27. července 2011

Opět zajímavé kruhové projevy českých radarů

Děkuji čtenáři za upozornění na nové zvláštní kruhové zobrazení českých radarů, které zachytil včera 26.7. 2011 ve 20.15. To mě přimělo projít si snímky, a vidím, že toto kruhové zobrazení trvající vždy 45 min. až hodinu, se od včerejšího večera několikrát poměrně pravidelně zopakovalo (čas v UTC):
26. 7.:  ve 20.15 - 21.00 a 22.15 - 23.15.
27. 7.:  ve 4.15 - 5.00, 10.15 - 11.00, 12.15 - 13.00

Co to asi znamená? Možnosti, které mě napadají:

1. Jako obvykle vyvolávání srážek a řízení pohybu srážkové oblačnosti. Proč však ta pravidelnost?

2. Radary zachycují nějakou energii/vlnění, které je v pravidelných intervalech vysíláno (všimněte si: začátek vždy v xx.15) za nám neznámým, jistě však nikoliv lidstvu prospěšným cílem ze vzdáleného zdroje? Satelitu? Haarpu?

3. Jiná možnost, nechám na vás. Nepište mi však zase ty komické názory, že je to interference s wifinami a podobně :-)))

Podle mě je faktem, že značně ubylo chemtrailsování. Nepřetržitá chemolinka nad mou střechou má už dost dlouho frekvenci nesrovnatelně nižší, často se několik dní neobjeví vůbec. Buď jim opravdu vyschly zdroje, anebo přešli na nové technologie výroby počasí. Možná z nouze, možná proto, že vymysleli lepší. Možná se ty nové technologie zobrazují na radarech právě takto. Můžete přidat další spekulace.

P.S. A toto dělá dnes nepřetržitě Malý Javorník na Slovensku (nehlásili tam silné deště?). Aktivita, jak se zdá, je mířena zejména na Slovesnko a Maďarsko, není vidět nad Rakouskem. (Druhý slovenský radar Kojšovská Hola ukazuje dnes normálně.)

11 komentářů:

  1. mozno v cesku alebo nad tvojim domom no tuto je to stale rovnako
    okolie bratislavy - rano ciary cez cely obzor pred slnkom a dneska (27.7.) ked sa rozjasnilo bolo vidno iba nabielo ale tak silno ze to mozno ani neni mozne co asi nebude para ale urcite chemtrails kedze ich zopar vykuklo tiez
    moze iba povedat ze by bolo pekne keby prestali lietat a pustat svinstvo ale mozno len zmenili lokacie aby boli ucinnejsi

    L.

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě zcela nedávno byly ty kruhy o hodně menší, když se mohutně chemtrailsovalo. A nyní jsou gigantické a chemtrails poněkud polevil. Možná, že ta obrovská kruhová pole stačí na menší intenzitu sprejování. Možná také proto, že ONI mohli přejít na méně viditelnou formu klimaterorismu, a odvádět tak pozornost třeba na případy operace Gladio !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně je zajímávé, že střed je přesně - tam kde je amer.radar. :/

    OdpovědětVymazat
  4. Ve 14.15hod. opět kruh přes celé čr ..

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní 14:18 - Slavkov je někde trochu jinde...

    OdpovědětVymazat
  6. driv nebyli tydle cary tolik do kruhu , maximalne jen malej prouzek vysece se objevil na radaru i v tv.
    me prijde ze nektery chemtrails litaj hodne v noci, jednou jsem se dival ve 4 rano na uplnkovou oblohu a tam uz cara byla videt pres cely nebe, nedavno jsem sel kolem pulnoci taky z nedelake vesnice pesky dom, a prislo me ze slysim i vidim jedno letadlo za druhym .

    OdpovědětVymazat
  7. Chtělo by to vynalézt a sestrojit nějakou rušičku nebo skupinu rušiček rozmístěných po ČR a mohutně JIM "zatopit". Nebo přijít na jména a bydliště obsluhy těch haarpovačů a trošku jim ztrpčit život...

    OdpovědětVymazat
  8. No taky je u nás slyšet hodně letadla jak lítají v noci, jo něco je asi provoz letních linek, ale to lítali taky i jiný roky a tak mohutné to nebylo. Pak tady lítá něco co dřív ne, zní to jinak ten zvuk,ale doteď jsem to neviděla, prostě hřmění motorů,ale letadlo vidět není. A hned brzo ráno je i plno načárováno, takže v noci sypou a pak dost často lítá z Pardubic ten průzkumnej s talířem, třeba i desetkrát za den, co kde prozkoumává je mi záhadou. Ofico se používá na průzkum a snímání nepřátelského území, tak kam tak často létá tady nevím a pak má nějaký dolet, tak proč tak často startuje a přistává, přivítám vysvětlení, není to má parketa :-)

    OdpovědětVymazat
  9. O tom nocnim hrmotu na nebi jsem uz taky slysel, ale zatim se mi to nepostestilo osobne. Nesmime vsak zapominat na jeden clanek, bohuzel jsem si nepoznamenal odkaz, ve kterem bylo naznaceno, ze chemoplany doplnuji nebo castecne nahrazuji jakesi letajici giganticke plosiny zneviditelnovane hologramy, ponevadz kdyby tyto plosiny nekdo videl jak neuveritelne mohutne prasi po nebi, nebylo by mozne takove aktivity ze strany vlad obyvatelstvu rozumne vysvetlit a obhajit. Navic je ve hre utajeni letajicich objektu bez kridel,ktere maji a provozuji mocnosti sveta za ryze vojenskymi ucely.

    OdpovědětVymazat
  10. cože? letadlo ala systém AWACS a zvuk ledadla bez viděného letadla může být vývoj bezpilotních letadel; například Drony
    awacs sleduje cíle, řídí palbu, naviguje letku ěčeho někam, k tomu ty talířovatý antény slouží, zpravidla
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  11. rikam jen jedno na to zabit vsechny tyhle zmrdy

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.