou EMP, nikdy zde již nepůjde nic elektrického od tranzistoru, přes mobily, televize, počítače, automobily atd.. Ptám se, zaslouží si to vůbec lidstvo, když se k sobě chováme, tak jak se chováme?????
    Zde máte hodně o duté zemi, kde se nacházíme a kdo nám možná dnes pomůže. Lokální EMP se stalo 09.11.2010 u Lost Angels města padlých andělů, kde měla začít III světová válka!! Bylo to zakódováno v Simpsnech, rozluštil jsem to několik dní předem a skutečně se to stalo.
    Zde se můžete datovat o duté zemi:

    http://prvopodstata.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Poslouchám, čtu a pozoruji vše ohledně tohoto data 26.6.2011. Rozhazuji mince s otázkou: "Co dnes čeká Berlín?" Odpověď přichází záhy: "Nebezpečí - je velké a nelze jej překonat jedním jediným skutkem. Propast vpředu i vzadu, jakýkoli krok je spojen s neštěstím. Zůstat stát a čekat, až se řešení objeví samo." Prognóza je Přitažlivost - "tento hexagram je celkově příznivý, především v otázkách vztahů. Jistá rozvaha je zárukou správného spojení, které je přínosem pro celý život". Výsledek? Udržovat dnes mysl v harmonii a míru, lásku vysílat všemu a všem.

    OdpovědětVymazat
  28. Bude to:

    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/237199-legendarni-hra-duke-nukem-forever-se-vraci-v-novem-kabate.html

    OdpovědětVymazat
  29. Pro Turbofan:
    můžeš prosím hodit nějaký odkaz na web kameru na olympijský stadion,díky

    OdpovědětVymazat
  30. Je pol tretej popoludní.
    Čítam posolstvá, volám , vonku je vetrík, obloha bez chemtrails, ešte funguje elektrina, mám hlad, a pýtam sa kedy začína šampionát v Berlíne ?
    Zaslúžime si být zachráneni ?
    Odpovedám ANO, proti zlu láska.
    ... keby len jeden človek na ZEMI miloval ,
    bude svietiť SLNKO. (Merlin)
    Bo / ena

    OdpovědětVymazat
  31. v tom filme si pozorne pozrite tu stuhu pod vyznamenanim som zvedavý čo tam vidite napište čo tam je skované.

    OdpovědětVymazat
  32. 26.6.2011 18:15

    Odhalení: Je to jen marketing za hranou.
    Jde o drsnou podprahovou reklamu na to ženské MS ve fotbale, protože to ve světě na rozdíl od mužského skoro nikdo nesleduje. Cíl splněn, lidi na ten špek skočili, sledovanost se zvedla, webky na stadionu přetížené.

    OdpovědětVymazat
  33. Sotva sa niečo stane,na štadióne je aj Merkelová.

    OdpovědětVymazat
  34. Tak zase nic. Neštve vás, jak vám ty konce světa nevychází?

    OdpovědětVymazat
  35. pro 18:15 v tom případě byl 11.9. marketing za hranou na co? Jsem jen ráda, že k ničemu nedošlo. Neštve mě vůbec nic,ba naopak, ukazuje se , že vědomí lidí,jejich síla lásky,myšlenky stoupá a je mi úplně jedno z jakého důvodu k tomu nedošlo, prostě jsem šťastná , že to tak je a že lidé začínají mít sílu lásky,světla. Že začínáme sílu na změny. Kdo ví tak chápe.:-)

    OdpovědětVymazat
  36. To sa dalo cakat, vdaka par "prkotinam" ktore najdem v kazdom videu keby moc chcem, tomu mohol verit malokto. A stranka www.26-06-2011.de zrazu zazracne nefunguje. Aj keby niekde nielen v europe rachne, vobec by som sa necudoval.

    OdpovědětVymazat
  37. Né budou se v tom babrat dál, páč se nudí.

