24. července 2011

Zdeněk Zbořil: Lidé svrhnou vládu na podzim

Díky za tip na tento článek. Zdroj: První zprávy http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/zdenek-zboril--lide-svrhnou-vladu-na-podzim/


Zdeněk Zbořil: Lidé svrhnou vládu na podzim
14.červen 2011 - 22:00

Politolog Zdeněk Zbořil tvrdí, že stávka odborů může probíhat v napjaté atmosféře, ale výrazný zvrat nepřinese.

K daleko radikálnějšímu vystoupení veřejnosti dojde podle jeho slov až na podzim. Připravovaná stávka v dopravě bude prý mít poklidný průběh, pokud například nedojde k vyprovokovaném incidentu. "Pokud se v průběhu stávky nestane mimořádná událost, domnívám se, že proběhne v klidu. Umím si třeba představit jak před ministerstvem financí vystartuje na Kalouska nějaký psychopat a dojde k násilnému incidentu. Kalousek se totiž stal symbolem skandálů a stal se nepřítelem č.1. Může dojít i k nějaké provokaci. Uvidíme co se bude odehrávat. Může dojít ke konfliktům odborářů s rozčilenými lidmi, kvůli zastavené dopravě, " řekl Zbořil v rozhovoru pro Prvnizpravy.cz.

Politolog uvedl, že České pravděpodobně čeká velmi bouřlivý podzim. Podle jeho slov dojde k mohutným demonstracím v celé zemi. "Jsem přesvědčen o tom, že až na podzim dojde k daleko radikálnějšímu vystoupení české veřejnosti a zasáhne celý stát. Věřím tomu, že se občané konečně zvednou a půjdou do ulic. Je cítit, že by se lidé chtěli zúčastnit velké protestní akce už nyní. Ten mobilizační tah tady už je. V současném okamžiku ale nemají osobnost, která by je vedla. Chybí jim onen pověstný prvek sjednocení," uzavřel politolog.

Zdeněk Zbořil jako první z politologů předpověděl v únorovém rozhovoru pro Prvnizpravy.cz (Rozzuření lidé jednou vyjdou do ulic pozn.red.), že ve společnosti se začínají odehrávat radikální pohyby. Svoje vyjádření tehdy z části vyslovil jako varování pro českou politickou reprezentaci, když prohlásil, že korupční skandály vyvolávají ve společnosti enormní nervozitu a napětí. ""Je evidentní, že parlament se před lidmi uzavřel do skleníku a věří, že v této izolaci přežije. Politici prostě dělají, že se v Česku nic neděje. V Českých zemích se revoluce vždy rodila pomaleji než jinde. To ovšem neznamená, že jednoho dne nevyjdou lidé do ulic v okamžiku kdy věci překročí únosnou mez. Nyní je situace taková, že mezi lidmi panuje obrovské napětí, strach a nervozita," řekl politolog. "Množství skandálů ve společnosti vyvolává jistou apatii. Pod povrchem ale doutná zloba a v určitém okamžiku se může stát, že frustrovaní lidé dají průchod nahromaděným negativním emocím. Už nyní se při cestách po republice stále častěji setkávám z dotazy když už konečně dojde k první defenestraci. Někdo se tomu může pousmívat. Já ovšem tvrdím, že jde o velmi nebezpečné signály," varoval v únoru politolog.

(Jiří bob Asher)

16 komentářů:

  1. jaké to lidičky měl pan Zbořil na mysli?? Na poslední stávku se tisíce ovčanu solidárně vykašlalo a vyjelo si se svým SUV do své suburbie,aby si střihli pár temp ve svém na 2 generace zadluženém bazenu.

    OdpovědětVymazat
  2. :D http://www.osud.biz/na-zamysleni/jak-se-nedela-pocasi-radary-1-cast/

    OdpovědětVymazat
  3. Příběh o šíleném střelci v Norsku dostává poněkud jiný rozměr. Média o něm mluví jako o křesťanském fundamentalistovi, byl ale svobodným zednářem...
    Viz. zdroj:
    http://news.branyvnimani.cz/?article_id=11798

