20. října 2011

Komu slouží Osud.biz?

http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1152-paralelni-denik-ctenare-51-komu-slouzi-osud-biz-.aspx


Paralelní deník čtenáře (51) Komu slouží Osud.biz?

Autor: Čtenář FreeGlobe.cz | Publikováno: 20.10.2011 | Rubrika: NÁZORY ČTENÁŘŮ
Ilustrace
Konspiračních webů je u nás spousta - většinou se vzájemně podporují nebo se alespoň tiše respektují. Osud.biz je ale podivný projekt, který si myslí, že je chytřejší než ostatní. A tak když Adam B. Bartoš napsal článek o tom, že na dopis aktivistů České exopolitiky českým poslancům ohledně chemtrails reagoval pozitivně jen předseda KSČM Vojtěch Filip - ale aspoň za něj díky, Osud.biz vyrazil do protiútoku.
V článku "Chemtardi (jak říká těm, kteří věří v chemtrails) opět jásají" se pochlubil tím, že "pana poslance Filipa jsme totiž okamžitě informovali o problematice chemtardů, zaslali jsme mu Společné vyjádření Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ), Ústavu fyziky atmosféry Akademie věd ČR (ÚFA AVČR), Katedry meteorologie a ochrany prostředí Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy (KMOP MFF UK) a České meteorologické společnosti (ČMeS) k problematice tzv. ´chemtrails´ – a další články," napsali.
Ten společný slint zmíněných institucí znám. Jde o neuvěřitelné arogantní prohlášení, které má zakrýt skutečnost, že k rozprašování látek skutečně dochází. Je mi líto těch, kteří odhodili vědecké zásady a dali se do služeb krytí jednoho z největších podvodů současné doby. Nevím, zda Osud.biz pouze neblafuje, ale tvrdí, že se podařilo Filipa zastrašit. "Kateřina Nováková, asistentka JUDr. Vojtěcha Filipa nám jménem pana poslance poděkovala za upozornění a sdělila, že se příště podobné odpovědi pan poslanec zdrží. Jsme rádi, že i naším přičiněním se Parlament ČR nebude zabývat nesmysly," uzavřeli lovci chemtardů z Osud.biz.
Tak si tak říkám, zda má vůbec smysl některé skutečnosti medializovat. Bartoš asi udělal chybu, protože jestli chtěl Filip pověřit své kolegy, aby se v potřebných výborech na věc přeptali, neměl o tom psát a Filip by to možná učinil. V nastalém mediálním tlaku možná couvne, nebo už nejspíše couvnul, pokud Osud.biz nekecá. Prohraná příležitost. Śkoda. Že mu to ale rozmluví lidé z Osud.biz, je však skutečně absurdní. Pochopil bych, kdyby na něj tlačili politici, nebo kdyby mu pak někdo usiloval o život, jako srbskému bojovníkovi proti chemtrails Aleksičovi, který jen štěstím přežil autohavárii. Ale lidé z webu, který se chlubí tím, že chce hledat pravdu...? Už vím, co znamená to "biz". Bizarní...
 
Klíčová slova: média chemtrails manipulace

28 komentářů:

  1. Taky jsem si všiml jak to s osudem.biz je a děkuji Vám tak za vyslovení názoru a sdílím... Výborná práce, děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. osud casto pozorujem, vela krat sa na ich vyplachovych clankoch zasmejem, ale toto uz naozaj prehnali. Ako si moze niekto dovolit nieco take napisat?! Ale aspon si mozu konecne honit svoje ego, ved "Chemtardi jásají ovšem předčasně. Jsme rádi, že i naším přičiněním se Parlament ČR nebude zabývat nesmysly." Boze, zase nas raz dostali :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm, to tomu pan Bartoš dal. Panu Filipovi teď budou muset vyměnit implantovaný čip, protože ten dosavadní jak vidno je porouchaný, když si pan Filip říká co uzná za vhodné.

    OdpovědětVymazat
  4. Osud.biz je žumpa všech žump. Mám s nimi svoje neblahé zkušenosti. Ale hřeje mě přesvědčení, že na každou svini se nakonec voda přece jenom uvaří.

    OdpovědětVymazat
  5. Osud.biz spolupracuje se štvavým webem www.odkrytepravdy.cz

    To jsou stránky ryjící do všech a všeho kromě judaismu. Náhoda?

    OdpovědětVymazat
  6. přeji panu Malwerick hezký slunný den tam na jihu Slovenska,který,jako puvodem Ind jistě rád ocení.

