15. listopadu 2011

Aerolinie EasyJet: Další důkaz, že chemtrailsujou

Díky Jitce za příspěvek. 


Zdroj:
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/doprava/clanek.phtml?id=721575

Aerolinky EasyJet navzdory drahým palivům zvýšily zisk
15. 11. 2011

Londýn - Britské společnosti EasyJet se ve finančním roce 2011 dařilo. Hrubý zisk nízkonákladových aerolinek meziročně vzrostl o 60 procent na 248 milionů liber (7,45 miliardy korun). V úterý o tom informovalo vedení skupiny.

Samotné tržby vzrostly ve finančním období, které trvalo do konce září, o 16,1 procenta na 3,45 miliardy liber (104 miliard Kč). Zisk na sedadlo činil 55,27 libry (1661 Kč). To je o 4,1 procenta více než v o rok dříve.

Počet přepravených osob byl vyšší o 11,8 procenta, celkem činil 54,5 milionu cestujících. Téměř o jeden milion se zvýšil počet zákazníků, kteří se koupili letenku do business class. Zhruba 44 procent všech cestujících pocházelo z Velké Británie.

Zástupci druhé největší lowcostové společnosti v Evropě zároveň uvedli, že akcionářům vyplatí 195 milionů liber.
Paliva budou dále zdražovat.

Ke zlepšení oproti loňskému roku došlo navzdory vyšším nákladům na paliva, které se zvýšily o 100 milionů liber.

Zástupci EasyJet ale přesto zůstávají obezřetní. "Slabá spotřebitelská důvěra v celé Evropě zpomaluje tempo, se kterým můžeme přenést vyšší ceny paliv na zákazníky," varuje generální ředitelka aerolinek Carolyn McCall.

Ta očekává, že náklady na jednoho cestujícího v příštím roce vzrostou o dvě až tři procenta, přičemž v první polovině roku se budou zvyšovat rychleji. Náklady na pohonné hmoty by se přitom měly zvýšit o 220 milionů liber.

Komentář Jitky:

ZÁKLADNÍ MATEMATIKA:

  • zvýšený zisk:60%
  • zvýšený počet cestujících:12%
  • zvýšení cen paliv:25%
Z toho vyplývá, že zvýšení počtu cestujících může v cenách letenek pouze uhradit zvýšenou cenu paliv, ne navýšit ZISK o 60%!!!!!!!!!!!!! když Air France se propadá do ztráty kvůli vyšší ceně paliv.

A STARTUJÍ TÉŽ Z PRAHY !!!!!!!

Nemůžu nereagovat, když mě něco TAKHLE praští do hlavy.
Třeba by stálo za úvahu podat hromadné trestní oznámení na easyJet?


Mějte se krásně a slunce Vám všem

18 komentářů:

  1. Srdečně zdravím Orgonet a jeho příznivce, právě jste mi při psaní příspěvku zmizeli z obrazovky stejně jako to letadlo mířící od Z od Ústí nad Labem v 14,12 u České Lípy bílý Boining 767 323 R, BCM 434- North America, ozdobené vlajkou USA v přední části a na výškovém kormidle vlajka,,z hvězd a pruhů,, N 767 NA, Lipsko/Halle O6/2011, modrá výšková hladina, velká rychlost ve 14,16 Mladá Boleslav a potom zmizel! - Jinak Dnes tj. 15.11.2011 Od rána tu není vidět na 1m před oknem: V noci svítil měsíc a ráno bylo Boží dopuštění v podobě opět staré známé ,,páchnoucí dolů padající husté mlhy,,!!! - Nemám už ocet zkusil jsem použít a rozlil lák z okurek cca 3. l do prostoru během 2 hodin ústup mlhy a vidím z okna na 60 m! - Zdravím a přeji všem slunce v srdci i duši. Nedejme se! Indy

    OdpovědětVymazat
  2. Jitko, možná máš pravdu...ale. Zisky a ztráty ve větších společnostech (i fabrikách) jsou trochu složitější. Oni skutečně mohli snížit některé výdaje.Např. mohli omezit mzdy, výdaje na marketing a jiné položky, mohli prodat něco z majetku apd.A že toho apd. ve firmách je)I takovým způsobem pak mohli, navzdory dražšímu vstupu v podobě paliva, zvýšit zisk. Neznáme jejich interní účetnictví a to je safra "složitá" věc.
    Vím docela dobře o čem píšu....je to tak trochu moje práce... Ale jinak hezký postřech. Protože navzdory recesi a "špatným ekonomickým" výhledům, hlásí miliardové zisky hodně firem. Otázka je tedy na snadě! .-)Jak to tedy je s tou krizí?
    hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. Včera (pondělí),byl v Hydeparku meteorolog Keder...........a padla tam i otázka týkající se chemtrails-odpověď byla taková,že ČHMU se nezabývá meřením chemtrails a ani nevěří,že by někdo ůmyslně práškoval lidi......

