26. října 2011

Stále více lidí chápe, co se děje

Současné dění a stav lidstva hezky vystihuje následující příspěvek.
Moje přirovnání: jako když začneme doma uklízet - na chvíli je všude ještě větší binec, ale pak se vše srovná ...
Možná kouknete i na zmíněné filmy - odkaz zatím nemám.


Ahoj,

počítám, že jsi na tuhle prezentaci o elektromobilech (viz. příloha) už taky narazil (Pozn. Orgonet: Narazil, tady je), ale pro zajímavost posílám. Někdy je to už až k pláči, jak jsou mnohé věci v naší společnosti naprosto absurdní. V posledních pár týdnech jsem došel k poznání, že obecné chování naší společnosti v mnoha ohledech vůbec, a to ani v nejmenším, nedává smysl. Čím dál tím víc přemýšlím jak z toho ven, protože třeba při sledování filmu "Garbage Warrior", kde architekt skvělých soběstačných domů "earthships" Mike Reynolds mluví o naprosté svobodě, protože jeho dům poskytuje vše, co je třeba aniž by byl závislý na rozvodných sítích, mě to opravdu hodně vzalo. Sledování filmu "Age of Stupid" mě taky dost vzalo, byť zase z jiného konce (přesto, že s příčinami
globálního oteplování můžeme váhat a pochybovat, protože bych to bral spíš jako součást změn Země, i z hlediska historického, tak logického - když se všechno mění, proč by klima mělo zůstat stejné).

Věřím, že je lidstvo blízko prozření, protože více a více lidí chápe co se děje a chápe, že je třeba něco udělat, tak držme palce, aby to netrvalo déle než je nutné! Před delší dobou jsem četl zajímavý článek o někom "mimo naší Zemi" (detaily si už moc nepamatuju, utkvěla mi v hlavě jen tahle myšlenka) a dotyčná entita sdělila, že se události na naší Zemi začínají dít a pořádky se měnit mimo jiné proto, že lidstvo jako celek na podvědomé úrovni vysílá neuvěřitelně silné impulzy do vědomí Planety, aby se něco stalo - doslova, že lidstvo nevědomě, ale
o to zoufaleji "křičí po Změně". A tak se také děje. "Ask and you will be given"... teď si ještě dávat pozor na to, co si člověk přeje:)

Na konec ještě posílám jeden vtípek (i když teda po prvním přečtení jsem měl smíšené pocity pobavení/nechápavosti/nasranosti:D)

http://www.ekozahrady.com/dobry_vtip.htm

Přeji hezký den a hodně energie pro pokračování ve skvělé práci!

Richard



P. S. Orgonet: Ten vtip se mi fakt líbí! a ještě mi ukázal užitečnou webovou stránku, dávám se totiž do zahrádkaření (:-))))

4 komentáře:

  1. Dobrý deň. Môžem potvrdiť, že ľudia sa pomaly prebúdzajú. Je to vidieť všade okolo mňa. Úplne všade. Ľudia začínajú premýšľať a dívať sa okolo seba. A verte alebo nie, prestávajú veriť aj správam v televízii a robia si na veci vlastné názory. Zdá sa mi, že tie najväčšie zbrane druhej strany, ako napríklad masová mediálna manipulácia, sa môže a začína obracať proti nim, pretože ľudia nie sú hlúpi a podvedome vedia kde a aká je pravda. A sú týmto všetkým už takí otrávení, že im stojí za to úsilie premýšľať a robiť si vlastné názory. Aj keď mnohí ešte neveria v zmenu a vo svoje vlastné schopnosti, tak aj to sa zmení. A dúfam, že čoskoro. :-) Niekedy sa mi zdá, že už ani nemusím vyvíjať úsilie, a ľudia sa prebudia aj sami. Lenže to nie je pravda. Ešte stále treba šíriť informácie okolo seba ľuďom, ktorí sú ochotní počúvať. A na moju veľkú radosť je ich stále viac. Želám vám všetkým všetko dobré. :-)


    Ešte doplním pár postrehov. Mnohí ľudia, ktorých som kedysi radil medzi najväčších skeptikov, sa tiež prebúdzajú a je u nich vidieť posun vpred. Taktiež ma milo prekvapujú obyčajní ľudia svojimi neobyčajnými myšlienkami. Nenavštevujú pritom nezávislé stránky na internete, ani sa o podobné veci nezaujímajú. Napriek tomu často prídu s tvrdeniami, ktoré nemajú odkiaľ vedieť, ale s ktorými môžem len súhlasiť. Napríklad, že Zem sa výbuchmi sopiek a podobnými katastrofami bráni negativite, ktorú jej spôsobujeme. Ja by som to síce povedal trochu inak, ale podstata je tá istá. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Věřím že se lidstvo zavčasu probere , ničení a drancování už bylo až moc. http://www.youtube.com/watch?v=Ik1VQeG65a8&feature=feedu

    OdpovědětVymazat
  3. Začněme žít "Nový sen" .http://www.overstream.net/view.php?oid=mki8u5rrlfn6

    OdpovědětVymazat
  4. Konečně, že už byl program Odhalení spuštěn !!! Globalisté proto už nemjí moc času na své vysněné dítě NWO. Ještě ho ani neporodili, a už jim začíná umírat !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.