    OdpovědětVymazat
  4. SUV?
    ses trochu pomátl soudím.... lidi s SUV jsou to největší paraziti, ti nestávkují
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jsem mrkla na tenhle odkaz včetně diskuze - http://www.osud.biz/na-zamysleni/jak-se-nedela-pocasi-radary-1-cast/ - uvedený výše a je to tam k pousmání. Svatá prostoto! Jeden by jim i záviděl tu zarytou naivnost. Ale raději ne :-) Raději vědět než věřit. Lidé, kteří se aktivně podílí na klimaterorismu nebo tomu profesně přihlížejí, jsou zřejmě v pohotovosti a vytváří "protiorgonetové" reakce. Bodejť by ne! K tomu se jedná o silné materialisty, kterým zůstává zcela skryta duchovní stránka.
    Vím, co vím, poznané mi nikdo nevezme, jen škoda, že tolik lidí zůstává dobrovolně s klapkami na očích, na uších a na mozku vlastně taky. Na druhou stranu - hodně přibývá těch vědomých :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Osud.biz je dezinformační web. Lidé, kteří si všimli podivných čar na nebi, jejich vztah k záhadné kovové oblačnosti a následných záplav nebo odstínění slunce, jsou podle nich chemtardi. Vysmívají se orgonitu, MMS, koloidnímu stříbru, chemtrails a vůbec všemu, na co lidé začínají přicházet. Je to zaprodaný server a divím se, že je neustále mezi odkazy na www.inespravy.sk. Mezi osud.biz přispěvatele patří zde vykukující Warfare, Verthandi, který se zde pokoušel sabotovat spousty zpráv, hrubián a neskutečný sprosťák Malwerick a další. Podívejte se tam na nejčtenější články a projeďte si diskuze. Pokud budete mít třeba i věcnou připomínku, která nesouhlasí s jejich ideologií, začnou vás urážet a nakonec vás zabanují. Je to k zblití.

    OdpovědětVymazat
  7. Najlepšia ich taktika nasadiť tam provokatéra s viacerými Nickmi 1.pokus uražky po slovenky
    2.fetaci po česky
    A najviac su naštvaný ked ich ignorujeme.
    No skratka uz začali utoky orgonet ma velku navštevnosť stavate sa nebezpečny to je aspon moj nazor na diskusiu vo www.osud.biz atd.
    Dobre som sa pobavil na tych ich argumentoch a jak sa zamotali do vlasných sieti najme s radarmi a telefonnimi operatormi a poskytovatelmi internetu dobrý gulaš miešaju len či sa bude aj s(travitelný)ako potraviny a ich chemické otraviny.
    No zábava začina dufam ze nas neoznačia za neakych teroristov a na internete nezbadam svoju fotku že som spravil ne aký zločin panom ked tečie do bot su nebezpečný .

    OdpovědětVymazat
  8. Už je nejvyšší čas přestat se bát!

    OdpovědětVymazat
  9. Přátelé, tady jsem se fakt nasmála: hatikva70 řekl(a)...

    jaké to lidičky měl pan Zbořil na mysli?? Na poslední stávku se tisíce ovčanu solidárně vykašlalo a vyjelo si se svým SUV do své suburbie,aby si střihli pár temp ve svém na 2 generace zadluženém bazenu.

    Pravda je tady vybarvená opravdu na skoro 100%... Ono totiž většina lidiček nad naší situcí mávnou packou vzduchem a pronesou pár řízných, rozčilených slov.... Ale to je vše...

    Možná, že se situace změní, až náš milovaný parlament schválí další zákony, které nás budou sosat ještě hlouběji... Vždyť jejich sosání tak milujeme.... Strašně rádi nosíme značkový hadry, do nekonečna se bavíme tv seriály, které nám poskytují praktický manuál, jak máme naložit se svými jedinečnými životy....A ty nápadité reklamy...???!! Copak se dá odolat takové obrovské nabídce super věcí..?????
    ACH JOOOOO: http://www.youtube.com/watch?v=JXwGEz1Pk7c&feature=player_embedded =moje nejoblíbenější video.....
    Když jsem ve skepsi, pustím si ho a jsem absolutně dojatá... Moc se na tu dobu těším... Od útlýho dětství vím, že tohle přijde..., hurááá.!!!!!!!!!!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. a TO, ŽE LIDI SVRHNOU VLÁDU NA PODZIM, .... TOMU BYCH SE FAKT NEDIVILA....
    Stačí si vzpomenout, jak na sebe kydala, ta naše vyvolená elita, bahno... Jak se vzájemně obviňovali, pomlouvali, upláceli.... Tohle jsou ti nejlepší lidé z tohoto národa??? Vždyť nás měli reprezentovat!!! Vždyť za nás měli spravedlivě rozhodovat!!!!

