26. srpna 2011

Haarpový superhurikán zničí východní pobřeží USA nebo se rozplyne?

Všichni už jistě slyšeli děsivé zprávy o superhurikánu Irene (=řecky mír), který má během víkendu zdemolovat východní pobřeží USA včetně velkých měst jako New York a Washington DC. 
My konspiracionisté se domníváme, že se jedná o další haarpový výtvor jednoho či více týmů klimateroristů. Obvyklá hra, jedni naplánovali superbouři, jiní se budou snažit jim to překazit.
Následující přeložený článek obsahuje zajímavý postřeh vědce, který si povšiml u hurikánů "ladicích vidlic",které pokládá za elektromagnetické zásahy do hurikánů působící jejich rozplynutí. I když ho zatím nenapadlo, že i samotný hurikán je uměle vyvolán elektromagnetickýcm haarpovým vlněním, alespoň přinesl zajímavý postřeh a důkaz umělého zásahu.
Osobně si myslím, že hurikán Irene se rozplyne podobně jako Ophelia, ať už zásahem kohokoli. Tento ambiciózní plán světové vlády NWO na nevídanou destrukci superbouří je jedním z posledních pokusů vyvolat masový strach mnoha miliónů lidí a tak posílit svou energii. Posílejme pozitivní myšlenky, zapněme powerwandy, dobře to dopadne.
Zdroj:

Kevin Hayden
Truth Is Treason.net
24. srpna 2011

Část tohoto článku napsal Glenn Kreisberg, spektrální inženýr http://www.grahamhancock.com/forum/KreisbergG2.php
New York a Washington DC zažily dnes odpoledne dosti silné mělké zemětřesení http://www.truthistreason.net/5-9-earthquake-rocks-the-pentagon-nyc-and-washington-dc , právě v dobu, kdy si začal razit cestu k východnímu pobřeží hurikán kategorie 1. Zdá se, že tyto dvě události jsou zcela odděleny, ale já mám pocit, že by mohly souviset, Sledujte prosím mé krátké cvičení ve vytváření konspirační teorie.

V roce 1997 americký ministr obrany William Cohen učinil na silně navštívené konferenci o zbraních hromadného ničení následující prohlášení: „Oni (teroristé) se pustili do eko-terorismu, při němž  mohou na dálku elektromagnetickými vlnami měnit klima, vyvolat zemětřesení a výbuchy sopek. … Je plno chytrých mozků, které pracují na způsobech, jak terorizovat jiné státy … Je to skutečnost, a je to důvod, proč musíme zintenzívnit naše (protiteroristické) úsilí.“

Když o tom tak přemýšlíte, je to z úst úřadujícího  ministra obrany dosti zlověstné  tvrzení!

A uvědomíte-li si, že když se naše vláda již v roce 1997 domnívala, že toto provádějí teroristé, můžete si být jisti, že i naše vláda rovněž v současnosti intenzívně rozvíjí tyto schopnosti.

Je zde muž jménem Richard Hoagland, který o tom něco ví. Je to významný vědecký výzkumník, který pracoval na misích Apollo, vesmírné lodi Pioneer a úzce spolupracoval s NASA. Hoaglandova vlastní nezávislá výzkumná skupina se nazýva Enterprise Mission.

Hoagland mezi jiným prohlašuje, že prostudoval stovky hodin satelitních radarových záznamů z různých zdorjů, a zdokumentoval jev, o němž se domnívá, že svědčí o tom, že někdo nebo něco ovlivňuje cestu a sílu tropických bouří a hurikánů v Atlantickém oceánu. Zní to jako sci-fi, ale důkazy jsou dost pádné. http://www.grahamhancock.com/forum/KreisbergG2.php
 
16. září 2005 se u pobřeží USA tvořil hurikán Ophelia s podobnou prognózou jako Irene: rozsáhlá destrukce východní ho pobřeží. 

Radarové snímky hurikánu Ophelia a smyčky jeho pohybu (University of Wisconsin MIMIC)  ukázaly anomální a eratické chování co se týče jeho cesty i intenzity. Na počátku je Ohpelia dobře organizovaná silná bouře 1. kategorie u jihovýchodního pobřeží USA.  Na konci velmi teplé sezóny přepovídala americká Weather service, že se z ní stane za 24-48 hodin bouře kategorie 4 a bude směřovat doprostřed atlantického pobřeží.
(Obrázek: "ladicí vidlice". Efekt "ladění" je vidět na animaci, kterou sem nejde přenést, ale najdete ji v originálu článku z odkazu


Místo toho za méně než 12 hodin bouře změnila směr a úplně se rozpadla. Radarové obrázky ukazují, že se s bouří stalo něco velmi podivného. Během toho, jak bouře směřuje západně směrem k pobřeží, satelitní obrázek srážek ukazuje dva velmi silné téměř rovnoběžné pásy srážek, vycházející ve vlnách od východu, přímo k oku hurikánu. Protože tyto silné pruhy srážek zesilují nad hurikánem Ophelia, bouře začíná měnit směr, rozplývat se a rychle se rozpadně. Efekt je velmi dramatický a vůbec nevypadá přirozeně. Faktem je, že intenzívní pásy silného chladného deště padající na oko dobře organizovaného hurikánu , skrze něž teplá voda z oceánu stoupá a dodává hurikánu energii a točivost, měla zřejmě interferenční vliv na proudění této energie a zbavila bouři jejího pohonu. 

