16. října 2011

Americké uranové zbraně znetvořují afghánské děti

Od čtenáře:

Ahoj, posílám ti odkaz. Je to od lidí v Německu, kteří jsou stíháni vládou a policíí SRN.
MUSÍM TĚ VŠAK UPOZORNIT, ŽE FOTKY JSOU SKUTEČNĚ ŠOKUJÍCÍ!!!!
Já jsem se u nich rozplakal. To nám samozřejmě neukážou v televizi ani jinde, když mluví o válce v Afganistánu. Opravdu ty fotky jsou drsné, ukazují co mají na svědomí americké zbraně nasycené uranem..... Vyvěšení či ne na blogu nechám na tobě.... Ale i takové věci by měli lidi vidět a vědět...kam až jsme došli. Na fotkách jsou novorozené děti...
Zdravím Milan

http://www.afghanistanafterdemocracy.com/page10.html


Orgonet:
Nedá se neplakat ... kam jsme to došli ...
Ty fotky si sem dát netroufám ... ale zavírat oči před tím nepomůže ...
Aspoň kousek překladu z toho odkazu.

Naše děti se budou rodit navždy takto díky uranové munici používané vašimi ozbrojenými silami placenými z vašich daní.
Pár detailů o situaci v Afghánistánu.


Uranová munice 

Následkem používání masívního množství uranové munice pro počáteční i následné bombardování dochází v celém Afghánistánu k obrovskému množství vrozených deformací. Výskyt rakoviny se významně zvýšil. U dětí je vysoký výskyt leukémie a rakoviny jícnu. Podle lékařů v porodnici a dětské nemocnici v Kábulu se počet různých vrozených deformací od invaze OSN mnohokrát zvýšil. 

Množství lidmi vyrobených izotopů bylo určeno Centrem pro lékařský výzkum uranu, jehož výzkumníci cestovali do Afghánistánu a sbírali vzorky moči a půdy. Zjistili, že množství uměle vyrobených izotopů se u některých subjektů v blízkosti bombardovaných území zvýšilo 2000krát. 

Protože uran používaný ve zbraních má poločas rozpadu 4,5 miliardy let, americké vojenské síly zaručily, že mnoho generací Afghánců bude trpět rakovinami a deformitami. To zajisté není pokrok. Ve skutečnosti je to největší zločin spáchaný kýmkoli v historii lidstva.

24 komentářů:

  1. sory neviem kam to napísať, ale dneska nenormálne sprejujú nad Želiezovcami okres Levice narátal som už cca 30 čiar od rána.

    OdpovědětVymazat
  2. Na fotky jsem se nedokázala a přiznám se, že ani nechtěla kouknout, a myslím, že to ani není nutné, ta informace je sama o sobě závažná. Je to velmi kruté, je to ale součást nás všech, každý z nás je s tím spojený, protože jsme lidi. V poslední době se ukazují zvěrstva, která lidi dělají a je to dobře je to potřeba uzdravit. Jsem velmi citlivá a tyhle věci se mě dotýkají a asi bych se zbláznila, kdybych neměla možnost udělat něco pro to aby se to uzdravilo. Používám dvě věci - modlitbu, požádám o to aby to bylo uzdraveno a uzdravím to v sobě pomocí Ho´ponopono. A pak se mi s tím spojuje ještě jedna naděje, nemusí tam být generace lidí nemocných na nemoci z ozáření, je možnost jak to místo očistit, nečekám, že to bude za měsíc ale časem to místo může být zase zdravé - máme přece orgonit!!!! Možná vám to bude připadat naivní ale já věřím v dobro v lidech. A vzpomeňte si na pohádku o Petrovi Panovi co volali děti: Já věřím na víly, já věřím na víly, já věřím na víly! (kdo neznáte podívejte se je to inspirativní :) Gabča

    OdpovědětVymazat
  3. to ukazuje ze sme v rukach naprostych sialencov,ktorych je najvyssi cas zastavit,ja osobne idem na to!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Nedokazal som sa na to pozerat. Prestante uz konecne podporovat tieto svinstva. Ziadne volby ziadny politici ziadne banky nam netreba.Zbavme sa ich. Ako mozete volit tych co sami to podporuju? Ze to je ine? Ze sa nas to netyka? Hlupost tyka sa to vsetkych.