    OdpovědětVymazat
  38. Štvalo by nás viacej, keby nevyšli, alebo keby vyšli? :-)

    OdpovědětVymazat
  39. 26. června 2011 19:09
    Nikdo tady konec světa nepředpovídal. A to, že se nestal Berlín, je jedině dobře. Víte, kdyby se to stalo, tak by už lidé měli důkazy, protože se poučili jedenáctým zářím a tak prohlídli tyhle skryté zprávy a proto k tomu zřejmě nedošlo. A nebo k ničemu taky dojít nemělo. Nikdo tady netvrdil, že k tomu dojde, jen, že by mohlo. Protože těch idícií bylo víc, než dost a nejen ve filmech. Ale možná to mělo za cíl jen postrašit lidi a přilákat jejich pozornost. Kdo ví.....

    OdpovědětVymazat
  40. Pro: Anonymní 10:19
    Odkaz můžu hodit, ovšem je to marné, nefungují žádné.Třeba tady:

    http://www.myworldwebcams.com/germany/berlin_olympic_stadium.html

    Celkově je kamerový systém Berlína dost špatný.Jinak byl dnes V Berlíně vcelku klid, jen policejní dodávky na Kurfürstu.Zato celý den hodně haarpové oblačnosti,nějaké sundogy apod.,takže lze očekávat reálně spíše extrémní počasí v průběhu následujících 48 hodin.Navíc je tam vcelku teplo a vyšší vlhkost vzduchu.Mrkneme,co nad Berlínem létá a uvidíme.Jinak v úvodním zápase MS v kopané žen porazilo Německo Kanadu 2:1.

    OdpovědětVymazat
  41. Jso zde?? http://www.youtube.com/watch?v=EL3l74M4V4Q&feature=related , http://www.youtube.com/watch?v=XtiylJCma9c&feature=related , http://www.youtube.com/watch?v=QDIF-ZwJbF0&feature=youtu.be , http://www.youtube.com/watch?v=wQmut0XtD3s&feature=feedf

    OdpovědětVymazat
  42. Letitými výzkumy Ilumináti zjistili, že LZE ovlivňovat události kolektivním myšlením lidí !!! Proto vypouštějí mnoho negací, aby se iniciovaly a realizovaly jejich zvrácené akce, poněvadž se na tyto potenciální události cíleně zaměřují hlavně média, která toto kolektivní myšlení "směruje" žádoucím směrem k naplánované události. Když se o takové události předem doví kritický počet lidí, kteří jsou ve své podstatě zaměření proti realizacím a demonstracím Zla ve světě, obrací a odtrhávají tuto negativně směrovanou energii od naplánované události, čímž snižují nebo dokonce ničí (spíše obrací její polarizaci) její potenciál. Díky tomu se naplánovaná událost nemůže realizovat, poněvadž k tomu nemá dostatek energie, aby byly aktivovány klíčové kauzální intervenční body, které fungují jako spuštěče jakékoli události na Zemi!!! Proto se Berlínský holocaust nekonal !!! Ale to JIM nezabrání, aby zkoušeli aktivovat události další, možná i hrozivější a rozsáhlejší. Proto se modleme a meditujme i za ty,ve kterých se díky tomu pohne svědomí, a včas oznámí další akce škůdců lidstva, abychom jejich zvrácené akce znovu a znovu rozpouštěli ve Světle. Jak bylo řečeno v evangeliu, milujte svoje nepřátele. Jedině tak lze odvrátit celosvětovou katastrofu, kterou ONI(nepřátelé)pro nás přichystali. Drze si totiž dovolili dublovat závěr evangelií tím, že uměle naplánovali spuštění a realizaci Apokalypsy, aby se v jejím závěru sami nazvali všemocnými bohy a vyhlásili NWO. Nedovolme JIM to, a denně vytrvale vysílejme Světlo tam, kam je to potřebné a vhodné. Informujme dosud "neprobuzené" nebo příliš skeptické a materialisticky založené lidi o tom, co se kolem nich (nás) děje, a jak se mají do tohoto jedinečného historického procesu zapojovat...

    OdpovědětVymazat
  43. .. to je prča ... je 11.7.2011 - a zase nic :-)))
    Třeba to jednou vyjde :-) !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.