5. října 2011

Návštěvnost tohoto blogu je slušná

Přišel mi mailový dotaz, jakou návštěvnost má tento blog. To mě přimělo se podívat: tak včera to bylo skoro 8000 ... závisí to zřejmě na počtu a zajímavosti příspěvků, ale ani v době "blogovací pauzy" to nebylo míň než 3000 denně; rekord byl myslím přes 12000.
Zajímavé je, že sem chodí čtenáří z celého světa, viz dnes náhodně sejmutá mapa (jestli jste se tam nikdy nekoukli, tak úplně dole na pravé liště klikněte na malý glóbus.) Nevím, jestli jsou to Češi, nebo používají translator ...
Každý puntík je místo přístupu ... to je ta šmírovací schopnost internetu - o každém kliknutí se ví - ale nebojte se, "oni" nemůžou nikomu nic udělat, i když mi občas bloknou internet...
Na druhé straně, "oni" aspoň vidí, kolik lidí se o tyhle "konspirační" věci zajímá, a to v minoritním českém jazyce, a není to zanedbatelné...
Ozvali se i zájemci o reklamu. Sem sice vůl, ale tu já tu nechci ...

18 komentářů:

  1. OrgoNete, gratuluji k návštěvnosti i k odolávání vůči reklamám. ( Osobně jsem kůli reklamám přestal poslouchat i mnohé rozhlasové stanice. ) Ale pokud tu časem budou zajímavé informace s nějakou "rozumnou" reklamou, asi tu budu chodit i nadále.
    Myslím, že tu chodí hodně Čechů žijících v dalekých zemích. Vím o pár lidech, kteří to sledují, ale procento Čechů z ciziny nejsem schopen odhadnout.
    Těším se z dosavadní svobody internetu. Pokud by skončila, člověk vymyslí zase něco jiného. Totalitní praktiky se většinou zadusí sami, i když mezitím udělají hodně škody. Doufám však, že nás čeká lepší budoucnost.
    Ota

    OdpovědětVymazat
  2. i hoši z BIS Osudu se začetli a náramně odborně rozebrali zdejší články...pořád nechápu,proč jim Orgonet tak leží v žaludku,když je spousta jiných blogu,kde si lidé pro svou potřebu píší,co je zajímá a eventuelně si vyměnují informace..asi je to pravda ty chemtrails,že je taková protiodezva...kdyby se tu psalo o sebevraždách lidí z přejedení hamburgery,tolik by to nedráždilo a je to stejná pravda,jako chemtrails.

    OdpovědětVymazat
  3. milý Orgonete,taky počteníčko http://wertyzreport.com/

    OdpovědětVymazat
  4. No, zrovna jsem Vám chtěl navrhnout, že pár banerů by se sneslo, aby se vám pokryly alespoň náklady na hosting. Nikomu by to myslím na nervy nelezlo. Ale vidím, že jste zásadový člověk a velmi vám fandím. Mě zase mohou nutit mobilní telefon i zadarmo a budu k těm nabídkám navždy hluchý. Víme svoje.

    OdpovědětVymazat
  5. Bannery radši ne, mně jsou protivné všude.
    Žádné náklady kromě svého času na blogspot nejsou (:-)))

    OdpovědětVymazat
  6. ahojte :-)

    zdá se, že někdo heknul naš oblíbený osud.biz :-))) Nějako se jim splašily písmenka.. (nj. jen diakritika, čili něco s "fontem" tj písmem asi, ale beztak -> se dějí věci a že zrovna tam(?)... )


    http://clip2net.com/s/1dJQI

    OdpovědětVymazat
  7. Milý Orgonete

    velmi si vážím Tvého rozhodnutí ohledně odmítnutí reklam! Děkuji. :)
    Překousnout se to sice asi dá..ovšem osobně -> např. při poslechu internet radia při "znělce reklamy" myš ihned letí kliknout OFF, už jen z principu :) byť by ten reklamní blok byl krátký. Pokud toto bude dělat dostatečný počet posluchačů tak... (je to sledovatelné) :-) Na jednom výborném CZ rádiu zavedli místo otravných reklamnich 10minutovek formu "Jedna reklama", což ohlásí na začátku i konci této vsuvky. I toto vítám.

    Ještě jednou děkuji.

