31. července 2011

Orgonitová mapa Slovenska


Toto jsou nejkrásnější informace pro orgonitový blog ... doufám, že budou inspirovat i další. Moc děkuju autorovi za činnost i za zprávu. O.

Dobrý deň,
sledujem vašu stránku už nejaký čas, ale až teraz je príležitosť zagratulovať a poďakovať vám za jej existenciu.
...
Posielam - ponúkam príspevok na vašu stránku. Je to mapa pokrytia orgonitmi (a krištálmi, ale to tam zatiaľ neuvádzam) + nejaký pokec, ktorý by mohol pritiahnuť nejaké kontakty alebo skoordinovať činnosti... 

Majte sa krásne.
F. K.

Bratislava





Komentář F. K.:
Mapa pokrytia územia Slovenska orgonitmi má slúžiť hlavne ako inšpirácia pre každého, kto nie je lenivý a občas dokáže svoje peniaze vymeniť nielen za čokoládu a kofolu. Ak tieto plochy dokázali pokryť počas pár mesiacov 2 – 3 ľudia, pri zapojení sa viacerých by bolo Slovensko pokryté za pár týždňov... Územia vyznačené na mape nie sú pokryté rovnomerne, intenzita závisí na hustote osídlenia, hustote zdrojov negatívnej energie, charaktere prírodného prostredia a pod. Napríklad v koryte Dunaja vo vyznačenej oblasti pôsobí asi 70 TB orgonitov a množstvo nainformovaných krištáľov (voda je výborný nosič energie a informácie).
Uvažujeme nad paralenou mapou pokrytia Slovenska kryštálmi (predovšetkým kryštálmi krištáľu). Takáto mapa by určite vznikla, ak by sa ozvalo viac ľudí, ktorí sú aktívni týmto spôsobom. Všetky územia sa teraz mohutne prebúdzajú na energo-informačnej úrovni, ožívajú staré silové miesta. Je ideálne prispieť k tomu prácou s orgonitmi a kryštálmi a vztyčovaním kameňov kryštalickej štruktúry (antény pre príjem kozmickej energie). Tzv. „obdarovanie prírody“ (pojem z gifftingu) nemôže byť pre nikoho z nás žiadnou stratou ani obetovaním financií – je to úžasne dôležité tvorenie svojho prítomného i budúceho životného prostredia od roviny ekologickej až po mentálnu.
Kontakt pre zasielanie akýmkoľvek spôsobom zaktivizovaných území, koordináciu aktivít, nápady, atď. : modryvietor@gmail.com

7 komentářů:

  1. Už dlhšiu dobu mám v pláne začať s giftingom, takže autorovi článku sa určite ozvem. Vďaka za uverejnenie.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, uz som ogiftoval nejake casti v Trencianskom kraji (zhruba 30-40TBciek), a par miest v Zilinskom. Doma mam este asi 20TBciek, a 10kil zivice. Takze urcite sa bude v blizkej dobe giftovat. Len by som chcel navrhnut, nejaku interaktivnu mapu, kde by kazdy mohol zadat miesto ktore ogiftoval..

    OdpovědětVymazat
  3. mam vrece pilin dokupim si este zivicu a do senca a okolia toho nagiftujem na kazdych 10metrov lebo chemtrails sa mi tu vysmievaju totalne, veza na kazdom mieste a energeticky je na tom senec strasne....mafiani a kapitalisticke mlade rodiny :D

    L.

    OdpovědětVymazat
  4. palec hore Rovinka

    OdpovědětVymazat
  5. malý orgonit v hurbanovej vsi, a octujeme :D

    OdpovědětVymazat
  6. Prosím vás, píšte na adresu uvedenú na konci článku !
    ? Rovinka ?

    OdpovědětVymazat
  7. nikde by som to nezverejnoval lebo skôr je to pomáhanie ale aj ja čoskoro začínam s veľkým giftingom mojej oblasti, už dva týždne som nevidel slnko a mraky sú tu stále. začal som si všímať vysielacie veže, v blízkosti 15 panelákov a 10 vysielačov a v meste je to katastrofa. orgonit na každých 10 metrov :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.