    OdpovědětVymazat
  5. Smutné a šokující,ale jak to,že se tomu vůbec nedivím?Je bombardují a nás práškují v důsledku to vyjde nastejno.Zbývá jen doufat,že zasáhne vyšší moc.
    S pozdravem Hans

    OdpovědětVymazat
  6. Tie fotky...musela som odísť od PC, tá bolesť vo mne sa nedá opísať. Na toto sa nedajú nájsť slová, čo dokážu tí hnusáci robiť kvôli ziskom, nemám viac slov.

    OdpovědětVymazat
  7. Hrozné aj v Europe použili tie zbrane v Srbsku neviem ši nie aj v Gruzinsku zas Rusi

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle je moc moc smutnee=//.. Casto slychavam a verim uslovi - vsechno ma svuj duvod.. nebo vse zle pro neco dobre.. nemysli negativne, pocituj pouze lasku.. Ale pak si rikam? Neni to jen propaganda nejakeho pasivniho stavu - VELMI CILENA??

    fakt nevim co si mam myslet.. ale tohle je strasnee a nejen tohle,. nechci sirit negativni emoce, ale asi fakt musime vsichni zacit neco delat a ne dale vsechno prehlizet s tim ze nas se to netyka a ze "dotycne obeti si to vybrali, popripade je to jejich karma.."

    OdpovědětVymazat
  9. Tenhle článek se mi opravdu hnusí nemělo by se to dít a články by nemuseli vznikat, je to zlé jsem celkem flegmatik a moc věcí mě nerozhodí, ale tohle mě dostalo.
    Chemtrails, HAARP, modifikace počasí jsou věci, které se mi nelíbí, ale staly se bohužel součástí našich životů, ale tohle je zrůdnost, která nemá obdoby!

    OdpovědětVymazat
  10. Mám v náplni práce patologické novorozence, ale i tohle bylo příliš.Rozesílám odkaz na všechny strany!
    Pro 21.33:
    Já se nesmiřuji s tím, že chemtrails a HAARP jsou smutnou součástí našich životů....nevidím prakticky mezi těmi dvěmi věcmi žádný rozdíl, obojí je zrůdnost.
    Dita

    OdpovědětVymazat
  11. pro 21:07 - souhlasím s tebou! Mám také pocit, že jde o jakousi propagandu do pasivního stavu. Nadruhou stranu chápu i lidi, že nejsou schopni... čím víc vím o tom co jíme, dýcháme, pijeme, tím víc si uvědomuji, že lidi jsou tak chemicky opíjeni, že si pomalu neuvědomují svojíplnou krásnou prvopodstatu. Stále však věřím v sílu lidského ducha! A nejde jen o Afganistán co se zbraní týče, dnes je to i Irák, Libye, plno Afrických států - to ke zbraním. Chemicky jsme znečišťováni všichni - bez vyjímky!!!! A ještě si to platíme z vlastních daní.... absurdnost, realita.... . Prosím, pojďme se společně připojit k mnohým co každý den v sedm hodin ráno nebo ve dvanáct v poledne zapalují na deset minut svíčku. Je to od šamanek z celého světa. Od 13ti babiček....Paprsky světla mají velikou moc!
    Děkuji Milan

    OdpovědětVymazat
  12. Nemůžu si pomoct ,ale mě to příjde jako totální vyhlazování národa.Jako ty bomby nejsou svržený kvůli Talibanu, Al Kaidě, ale prostě aby poškodili obyvatele a hlavně děti. Budou se rodit postižené, tím pádem, pokud vůbec dorostou, nebudou mít stejně už další děti a tak se jim vlastně daří snížit populaci.Nebude další pokračování rodů, národů. To stejný očkování zase v Západních státech, kdo ví co v tom všechno ještě je, co snižuje, nebo úplně zastavuje plodnost lidí, prostě svinstvo všech svinstev.Křičí se pořád jak byli ty ve druhý světový zrůdy a co dělají dnes, ještě větší zvěrstva ve větším měřítku a jsem zvědavá, co použijí proti těm stávkujícím v Americe, zatím jen násilí,zatýkání, ale zůstane jen u toho? Pořád vidím ty statisíce rakví a koncentrační tábory co tam maj připravený a nejsem naivní, že v případě potřeby je společně s FEMA, národní gardou použijí pro vlastní obyvatele.Proto se zas po době pokouším posílat do těch míst světlo, lásku, možná někomu k smíchu, ale funguje a pomůže, věřím tomu, protože tohle co se děje nechci , prostě nechci, chci , aby už se nic z toho nedělo, prostě chci už změnu. Lidi se musí sjednotit, už prostě musí, pokud nechceme bejt v ohradách, pod dozorem.

