14. října 2011

Steven Greer a Utajovaná pravda

Od čtenáře:

Dobrý den blahopřeji...
Pokládám Váš web za jeden z nejvýznamnějších českých zdrojů, v jaké oblasti, je jasné :)
Myslím, že je prospěšné zveřejnit (lépe přímo na o-netu, kolektivní blog dle mého čtenáři berou s o něco větší rezervou...) informace o projektu Disclosure a jeho hybateli Stevenu Greerovi, pokud jste tak již učinil a mně to uniklo, omlouvám se, moje chyba :)

Tento člověk od dětství komunikuje s nepozemskými civilizacemi, vlastními silami si osvojil "duchovní" dovednosti, označované za šamanské či fakírské... Od doby, kdy zjistil, jak masivní mašinerie (viz níže) vymývá pozemšťanům mozek pohádkami o zlých vetřelcích z kosmu, naprosto neslučitelnými s jeho osobními zkušenostmi s mimozemšťany jako bytostmi Lásky, pracuje na zveřejnění těchto skutečností a odhalení lží. Kniha, jež by podle mě měla patřit k povinné četbě, v ČR vydaná jako 

Utajovaná pravda : zapovězené poznání, přeložil: Gato :-) ke stažení na http://www.ulozto.cz/hledej/?q=steven+greer , k vypůjčení v knihovnách, dá se i koupit, např. zde a zde

V knize autobiograficky popisuje zmíněné kontakty v mládí, zmiňuje dále výpovědi vojáků slouživších při "UFO" incidentech, řadu kontaktů a schůzek v nejvyšších sférách vlády USA, tajných služeb, bankéřských rodin, kteréžto všechny lidi se snažil a snaží přetáhnout na stranu, která pravdu zveřejňuje... Zmiňuje dále i celosvětovou ilegální vládu stínovou, k jejímž hlavním snahám patří naopak vytváření archetypu zlého aliena a (zakrátko nás čekající) fingovaný útok těchto emzáků, ve strachu před nímž se tupé lidstvo radostně seběhne do ohrad nového světového neřádu... :ú pokládám za vitální o tomto informovat...
vše je dohledatelné, nejedná se o sci-fi, informace z knihy mohou být pro někoho :D šokující, ale dají se ověřit... pikantní je zařazení v knihovnách pod populárně-naučnou literaturu :D

Popřemýšlejte prosím, zdali zařadíte; pokusím se sesumírovat informativní texty, které byste mohl uvést, jako doplňkový zdroj je pak pošlu i na o-net team, ale jak řečeno výše ;-) jste důvěryhodnější, dle mýho soudu...

Obrovský respekt za práci na blogu, obrovský dík za všechny informace, lásku, mír a vytrvalost přeju... a přečtěte si to ;)

ewolf

P. S. Orgonet: 
Jasně že Stevena Greera zařadíme, právě se moc dobře hodí si ho připomenout. (Už jsme tu o něm několikrát psali, o jeho projektu Orion, o filmu Příslib nových energií, o tom, jak byl nedávno postižen rakovinou a vyléčil se,  atd.)
Na http://www.ulozto.cz/hledej/?q=steven+greer najdete Utajovanou pravdu i další přeložené knihy a videa, vřele doporučuju.
(Jedno známé dospělejší dítě před časem přišlo nadšené z odpoledního vyučování angličtiny, že si tam pouštěli film Stevena Greera Příslib nových energií s titulky ... díky paní profesorce. Opravdu by to mělo patřit do školních osnov ...)

19 komentářů:

  1. Prosím o upload někam jinam. Uloz.to bude zřejmě odsouzen a popraven.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  2. Orgonete, nespěchej tolik s úsudkem: Many of the supposedly great teachers of love are really beings of deception emitting only pseudo light.

    OdpovědětVymazat
  3. Přimlouvám se za totéž.
    Na ulož.to se mi ještě nepodařilo stáhnout bez registrace vůbec nic :((( A registrovat se nechci.

