2. srpna 2011

Škůdci - video o chemtrails

Díky za odkaz na video. Všimněte si "zahýbajících" letadel - v poslední době oblíbená aktivita.


ŠKŮDCI (2. část) from Veritas Media on Vimeo.

17 komentářů:

  1. reknete-proc?proc to delaji?proc to chteji?o co jim jde?ta bezmoc ...

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to nemá chybu!!
    Viděla jsem 1.+2.díl....
    Mohu se Vás zeptat, jak ještě dlouho nám budou sypat na naše hlavinky to sfffinstvo??? Proč na naši republiku?? Protože náš prezident odmítá nwo, nechtěl taky podepsat lisabonskou smlouvu,....

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní 4.8. 2:25 - proč Klaus odmítá EU? Protože centrální správa by znamenala, že by buď někdo mohl omezit rozkrádání republiky zvenku nebo nedejbože sám rozkrádat (a na modroptáčníky by už nezbylo). Zvláštní, že kapitalismus je pro vás fuj a zároveň Klausovy názory podporují tu jeho nejodpornější formu - zisk za každou cenu bez jakékoliv regulace.

    Logika práškování z tohoto důvodu je dost pochybná - prezident se tů přímo nevolí (navíc za 2 roky konečně zmizí v propadlišti dějin). Na co utrácet nehorázné sumy peněz, když takovej pád letadla se dá zařídit "zadarmo"? Samozřejmě pokud by o tom opravdu někdo stál.

    OdpovědětVymazat
  4. To je globalne. To nie su len nase republiky, to je cely svet. Kedze su to tazke kovy baria a stroncia, tak pomalicky nimi otravuju zem. Zamer je, aby sa rodili plodiny s nizkou vyzivou a hlavne aby s anerodili, kde si mozu potom presadit geneticky modifikovane ktore strasne skodia organizmu. Ale na druhej strane maju na to lieky takze... aj tak nas nimi zabiju... smeruju totiz k tomu, ze je v lane vyhubut 6 mild ludi a z ostatnych spravit otrokov ako to bolo pred tisickami rokov.
    Netreba sa bat, netreba ich nenavidiet, treba im posielat lasku a prosit o dobro a svetlo... Planeta s ameni a my s nou. Cakaju nas nove a dobre casy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ale to svinstvo sypou po celým světě ,ne jenom na naši republiku.Možná jsou místa,kam se nedostanou třeba někde v Asii.Loni jsem byla 14dní v Egyptě v Tabě a sypali to tam v tak obrovským měřítku,že se dělalo duhové"Halo" okolo slunce a v noci okolo
    měsíce.Známí,kteří byli na výletě v Petře,tam zažili velkou průtrž mračen...a to tam nepršelo snad padesát let :-(.

    OdpovědětVymazat
  6. ROBIA CELE LETO,NENI ŽIADNE LETO..SYPU A SYPU VČERA TIEŽ TROŠKU BOLO KRÁSNE A UŽ ŠUP VYRABAJU OBLAKY, POČUT LIETADLA CELU NOC JAK SYPU TO SVINSTVO..ZAČINAM MAŤ POCIT ABY V NÁS VYVOLALI BEZNADEJ, ABY NERASTLO NIČ A MY SME BOLI ZAVISLÍ NA ICH POMOCI, ŽE ONI BUDU ROZHODOVAT ČO KDE SA POŠLE AKÁ POTRAVINA PRETOŽE PRI TOMTO POČASI SA NIČ NEVYPESTUJE, AJ V ČECHACH AJ NA SLOVENSKU TO SAME..MNOHO LUDÍ SI TO ZAČINA VŠIMAŤ A CÍTIA BEZNADEJ, DEPRESIE, LENŽE MUSIA TOMU ODOLAT, NIKTO INÍ LEN MY LUDIA TO MOŽME ZMENIT..NIKTO INÍ..ALE JE MNOHO SLEPÝCH, KTORÍ SA TRAPIA BLBOSTAMI, PIJÚ,FETUJU,ZAUJÍMA ICH LEN ABY MALI NA CIGARETY A BEŽALI SA OŽRAŤ A TAKÝCHTO ONI LUDÍ POTREBUJÚ, KTORÍ SI NIČ NEVŠÍMAJÚ ALE POUŽIVAJÚ LEN TO ČO IM ONI PODHODILI..