    OdpovědětVymazat
  4. Inu žalobu podat můžete, ale budete se pod ní taky muset podepsat. A až se zjistí, že žaloba se nezakládá na pravdě, pak vás letecká společnost může obratem žalovat za poškození dobrého jména (a vcelku nepochybuju, že by to neudělala). A soud, ten nezajímá něčí víra, ten zajímají nezpochybnitelné důkazy.

    OdpovědětVymazat
  5. Na mapě katastrof ve světě se objevily další země, kde zjistili stopy radioaktivního jódu- už je tam Francie, Polsko, Ukrajina, Česká rep.., Slovensko, Maďarsko. Jsem zvědavá, jestli se vypátrá zdroj a jestli budeme informováni.:-(
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.agriculturedefensecoalition.org/content/geoengineering-current-actions

    emv

    OdpovědětVymazat
  7. ke komentáři Jitky (pravděpodobně ekonomický expert):
    nevím jakým postupem je možné dojít k závěru, že zisk nemůže vzrůst o 60%? Znáte výši tržeb? Znáte cekové náklady na paliva v minulém a letošním roce ( + 25%)? Procentní nárůst zisku, nákladů na paliva a počtu cestujících jsou něco jako hrušky, jablka a třešně a ty, jak známo, se spolu v matematice namíchají.

    jinak zde je výroční zpráva za 2011 (2011 FULL YEAR RESULTS): http://corporate.easyjet.com/investors.aspx?sc_lang=en

    OdpovědětVymazat
  8. Přesně tak. Nejvíce sypou neoznačená letadla a tady ty bílooranžový. Mám spoustu fotek ale kdo chce důkazy, najde si je sám, kdo ne, tomu stejně není pomoci...

    OdpovědětVymazat
  9. K panu Kederovi, pečlivě, se zatnutýma zubama, jsem ho poslouchal, on neřekl, že chemtrails nejsou! Sice se usmíval jak to pověstné .... , ale pak řekl, že se to týká stratosféry!!!! Klidně si to najděte v archivu čt24...jestli to nevystřihli, je to tam cca 10 minut před koncem pořadu.....A neřekl, že není, ale že se tím nezabývají a že "kvalifikovaně" popsal tento problém "odborník"...s nějakým maďarským jménem. To se neposmívám, pouze si to jméno nepamatuji.

    OdpovědětVymazat
  10. Je jasné, že takoví lidé v tom jedou s NIMI !!! Jsou za to královsky placeni (a ty peníze rozhodně nenajdete na jejich oficiálních výplatních páskách !!!), aby mlžili, míchali lež s pravdou nebo drželi hubu !!! Ale neverbální gesta je vždycky prozradí, protože nemají trénink s obchodními a psychologickými dovednostmi. Takže dělat záznamy, a ihned je archivovat, zálohovat. Jednou se budou dobře hodit, až přijde jejich čas !!! Nejlepší důkaz je vždy ten, když někdo usvědčí sám sebe především svou namyšlenou a pyšnou hloupostí !!! A jak nás i pohádky učí : pýcha vždy předchází pád !!! Proč politici nečtou pohádky ???!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Proč mít strach, z čeho? Že mají silné právníky? Že mají peníze? nebo že budem dýchat plazmu, až nebude co dýchat? až na nás začnou vypouštět ještě větší svinstvo než je radioaktivní jód, bude už pozdě, budem mrtví. Za svobodu se odjakživa bojovalo, přinášely oběti.Nemyslím si, že se to samo zlepší, když měsíc po měsíci se situace vzdušného obalu země jenom zhoršuje.
    Obchodní bilance- je to fraška- kdekdo jí falšuje- Řecko a firmy v USA směrem nahoru- aby jim nepadly akcie, vydělávající firmy směrem dolů, aby neplatili vysoké daně. Účetnictví poskytuje mnoho možností, jak to dělat "legálně". Můj selský rozum mi říká, že zisk eJ může být mnohem vyšší, než ten přiznaný......ukazuju na to, co vyloženě bije do očí.
    A když se podívám na nebe a vidím tam tu anglickou kostku, je mi smutno. Když to nezastavíme my, tak kdo? Sedm statečných? Jitka

    OdpovědětVymazat
  12. Už téměř rok, přemýšlím co s tím.... . Mám rád historii a sci-fi, fakta. Stále se mi během toho roku vybavuje, když přemýšlím, co s tím husitství. Jan Hus byl probuzený člověk, který pochopil manipulační techniky církve. A ačkoliv,jak sám přiznal, stal se knězem právě proto, aby se měl dobře, došlo mu, že takto NE! Pak proběhlo co proběhlo. Husitské hnutí, zjednodušeně, se nakonec dostalo před otázku, kterou VÁŽNĚ ŘEŠILO. JE DOBRÉ BOJOVAT SE ZBRANÍ V RUCE???? Tím k ničemu nenabádám!!!! Jen si říkám, co když všechny akce, které se podnikají a chce se podniknout, nikam nepovedou. V USA, v Itálii i v jiných zemích se podobným způsobem již "brání" několik let! A výsledek? Nic jako chemtrails a modulace počasí neexistuje. Haarp je čistě vědecká záležitost. Říkají tím:"Nic takového neexistuje." Pak, než nás tedy vyhubí a s tím i přírodu jak ji ještě známe, nezbude nic jiného, než jim zabránit v letech.... . Nejsme jen národ Švejků, jsme i národem Husa, Komenského, Karla IV., Žižky... a národem našich předků....A když bude třeba tak i Cimrmana? .)

