3. října 2011

Hnutí proti chemtrails v Srbsku: Nikola Aleksic

V srpnu vydal Nikola Aleksic, vůdce Zeleného hnutí Srbska, prohlášení k srbské vládě s výzvou, aby bránila svůj lid proti chemtrails... To video se tu tenkrát neobjevilo (nebyl čas), tak to teď napravujeme. A zrovna dnes je na aircrapu článek, že na Aleksice byl spáchán pokus o vraždu ... Takže přebírám aktuální článek i s novým videem od chemtrailsových aktivistů, které mimo jiné zachycuje i původní Aleksicovu výzvu. (Video je němé, prý byl velmi špatný zvuk, má jenom titulky, které překládám.)(Přeložen je zatím jen projev, na dalším se pracuje.)


Pokus o vraždu obránce práv proti chemtrails
Rusty, 1. 10. 2011

V úterý byl údajně spáchán pokus o vraždu ředitele Ekologického hnutí v Novém Sadu v Srbsku, Nikolu Aleksice, který je známým protichemtrailsovým pracovníkem, při jeho cestě autem do Bělehradu. Nikola Aleksic je nyní pronásledován za obranu lidských práv, protože odhaluje korporátní útoky na obyvatelstvo. Například veřejně požádal armádu, aby „dle ústavy bránila svůj lid a svoji oblohu nad Srbskem.“
Měli by sestřelit neoznačená letadla a zločince, kteří provádějí genocidu na naší populaci.

V tiskovém prohlášení 27. 9. 2011  Nikola Aleksic řekl:, že na cestě do Bělehradu ho ohrozilo olivově zelené nákladní akuto s policejní poznávací značkou P 021 029 a tahač naložený poškozenými vozidly, modrá poznávací značka 010 021-P.

Video Jednotné fronty proti chemtrails:


Přepis videa:
Nikola Aleksic a Claudia von Werlhof, čestní členové Jednotné lidové fronty.

Jsem Mara Kern z Bělehradu, Srbsko. Chceme mluvit o chemtrails, protože si zde uvědomuji, že nikdo – téměř nikdo o chemtrails neví. To je velmi podivné, a v mé zemi to vědí všichni lidé, možná kvůli časopisu, do kterého píšu a který je v Srbsku velmi populární: Pecat.

Píšu tam už po měsíce a lidé jsou informováni. Je ale velmi zajímavé, že na toto téma není žádná odpověď – možná proto, že lidé se bojí jen na to pomyslet a nechtějí to komentovat, protože nechtějí ... nevědí, co říci.
A my máme jednu velmi silnou osobnost, pana Aleksice, který je vůdcem Zeleného hnutí v Srbsku, a ten je velmi odvážný, píše dopisy vládě a ptá se:  „Odpovězte nám, co to je. Možná to není nic špatného pro lidi, ale musíte říci, co to je.“ A poslal tyto dopisy a odpověď byla, že ho pozvali k soudu a řekli mu: „Můžete dokázat, že jsou to jedy?“ On řekl: „Samozřejmě to nemohu dokázat. Pouze se vás ptám, co to je: A oni: „Neni to nic. Nevíme, o čem mluvíte.“ Teď mu hrozí, že půjde do vězení. Protože nemá tolik peněz, aby vyzkoumal, jaká letadla to jsou a co to je – nemá laboratoř, aby zjišťoval, dělal výzkum, a oni to vědí. To je metoda, jak fungují: jako Monsanto – když o tom napíšu, lidé chtějí, aby přišli do televize a mluvili o tom, a když zavoláme lidi z Monsanto, prostě řeknou: „My nesmíme vystupovat na veřejnosti.“ Řekli nám: „Jen buďte klidní.“ To je jejich metoda, ta nejlepší. Takže i na youtube můžete najít mladého Američana, který říká: „My posíláme dopisy vládám celého světa. Ptáme se jich: „Co to na nás k ďasu sprejují?“ A nedostáváme žádnou odpověď.

Také říka: „President Obama a srbský president nám odpověděli tak, že řekli: „To není naše priorita.“ Takže Obama i srbský prezident dali stejnou odpověď. To znamená, že náš prezident čeká, co mu řekne Obama. Možná je to jen můj dojem. Ale je to fakt.

Nyní potřebujeme pomoc pro pana Aleksice, protože nás požádal: „Prosím, dejte mi fotky oblohy. Dejte mi nějakou laboratoř. To nemůžeme udělat sami. Musíme se spojit. Evropa i svět. A proto mám takové starosti. Nevím, co mám dělat.