    OdpovědětVymazat
  4. Stahuji z ulož.to bez problémů a bez registrace ( v omezeném stahování). N.B.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý večer. Jednou to už jsem nějaký čtenář dával. Celý text v češtině najdete na
    http://lifebibles-zivotnibible.blogspot.com/2011/05/utajovana-pravda-zapovezene-poznani.html
    Vřele doporučuji. Pročetla jsem to celé a s úspěchem použila tzv. protokol CE5. Také jsem našla informační kanál, kde je mnoho materiálu přímo od Stevena Greera. Bohužel vše je jen v ang., přesto pro angličtináře link
    http://www.youtube.com/user/Energiereichtum#p/u/0/m1UPSVvqoqA
    Je to z celkem nedávného data.
    Zdravím
    Beata

    OdpovědětVymazat
  6. Knížku mám, dočtete se tam třeba, jak Greer mluvil s poradci Clintona, oni souhlasili s zveřejněním UFO, jen podotkli, že by prezidenta čekal osud Kennedyho... Nebo šéf CIA byl vykulený, že o UFO mu nikdo neřekl, také že na tajné vojenské základny nesmi vstoupit třeba šéf kongresu, jinak bude zastřelen, tu Greerovi rakovinu způsobila technologie tajných, dokážou frekvenčně způsobit požadovanou nemoc, Utajovaná pravda je nezapomenutelná knížka.

    OdpovědětVymazat
  7. Knihu mám doma.Myslím,že jí přečtete jedním dechem.

    OdpovědětVymazat
  8. Ta registrace na ulož. za to stojí.

    OdpovědětVymazat
  9. Z ulož to stahuji běžně bez problémů a bez registrace. Toto trvalo 11 min.

    OdpovědětVymazat
  10. To, že má pán Greer pozitívne skúsenosti neznamená, že všetky bytosti z iných planét sú pozitívne. Buď sa stretol s tými správnymi, alebo mu tí nesprávni neukázali svoju pravú tvár, ako o tom píše Anonymní 14. října 2011 19:03.

    Myslím si, že by bolo naivné myslieť si, že tam hore je všetko v poriadku a že len na Zemi máme svoje problémy. Áno, je tam veľa bytostí svetla. Veľmi veľa. Ale je tam aj veľa bytostí temnoty. Preto buďme opatrní.

    To, že "elity" majú naplánovanú operáciu Blue Beam, čiže falošný útok mimozemšťanov ako jednu z možností, je jedna vec. To nijako nevylučuje existenciu bytostí s nie pozitívnimi zámermi pre nás, akurát to hovorí, že v tomto prípade pravdepodobne pôjde o falošný útok (Blue Beam).

    Mnoho veľmi pozitívnych ľudí s odkrytými schopnosťami sa domnieva, že tam hore je všetko v poriadku, že sú tam len bytosti lásky a svetla. Často je to preto, že im skrátka nebolo odhalené nič iné, práve kvôli ich vysokej pozitivite (podobné priťahuje podobné).

    Ako je to s pánom Greerom, ktorého úsilie v odhalení pravdy o mimozemských civilizáciach verejnosti a uvoľnení zariadení na voľnú energiu si vážim, neviem. Možno je jeden z tých vysokopozitívnych ľudí, možno sa nás snaží zbaviť zbytočného strachu, možno nás zámerne mystifikuje (toto posledné si nemyslím).

    Každopádne náš svet nie je čiernobiely, a práve zmienená problematika je tak komplexná a zložitá, že jej často do detailov nerozumejú ani najvýznamnejší bádatelia v tejto oblasti. Pre nás je dôležité uvedomiť si, že sú aj pozitívni (benevolentní) mimozemšťania, ktorí chcú ľudstvu dobre, a že sú tu. Verím, že v mnohých prípadoch bránia veľkým katastrofám, či už prírodným, alebo umelo vyvolaným, aby ľudstvo dostalo možnosť postúpiť na vyššiu úroveň. Či sa tak ale stane, to bude záležať na nás. Oni za nás našu prácu neurobia.

    O pozitívnych mimozemšťanoch hovorí napríklad Alex Collier, ktorého srdečne doporučujem hlavne pre začiatočníkov v tejto oblasti:
    http://www.cez-okno.net/rubrika/alex-collier

    Zaujímavé sú hlavne Konferencia transformácie Zeme (2010) ( http://www.cez-okno.net/clanok/alex-collier/alex-collier-konferencia-transformacie-zeme-i-januar-2010 ) a „Láska, ktorú zadržiavate, je bolesťou, ktorú nesiete.“ (1995) ( http://www.cez-okno.net/clanok/alex-collier/alex-collier-laska-ktoru-zadrziavate-je-bolestou-ktoru-nesiete-mars-mesiac-zem-i )

    Takže držme sa. Zamerajme sa na to pozitívne, ale nezatvárajme si oči pred negatívnym. Čaká nás ešte veľa skúšok a práce, ale verím, že to dokážeme ako jedinci, ale aj ako ľudstvo ako celok. Veľa lásky, svetla a odvahy všetkým. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. No ja ťahám aj bez registrovania... a ide to....

