18. října 2011

Generální stávka se blíží!

Od Slávka Popelky, hnutí Opona http://opona2009.zacit.cz/


Generální stávka začíná 18. listopadu
POZOR DATUM- 18. listopadu 2011
ZAHÁJENÍ GENERÁLNÍ STÁVKY SE BLÍŽÍ .
HLEDÁME SPOLUPRACOVNÍKY, KTEŘÍ SE ZAPOJÍ DO ORGANIZOVÁNÍ A KOORDINACE GENERÁLNÍ STÁVKY.

Ze všeho nejdříve je nutno svrhnout tento korupční režim !!!

Toho lze dosáhnout pouze masivními shromážděními a demonstracemi – v první fázi každou první sobotu v měsíci ve 14.00 před hlavním vchodem na Hrad,od října 2011 také na centrálních náměstích všech měst rovněž vždy v první sobotu v měsíci ve 14.00

18.listopadu 2011 bude zahájena Generální stávka, ta musí trvat až do demise prezidenta (zločince s nabubřelým úsměvem) a vlády (zločinců, kterým zvadne úsměv) a přijetí nastíněných požadavků Parlamentem.

Co nejdříve uskutečnit přímou volbu prezidenta, který bude zodpovědný za chod země až do předčasných voleb a který bude hlavním garantem uskutečnění národem požadovaných změn.

Nový, přímou volbou zvolený prezident zabrání chaosu, který by jinak následoval po pádu režimu. Také zajistí, aby ze země neutekli hlavní představitelé zkorumpovaného režimu i s nakradenými penězi.

36 komentářů:

  1. Kam poděl se tvůj Duch,
    ó národe ty český?
    Kam tvoje hrdost, hlava vzpřímená?
    Teď jenom ze lží oblékáš si šaty
    a smutný věšák tam, kde byla ramena.

    Tak zase povstaň, vzmuž se,
    Duch Pravdy zvítězí, když hraje,
    tak vezmi zbraně do svých dlaní.
    Jdi za svým snem českého ráje.
    A vyžeň ty, co se jen zlatu, moci klaní.

    Celá "hymna" na http://hynekpetr.blog.cz/1110/to-je-ta-zeme-ceska
    Já bych se toho nebál. Pojďme změnit dějiny.

    OdpovědětVymazat
  2. demence... a koho by asi tak za prezidenta chtěli? Švejnara? Klaus je pro mě nejlepší prezident na světě - za jeho názory proti globalizaci, oteplování, eu, atd. ...právě tyhle záležitosti ničí naši politiku!

    OdpovědětVymazat
  3. pro všechny,co se narodili těsně,nebo po Listopadu http://www.agapebrno.cz/getattachment/801ef041-b45d-40e6-8de6-ddb21fc956a2/CESKA-OTAZKA-2000.aspx

    OdpovědětVymazat
  4. Jedná se o morální stav lidstva. Lidé si začínají uvědomovat tu špínu a zvěrstva, které se kolem nich po léta děli. Určitě k tomu přispěla samotná matka Země (Gaya) ale i vesmír. Čechy byli vždy krásnou zemí a se Slovenskem jsme měli všechno. Teď jsme oslabeni a to byl zřejmě také záměr. Měli bychom více koukat do hloubky problémů a uvědomit si, že některé plány, jsou zosnovány roky a roky, než dojde k úspěšnému pokoření. Naše vlády jsou také običejní lidé, ale byl jim dán blahobyt aby zapomněli jaké to je žít v chudobě. Nedokáží vidět to co vidíme mi lidé. Nechtějí se vciťovat do problémů chudoby společnosti. I kdyby chtěli, stejnak nezmůžou nic – protože jsou loutky, jenž musí odvádět velké peníze za to, že jim byl dán status státního úředníka a neomezených finančních možností. Bojují i mezi sebou a tím se oslabují. Místo aby se řešili skutečné důležité věci pro lidi, kteříž se stali pouhými čísly ve statistikách trhu a válek. Musí se řešit, kde vezmou peníze na to aby mohli dále vládnout, tudíž žít v blahobytu. Protože představa chudoby ,je pro každého tragická. Spoléhají na to, že se ututlají skutečné důvody, proč nejsou finance na základní potřeby občanů státu.
    Opravdu bych si přál, aby se nestalo nic krvavého – ale aby se pravda ukázala skrze, čestnost občanů a hrdých ředitelů společností, korporací a státních celků – jenž pochopí, že se za jejich zády – děje něco, co se týká celého světa. A nebudou přehlížet chudobu a společenský a kulturní úpadek civilizace. Nárůst zdravotních problémů, pokles sluneční aktivity, problémy v zemědělství.
    A místo aby svou moc, armádu a policii, využívali proti lidem, kteří se brání potupě, jenž si musí bezmocně nechat líbit – jen proto, aby byli poslušnými občany. A využili své armády k opravdovému boji a to je bojem proti utlačovatelům, jenž se snaží pozdržovat technologie a alternativní zdroje energie !
    Tímto by vlády států, dle mého získaly větší volnost k realizaci skutečných potřeb pro společnost.
    Skutečnou potřebu peněz, přenést na úroveň druhotných potřeb.