    OdpovědětVymazat
  7. Osud.bis založila a kontroluje slovenská tajná služba SIS přes nastrčeného člověka. Jde v podstatě o zpravodajsou hru s pokusem o ovlivňování názorů co nejvíce nespokojených občanů přes internet.

    OdpovědětVymazat
  8. K tomu "společnému vyjádření".Sami se tím vlastně usvědčují.Není tam ani jedno jméno jen néjaké instituce.Proč se pod to nepodepíšou inteligenti?Až to praskne můžou tvrdit:já nic já muzikant.S pozdravem Hans

    OdpovědětVymazat
  9. To je ale bizarní ostuda skeptardů, že ano, paní Müllerová.

    OdpovědětVymazat
  10. Stránku Osud som od začiatku považovala za odporný šmejd..Určeno všem , kteří hledají světlo.Mali by to prepísať na URČENO PRE TY KTEŘÍ SI ZATO ZAPLATÍ !

    OdpovědětVymazat
  11. Ak Osudu.biz ide o nájdenie pravdy, prečo potom podnikajú kroky na zabránenie jej odhalenia? Alebo im o nájdenie pravdy nejde? Ó, aké to prekvapenie.

    OdpovědětVymazat
  12. Nevim proc se do nich tak poustite, podle me to je uplne jasne a mozna i mene konspiracni nez pisete, co kdyz za tim vsim je jen jejich ego, ktere nedokaze prekousnout, ze veda - ktere sme od malicka uceni tak bezmezne verit - se myli, ba co hure - je zamerne manipulovana. Ono totiz je tomu zprvu tezke uverit.. ne pro lidskou bytost, ale pro ego samotne, tudiz pochopte osoby ktere jsou otroky svych eg (sklonuji to spravne?:D) ze tohle je jenom obycejny strach.. strach kterym jsou manipulovani aa mozna ani netusi proc a co vlastne braani?? Hm? -ZdENik-

    OdpovědětVymazat
  13. Je úplně jedno, kdo za tím stojí. I na hnojišti můžeš najít perlu a hnojiště k životu patří. Dělají zaslužnou práci - udržují ve střehu. Jen to chce jedno - nereagovat a nedodávat energii.

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní (20. října 2011 13:32 ) zřejmě o koze a o voze... je stránka osud.cz a osud.biz a zde je řeč o blogu OSUD.BIZ! a pokud Vám osud.cz dělá problém tak si ty články můžete překládat sama o nic přeci nejde, ne?....

    OdpovědětVymazat
  15. Z tej stránky si spravili hlavne veľký biznis..Preto sú aký sú.Tak isto v tejto stránke vidia súpera , pretože ste mnohokrát omnoho lepší a hlavne zato nechcete nič :)

    Dominika

    OdpovědětVymazat
  16. Hlavně si ale nepleťte osud.biz a osud.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Pokud to není zas nějaká kachna, která má zdiskreditovat politika - jak je u nás už snad národním sportem :-(( Ale pokud není a komunisti natolik prozřeli, že jsou schopní s otevřenou myslí a opravdovým zájmem o lidi se o aerosolové zločiny zajímat - pak je snad půjdu volit, i když to rozhodně nebylo mým úmyslem.
    Vlabi

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní -20. října 2011 13:32 ...nejde zde v diskusi o Osud J.M.Maška(http://www.osud.cz/) ale o její štvavou kopii OSUD.BIZ(http://www.osud.biz/),kde se snaží jakýmkoliv způsobem dehonestovat práci a poznatky jiných webů.
    Anonymní-20. října 2011 12:25 ....máte pravdu,mám dost kontaktů v Blavě na "jistých" místech,které mi to potvrdily.

    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  19. ...a ještě celkově jak "bijou" do OrgoNetu na čele s Verthandim,který zde v diskusi jaksi neuspěl....tak si své poznatky o klimateroristech vybíjí tam.
    http://www.osud.biz/rubriky/priroda/pocasi-a-podnebi/
    Měl by otevřít oči a sledovat světový web...ne jen brát rozumy z ČHMŮ.TV H*vna,...nebo lžI.I.Dnes...
    Pro ty nezaujaté a pátrající po pravdě,následcích(morgellony),a jin.zde.:
    http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies?z=3&c=4&n=1&m=-1&w=4&x=0&p=14

