3. října 2011

Chemtraily nad Polskem vytvářejí tlakovou níži

Dnešní chemtrails nad Polskem slouží k vytvoření tlakové níže a "nasávání" oblačnosti.
Nad nimi roh "digitálního obdélníka" tlakové výše uměle udržované nad Evropou.

Meteorolog snowman mě právě pochválil za všímavost ;-) a připsal mi k tomu:

"Měl bych k tomuto stručný meteorologický komentář:
Slabší Tlaková Níže, která všechnu tuto oblačnost nasává, se nachází nad středem Baltského Moře a v příštích hodinách se přesune nad Petrohradskou oblast, kde se vyprší a rozpadne se.Můj názor je, že toto masivní sprejování, pásu umělé oblačnosti na Polskem, má v důsledku způsobit silnější srážky někde nad tím Petrohradem, kam tuto oblačnost ta Níže nasaje.Ještě bych taky uvažoval o možnosti, že tento pás byl takto konkrétně nasprejovám za účelem následné interakce s pásem, který se táhne Severním Německem a na S od Polska, a který je tvořen vyvinutější stratoformní oblačností. Jak tyto pásy nasaje Níže "zaparkovaná" nad Petrohradem, pásy se spojí "zipovým" způsobem a je docela možné, že jádra, ze kterých byla nasprejována ta oblačnost nad Polskem, budou nějak reagovat s tou severnější oblačností a způsobí to silnější srážky. ;-)"



3 komentáře:

  1. Nechtějí dopustit, aby bylo tání Arktidy nápadně rychlé. proto vazalským Čechům dopřávají říjnové slunce. Sledovaný rekord úbytku ledu na severu nesmí padnout.
    Povedlo se jim chemikáliemi téměř zničit ozón nad podstatnou částí těžařského zájmového regionu, viz. - 3.10.2011
    Nad Arktidou vznikla ozónová díra

    Letošní úbytek ozónu na Arktidou byl tak vážný, že je poprvé možno hovořit o "ozónové díře" podobné té, která se nachází nad Antarktidou. Zhruba ve dvacetikilometrové výšce chybí 80% ozónu, informuje článek v časopise Nature.
    Příčinou je neobvykle dlouhé trvání chladného počasí ve zmiňované výšce. V těchto tepelných podmínkách jsou chlorové sloučeniny ničící ozón nejaktivnější.

    V daný okamžik je nemožné předpovědět, zda se tento jev bude opakovat.
    Předběžná data o rozsahu úbytku ozónu nad Arktidou byla zveřejněna v dubnu, nicméně článek v Nature poprvé nabízí plně analyzované údaje.
    http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-15105747
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-15132989
    někdo plká, jiný pumpuje )))
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  3. 13:27: Ano, letošní letní ubývání ledu v Arktidě skončilo neobvykle brzo a hlavně zlomově: http://nsidc.org/data/seaice_index/images/daily_images/N_stddev_timeseries.png
    Pád rekordu z roku 2007 by byl v tuto chvíli asi moc velký mediální poprask, který se jim nehodí "do krámu".



    Každopádně je opravu zajímavé, že kolem Antarktidy posledních 20 let rychle přibývá plovoucí mořský led (a nejsou po ním žádná nerostná ložiska); a v Arktidě naopak posledních 20 let přímo drasticky ubývá mořský plovoucí led (a je tam obrouvské množství, hlavně ropných a plynových ložisek)...


    Pěkný den,
    Snowman

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.