    OdpovědětVymazat
  5. 16:28

    Proti gustu žádný dišputát.. N.B.

    OdpovědětVymazat
  6. Je i jiná možnost než generální stávka a to každodenní meditace.

    Zde jsou dvě krásné meditace na urovnání všeho na Zemi:

    http://www.cestyksobe.cz/hoste-ve-studiu/petr-chobot/petr-chobot/422.html

    http://www.cestyksobe.cz/hoste-ve-studiu/petr-chobot/petr-chobot/25.html

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasím, pouze nesouhlasím s názorem na prezidenta. Podle mě máme nejlepšího prezidenta, jakého si jen můžeme přát. Nabubřelý je právem. Kdybych měla jeho inteligenci a rozhled, také by na mě šly mrákoty z toho, s jakými blbci bych musela jednat.

    OdpovědětVymazat
  8. Změna je nutná, ale požadavky v tomto článku mi připadají přitažené za vlasy. Kdo by tedy měl být prezident? To by podle mě musel být SUPERMAN, aby tohle vše zvládnul. Tahle změna nemůže proběhnout dokud ten hnus, tu korupci, podvádění a lhaní neuzdravíme v sobě!!!! A tohohle bohužel nejsme bez zásahu zvenčí schopní - sáhněte si do svědomí sami - nikoho nesoudím. Zásah z venčí myslím např. to, že bychom komunikovali telepaticky, tudíž bychom věděli co si ten druhý myslí, a nedalo by se nic skrývat. A to doufám, že přinese r. 2012, něco jako prozření, uvidíme,ucítíme,uslyšíme co je čistá univerzální pravda. A to bude mazec!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Celkem vše OK ale Klause vynechte, kdysi možná něco nezvládl ale myslím, že si to v posledních letech odčinil desetkrát a těžko by jsme hledali lepšího presidenta.

    OdpovědětVymazat
  10. myslím, že Klaus je borec... Ale já už nechci společnost s prachama.. Ty jsou děsný dogma a traumatizují náš rozvoj....
    veronika

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.agapebrno.cz/getattachment/801ef041-b45d-40e6-8de6-ddb21fc956a2/CESKA-OTAZKA-2000.aspx
    (...díky za link z jednoho komentáře...))

