14. října 2011

Před smrtí se dozvíme všechno?


Od čtenáře:

"Dobrý den Orgonete,
jsem opravdu rád, že jste zase zpátky a pokračujete. Moc díky. Nechte, prosím,vzhled stránek takový, jaký je. Jsem totiž trochu "konzerva".
Během Vaší odmlky jsem si užil pár šoků, které mne jenom utvrdily v tom, že je "všechno jinak". Zemřela mi maminka, ale to co mi říkala před smrtí, se na internetu jěště neobjevilo a kdyby to samé neřekla mojí sestře za týden, považoval bych za blázny nás oba (matku a mne). Před smrtí byla "na návštěvě" u našich "vládců", obrali ji o několik desítek minut (hodiny šly pozpátku), vzali jí kus kosti na DNA a měla možnost poznat jejich "základny", kterých je na území ČR 40 v podzemí. Detailně mi popsala vznik Morgellona, funkci nanočipů a jejich aplikaci do lidských těl, ovlivňování tělesných a duševních funkcí aplikovanými nanoboty a jejich vazbu na naše nervová zakončení. Zároveň nás varovala před mnoha "lidmi" i v naší těsné blízkosti, které popsala jako "oddané služebníky "našich "vládců" a poprosila nás o to, abychom jí přestali posílat Energii, že byla již "odpojena" a chce zemřít. Podotýkám, že maminka měla téměř dokončené 2 VŠ (železniční a práva, vždycky zdrhla), neměla internet a o těchto věcech jsem s ní nikdy nemluvil.
Berte to, prosím,jako soukromou informaci i když je mi jasné, že se objeví i na jiných monitorech. Možná je to dobře. Mimochodem.Ta naše DNA je potřebná pro reprodukci "našich vládců", nikoliv "tvůrců"."

Orgonet požádal o svolení k publikování tohoto dopisu, a odpověď byla kladná, z dodatkem:

"Ta první část nejde nijak dokázat, potvrdit. Ten asi hodinový rozhovor mám v paměti pouze já a moje sestra. Na druhou stranu nás mamka varovala a možná, že nejen nás. Tak nevím.............. Když jsem se jí ptal, jak tyto informace získala, zeptala se mne. "Ty znáš elektriku,viď ? Je to, jako když dostaneš ránu. Mžik a víš všechno. Škoda, že to přišlo tak pozdě...........
Ještě taková perlička. Než umřel strejda, nechal si dělat vyšetření krve na hliník. Mnohonásobně překročil max. limity. Bydlel v Majdaleně, byl nekuřák a téměř abstinent a zemřel stejně jako můj otec i matka na rakovinu plic."
Zveřejnění nechám na Vás. Rozhodně mi nejde o popularitu, ale možná má někdo podobnou zkušenost............"

Zdraví Vás V.

27 komentářů:

  1. Ahoj , zajímavá informace. :)
    Můžete popsat něco podle čeho se dá pátrat.
    př.: popis místa, technologie,něco.
    Díky
    PS: dostanem je

    OdpovědětVymazat
  2. Vzpominate na chebske zemetreseni? Pod clankem o nem psaljeden mistni, ze to znelo, jakoby pod nimi jezdilo metro.

    OdpovědětVymazat
  3. Hymolec to je mazec. Úplný Akta X, o kterých si mimochodem myslím, že nám měly sděli cosi konkrétního zábavnou formou. Proč se nejen mně, ale i jiným v mém okolí zdávají čím dál častěji hrůzné sny o mimozemské invazi? Proč se stále častěji dívám s despektem k obloze a mám z toho deprese.

    OdpovědětVymazat
  4. "nasi vladcovia" trpia Progeriou http://cs.wikipedia.org/wiki/Progerie

    Nasu DNA potrebuju aby mohli robit hybridov a aby sa tejto choroby zbavili. Pretoze sa nemozu rozmnozovat pohlavne, mozu sa iba klonovat a tym sa ich problem este zhorsuje, sposobuje mutaciu DNA a zhorosvanie Progerie. Su tri stupne hybridov.
    1.) Prvy je kombinaciou uneseneho s DNA Greys, tento typ pripomina Greys.
    2.) Druhy je stredny hybrid, su vysledkom "parenia" prveho stupna hybridov.
    3.) Treti je ludsky hybrid. Vyzeraju presne jak ludia len si mensi