    OdpovědětVymazat
  12. Pozor na Dr.Greera údajně vše je další sada desinformací k vytvoření chaosu mezi lidmi.

    Zajímavý rozhovor s Greerem a projektem Camelot..může to někdo přeložit?

    http://projectcamelot.org/steven_greer.html

    OdpovědětVymazat
  13. Tak beru zpět. Pár dní bylo uloz.to nedostupné z důvodu nějakých žalob, co se dětské pornografie týče. Asi to už nějak dali dokupy.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  14. CELÁ KNIHA K PŘEČTENÍ ZDE :http://lifebibles-zivotnibible.blogspot.com/2011/05/utajovana-pravda-zapovezene-poznani.html

    OdpovědětVymazat
  15. pozor na poslední příspěvek . Google může kvůli některým nevhodným slovům blog zrušit.

    OdpovědětVymazat
  16. Proto je třeba dělat zálohy a archivy i mimo net, aby nedošlo k nedozírné ztrátě důležitých a mnohdy usvědčujících důkazů. Pokud nám zavřou nebo zcenzurujou internet, bude nutné zprovoznit jiné médium na "jejich" internetu nezávislé.

    Ona totiž ta banksterská prasata, pokud není něco pod jejich zákonem, vyhláškou, kontrolou a daní, se mohou strachy zes.at, že by něco lidé užívali či používali zadarmo a bez omezení !

    OdpovědětVymazat
  17. uloz.to je OK je nejlepsi free uloziste, jen mam obavy, aby jej nezakazali.

    OdpovědětVymazat
  18. na uloz.to je kniha Utajovaná pravda - zapovězené poznání v několika formátech i jako e-book - super !!!

    OdpovědětVymazat
  19. Srdečne zdravím :o)
    Anonymní z 15. října 2011 o 11:52 - súhlasím s Tvojím názorom. Ako som tu už raz napísala, ale pod iným článkom - tam "vonku", aj okolo Zeme, stále prebiehajú boje medzi Dobrom a Zlom... Ano, sú aj benevolentné rasy (ktorých je našťastie v Universe viac), ktorí nám skutočne pomáhajú ako im dovolia Zákony Univerza (viď. pád kométy Sh-M-Levy na Jupiter v nedávnej minulosti - bola odklonená, inak by dopadla na Zem). Ale sú tam aj "tí druhí", ktorí si ešte neuvedomujú, že aj oni sú Žívotom, Láskou, Svetlom a Vedomím toho istého Stvoriteľa všetkého a všetkých vo Stvorení, ako aj my všetci. Títo druhí radia "elitárom" a podriaďujú si, cez myšlienkové impulzy, hlavne svetových vládnych mecenášov, politikov, predstaviteľov informačných médií - cez tlač (aj knihy) , rozhlas a TV... Preto v týchto médiách je veľa násilia, intríg, vrážd, podvodov, krádeží, informácíí o (umelo vyvolanej) ekonom.kríze... ako v správach, tak vo filmoch, v seriáloch a pod. Oni nás vlastne takto spoja na nich cez negatívno, ktoré sledujeme v týchto médiách, a potom už pre nich nie je problém dotyčné osoby ovládať cez myšlienkové impulzy - pozor na to !!! ... Radšej si programy v TV, rozhlase a knihy vyberajte srdcom a nie kvôli tomu, že to získalo najviac ocenení a recenzií... Temní si oceňujú svojich podriadených za to, že im pomohli upútať pozornosť na médium (TV...) a tým pomohli zamestnať pozornost a odpútať ľudí od ich vlastného vnútorného "JA SOM". Len tomuto, v dnešnej dobe, slúžia médiá, hlavne TV a tlač...
    Prajem všetkým veľa Svetla v srdiečkach :o) :o) :o)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.