    A KDE JE REALITA A HLAVNĚ PRAVDA, PŘÁTELÉ??????
    OTEVŘETE SVOJE SRDCE, MYSL A PAMĚŤ.....

    OdpovědětVymazat
  11. S tím musí každý počítat, pokud bude chtít uniknout nebo bojovat proti Matrixu, že v konečné fázi bude nasazovat i svůj život a možná nejonom svůj !!! Žádná revoluce nebyla bez krve !!! A k tomu se schyluje v Evropě a dalších koutech světa znovu. Nezapomínejte, že skutečný brutální fašismus není mrtvý, jak by nám to chtěli ONI skrze současný soudní dvůr v Haagu a historické Norimberské procesy zargumentovat !!! Vždyť už přeci víte, že především data ONI permanentně falšují, a vyhrazují si právo redakce informací k dějinám, politice, médiím a financím jak pro širokou veřejnost, tak pro školy a univerzity !!! Vše "závadné" je "na indexu", a buďto to nemá šanci spatřit světlo světa, nebo je to zavřeno v trezorech, a rovněž se rozmáhají i konfiskace a různá zabavování jako závadné literatury a informací... Vše, co se děje dnes má přímou kontinuitu k tomu, co se tu dělo předtím, a z toho vyplývá,co se bude dít potom. ONI jsou si toho dobře vědomi, a proto potřebují likvidovat, překrucovat a prznit minulost, aby provedli nevědomou přítomnost k ovládnutí její(rovná se naší) budoucnosti !!!

    OdpovědětVymazat
  12. Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá ... podle peří poznáš ptáka, podle řeči nezdvořáka ... koho chleba jídá, tomu také zpívá ... a mohli bychom pokračovat až do večera. Co tím chce autor říci ? Vždyť lidé přeci celá staletí vědí, že pokud dají svou moc bezohledným kariéristům, samozvaným mocipánům, defraudantům a zlodějům, nemohou očekávat, že se jich někdo zastane !!! Naopak !!! Obyvatelstvo bylo VŽDYCKY a v KAŽDÉM společenském systému jen dojnou krávou pro uzoučkou kastu "vyvolených", kteří si opravdu mohli dovolovat a dodnes dovolují žít si jako bozi na úkor všech ostatních. Tito lidé zpravidla nic za svůj život lidstvu nedají,nejsou pro něj zbla žádným přínosem a naopak z něj pouze a výhradně sají, tyjí, kradou a ničí. A dokonce "najebou" další generace stejných kriplů, kterým předávají již dosažený majetek a vliv,aby dále upevňovali moc svých zretardovaných incestních dynastií !!! A proč bychom takový stav měli nadále trpět ? Copak generace našich předků nám málo ukázaly, jak s námi tito samozvaní bohové nakládají ? Přišel dějinný čas konce takového systému, a ONI to dobře vědí. Bude záležet pouze na tom, čí strach zvítězí: ten náš, pak si otroctví pod jejich kuratelou zasloužíme, nebo ten jejich, a propadliště dějin je nemine !!! Ale k tomu musíme každý z nás "přiložit ruku k dílu" !!! Samo se nic od sebe nestane !!! Ta síla je ukrytá v každém z nás, a ne v pofiderních chanelingách a multi kulti duchovních paskvilech !!!

    OdpovědětVymazat
  13. Klíč je v penězích. Kdo první řekne, že odpustí lidem dluhy, když jeho hnutí převezme moc ve státě, je vítěz.

    OdpovědětVymazat
  14. To by znamenalo geniální tah na branku NWO !!! Je jasné, že zadlužený člověk prakricky přijme jakékoli řešení, aby se z dluhové pasti vyškrábal. To banksterské svinstvo na rozdíl od peněz těžce zapáchá !!!

    OdpovědětVymazat
  15. Kolik dluží české domácnosti?

    V ČR je přibližně 4,3 miliónu domácností,které dluží.TAK to máme 4,3 miliónu voličů kteří budou dávat hlas hnutí, které jím odpustí dluhy.Už kdyby to bylo....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.