    OdpovědětVymazat
  13. Nezapomínejte, že karta "Goal Population Reduction"(Cíl - redukce populace) z iluminátské karetní hry stále platí a probíhá !!! Kdesi se Obama vyjádřil, že nebudou mít do budoucna šanci na přežití nejenom teroristé, ale i země a národy bojující proti NWO a jejich přípravným strukturám budovaným po celé Zemi (pro nás EU)!!! Takže jde to tuhého, a je třeba se připravit na jakoukoli obranu proti útokům "zvenčí". Doporučuji si karetní hru Ilumináti opatřit, a zjistíte celý iluminátský plán, jakými kroky a událostmi chtějí NWO dosáhnout. Je třeba, abychom znali plány a prostředky nepřítele, jinak nemáme šanci na obranu, natož na přežití. Nezapomínejte, že ve hře je redukce min.5 miliard lidí. A které všechny národy jsou cílem této megagenocidy dosud nevíme !!!

    OdpovědětVymazat
  14. Bláblá, načo karty, treba ísť demonštro vať.

    OdpovědětVymazat
  15. To může říct jen hlupák "Bláblá ...", který ničemu nerozumí, a zvláště tomu, co v současnosti probíhá !!! Znovu opakuji : pokud neidetifikujeme našeho nepřítele, jeho plány a prostředky, kterými své zlé úmysly chce proti nám realizovat, jsou aktivity proti němu jen házením hrachu o zeď !!! Zvednout se a jít řičet před úřady může každé blbé stádo !!! Ale organizovaný odboj, to je z úplně jiného světa !!! A věřte, že na odboj (kolikátý už?) a následnou kontrarevoluci brzy dojde !!! ONI s ní stejně počítají - podívejte se na kartu "Contra-Revolution" !!!

    OdpovědětVymazat
  16. To 7:20 :
    Svojou "múdrosťou " za.ieraš tuto mieromiluvnú stránku, anonyme !
    BED

    OdpovědětVymazat
  17. Když se kolem nás vyskytuje 99% lží, podvodů a zrady atd.atd., jak můžeš chtít mít stránku na 100 nebo více procent jen a jen pozitivní ? Chceš se snad přiřadit k těm, co rádi strkají hlavu do písku, aby "neviděli" prostě ignorovali skutečné události, skutečný bipolární svět, a upínali se jen a jen na představy a zbožná přání ?
    Tím, že lidi přesvědčuješ, že vše je O.K., jen když budou hodně a pilně pozitivní, mírumilovní atd., tak se jich události, které je obklopují a mají na ně bezprostřední vliv, nebudou dotýkat ? Pak je to jen čiré pokrytecké farizejství !!! Neuč lidi pozitivnímu otroctví. Stačí, že už tu máme otroctví negativní !!!

    Pokud má mít OrgoNet smysluplnou hodnotu,pak se nemůže soustředit jen na samá pozitiva,a vytvářet tak falešný virtuální svět dobra, který ve skutečnosti neexistuje. Svět je složen ze dvou protipólů dobra a zla, které jsou součástí tohoto světa. To porostě nikdo jen tak mávnutím mysli nevymaže !!! Všechno má svůj Řád a Zákonitosti, a podle tohoto schématu a jejich vzorců se dějí ve světě změny. Když určitá změna, kterou bys za každou cenu chtěl do světa přivést,nebude momentálně "na pořadu dne, epochy", můžeš se umodlit, umeditovat k smrti, a ta změna prostě nepřijde !!! Je proto třeba chtít chápat a mít ve vážnosti i věci nadpozemské, jak fungují, jak se manifestují a jak se my s nimi budeme synchronizovat a ztotožňovat!!! Opačně to nikdy neplatilo a platit nebude !!! Ty se musíš přizpůsobit chodu Universa, a ne Universum Tobě !!! Pokud chceš takto chápat dobro, mír, lásku apod.zde na Zemi, pak si opravdu raději zajdi do synagogy posypat hlavu popelem, než psát to, co tu předvádíš...

    OdpovědětVymazat
  18. Bavíme se tu o chemtrailsech - negativní téma. Bavíme se tu o klimaterorismu - negativní téma. Bavíme se tu o HAARPu - negativní téma. Bavíme se tu o lhaní, korupci a různém škodění - negativní téma. Bavíme se tu o NWO - negativní téma. Mám pokračovat ? Tak co tu meleš o míru ? Žádná stránka se tomu nevyhne, pokud má lidi k sobě přitáhnout. Že bude stránka veskrze na 100% jen a jen pozitivní,to si myslí jen infantilní nevyzrálí jedinci.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.