13. října 2011

Sledování chemtrailů a vlnění na satelitech

Díky za příspěvek čtenáři, který se inspiroval nedávným článkem o orografickém a haarpovém vlnění:


Ahoj,
pro případný náhled vlnění ze satelitu, o kterém Snowman píše že nelze vidět. Myšleno zřejmě z klasických satelitů. (Pozn. Org. Já myslím, že Snowman tím myslel, že ho vidíme na satelitu, ale nad hlavou ne, nebo se pletu?)

První obr. (snowman1.jpg) je kus jižní Skandinávie a Nizození pohledem asi tak, jak ho lze získat třeba z chmi.cz (když mají lepší den) a po zvětšení ten samý (snowman2.jpg). 1px odhaduju v reálu na cca 20-50m. Oboje z miravi. 




A další věc proč píšu. Vzpomněl jsem si na jedno datum (29.9), kdy po celé republice bylo hlášeno masivní chemtraills. Nedalo mi to, půl dne jsem hledal na netu a poté si hrál z fotoshopem (pouze výřezy a zvětšování, nic víc). Našel jsem zajímavý snímek viz. příloha. Na orgonet1.jpg je střední evropa toho dne v dopoledních hodinách (cca 10:15), kdy to teprve začínalo. Je tam jen taková nenápadná mlhovina na Českem. Po zvětšení je důkaz tvorby větší oblačnosti, který musí být jasný i naprostému laikovi. 

Pokud by byl zájem, mohl bych ještě s matkou (též častý čtenář tvého blogu) udělat článek pro "začátečníky". Je docela pracné do obrázku zakomponovat nějaké hranice, města a letiště, ale dalo by to celkem zajímavý článek. K tomu by se daly sehnat data z předpovědí z té doby včetně animací skutečné oblačnosti, jak vznikala. Ohraničit jendotlivé chemtrailly a ukázat, že s letištěma to nemá co dělat a hranice kde začínají a končí by dokázaly na záměr udělat oblačnost v konkrétní oblasti. Zvětšenina orgonet2.jpg lze v originále ještě zvětšit a je pak i lépe vidět další mnohem hustší síť chemtrailů. 




Dej vědět, zda má smysl se s článkem, který by asi pár hodin zabral dělat.
Obrázky snowman1 a snowman2 dej klidně do daného vlákna, třeba se snowmanovi hodí. Z daného souboru se dá vytáhnout mnoho úžasných detajlů haarpů a chemů nad německem.
Michal



P. S. Orgonet: Takový článek, kde se porovná to, co vidíme na satelitech a to, co vidíme nad hlavou, je můj sen - je to opravdu velmi pracné. Tak se těšíme, že se do toho pustíš ...

4 komentáře:

  1. Michale...jseš borec! 4lánek a pár foto by se hodilo, pro rozšiřování info těm co nás ještě mají za blázny(většina mých známých a přátel) .-)..
    Ale plně chápu, že to dá fušku. Moc hezký rozbor foto. Díky moc a zdravím Milan

    OdpovědětVymazat
  2. Odkazy na původní zdrojové snímky by nebyly?

    OdpovědětVymazat
  3. Původní snímky se dají stáhnout na adrese:
    http://miravi.eo.esa.int/en/
    ale dá to fušku tam něco najít a hlavně se mi na dlouhou dobu vždy "zablokuje" celý počítač při stahování, takže dost časově náročné. Snímek z Evropy je dělán bohužel jen jedno za den kolem 9. - 10. hodiny
    Michal

    OdpovědětVymazat
  4. Je skvělé, že se najdou lidé, co mají čas a chuť hledat takovéto snímky (podrobné velkoformátové a hlavně v neupravených barvách) a pracovat s nimy. :-) Já třeba na to čas nemám.


    Co se týče toho vidění ze země a z družice, tak to dobře pochopil Orgonet, jak jsem to myslel....a i u těchto sníkmů to platí.
    Vlnění na druhém obrázku je sice drobné, ale stále jsou vlny natolik široké, že jedna zabere z pohledu ze země dost velkou část oblohy a dost těžko by v tom někdo rozeznal pravidelné vlnění.


    Ten poslední snímek je také hodně názorný - už to že na snímku v pravých barvách (= neupraveno podle výšky oblačnosti, u běžných snímků je nízka oblačnost tónována žlutě a vysoká modře), tak že je nějaká oblačnost při pohledu z družice šedá, je velmi alarmující... Každý mrak osvětlený za dne zezhora přímým slunečním světlem by měl být přo pohledu zhora čistě bílý!

    Pěkný den,
    Snowman

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.