    OdpovědětVymazat
  5. Moc dobre jsem to cele nepochopil

    OdpovědětVymazat
  6. Osobně jsem zažil něco podobného, aniž bych to hledal. Přišlo to spontáně. Říká se tomu všelijak. Jde o rozšířený stav vědomí, změněný stav vědomí. Hodně lidí se do tohoto stavu dostává pod vlivem drog, někteří prožitím traumatických zážitků a někteří spontáně. Spouštěčů je také mnoho. Od strachů až po hluboké sexuální zážitky. Hodně lidí skončí na psychiatrii a tím se tento - uzdravující- proces zarazí. Naštěstí i u nás funguje společnost, která se tímto hluboce zajímá a ví jak lidi provázet. Mají i své stránky: www.diabasis.cz
    Osobně doporučuji všem si je prohlédnout, podobných lidí přibývá....a bude...
    Milan

    OdpovědětVymazat
  7. Bude ještě pokračování? Chtěl bych se dozvědět více... děkuji

    OdpovědětVymazat
  8. Pokud mohu, prosím autora o širší rozvedení naznačených zjištění. Na to, že, jak tvrdí, s matkou měl o těchto věcech hodinový rozhovor, tu toho moc neuvedl.

    OdpovědětVymazat
  9. ad 10.15 :
    Hrozivé sny ?
    Musíte zakročiť sami, žiadne TV, fillmy, infá o zlých entitách a blbé hry. Vedome zvolte lásku !!!!!
    Kde je svetlo/láska, tma ustupuje bez boja.
    Ak si niekto myslí že je to inak, že to nefunguje, je strachopud a zbabelec. Jednoducho bojí sa lásky !
    Bo

    OdpovědětVymazat
  10. No pokud je to pravda a není to nějaká blamáž, pak je to opravdu hustý kafe.

    Mě napadá co ta divná podzemní nemocnice NATO v Těchoníně ( podhůří Orlických hor)?

    OdpovědětVymazat
  11. Ad 16.32 - to je přesnýýýýýý ! :)))))

    Ad autor článku: též prosím popsat trochu podrobněji.

    OdpovědětVymazat
  12. Komentátoři, původně to byl soukromý email...

    Já tomu celkem věřím. Už jsem v životě zažil ledacos, abych věděl, že ledacos nejsou výmysly.

    All in all
    Tak, kde je světlo, nemůže tma.
    Když je v srdci světlo, tma na něj nemůže a plánovat může co chce.

    OdpovědětVymazat
  13. Bo a Pavle - souhlasím. N.B.

    OdpovědětVymazat
  14. Orgonete, prosím, zkontaktuj toho pána, aby to rozvedl, protože když toho budeme vědět co nejvíc, můžeme se tomu co nejlépe ubránit.... Pracovala jsem jako realitní makléřka. Přišla jsem do domu a pan majitel se rozvyprávěl na téma UFO. S internetem , tedy počítačem do styku nepřišel.. Řekl mi, že se nám ukazují jen ti zlí, kteří nás chtějí zotročit. Dobří se nám neukazují.
    veronika

    OdpovědětVymazat
  15. Mě se stalo to, že když jsem ležel v Motolské nemocnici na neurologii s léčbou poškození nervů od borélie, tak mi operovali na noze nerv. Ani nevím proč? Prostě mi kus vypreparoval jeden doktor a ještě mi jej ukázal ve skleněné kulaté krabičce. Když jsem se za týden opozdil a přišel do nemocnice v jiný než určený den na vyndání stehů, tak o mé operaci vůbec nikdo nevěděl, ani nebyla nikde zapsána.
    Stehy mi přesto vybrali, ale jestli byla nutnost mi ten kus nervu vyřezat, nebo jaký byl toho celého nějaký výsledek, tak to jsem se nikdy nedozvěděl. Není toto podivné???