Projev Nikoly Aleksice:
Nikola Aleksic: Národní shromáždění a srbská vláda ukázaly svými kroky za legalizaci geneticky modifikovaných organismů, že musejí být postaveny pod veřejnou kontrolu, protože zradily národní zájmy srbského lidu. Nesmějí si zahrávat se státem a našimi životy, ať už jde o kohokoli.  Legalizace pěstování geneticky modifikovaných organismů v Srbsku by znamenalo otevření našich hranic dovozu takových potravin a produktů. Dovoz takovýchto nebezpečných potravin by započal největší genocidu srbského lidu. Těmto zločincům to bylo příliš málo, anebo příliš spěchají, a tak přišli s novou technikou, kterou nás začali ošetřovat jako hmyz. Podívejte se na naši oblohu, srbští občané! Sami uvidíte stopy jedu, který se na nás denně sype z neoznačených letadel. Od okamžiku, kdy naše vlastní vláda podepsala tzv. Partnerství pro mír, obloha nad Srbskem je zcela v síti jedovatých stop, které vypouštějí denně zločinná letadla, jako bychom byli hmyz a ne lidé. 
Nad námi jsou prováděny experimenty „in vivo“, jako v koncentračních táborech během 2. světové války. Nad námi probíhá otevřená genocida! To umožnila naše zrádná vláda. Prodali své vlastní lidi, aby zůstali v pozici, kam se dostali díky zločinným představitelům cizích tajných služeb. Vy i vaše děti jste stále sprejováni jedy, o nichž vám lidé z vlády nemohou říci, čím jsme bombardováni. Víte, že tento zrádný tým vás prodal a vystavil na pospas největším nejzákeřnějším organizacím světa. 
Já, Nikola Aleksic, zástupce Ekologického hnutí, Novi Sad, Srbsko, jediné organizace, která hájí a bojuje za ochranu zdraví a života lidí, říkám, že NEMOHU A NEBUDU MLČET! 
Veřejně žádám od srbské armády, aby dle ústavy hájila svůj lid a nebe nad Srbskem. Měli by sestřelit každé neoznačené letadlo a zločince, kteří prováděj genocidu obyvatelstva. Kdyby srbská armáda měla omluvu na zradu lidu a státu v roce 1991, s vysvětlení, že to byla armáda politické skupiny ... ptám se jich dnes s otevřeným srdcem: Čí armádou jste nyní, když dovolí naprosté a veřejné otravování svého vlastního lidu tím, že jsou sprejováni neoznačenými letadly nejzločinnějších organizací světa. Jste si vědomi následků své zrady? Myslíte, že vaše děti nedýchají otrávený vzduch? Že vaše děti budou vyjmuty z genocidy? K vojákům: braňte svůj lid a nebe nad Srbskem. Nečekejte na rozkazy zrádného velení. Protože až dají rozkaz, my už nebudeme. Přísahali jste lidu  Srbska a žádným cizím vůdcům, kteří pošlapávají ústavu Srbska a zrazují svůj vlastní lid. Já, Nikola Aleksic, žádám od hlavního prokurátora Srbska, aby konečně začal vykonávat svou povinnost, nebo ho budeme považovat za komplice zrady a otrávení svého vlastního lidu. Musíme iniciovat procesy proti těm, kteří jsou odpovědni za zradu, i proti samotnému prezidentu Republiky Srbsko. Někdo nás prodal zločincům. Někdo prodal nebe nad Srbskem těmto zločincům, aby nás mohli otravovat. Někdo ze Srbska dal povolení těmto zločincům, aby mohli používat neoznačená letadla na otravování a začátek genocidy na srbském lidu. Zločin genocidy není nikdy promlčen. 
Pokud veřejný prokurátor nezačne dnes, já a lid začneme sami. Protože je to nad našimi hlavami. Nemůžeme a nesmíme zůstat mlčenliví. Srbsko se musí probudit, nebo přestává existovat! Srbsku hrozí vymření! Je olupováno, ponižováno, ohrožena jeho budoucnost! A nadto začali i otravovat naši přirodu, lidi a budoucí generace. Nikdo z nás neví, jaké poškození přesně působí toto zločinné sprejování z neoznačených letadel, a co bude v budoucnosti. Nikdo z nás neví, pro kterou generaci možná naplánovali neplodnost našeho potomstva. V které generaci nás možná smetou ze zeměpisné mapy světa. Vypouštění jedů musí být zastaveno! Tímto způsobem nebo jina – abychom nemuseli nést fatální následky. Nyní je to otázka přežití srbského lidu. Proto říkám osobně Borisu Tradicovi: POKUD NEPŘESTANETE ORAVOVAT LIDI Z LETADEL, A NEPŘESTANETE DOVÁŹET POTRAVINY ZALOŽENÉ NA GENETICKÝCH MODIFIKACÍCH, JÁ, NIKOLA ALEKSIC, VYZVU SRBSKÝ LID, ABY VYŠEL DO ULIC, A JÁ PŮJDU PRVNÍ ... ALE NE, ABYCH SVRHL SYSTÉM NEBO SHROMÁŽDĚNÍ, ALE ABYCH BRÁNIL ÚSTAVU A SOUČASNÉ APLIKOVATELNÉ ZÁKONY A PRÁVA NAŠEHO LIDU PRO BUDOUCNOST. 
Srbský lide, vyzývám vás, abyste hájili sván přirozená a ústavní práva a dostupné zdroje, své právo na zdravý život. Naše svaté právo pro budoucnost a budoucnost dětí našich dětí. Abyste hájili své přirozené a ústavní právo na existenci. Pokud jde o čas a místo, kdy vyjdeme do ulic, sdělím vám ho veřejnými prostředky.  Můžete si být jisti, že já, Nikola Aleksic, dodržím své slovo, i za cenu svého vlastního života. (9.25)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.