24. října 2011

Chemtrails: tenký kovový obal kolem Země

Díky čtenáři za odkazy!



"Zdravím vás a přidávám link na hodně zajímavá videa se slovenskými titulky: http://www.youtube.com/watch?v=Y1ZZYaa19g8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=JsEIcW3S7D4 pokud to zase není jen odvedení do slepé uličky, tak tohle už smysl dává. Potřebují obří parabolické zrcadlo. A tím je tenký kovový obal kolem země. Je jasné, že každou díru v tom zrcadle okamžitě radarová síť odhalí a černé helikoptéry ihned letí zjistit co se stalo."


Komentář:
Bývalý vládny zamestnanec podáva svedectvo o realite týkajúcej sa fenoménu Chemtrails. Podložitelné a presvedcivé informácie privedú každého zainteresovaného, ktorý/á sa zaujíma na správnu cestu k pravdivému poznaniu. Tento program predstavuje súcast širšieho Modus Operandi, ktorého dopad na všeobecnú veréjnost ako aj celé ekosystém rastlinstva a živocíšstva je zásadný.
Situácia sa rozrástla a rozšírila všade po svete do takého stupna, kedy sa pán A.C.Griffin rozhodol prerušit mlcanlivost a veréjne predstúpit o skutocnosti chemtrailsov a prebudit tak pasívnu a ignorujúcu širokú veréjnost.
Program Chemtrails je tiež známy ako "Projekt Cloverleaf"a je veľmi rozčlenený. Dokonca piloti sami nemajú žiadne poňatie, čo v skutočnosti sprejujú.

  • Chemtrails sú sub-programom Amerických námorných síl (RFMP-Radio Frequency Mission Planner) a samotný program sa volá (VTRPE-Variable Terrain Radio Parabolic Equation)- systém zameraný na vytvorenie 3D projekciu bojiska, ktorá bola použitá americkou armádou v Iraku a Afganistane.
  • Niektoré z chemtrails zložiek sú povahou biologické, ako napríklad BCTP-anti-antrax naočkovanie, ktoré bolo testované na americkej populácii. 
  • Clifford Carnicom identifikoval množstvo z škodlivých biologických látok pochádzajúcich z chemtrailsov. 
  • Chemtrails sú tiež SCALAR-nym vyzbrojovaním kontrolovaným Rusmi, ktoré funguje na týchto úrovniach: 1.Energetika: usmerňovanie zemetrasení, vulkanická aktivita, hurikány, 2.Bio-Energetika: vplyv na ľudské zdravie a energiu. 3.Psycho-Energetika: Kontrola mysle a modifikácia správania sa 
  • Scalárne vyzbrojovanie produkuje gravitačné vlnenie.




5 komentářů:

  1. Aha, takze klasika, zle rusko, chudak ameriku zachranil izrael.

    Jako vtip moc dobry.
    rimi

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Orgo, můžeš to prosím vyvěsit?

    Propaganda hazardující s naším zdravím

    Už několik měsíců pozoruju, jak články jisté „meteoroložky“ Dagmar Honsové na aktualne.cz nápadně reagují na informace, které se objevují tady na orgo-netu. Tyto články vykazují všechny znaky toho, že jsou psány na objednávku klimateroristů-psychopatů. Honsová „dokáže“ s neuvěřitelnou přesností předpovědět na týdny dopředu, ve které hodiny se protrhá oblačnost, nebo vytvoří „inverze“, ve které hodiny začne pršet atd.
    Poslední PR článek je ale opravdu silné kafe. Pusťte si znova poslední část Škůdců a potom si tento článek přečtěte.
    http://imageshare.web.id/images/dfnbid1k05ydj1mur713.jpg
    Nejvíc mě dostal INDEX OSPALOSTI A ÚNAVY.
    Opravdu nechutná a nebezpečná propaganda. Mlha, která nás teď obklopuje je cítit chemickými látkami. Je to přímý útok na naše zdraví.

    Zajímalo by mě, jestli Honsová může v noci klidně spát.

    VM

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli hons. není reptilian...ka... .-)...s úsměvem, ale bez legrace...mdnamur

    OdpovědětVymazat
  4. AHOJ ORGO, PROSÍM, KDE JE TADY VIDEO, KTERÝ JE BUD STEJNÝ, NEBO PODOBNÝ...???
    JE TO PRO MĚ MOC DŮLEŽITÝ, PROTOŽE DÍKY TOMU ZŘEJMĚ POCHOPÍM, JAK FUNGUJE ORGONIT....
    Díky, Veronika

    Braden: Cítíte své srdce? Vlna sahá kilometry daleko! (video)
    Co vytváří vaše srdce za vlny, pokud ho procítíte? Část přednášky s videem ukazujícím vyléčení rakoviny za 2 minuty 40 vteřin.

    OdpovědětVymazat
  5. No, se vší úctou, tyhle videa byly trochu divné, informace tam byly dost zmatené, nic moc ne říkající, nesourodé, ne moc související a jak někdo poznamenal v komentářích u posledního videa, lehkost s jakou to bylo hozeno na Rusko s Izraelem jako hodným pomocníkem... no nevím, moc jsem se z toho nedozvěděl, spíš mi to přišlo jako taková zastíračka (jak sama moderátorka říká - "ex-zaměstnanec má potřebu o tom mluvit právě teď", takže asi se to moc provaluje, tak je třeba aspoň trochu zamotat informace).

    Nicméně je docela znepokojující, že tam několikrát zmínil vpád do Iránu, držme palce ať se to nestane (byť po Libyi by to snad už těm světovým vůdcům nikdo ani nežral).

    Přeji hezký den a optimismus!

    Richard

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.