    "1. Charakteristika politiků a veřejných činitelů ve státě rozvinuté
    výstavby konzumismu. (Dále RVK.)
    Člověk se stává politikem, aby uskutečnil své cíle. V případě těchto lidí
    je na prvním místě v hierarchii jejich hodnot touha po moci. Ta je, jak
    známo, transformovanou formou sexuálního naplnění. Je uskutečňována
    prostřednictvím intrik, přetvářky a kamuflážních řečí. Ne nadarmo intuicí vybavený lid pochopil, že být politikem ve společnosti RVK znamená něco
    jiného si myslet, něco jiného dělat a něco jiného říkat. Dosáhne-li člověk
    virtuozity v této činnosti, postupuje v diplomatickém žebříčku.
    Jakmile postoupí až na vrchol pyramidy moci, ví, že tam není z boží vůle,
    ale ze své. Je-li v takovém postavení dlouho, pýcha rychle destruuje jeho
    duši a proměnila by skryté šílenství (ateismus) v otevřené. Proto konzumistické
    společnosti se snaží v pudu sebezáchovy ústavou a zákony
    omezit funkční období držitelů moci.
    Výsledkem působení konzumistických politiků je ztráta důvěry a zájmu
    veřejnosti o politiku. Tato ztráta zájmu občanů je krajně nebezpečná z hlediska
    přežití společnosti. Činí uchopení moci uskutečnitelné pro malé –
    všeho schopné teroristické skupiny. Ztráta zájmu veřejnosti o politiku
    předchází zákonitě moci satanských teroristických skupin. Zbytek duchovnosti
    ve společnosti znemožňuje svou účastí ve volbách vítězství
    horšího. Pacifisté a náboženské sekty, které zakazují účast ve volbách,
    dláždí cestu k moci mocenským mafiím, přímo posedlých satanem.

    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  12. ja síce do vašej politiky veľmi nevidím,
    ale tiež mám pocit, že práve vďaka Klausovi sú niektoré veci u vás lepšie, že je v opozícii tzv. iluminátom, mýlim sa?

    OdpovědětVymazat
  13. Lidi sorry, ale myslím si, že stávkou se nic nevyřeší, je to jen další forma násilí........:(

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  14. HONZA: Klaus neni ideální, ale je nám nejblíže, .., Nechapu Vas, Co takhle Swarcemberga nechat rezignovat protoze mezinarodni agenda?, TOHO SE BOJITE? ALE NA IZOLOVANZHO KLAUSE SI TROUFATE SRABI

    OdpovědětVymazat
  15. HONZA: VZPOMINATE: Kdo o GLOBALNIM oteplovani vedel, kdo nam vymohl alespon vyjimku u Lisabonu, kdo se stavi proti globalnim mitum a pověrám? Vypada to jako by to byla particka Hipiku z 90LET, který mají mindrák z kuponovky a z kozenyho, ale to je nesmysl

    OdpovědětVymazat
  16. Václav Klaus, duchovní otec současného českého marasmu - viz http://blisty.cz/art/54706.html
    Nejen proto si současného prezidenta na piedestal nestavím. N.B.

    OdpovědětVymazat
  17. Je otázka, čí zájmy skutečně Václav Klaus představuje. Nezapomínejte, že byl velmi blízko udělení černé iluminátské známky = likvidace. A krátce poté jakoby obrátil. Bojí se smrti víc, než odpovědnosti svého historického úkolu na postě českých králů ? Pokud ano, patří dnes také na smetiště českých potažmo světových dějin. První polistopadový Václav (Havel) se projevil jako stigma doby krále Václava II.,druhý Václav (Klaus) zase s sebou nese jakoby kletbu Václava IV., kterou má zřejmě zlomit, zrušit. Jak to dopadne, brzy uvidíme a uslyšíme.

    OdpovědětVymazat
  18. Ve vší úctě k panu Slávkovi - jeho článek Pravda o minulosti národa, jak to jen říct... Mám poněkud jiné zdroje a ty tvrdí, že Mongolský národ i tzv. Tataři byli ve skutečnosti Slované. Ještě v 18. století bylo všeobecně známé Slovansko-Árijské Impérium (neboli Velká Tartatie). Součástí byla mimo jiné Čínská Tartarie (s dnešními Číňany ovšem neměla nic společného), Tibetská Tartarie, Mongolská Taratrie, Moskovská T. a řada dalších. A dokonce i známý franský kupec Sámo byl Slovan jako poleno. Tohle vše a mnohem víc zjišťuji hledáním informací a je mi bohužel jasné, že spousta věcí z dějin lidstva je už nenávratně (i účelově) zapomenuta. Ale díky alespoň za tohle málo!
    K prezidentovi - pana Klause vnímám jako menší zlo, než jakým byl pro náš národ Pan Havel.
    P.

