20. listopadu 2011

Chemtrailová inverze

Ahoj, posielam dve animácie - docela humus, čo už stvárajú. Gyrxiur
(Sobota 19. 11. 2011, klikněte si pro animaci.)





18 komentářů:

  1. Kam "zmizel" článek Aolian k radioaktivnímu zamoření Evropy (http://orgo-net.blogspot.com/2011/11/aolian-k-radioaktivnimu-zamoreni-evropy.html)?

    OdpovědětVymazat
  2. Je ta zmluva v pohode? dnes my to prišlo na facebook. anglicky neviem a prekladač my to nejak čudne preložil.

    CBD Paper on Geoengineering Now Open for Comment | H.O.M.E.
    www.handsoffmotherearth.org

    OdpovědětVymazat
  3. Toto už je na nás, abychom to prorazili vlastním srdcem.

    OdpovědětVymazat
  4. Také postrádám Aolianův článek.
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  5. http://imageshack.us/f/341/chemo.jpg

    OdpovědětVymazat
  6. Dnes 20.11. som bol na horách výška 1540 zhruba.Krásne počasie slnko svietilo pod závojom nastreknutej chemeky.
    Trošku som im rozrušil chemickú sračku orgonitom.Museli nasadiť 3x stiry motorové husto prášiace lietadlá.Za nimi opäť daľšie.Potom dve lietadlá rýchlo letiace vo vysokej vyške z jedným výduchom.Jedno bolo oranzovo-biele
    a druhe biele.Potom ešte krížom dva krát čierne lietadlá vo veľkej výske.Teda jeden prenosný orgonit to vie poriadne rozohnať najmä v takej nadmorskej výske a na SLNKU!Nad orgonitom krásna modrá.Vôbec im to nechcelo držať.Lietali dosť agresívne.Trošku som ho aj nabil na tom slniečku:) A tá oblačnosť v nižších polohách :))Hustá! od 1000m nižšie samé mlieko:)Museli urobiť 2x kríž v jednom veľkom štvorci.A aj tak im to nechcelo držať:))))

    OdpovědětVymazat
  7. Aolianův článek byl stažen na žádost spoluautora článku.

    OdpovědětVymazat
  8. Aolian: ještě jsem si ho stáhnul s google cache. Aspon si ho přečtu, nedostanu se hned ke všemu.

    OdpovědětVymazat
  9. Prohlédl jsem si ty animace Orgonete, je to děs. Spolu s místním znečištěním je to koktejl, ve kterém se většina dožije něco přes 65 roků. Proto ty naše modré prostitutky zvyšují věk odchodu do důchodu. Aby občan celý život platil a pak zdechnul a nepřekážel s nároky na léky a důchod, které si předplatil.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  10. Pekný deň všetkým.

    Dnes ma opäť napadla jedna z možností, resp. ďalšia z možností, prečo na nás sypu toľko jedu ..

    Dokonca, je to možno "len" vedľajší účinok pri vojenských a meteorologických a bohvieakých výskumoch a aktivitách.. oni si takto vlastne začínakú chrániť svoje peniaze a budúce zisky!!!

    Pretože som začínajúci vitarián, čiže sa snažím prejsť na čisto živú stravu, som jedna z ,odvážim sa odhádnúť, miliónov ďalších a ďalších.. práve v tejto dobe sa objavuje stále viac dôkazov a filmov , že práve táto strava dokáže predĺžiť život, zbaviť rakoviny a ostatných chorôb a človek sa akoby prebudil po mentálnej stránke... tak toto je podľa mňa pre ônich" veľký, OBROVSÝ zásah do ich ziskov z farmaceutického priemyslu, lekárstva...

    Je to celosvetový biznis, ktorý môže a pravdepodobne bude, v nasledujúcich rokoch vážne napadnutý a začne po dlhých rokoch monopolu aj tak smerovať ku krachu..

    Myslím, že si to uvedomujú veľmi triezvo a snažia sa vytvoriť čo najnepriaznivejšie podmienky nielen pre naše zdravie, ale hlavne pre zdravie prírody, rastlín, ktoré dlhé veky rástli v tichosti pri nás , ktoré mohli zachrániť milióny životov, ale my sme to nevedeli a platili za lieky, ktoré naše telá viac zabíjajú ako sa na prvý pohĺad mohlo zdať...

    Toto zistenie sa pre mňa stáva čím ´dalej tým väčším presvedčením...
    Tento film má v tom len utvrdil : http://www.youtube.com/watch?v=TzvIGcvel-w&feature=player_embedded

    Keby sme toto vedeli skôr. keby sme IM nedovolili, vymazať to z pamäte! Ale dovolili a vypestovali sme si skutočne najväčšiu závislosť na varenom či živočíšnom jedle, ktorej sa zbavuje rovnako ťažko /vačšinou/ ako drogovo závislému. Najčastejšie až choroba nás rozhýbe a výsledky nám otvoria oči.
    Koľko zvierat zbytočne trpí, aby nás nasýtilo, aj ke´d ich produkty nás vskutočnosti pomaly zabíjajú a dovoľujú vzniku tých najťažších /ale liečiteľných/ chorôb..