    OdpovědětVymazat
  16. Prosím napište to celé.
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  17. O tom, že negativní ET´s vyrábí klony s pomocí lidské DNA jako "nosiče duší" (bez lidské DNA to prý není možné !), a že se do těchto těl tato duchovní entita dostává s tím, že pak může zcela reálně manipulovat a ovládat náš 3D svět. Nevím, kolik může být klonů mezi politiky a dalšími VIP osobnostmi v ČR, ale v Unii, Bruselu, Štrasburku a především v UK a USA proskakují stále častěji zprávy o těchto klonech na vysokých vládních, bankovních a politických postech. Objevují se dokonce svědectví lidí, kteří viděli holografické mimikry (proměny) entit Greys a Draco na konkrétní osoby a naopak. Pokud je to všechno skutečnost, pak proti nám lidem nestojí neschopní politici a vládcové, ale naopak zvrhlá, cynická, vysoce inteligentní a nagtivní entita, které se podařil průlom do světa lidí, a které postupně uvádějí svět a lidi v něm pod svou svrchovanou moc !!! My jsme pro ně jen vhodný bilogický a genetický materiál, nic víc !!! Proto ochuzený uran v Iráku, Afghanistánu, v Lybii,na Balkáně a jinde ve světě, chemtrails po celém světě, otrávené a infikované vakcíny, GMO potraviny ... jak jsem již někde psal : je to genocida entity proti entitě !!! A to je víc než zásadní zjištění proto to, co máme jako druh proti tomu dělat, abychom nebyli plánovitě vyhubeni z naší Země !!! Ne my, Vetřelci musí Zemi opustit !!!

    OdpovědětVymazat
  18. S tím zemětřesením na chebsku či sokolovsku : zvláštní poznámka k možnosti existence tunelů ala SubTerrene i pod ČR. Dokonce tu máme 40 podzemních základen typu Denver, Alice Springs, Salt Lake City, Los Alamos ? Zná někdo jejich lokalizace nebo alespoň nějaké stopy ? Že bychom se obrátili do oblastí vojenských újezdů, těch současných i těch zrušených či zaniklých (Boletice v již.Čechách, Brdy, Libavá, Dědice, Doupov, Ralsko, Milovice?) případně vojenská letiště současná i "zrušená"(Čáslav, Kbely, Milovice, Ralsko, Hradec Králové, Přerov, Stará Boleslav, Olomouc, Náměšť nad Oslavou, Č.Budějovice, Bechyně, Horažďovice, Panenský Týnec, Pacov, Zábřeh u Opavy, Písek, Polička, Prostějov, Přerov, Příbram, Pardubice, Zábřeh, Brno, Žatec, Mnichovo Hradiště ?)

    OdpovědětVymazat
  19. Koncem roku 2006 jsme se na čas cca 1 rok přestěhovali z moravy do západních čech(zdravotní důvody-čistější ovzduší) do oblasti okolo Chebu.Při nočních zdravotních procházkách se nejednou stalo, že jsme "odněkud z podzemí" slyšeli hukot jedoucího vlaku nebo metra.Působilo to na nás úzkostlivě, trvalo to tak cca 10 min.Celý ten hluk šel vždy jen z jednoho místa a to ze směru lokality Libá- což je oblast bývalého vojenského prostoru.Nad prostorem Libá jsme často v noci viděli "zavěšené světelné objekty" stalo se několikrát,když jsme na ty objekty oba zaměřili pozornost , světla začala pomalu zhasínat.Mám vrozenou intuicí, celý zivot jí trénují , říkala jsem manželovi, že pod bývalým vojenským prostorem Libá jsou podzemní tunely,které mohou být spojeny v podzemí s Doupovskými horami.Víme ,že Doupov je od 50.let min.století téměř celý využívám jako vojenský výcvikový prostor.Samozřejmě ,že vstup je tam zakázán.Vždyť když se podíváme na mapu ČR , tak je to největší "bílý prostor" na mapě ČR.

    OdpovědětVymazat
  20. Morgellon
    http://www.youtube.com/watch?v=F3kcbD1uKi4

    OdpovědětVymazat
  21. Dost husty tema.. Prej se da hodne zjistit po pouziti DMT(dimetiltriptofan) nebo ayahuasci(coz je v podstate to sami). Z kamosem sme to zkouseli varit z naky lijany ale nak se nam to nepovedlo.. prej pak lidi videj veci ;-) a dokazou prej komunikovat v uplne jinejch sferach s ruznejma bytostma.. nedari se mi sehnat cistou (kristalickou) formu. je to prirodni vec. Bylo by dobry na Orgonetu rozvinout diskuzi o DMT ale jen malo lidi ma vlasti zkusenost. Na "Joutubje" toho je vice...

