6. října 2011

Náš nejvěrnější zahraniční čtenář je z Guinejského zálivu

Po zveřejnění mapy přístupů začaly přicházet pozdravy od zahraničních čtenářů, díky všem.
Ovšem nevěřili byste, kde se nachází nejvěrnější zahraniční čtenář OrgoNetu: v Guinejském zálivu u Afriky (viz foto).
Má právě teď 3256 přístupů, pochází z "unknown country", a na našem blogu tráví opravdu hodně času (já za to nemůžu, že internet je takovej šmírák).
Milý čtenáři, předpokládám, že čteš česky, ozvi se, napiš třeba, kde to tam vlastně bydlíš, pro mě je to záhada, na mapě tam totiž není vidět vůbec nic, ani ostrov.
Díky!
(Tuším, že se určitě někdo ozve ...)

Update 10. 10.: čtenář poslal obrázek "zeleného puntíku" v Guinejském zálivu.
(:-)) Můžete komentovat, co to asi je.

22 komentářů:

  1. Nechci dělat moudra, ale pokud se přístup jeví, jako z Guinejského zálivu, tak to znamená, že daný uživatel používá anonymizér (proto ta unknown country), nic jiného za tím není :)

    OdpovědětVymazat
  2. hej orgonet co ked su to iluminati? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Neozve se nikdo. Pokud prohlížeč není schopen zjistit údaje o poloze, přiřadí mu souřadnice 0° šířky ,0° délky - které jak známo leží právě v Guinejském zálivu.

    OdpovědětVymazat
  4. Toho jsem viděl i na stránce matrix2001

    OdpovědětVymazat
  5. na nebi i na zemi....občas se člověk koukne na místo,kde jako dítě zažíval ráj a dnes si porovná s dálnicí http://kontaminace.cenia.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ti lidé nemusí být vůbec v dané lokalitě, ale mohiu jet přes anonymní proxy servery. Klidně mohou někteří být agenti, jež pozorují tento blog a vyhodnocují jeho "nebezpečnost" pro naši krásnou prohnilou společnost :)

    OdpovědětVymazat
  7. Aha, anonymizér. Zkuste si projet ta místa přístupu, a zjistíte, že je velmi málo takových, která jsou bez označení. Z těch všech míst to nebude ani na prsty jedné ruky, vlastně vím jen o dvou.
    Článek je mírnou dezinformací, protože zjištuju, že nejvěrnější zahraniční návštěvník je označen pouze Europe, - přes 4250 přístupů - taky je na blogu velmi často a dlouho. Lokalizovat přesně to neumím, tipuju Strasbourg.
    Nezdá se mi, že by anonymizér byl běžně používanou záležitostí.

    OdpovědětVymazat
  8. Aonimizéry dnes používá podle mě docela dost lidí. Existuje jich řada ale moc jich opravdu nefunguje :-) poznáte to jen podle monitorování vlastní IP adresy. Správný program mení IP v určitém intervalu a používá podle mně předdefinované servry jako připojné body k síti.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem kouk na mapu kontaminace a čím jsou ta místa kontaminovaná? Smogem?

    OdpovědětVymazat
  10. Přidám trošku tajemna do tohoto tématu. V době, kdy jsem to řešil byla zmíněná destinace skutečně označená jako americká vojenská základna

    http://probuzeni.blogspot.com/2011/02/podezrela-destinace.html
    LF

    OdpovědětVymazat
  11. Lencher Falprea: Díky! Myslím si taky, že jde o pozorovatele.
    Leda že je to voják US Navy používající anonymizér, aby jeho nadřízení nezjistili,že se zajímá o konspirace (:-)) (To už blbnu).

    Mám ještě jeden blog taky konspirační (nemá souvislost s Orgonetem) a tam taky chodí.

    Podobně se mi někdo hlásí pořád z Europe - na blogu pečenej vařenej.
    Hoši, užijte si to tam odtud!

    OdpovědětVymazat
  12. Mi se zda nejpravdepodobnejsi toto:
    Neozve se nikdo. Pokud prohlížeč není schopen zjistit údaje o poloze, přiřadí mu souřadnice 0° šířky ,0° délky - které jak známo leží právě v Guinejském zálivu.

    Pokud by to byla zakladna, asi nebude mit svoje spojeni pomoci druzic navedene az na fyzicke umisteni zakladny. Nezapominejte, ze data umisteni jsou ziskana jako lokace provideru, nikoli uzivatelu. Armada posle vsechna data sifrovane (VPN tunel) do centra a odtud pres jedno misto (firewall), aby se dalo zabezpecit a spehovat...

    OdpovědětVymazat
  13. No ak skutočne ide o pozorovateľov tak si ich ORGONET pekne ale pekne nechtiac odhalil :D

    OdpovědětVymazat
  14. Přijde mi to divné, asi by se to mělo sledovat.

    OdpovědětVymazat
  15. Zadejte si do vyhledávače "Tor browser" jednoduchý a funkční anonymizér sice je to trochu pomalejší ale je to funkční pokavad potřebujete někde něco navštěvovat zde je malá ukázka , http://www.root.cz/clanky/tor-browser-anonymni-fork-firefoxu/ , jinak je informací jak být anonymní více stačí hledat.

    OdpovědětVymazat
  16. Skuste se podívat na ten zelený bod.
    http://www.tixik.com/cs/m/#sw=-0.03732830021955818&ne=-0.5117198824882507&zoom=5

    OdpovědětVymazat
  17. 13:30 9.10.

    Ukazuje to hotel Tierra Tehuelche. Nachází se prý v Argentině. :-)N.B.

    OdpovědětVymazat
  18. Onen "čtenář" má právě 3335 návštěv - od zveřejnění článku za 4 dni jich stihl 80! Asi se enormně zajímá o satelitní fotky počasí (:-)))
    14.36: Ten můj článeček měl naznačit tomu záhadnému pozorovateli, že o něm víme ... asi je to blbě napsáno, když to znělo jenom naivně ...

    OdpovědětVymazat
  19. Tierra Tehuelche pod mořskou hladinou.....

    OdpovědětVymazat
  20. Ale že má výdrž "unknown country"
    V tom místě je na mapě označen HOTEL ale po odkliknutí to skočí odkazem do Argentiny.Ale v těch místech se nachází i ostrůvky i když nejsou na mapě.V google earth se nachází Annobon ostrůvek a v levo od něj "Petroleras Flotantes" plovoucí ropná plošina 200 mil do vnitrozemí.A ještě kousek vlevo od ní je také ostrůvek kde jsou vystaveny fotky na http://www.panoramio.com/photo/17952079?source=wapi&referrer=www.panoramio.com

    OdpovědětVymazat
  21. Schválně se OrgoNete poptej i jiných bloggerů, kteří mají návštěvnost 1,2,3 a více milionů uživatelů, zda tam mají stejné nebo i další šmíráky. Pokud ano, je jasné, o co se jedná. Pak by bylo vhodné zřídit nějakou ochranu či obranu proti těmto špinavým bezcharakterním dolarovým hajzlům. Třeba nějaké filtry, zablokování, automatické vyhazování apod. těchto falešných a určitě nebezpečných uživatelů ! V každém případě bude užitečné tyto agenty monitorovat, a zjišťovat, které příspěvky je nejvíce zajímají, a zda si je také stahují (šlo by jim v tom zabránit ?).

    OdpovědětVymazat
  22. Guinejský záliv ? To bude určitě... ztroskotalý orgonaut ! :D

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.