    OdpovědětVymazat
  13. neskutečné svinstvo,co se děje.Američtí vojáci musejí mít vymyté mozky nebo co?!!Kdyby totiž oni začli stávkovat a řekli dost násilí,kdo by tam místo nich dělal tuto hnusnou práci?!!Elita určitě né a normální lidé mají rozum!!Stačí,aby se vojáci vzpamatovali,řekli né,nebudeme tohle dělat a je to.Hned by bylo na světě líp.

    OdpovědětVymazat
  14. Je opravdu potřeba aby jsme začaly bojovat ale ne tím že budeme do světa vykřikovat nenávist a odpor vůči těm co toto spůsobují ale posílat lásku do celého světa kterou nám dal Bůh.Lásku a pokoj všem. At´Bůh skrze naše srdce zastaví utrpení.Nepřátelům atˇ dá poznat své činy a nastáví jim svou tvář spravedlnosti.

    OdpovědětVymazat
  15. Pokud se na lidi šíří ze všech stran negativita, strach, deformace a nevědomky to přijímají pak se to i ukazuje jak je zdeformované myšlení lidí,když si to neumí uvědomit jinak, je to zrcadlo všech co těmto energiím nerozumí a berou to jako blábol,,jako nějaká změna myšlení" je pro většinu lidí tabu,protože si myslí že změnu udělá někdo jiný za nás. My jsme to k tomu nechali dojít tak je i na nás a hlavně je to v nás aby jsme změnily veškerou deformaci. Ty fotky jsou názorná ukázka zdeformovanosti myšlení, a asi si to ani nikdo nebude chtít připustit že to tak je. Věřím že pochopíte podstatu tohoto komentáře.

    OdpovědětVymazat
  16. http://probuzeni.blogspot.com/2011/10/proc-se-trapit-iv.html

    OdpovědětVymazat
  17. Přátelé, tohle není jen v Afghánistánu.. Je to i v Iráku,...., bude i v Lybii,.... A jestli se USA povede rozpoutat III.svět. válku, bude to všude.... Takže GAME OVER, OTEVŘETE OČI!!!!!
    TAKÉ i naši borci tam bojují ....za dobrý prachy ....
    Tohle musí přestat!!!! Měli bychom vystoupit z NATO.... Nesdílet s nimi dobyvačnou politiku..., VÁLKU.... Vždyť tady jde o suroviny, tedy prachy.... a lidi jsou v tomto momentě podřadní....
    Máme 2 volby: Buď si budeme vzájemně přeposílat tyhle hrozný videa, plakat nad nimi a zřejmě se dožijem podobných excesů i v ČR, protože naše krásná země zatím neleží v ochranným silovým poli..., žádný skleněný poklop nad našimi hlavami nevidím.... Útok na Sýrii a celý Blízký východ je naplánován.... Takže III.svět. válka je na spadnutí = JE PŘECI TŘEBA ZNOVU NASTARTOVAT EKONOMIKU.....

    Tedy budeme mlčet a nebo SE TOMU POSTAVÍME!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  18. Vojáci se nevzpamatují, ti mě příjdou, že jsou po výcviku opravdu tak zpracování, že jednají jak roboti. Docela by mě zajímalo jaké techniky jsou používány při "vyrábění" vojáků, něco jsem o tom četla a asi bychom ještě koukali. Dál by mě zajímalo, jestli se třeba setkávají, nebo nějak zkouší posílat energii, lásku ti co v to věří a tu schopnost mají. I když si říkám , že tu schopnost má každý člověk, jen ji v sobě objevit, probudit a věřit tomu. Věřím v to taky, ale říkám si sama když pošlu, nebo pomyslím, je to málo, kdyby nás bylo v tu chvíli víc, zajímalo by mě jaký efekt by to mělo, silný proud energie, světla, lásky,do události, místa. Pozitivní myšlenka vyslaná skupinou lidí na jednu událost, místo, osobu.Jde to a funguje to, jen jsme prostě rozdělení, zajímalo by mě kdybychom se spojili. Já si vzpomenu vždycky na slova jedné písničky -kdyby 10000 světlušek .....A nevěřím, jak plno lidí řekne je nás ještě málo,ne není nás málo, tohle když si budeme říkat pořád , je nás málo tak se opravdu nic nestane, nic nezmění, je nás dost, jen kolikrát o sobě ani nevíme a nebo nechceme.