    http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies;jsessionid=iukkhmq0c1.eagle_s?p=14&n=1&m=-1&c=4&l=0&w=4&s=0&z=3
    ...stačí???
    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  20. Taky jsem kroutila hlavou jak jsem si to na osudu.biz přečetla, a v tu chvíli mi proběhlo hlavou, že ta doména BIZ mi silně asociuje BIS a jak tady někdo trefně poznamenal stojí za tím slovenská SIS, a pak jsem se jen usmála, tolik námahy jen proto aby jeden politik náhodou neotevřel oči a nezačal i v čr veřejně mluvit a diskutovat o tom jak to tedy vlastně kruci je? A nad tím se nelze než pousmát, kdo se dívá na nebe dlouhou dobu a pozoruje musí i bez internetu poznat, že se něco děje. Mluví o tom starší lidé, že slunce má nazelenalou až kovovou barvu, a to jsou lidé co se jich internet nedotýká, protože se k němu nedostanou. Prostě výplach mozků ve stylu pořidte si televizi do každé místnosti a oni s vámi udělají divy.
    Takže ať si osud píše co chce na orgonetu se dá diskutovat a mluvit, osud biz má diskuze řízené a "moderované".

    OdpovědětVymazat
  21. Ale no tak,buďte velkorysí!Osud.biz je informační žumpa(jak zde někdo trefně napsal),která se snaží do svého nevábného obsahu vlákat názorově labilní,bez vlastního úsudku a nízkého IQ nemnoho čtenářů,kteří k nim nějakým nedopatřením zbloudili.A o takové Vy snad zájem nemáte,že :o) ?

    OdpovědětVymazat
  22. Žumpu nemůžete reformovat, žumpu můžete jedině vykydat a vypláchnout ! A žumpaře s ní !

    OdpovědětVymazat
  23. Možná biz neznamená bizarní, ale BISarní. :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Našel jsem zajímavé stránky s velice jednoduchou adresou, obsahující stručně trefné informace o HAARPU. Z obou stran. Oficiální a konspirační. Doporučuji shlédnout filmy! Ten od Džésího .-)Véntury je dost zajímavý.....

    http://www.haarp.cz

    milan

    OdpovědětVymazat
  25. Milan:
    díky za odkaz. Film s Venturou je tady na OrgoNetu
    http://orgo-net.blogspot.com/search?q=Ventura

    Zdravím. N.B.

    OdpovědětVymazat
  26. Domain Name: OSUD.BIZ
    Domain ID: D43476238-BIZ
    Sponsoring Registrar: CSL COMPUTER SERVICE (D.B.A. JOKER.COM)
    Sponsoring Registrar IANA ID: 113
    Registrar URL (registration services): whois.joker.com
    Domain Status: clientTransferProhibited
    Registrant ID: CNEU-207085
    Registrant Name: Malwerick Chan
    Registrant Address1: Rainbow street 666
    Registrant City: Chandrapur
    Registrant State/Province: --
    Registrant Postal Code: 14100
    Registrant Country: India
    Registrant Country Code: IN
    Registrant Phone Number: +421.918160545
    Registrant Email:
    Administrative Contact ID: CNEU-172025
    Administrative Contact Name: Ivan Pekarovic
    Administrative Contact Organization: WebHouse, s.r.o.
    Administrative Contact Address1: Paulinska 20
    Administrative Contact City: Trnava
    Administrative Contact State/Province: --
    Administrative Contact Postal Code: 91701
    Administrative Contact Country: SLOVAKIA
    Administrative Contact Country Code: SK
    Administrative Contact Phone Number: +421.910969601

    OdpovědětVymazat
  27. To bylo dobrý !!! Jen je odhalujte ty drzé špíny, ať víme, s kým máme tu čest. A když si to svou drzou a nevymáchanou hubou zaslouží, třeba od někoho, kdo je zná, dokonce dostanou přes dr.ku !!!

    OdpovědětVymazat
  28. Malwerick = Zoltan Willant
    kontakty http://sturovo.com/drupal/content/uzitocne-odkazy-alebo-informacie
    za povsimnutí stoji text "Alternativní web co se zabývá esoterikou, vedou, a společností, články jsou ovšem všem dostupné. Přispívají bývalí fandové a členové webu osud.cz. matrix-2001.cz a zvedavec.org. Alternativní pohled na světové události kolem nás." (odkaz na osud.biz chybi)
    http://willant.blog.idnes.cz/ -shlednete oblibene stranky napravo
    http://www.osud.cz/nektere-zmeny-kolem-nasi-cinnosti
    http://www.myheritage.sk/member-360093811_143580251/zoltan-willant
    staci zagooglovat...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.