29. října 2011

Mlha v Sasku

AHOJ
Nedávno jsem projížděla Německem a byla jsem úplně v šoku z tohoto: úplně jasný den, slunce svítilo, žádné větší viditelné mraky, ale vše bylo jako v mlžném růžovo-šedém oparu, okolní kopce přes tu mlhu skoro neviditelné a ovšem tři obr-vysílače, takové se u nás hned tak nevidí ,na kopcích. Když jsem se podívala nahoru, tak ty sprejovací letadla byla taky v mlžném oparu, jeden by je ani nezaregistroval.......
Takže mi došlo asi toto,že odpařování má za úkol co nejdéle udržet "rosol" co nejvýš nad zemí  a tím šetřit letadlům práci.
A cílem je poslušné, zblblé a chorobami prolezlé obyvatelstvo a aby mělo na co myslet, tak ho občas zabaví nějakou tou katastrofou. Zájem jasně vojenský a politický, to ostatní je už jen vedlejší produkt.

A na závěr něco pozitivního.
Přestupujem do věku Vodnáře a tím získáváme moudrost,svobodu a sílu a NIC nás nemůže zastavit!
A dnes na nás na okr.Tachov celý den svítí slunce.
Slunce i Vám všem
 zdraví  Jitka



(P.S. Orgonet: Tento typický obrázek není od Jitky, je z internetu, z propagandistického českého článku, a jmenuje se to Mlha v Sasku. (:-))

5 komentářů:

  1. Autentická mlha v Sasku. Je to ale impresia , čo ?
    Dík, Orgonetku, Bo

    OdpovědětVymazat
  2. KAŽDÝ DEN VYCHÁZÍ SLUNCE
    Každý den vychází slunce. V poslední době je studené, někdy vykoukne jen ráno, naladí nás svým světlem, barvou a jasem, pak se ukryje za mraky a celý den se neukáže. Jindy nám dá o sobě vědět třeba až na sklonku dne. To vykoukne zpoza rychle se temnícího povlaku mraků a zaplaví celý kraj oranžovo-červeno-růžovou vlnou, která postupně přechází do fialové až karmínově šedé. Slunce je tu s námi každý den, i když je někdy přes zimní temnotu nevidíme. Někdy však vstává velmi brzy, a to rozjasňuje den do zlatomodrých teplovětrných melodií. Takový den se pak stává neskonale dlouhým a dětsky nekonečným. Je to den se Sluncem – den s chladivou vodou, která Tě hladí, den s šumícím větrem v korunách stromů, den s dlouhou rozpálenou silnicí, den plný vzrušujících kořeněných vůní, které rozpalují Tvoji smyslnost, den který je naplněný celým vesmírem, zdá se Ti, že nikdy neskončí, ale on přesto skončí. A zítra? ........... každý den vychází SLUNCE.
    23.1.2005

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojte vsetci...:)
    Prave dnes 30.10.'11 bola taka ista hmla(mlha) od rana aj u nas v okoli Košíc. Ked som o 12 odchadzal z prace este stale bola iba par desiatok metrov nad zemou a Slanske vrchy nebolo skoro vobec vidiet...mimochodom v predpovedi pocasia hovorili iba o "rannej hmle"...a pocas celeho tyzdna sme boli husto 'praskovani' od Rožňavy a Miškolca až za Košice a Vranov...:) Ďalej panorama nesiaha

    len tolko k hmle...majte sa a octujte...:)

    OdpovědětVymazat
  4. Vďaka Archymile,

    "Robte to ako slnečné hodiny, počítajte len slnečné dni" /aké iné ešte sú ??/

    Máme tu u Krtíša krásne ráno, baránky, slnko mi oslepuje stôl na ktorom je comp, čímž mi chce naznačiť "Synku nečum na ten web ako ščur do ryny" a choď pozdraviť prírodu.

    Prajem všetkým a všetkému krásny deň
    Bo

    . :

    OdpovědětVymazat
  5. Dneska Polsko dostalo pěknej nášup:
    http://files.uloziste.com/fotky1/sb11b9caee9323a6/04f820a0642ca27e-3.jpg
    Michal

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.