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, protože patříme mezi tzv.bílou rasu, která má být těmito "projekty" decimována nebo zcela vyhubena. Další "nepohodlné" rasy/národy jsou hned po nás ("bílých") na položkách tohoto vskutku satanistického globalistického plánu NWO,jehož součástí je genocidní DEPOPULACE ZEMÉ !!! Ze současných asi 6-ti milard na pouhých 660 milionů !!! Takže si všichni jednoduše spočítáte, pokud se v této věci nezačne masově konečně něco dít,že perspektiva na naše přežití a přežití našich potomků se rovná téměř nule !!! Kdo můžete, zveřejňujte všechny informace kolem "bílogenocidního chemtrails" i kolem světové genocidy národů. Důrazně se ptejte svých poslanců a dalších politiků, chtějte od nich jednoznačné odpovědi, odhalení, přiznání. Získávejte na tyto lidi konspirační materiál a informace, a zveřejňujte je. Organizujte a pořádejte protestní mítinky,semináře, nejrůznější shromáždění,happeningy, koncerty nebo poutě. A seznamujte lidi s tím, co se proti jejich existenci na této plantě, kým a proč, všechno uskutečňuje. Šiřte letáky a tiskové i internetové zprávy všude a všem, a získávejte podporu veřejnosti i vlivných jedinců nebo skupin, kteří jsou proti NWO, za odhalování a potrestání viníků, zrádců a kolaborantů na špinavé hře s námi pod vlajkou globalistických elit !!! Kdo JIM dal právo rozhodovat o tom, kdo bude žít a kdo ne ???!!! Jak potom chce od nás občanů stát dodržovat a ctít jím schvalované zákony, když ho nezajímá občanské základní právo - právo na život !!! A ještě naopak tajně podporuje to globalistické svinstvo servilitou a leštěním klik u těch satanášských banksterů z Wall Street a FEDu ???!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Vsichni se bojite říct že zatím stojej židi až si to uvědomíte tak pochopíte.

    jeto stejny jako multikulti ....

    OdpovědětVymazat
  9. http://royalsociety.org/Geoengineering-taking-control-of-our-planets-climate/ zvláštní dokument...

    OdpovědětVymazat
  10. Vyzkoušeli jsme octování a skutečně to pomáhá. koupil jsem 100 litrů octu a výsledky se skutečně dostavily. Po rozlitých 10 litrů octa během dne se obloha nad mistem, kde jsem ocet rozléval, úplně vyčistila a byla modrá jako dříve. S chemtrailsováním se nechytali. Vše se rychle čistilo a bylo krásně modro. Domluvme se na orgonetu na octování v různých městech. Stojí to za to udělat skupinky a začít porádně octovat. Prosím pouvažujte o nějaké kolonce, kde by se lidé mohli domlouvat kdy a kde v kterém městě octovat.
    Děkuji Aleš Hájek

    OdpovědětVymazat
  11. Bývalý šéf FBI: Projekt chemtrails je třeba okamžitě zastavit!
    http://www.osud.cz/byvaly-sef-fbi-projekt-chemtrails-je-treba-okamzite-zastavit

    ... video v dolní části textu

    Zdravím Beata

    OdpovědětVymazat
  12. Cakaju nas nove a dobre casy :)... jo jo, už se těším, to bude krásné být otrokem... a za to si opravdu lásku zaslouží... Já bych jim ji poslal celý zásobník, co by se do nich vlezlo...

    OdpovědětVymazat
  13. Na druhé straně, když nezaujatě pozoruji lidi, lidskou činnost na planetě... Musím konstatovat, že jako lidstvo si vyhlazení zasloužíme, přírodě to neublíží, ta se vždycky vzpamatuje, ale člověk je rakovina planety a měl by vychcípat.. Takže je vlastně všechno ok...

    OdpovědětVymazat
  14. Nadělejte cloudbustrů a orgonitu a octujte!
    Kdo může, tak ty aera sestřelujte!

    OdpovědětVymazat
  15. no, když to tak člověk čte, běhá mráz po zádech a už se nedivím že letos bylo v dubnu 30 stupnu a o prazdninach 15 a porad jen dest... :(

    OdpovědětVymazat
  16. www.flightradar24.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Říkám to stále všem okolo sebe, ale je to marný, je to marný, je to marný!!! :-( :-( :-( Poukazuju na jasný jevy na obloze, pouštím různý videa, začal jsem studovat i termodynamiku abych mohl argumentovat, vysvětluju i NWO,911 atd., ale jsem v tomhle ostatním většinou akorát pro smích. 95% lidí prostě nechce věřit, že by někdo byl něčeho takovýho schopný. Já si myslím, že dokud lidstvo skutečně nepadne na hubu tak se prostě neprobere !!!!!!!
    A to už asi bude pro většinu pozdě. Mám pocit, že čím dál víc se hodí heslo -
    " Optimisti se učí anglicky, pesimisti rusky a realisti střílet."
    Přeju všem hodně štěstí do nadcházejícího období a radím... Připravte se na nejhorší !!!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.