    OdpovědětVymazat
  19. Souhlasím s tím, abychom se jako národ sjednotili a vyčistili tento "Augiášův chlév"...!!!
    Ptám se však, co nás doopravdy sjednotí a dá sílu, dotáhnout věci do konce a už si to své udržet..?
    Bude to závist, že nejsme na místě těch, co si dosud tak "dobře žijí",(rozkrádají náš stát)..?
    Nebo nás snad sjednotí ta naše česká malost, ustrašenost..? Co myslíte, co bude tím OPRAVDOVÝM stimulem..?
    Přestaneme se už konečně bát, o to své "nic" a půjdeme si bránit opravdové bohatství, které nám tu "ve jménu zákona" rozkrádají..?!!?
    Nejsem si vůbec jist tím, zda jsme již jako národ procitli...

    Nesouhlasím s výše uvedenými, hanlivými přívlastky, na adresu našeho pana prezidenta..!!
    Naopak považuji pana Václava Klause,(a Zlato hokejistů z Nagana), za jedno z mála Štěstí, které naši zemi za mého života potkalo...!!
    Nechť našemu panu prezidentovi dá Bůh dlouhého života, pevného zdraví a také sil, aby mohl bojovat i nadále pro ROZUM a blaho, této naší ještě stále krásné, ale bohužel, ještě stále socialistické země..!!

    OdpovědětVymazat
  20. Jdou po všech slovanech

    OdpovědětVymazat
  21. Čtěte Hlas ruska, dějiny jsou lživé, aby se to ututlalo musí židé vyhladit všechny kdo ví příliš, všechny slovany a vědění naších předků

    OdpovědětVymazat
  22. Všem, kteří podporují Klause. Bohužel korubce zasáhla i jeho. Znám několik lidí, kteří s ním obchodují.
    Dle mého názoru, bez stávky to nepůjde a stávka neznamená násilí! Je to pouze výraz soudržnosti lidí v této zemi. Jak se říká, v jednotě je síla. Je potřeba vyměnit veškerý top-management této země včetně prezidenta.
    Pto ty, kdo vyráběl toto video: Dejte tomu nějakou úroveň a mluvčí musí mluvit z patra a ne podle papíru! Ukažte nějakého silného vůdce! Jinak nemáme šanci... Robert

    OdpovědětVymazat
  23. Se spoustou věcí, které se dějí, nesouhlasím, měly by se líp promyslet, ale není čas, a generální stávka včetně propagandy pana Popelky, se vší úctou k jeho osobě a odvaze, jeho plán mi přijde jenom jako dělání si jména pro viditelný vstup do politického života, jeho řeči mi připadají jako nic neříkající komunistické tlachání, nic neřeší...cestu taky vidím v meditaci - koukněte se na ho´oponopono, vřele doporučuji :-)

    OdpovědětVymazat
  24. ... zmena je potrebná, je to život sám.
    Bo
    A prečo by stávka mala byť násilná, p. Coccinelle ?

    OdpovědětVymazat
  25. Pravda, pravda, potřebujeme nějakého českého Kaddáfího, který se postaví za lid, a ne proti němu !

    Krásně to bylo řečeno v dnes již historickém filmu z doby husitské revoluce v Praze na poč. 15.stol.pod názvem "Jan Žižka". Žižka byl tehdy přítomen na královské radě. Král Václav IV. si mu postěžoval, že je těžké být v Čechách králem. Že ať udělá cokoli, vše se mu obrací naruby. Žižka mu opáčil do očí, že je to proto, poněvadž jedná proti svému lidu. Král se na Žižku osopil řka, že si snad nepředstavuje, že se postaví do čela těch buřičů (rozuměj kališníků neboli povětšinou dělného, pracujícího a chudého lidu). On na to s klidem opáčí, že král dává svou moc do rukou církve (dnes restituce, kompenzace a politicko-diplomatický vliv) a pánům (dnes politici a podnikaví darebáci) proti lidu. A že brzy pozná, co z toho vzejde( a taky vzešlo, dějiny známe !!!). Král na Žižku vzkřikne : "Běda zemi, která se odcizí svému králi !!!". Ale on s klidem opáčí : "A běda králi, který se odcizí své zemi". A krále z toho šoku ranila mrtvice, z které se již neprobral.