    OdpovědětVymazat
  19. pro 17.října 20:08 - kdybychom si neposílali podobná zdělení a nerozesílali je dál.... tak by o tom třeba ani nikdo nevěděl. A "bojovat" ať jakoliv, lze pouze s tím nebo proti tomu o čem víš. Takže, já jsem osobně rád za každou informaci, která se ke mě dostane. A je-li šokující, klidně se nad ní rozpláču. Aspoň vím, že ještě žiju v tomto těle a na této planetě.
    Milan

    OdpovědětVymazat
  20. Tak jo...
    DOBREJ NÁPAD!!!
    Večer kolem 22:00 je už všude klid.
    Prckové spí, puberťáci jsou zalezlí u svých PC; doma jsme si už všechno řekli....
    Navrhuju pro hromadnou meditaci tuto hodinu....
    Někde jinde v diskusi nějaká paní tvrdí, že VESMÍR není schopen přijmout negaci. Tedy když budeme meditovat za to, aby nebyly války, tak myslíme války a on prý ono NE neslyší. Tedy jestliže chceme změnu, musíme meditovat : JE MÍR, ŠTĚSTÍ, KRÁSNÝ SVĚT...
    PRO JISTOTU KOPÍRUJU ONU PANÍ:
    ------------------------------------------------
    Tarra Joachim | 13.10.2011

    Veroniko nerikej: ne valce.
    Rikej: mir.
    Pochop, ze vesmir slovu "ne" nerozumi. Pro nej to je myslenka valky.
    To je ten rozdil.
    Tu nam potom serviruje, protoze si mysli, ze po ni touzime.
    Proc nas to takto naucili a proc nam je servirovan strach a s nim hrubohmotne energie, na kterych si urcite priserky pochutnavaji, je neco jineho, ale to uz nebude dlouho trvat.
    To je ten rozdil.

    Nevim jestli si to pamatuji dobre, ale matka Tereza praci s energiemi musela znat velmi dobre, protoze rikala, nezvete mne na protest ci pochod proti valce.
    Pozvete mne na pochod za mir.
    Ty energie musi byt pozitivni a potvrzujici danou skutecnost.
    ------------------------------------------------

    OdpovědětVymazat
  21. Pro 18. října 2011 13:14 : Vítám to a přidám se, to je to nejmenší co můžu pro Zemi a bytosti na ní udělat.:-)

    OdpovědětVymazat
  22. K těm americkým vojákům cynicky až roboticky operujícícm v "horkých zónách" asi tolik : při druhém napadení Iráku američany, se v těsné blízkosti americké válečné fronty vznesl černý neoznačený vrtulník s jistým zařízením na palubě a skupinkou operátorů. Měli za úkol naostro otestovat technologii PSI pro válečné účely. Když došlo ke spuštění tohoto zařízení, během několika minut se celá stotisícová irácká armáda zvedla ze zákopů, vylezla z tanků a dalších úkrytů, a jako jeden muž se zbraněmi nad hlavou jakoby v nějakém transu odevzdaně kráčeli vstříc nepříteli bez jediného výstřelu. Dokážete si představit zařízení, které takto paralyzuje 100.000 lidí najednou ?! Takže si vůbec nedělám žádné iluze o podobném "zatížení" vlastních vojáků v "horkých zónách". Voják musí poslouchat své velitele a plnit rozkazy. City a další podobné "malichernosti" musí jít stranou, byť by se toho dosahovalo skrytou formou nátlaku (PSI), kterou si zasažená oběť vůbec neuvědomuje. Pokud bude něco prozrazeno, vždycky se najde šikovný mluvčí, který vše logicky vysvětlí, a přetlumočí potrestání dopadeného "viníka". Nezapomínejme však, že skutečný viník není zmanipulovaný voják, který zabíjel nebo jako pilot shazoval uranové bomby, ale ten, kdo ho naverboval, kdo ho platí, a kdo mu udělil rozkazy. Nemůžete soudit plamen, aniž byste usekli hlavu draka.

    OdpovědětVymazat
  23. Stále mi hovorí nitro, že to musíme prejsť. Sme tu, v súlade so zmluvou svojej duše a zaslúžili sme si ten marazmus. AK chceme niečo lepšie, musíme makať.
    :-() ... kde sú naše decká ? zas sedia pri telke, hrajú s konzolami, bijú sa,vreštia, - dám im na zadok !
    Ale najprv sebe treba dať na zadok!
    Bo

    OdpovědětVymazat
  24. Toto by už měl někdo dotáhnout k nim.Aby si to okusili na vlastní kůži.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.