To je velice podobné tomu, co se právě předpovídá pro hurikán Irene, který si právě razí cestu nahoru k východnímu pobřeží. Až do teď. Náhle,  v den, kdy severovýchod, a zejména oblast Virginia/DC/New York zažila seismickou aktivitu, http://www.truthistreason.net/5-9-earthquake-rocks-the-pentagon-nyc-and-washington-dc, začal hurikán Irene slábnout a měnit svůj směr, takže se vyhnul své původní cestě na Floridu, Karolíny a Washington D.C. Právě tak jako Ophelia, která měla ohrozit stejnou oblast. Na mikrovlnném zobrazení Ophelie jsme později objevili anomální pruhy enenrgie a studeného deště.
(Obrázek: klimateroristy plánovaná cesta hurikánu Irene.)


Ještě nevíme s jistotou, zda Irene bude pokračovat v oceánu a utichne, nebo zda znovu nabude síly a zamíří opět do vnitrozemí?

Hoagland popisuje dvojitý pás deště v Ophelii jako interferenci  „nabráním na ladicí vidlici“, která směřuje do oka hurikánu. 

Hoagland tvrdí, že „podle fyziky těchto snímků jsou tyto zvláštní vzorce „ladicí vidlice“, geometricky zaměřené přesně do centra těchto bouří, „postranním dešťovým efektem“ neviditelné energetické technologie, která je aplikována na tyto bouře ... ve snaze snížit rychlost větru a současně změnit trasu bouře.

Jako spektrální inženýr vím, že na vysvětlení touto  elektromagnetickou „energetickéou technologií“ něco je, ale myslím si, že Hoaglandův „vedlejší  dešťový efekt“ může být vlastně hlavním požadovaným efektem, tím, že dostatečně intenzívní studený déšť odshora na bouři by mohl fungovat jako přikrývka na ohni v tom, že bouře se rychle sama vyprší. Protože nejsem meteorolog, je toto z mé strany pouhá spekulace. 

Ale mohlo by vůbec tohoto efektu být dosaženo elektromagnetickými zbraněmi? Uvažte, že výzkum ukazuje, a není to nepravděpodobné, že jisté frekvence vysoké intenzity EM pole by mohly mít schopnost oddělovat molekuly nebo rozbíjet  molekulární shluky. To by mohlo být použito pro takové věci jako je oddělení vody od vzduchu, čímž se umožní, aby voda spadla. Zdá se, že by to mohlo být účinnější nad otevřenou vodou než nad pevninou, protože vodní pára a atmosférické podmínky nad rozsáhlými vodními plochamy jsou asi vodivější. Viz http://www.grahamhancock.com/forum/KreisbergG2.php
 
Dále, jak se mnoho lidí začíná dovídat, prvním podezřelým v tomto možném zasahování jak do seismické aktivity, tak do intentzity hurikánů, jsou zařízení HAARP. Je možné, že jejich pokus odvrátit hurikán způsobil nezamýšlené a neobvyklé zemětřesení v oblasti? Je možné, že se jedná o to, že firmy lámou vrstvy kamene, aby nalezly zdroje plynu a ropy http://www.truthistreason.net/emergency-order-halts-natural-gas-drilling-state-says-fracking-is-causing-seismic-activity ? Už jen zemětřesení je vysoce neobvyklé.

Předpokládám, že se to nikdy nedovíme, ale bylo by zajímavé vidět nějaké současné mikrovlnné snímky hurikánu Irene, z raných hodin 23. srpna, a podívat se, zda neobsahují nějaké podobné „ladicí vidličky“.

3 komentáře:

  1. Dalo mě to docela práci, než jsem našel odkud ty animace jsou, ale nakonec jsem uspěl:

    http://cimss.ssec.wisc.edu/tropic/real-time/marti/2011_09L/webManager/gifsBy12hr_06.gif

    Hezký artefakt zpracování ve směru od Kuby. Ale klidně to můžete použít jako důkaz, že si s tím někdo hraje.

    OdpovědětVymazat
  2. zajímavé http://smit.wz.cz/zrcadlo/view.php?cisloclanku=2011082601

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.youtube.com/watch?v=hXVMcFQddvk&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.