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  8. Tematicky by sem zapadala reklama na OCET :)))
    Také fandím :)
    Dnes nás hodně zasypávali tím "něčím" a tak jsem našla flašku octa a nalila před barák. Na chvilku se mírně protrhaly ty spodní mraky a bylo vidět, jak nahoře to fedrují. Těch křížů tam bylo více než dost !!! Vítr rychle odnášel výpary octa a tak se to okno do vrchních sfér rychle zavřelo. Nevím co se tu dnes dělo, celý den bylo slyšet jakési letadlo a předstíralo že lítá pro zábavu. Možná to tak i bylo ale přiznám se, že mi to fakt lezlo na nervy. Nemám je ráda :)))

    OdpovědětVymazat
  9. je treba si uvedomit, ze vetsina baneru, počitadel navstevnosti atd. zaroven odkazuje i jinam, nez na jejich odkaz (dobry firewall dokaze odhalit), pokud to pujde, tak bych zadnou reklamu nedaval, jinak ta trojka na osud.biz hodne skripe zuby (Malwerick, admin a Vetrhandi), muzou se z orgonetu primo zblaznit, nechapu, co sem lezou. kdyz ti "odbornici" nicemu neveri, vlastne chapu - dostali za "ukol" smirovat svobodne weby... jinak radost samozrejme z toho, ze je inespravy.sk konecne zrusili i odkazu, ze byli zruseni, priznavam, ze tam chodim sledovat to jejich brečení... jinak Orgonete - delas to moc dobře!

    OdpovědětVymazat
  10. Orgonete.Na tvoje stránky mě přivedl bratr,který žije v Arkansasu.To je jeden puntík v USA.Od té doby otvírám první stránky orgo-netu pokaždé,když jsem na netu.Díky.

    OdpovědětVymazat
  11. zajímavý úkaz
    http://www.youtube.com/watch?v=wZYMCE3qbrE

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.scribd.com/doc/59210831/Weather-Modification-Test-Technology-Symposium-1997

    OdpovědětVymazat
  13. Orgo vůl nejsi! Naopak. Podívej se na ty reakce! Jsou věci, které penězi nekoupíš.... :-))))
    Moc si Tě vážím, nejen za to "bez reklamy". Raklamu a dobrou energii, která se odtud šíří,je právě proto...že sem chodí ti "jiní". :))) Že jo Všichni?! .-)
    Návštěvnost s ciziny lze přičíst i tomu, že tady poskytujeme hodně lokálních informací i pro provozovatele haarpů, chemtrails a jiných srá.ek. A tak milý O. - díky! .-))
    Milan

    OdpovědětVymazat
  14. Taky Orgo dik za o-svetu, preji vydrzet.
    Ta poteckovana mapka je vymluvna...
    rimi

    OdpovědětVymazat
  15. Na policejním Osudu diskutér HaHa navrhuje trestní stíhání všech, kdo kolem sebe rozlívají ocet.
    Zelenej mozek poznáte, stačí si udělat jejich inprint)))
    06.10.2011 na 13:19 | #31
    Odpověd | Citovat

    Rozlitý ocet na zem reaguje s vápenatými částicemi (CaCO3) za vzniku octanu vápenatého a při tom se uvolňuje do atmosféry kysličník uhličitý (CO2). Jeho bublinky asi asociovaly u negramotných dementů představu vzniku volných iontů.

    Neuvědomují si ale, že úmyslně znečišťují a poškozují životní prostředí. Na zaoctované půdě dlouho nic neporoste. Octování v závislosti na jeho rozsahu je možné považovat za úmyslný trestný čin ve smyslu Trestního zákona.
    ...napsal to z velkým T, pro nás jsou to slova, pro něj bichle, kterou musel nastudovat, proto T nikoliv t.
    Mimochodem, kdyby aspoň pořádně monitorovali, co se tu píše, věděli by, že ocet se neleje na zem, ale i na asfalt, plastikový ndobky, kovový odpařovací nádobky, umyvadlo, deka............))))).
    Osud.biz hledejte možná na Olomoucku, měl by o něm mít přehled jakýsi Ivan Pekarovič, Tripsoft. To být Čecha velká jak Polenov Polenovič Poleněnko.
    http://www.ip-adress.com/ip_tracer/82.208.46.131
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  16. Musím si sám cenit přesvědčení Orgoneta pro jeho názor na reklamu. Sám jsem přestal navštěvovat stránky kde chrlí reklamy a televizi nesleduji delší dobu. Kdo si myslí že reklama, třeba jen ty okénka neovlivní chování, tak je na omylu. Podvědomí to vstřebá a uchová aniž jsme si toho vědomi. Sám jsem to sledoval na sobě.
    Takže držím jak se říka lidově palce a pokud tě to finančně neodrovnává jak píšeš tak se jí vyhni. Až ty tlaky ze shora opadnou, bude líp.
    Každá špatnost směřuje k zániku.

    OdpovědětVymazat
  17. http://www.astro.cz/clanek/4860
    Odměny za sledování světelného znečištění. Směšné. V době kdy se cenami dotuje brojení proti pouličnímu světlu, viz odkaz, ani slovo o zatemňování oblohy.
    Připadá mi jakoby nám chtěli sebrat jakékoliv světlo. Pak by tu byly podmínky pro inteligentní bytosti z podpovrchových oceánů vnějších planet.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  18. ORGO DIKY MOC ZA VSE,TVY VERNI CTENARI Z VELKE BRITANIE-LUDVA

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.