    OdpovědětVymazat
  22. Vůbec bych se nedivil, kdyby za našimi zády naše proradná vláda tajila existenci podzemních vojenských základen s vazbou na Atlantickou alianci. Bylo by zajímavé tyto vojenské prostory nebo vytipovaná vojenská letiště monitorovat, a zjistit tak, jak velký a častý je tam pohyb těžké vojenské techniky, případně kamionů nebo nákladních vlaků s vazbou na tyto prostory. Možná bychom zjistili něco velmi zajímavého !
    O jednom takovém podzemním tunelu se spekuluje v blízkosti bývalého vojenského letiště v Č.Budějovicích směrem na nechvalně proslulý les Bor, kde se stalo několik dodnes utajovaných a ne zcela objasněných mimořádných událostí !
    O dalším (nebo tom samém jako u Č.Budějovic ? - viz výše) podzemním neobvyklém tunelu jsem slyšel od bývalého štajgra z tuhodolů v Č.Krumlově. Někdy v 80.letech 20.stol. v souvislosti s tímto nálezem se tam angažovaly i speciální vojenské jednotky v protichemických a protiradiačních skafandrech. Během několika nocí odtud cosi vynášeli a odvezli neznámo kam. Změstnanci tuhodolu měli zakázáno o této události mluvit v rodinách i na veřejnosti. Vedoucí pracovníci prý museli podepsat jakési prohlášení o této mlčenlivosti. Já jsem se o tomto dověděl v 90.letech 20.stol.právě od toho bývalého štajgra. Samotného by mě zajímalo více podivných míst na Českokrumlovsku, Novohradsku, Kaplicku, Vyšebrodsku, Lipensku, Hornoplánsku, Pracahaticku a též pahorkatiny severně až severovýchodně od Č.Budějovic.
    O tato místa mělo zvláštní zájem tajné ncistické komando, které údajně v těchto oblastech po něčem za války slídilo, ale neví se po čem, a s jakým výsledkem. Zůstal tu z té doby poměrně velký počet značek, symbolů a jakýchsi orientačních a směrových bodů. Některé části jsou poničeny (možná záměrně !) nebo dokonce odstraněny, takže nelze s jistotou říci, jakou mají nebo měly funkci případně účel jisté soubory, když byly úplné a funkční.

    OdpovědětVymazat
  23. Bacha na otvírání svých energetických center vůči jakýmkoli nehmotným (duchovým, neviditelným) entitám pomocí DMT nebo jiných halucinogenů !!! Riziko posedlosti (tzn. že vaše tělo, jako nosič duší, může nedobrovolně hostit některou negativní nehmotnou entitu, která převezme moc a kontrolu nad tou vaší(ego) i vašeho těla) je v současnosti veliké, a nepřejte si nikdo takovou zkušenost v životě zažít !!!

    Navíc utajované podzemní vojenské objekty mívají své strážce, kteří jsou cvičeni v technologii dálkového vidění. Díky tomu jsou schopni odhalit prakticky každého, kdo se bude pokoušet o podobné. A mohou provést jako odvetu či potrestání za takovou troufalost na dotyčnou osobu, osoby astrální útok, který napadená oběť, oběti taky nemusí přežít !!!
    Několik takových případů se už ve světě dostalo před soudy, a když se zjistilo, že jsou v tom zapleteny vojenské složky, rychle byly tyto případy "zahrány do autu". Jednoduše řečeno, žádné stopy, žádné svědectví !!! Takže došlo k překvalifikování na náhlé úmrtí v důsledku předávkování...

    OdpovědětVymazat
  24. Místo halucigenů, které u nás umí používat šamansky málokdo, doporučuji holotropní dýchání. Je to naprosto čisté a z vlastní zkušenosti - můžeš vidět a zažít opravdu nevídané, neslýchané. A přitom bezpečně. U nás znám dva odborníky, vyškolené přímo "vynálezcem metody" Stanislavem Grofem. Osobně mohu jen doporučit.
    Namur

    OdpovědětVymazat
  25. Ak by som sa mala rozhodnúť medzi holotropným dýcháním a drogou - pôjdem na to prvé.
    Bo
    Skvelá knižka S.Grof - DObrodružství sebeobjevování

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.