    Ano, silného nezkorumpovatelného charismatického vůdce je nám třeba. A ne samozvaného, věčně uslintaného, velmi špatně česky hovořícího, časté senilní nesmysly plácajícího a černoprdelného rádobyknížete jako prezidentského kandidáta. To by se globalistům zajisté líbilo, mít tady v Čechách takovou megaloutku !!! Kdepak, pryč s takovými na hnojiště dějin !!!

    OdpovědětVymazat
  26. Ano, ambiciozních funkcionářů bude vždycky dost. Ale takhle se amatérsky znemožňovat hned na začátku kariery ?
    Kdysi nám insideři říkávali : "vhoď do automatu blbce, a vypadne ti funkcionář nebo úředník".

    OdpovědětVymazat
  27. S tím Klausem to mám taky jasné. Bylo mu pohroženo, že dostane černou známku od globalistického bratrstva, a tak otočil nenápadně korouhvičku směrem k FEDU a eurohujerům. Prostě : bližší košile, než-li kabát.

    OdpovědětVymazat
  28. Jdou nejenom po všech Slovanech, ale už i po těch, kteří je podporují nebo alespoň s nimi sympatizují !!! Zdá se, že v Bartolomějské v Praze zase bude s odpůrci režimu ( nerad používám už profláknuté slovo disidenti ) rušno! Stavět se tudíž nebudou dálnice, nýbrž věznice! V plánu to má v nejbližších letech i Velká Británie a Německo !!!

    OdpovědětVymazat
  29. Ti kdo se zastávají Klause,tak Ti asi nevědí,že jde proti lidem a drží ochranou ruku nad všemi pravic.zlotřilci,jako je Nečas,Drábek,Kalousek a jiní .!!!

    OdpovědětVymazat
  30. Hm, je tu viac rečí o Klausovi ako o stávce ! :-)))
    Kto sa tam chystá zo Slovenska ?
    Bo

    OdpovědětVymazat
  31. ani nevite co ztratite.Ziji v zahranici a jsem na Klause pysna dokonce jsem kdysi sve dnes jiz zesnule mamince rekla,az Klaus bude Prezidentem bude politika jina a na Klause se bude pouze hazet spina.Koho byjste si prali,v Ceske Republice neni nikdo tak schopny a otevreny jako Klaus.Budte radi ze do dnes nemate EURO,jak to Vasi politici chteli.Mejte oci otevrene,a nenechte se ukvapit,mnoho sily a hodne Lasky s Vami.

    OdpovědětVymazat
  32. Více lidí se mne ptá, zda stávka bude,kdev v kolik, na jakých místech ... nikde na internetu nic upřesněné není spíš jsem našla,že stávka nebude,můžete říci něco víc o organizaci stáky.Děkuji

    OdpovědětVymazat
  33. něco se musí stát neboť za chvíli budou dychat jen Ti jimž je dovoleno vše.....proberte se...

    OdpovědětVymazat
  34. Pro všechny,kteří tu obhajují Václava Klause,copak říkáte na milost pro Benešovou?Stále máte klapky na očích?Proberte se z toho snu!!

    OdpovědětVymazat
  35. Kdo je pro Havla?Myslíte,že byl kladný hrdina? tĚŽKO.kLAUS UŽ VŮBEC NE.
    a NAŠE VLÁDA, TO RADĚJI NEBUDU KOMENTOVAT, NECHCI MLUVIT SPROSTĚ,ALE
    TO, CO SE Tady děje,člověk si myslí, že hůř být nemůže, ale pořád může,
    jak v mé práci, tak v mé vlasti,i když se mi to říká těžce má vlast,
    čím se můžeme chlubit,naší vládou,která nás přivedla tam, kde jsme ...
    mluvím za střední třídu, která ovšem neexistuje a za chvíli,až vymřeme,
    protože nikdo v tom,promiňte mi,bordelu,nebude chtít žít a mnoho lidí
    si raději vezme život a je to řešení?????!!!!!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.