2. srpna 2011

Žár - ruský dokument o klimatických změnách

Díky čtenáři za ruský dokument o klimatických změnách. Kdo/Co je způsobuje?
1. CO2? 2. Změny sklonu zemské osy? 3. Klimatické, geofyzické a tektonické zbraně? 4. Vulkanická aktivita? 5. Tektonický zlom? 6. Jak se zachránit - na způsob Noemovy archy?
Názory ruských vědců, včetně N. Levašova.
Je to rusky, takže si to vychutnají asi jenom starší ročníky jako já ... (Kdybyste věděli o verzi s českými titulky, napište.)
Koneckonců po shlédnutí celého dokumentu musím říct, že se mi to ani nelíbí, dá se to pokládat za běžnou propagandu na strašení lidí... ale pár zajímavých věcí se tam snad najde.

2 komentáře:

  1. Zdravím Vás mílí pozemšťané! Chci upozornit před nebezpečným člověkem z Ruska - N. Levašovem, na kterého se tak často odkazujete. Tento člověk nepatří zrovna do strany světla a zastupuje spíš tmu, proto pozor na jejich plány - hodně často N. Levašov plete pravdu se lží, aby Vás oblbnul. Naslouchejte svoje srdce a použijte ho pro filtraci pravdy ode lži. S láskou, Ariel.

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkné a poučné , myslím, že pravdu mají, musíé zemřít do budoucna a myslím, že to příjde brzo nejenom několik milionů lidí, ale i zvířat. ale ilimináti s epodílejí hodně. ARIA

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.