    Cítim veľkú nádej že to prestane, lebo skutočne pravda je tu a objavuje ju stále viac ľudí a vidíme, že verejne propagované, čo je pre naše zdravie najprospešnejšie je v skutočnosti o tom, kto si za "reklamu" viac zaplatí...

    Problém je však v tom, že sprejeri otravujú rastliny a prírodu asi aj pre to, aby neprišli o celosvetový biznis na našich chorobách... Ide skutočne o naše životy!!!

    Skutočne je najvyšší čas s tým niečo robiť!!!
    Nemôžme čakať... Určite má svoj význam, že sa tieto informácie vynárajú stále častejšie, len ľudia nie sú naučení im načúvať...

    Naše životy, mladosť, zdravie , my sme spätí s našim okolím a prírodou.. a len v nej môžeme naše životy naplniť.. a ONI to vedia a preto ju ničia... !!!
    Naučili nás sra* si do vlastného hniezda a podporuju nas k tomu dalej...

    Verim, ze sa nám podari najst sposob ako ICH zastavit a nechat ich pikat za svoje ciny!!!
    Dovtedy im to usilie aj nadalej stazujme a s laskou pristupujme k prirode, lebo ona je mocna a ona nas moze zachrániť...

    S pozdravom A.M.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj,

    chemtrail mi pripadaji jako vec, ktera urcite existuje. Jen nechapu proc. resp. chapu, ze to muze slouzit k odrazeni slunecnich paprsku a tim omezeni sklenikoveho efektu, ale proc by mel nekdo drzet 14 dni inverzi nad Ceskou Republikou? Co to s tim ma spolecneho? I kdyby slo nikoliv o odrazeni paprsku, ale proste o manipulaci pocasi tak co by nekdo z inverze nad CR mel? Ma to nejake vysvetleni? Jsem v tomto novacek tak mi prominte ty mozna jednoduche dotazy.:-)

    David

    OdpovědětVymazat
  12. Nejake fotky z 20.11.2011. Krásne počasie na horách od 1000m. Fotené mobilom ale da sa pozreiť.
    Tu je link: https://picasaweb.google.com/107170093184647383103/Tura20Novembra2011

    OdpovědětVymazat
  13. můžu poprosit o uveřejnění informací o chemtrails, kde je rozpouští jod,peroxid vodíku a kyselina sírová - bylo to zřejmě součástí Aolianova článku - děkuji
    Luděk

    OdpovědětVymazat
  14. Zdravim, podarilo se mi vyfotit inverzi z letadla, vse jsem Vam zaslal na email. Prosim o uverejneni. Dekuji T.

    OdpovědětVymazat
  15. K jedeniu :
    už dávno beriem, že jedlom získavame asi 10 percent energie. Ostatné si vyrábame z prostredia, vzduch, svetlo, teplo a ďalšiu energiu sami zo seba. Jem viac surové, alebo i keď z obchodu niečo tak som "lenivá" to ohrievať. Včera som po dlhej dobe uvarila rizoto a vôbec mi nechutí.
    Človek si zvykne na málo, čím menej jedla, tým menej "jedov" do seba dostáva. Je vidieť že "garnitúra" chce viac a viac predať, čohokoľvek.
    Ak si /ešte/ zapnete telku na každej stanici
    gurmáni varia. Už to je na pováženou, že kto dnes môže takto variť, veď nieto peňazí. Ale oni utvárajú celkový obraz spoločnosti, ktorej nič nechýba, žije v blahobyte, mlžia tak uplazených mlžov.
    A potom od nich dostanú prachy za lieky, za poistky, dovolenky ..

    Takže prerušiť-ovplyvniť toto nízke divadlo môžeme LEN MY SAMI, zatiaľ "bábky" v rukách dirigentov. V jednej rozprávke sa ale hračky vzbúrili, pamätáte sa ešte moji milí ?

    BO

    OdpovědětVymazat
  16. Chemtrails - Seznam zemí / "Proč?" , http://www.youtube.com/watch?v=jJPS9vo1pB8&feature=share , už jsem tak dlouho neviděl pěknou modrou oblohu. at už stím přestanou.

    OdpovědětVymazat
  17. Pro A.M :
    Taky to tak vidím s tím chemtrailovým zamořováním životního prostředí, jako součást plánů NWO. ONI chtějí provést totální závislost lidí na jejich korporacích, ať už jsou to banky,farmacie,genetické inženýrství,GMO a další a další struktury, které JIM budou pomáhat udržovat režim, moc a trvale rostoucí zisky.
    Záleží na kritickém množství "probuzených" lidí,jejich změny myšlení a jejich skutečná touha, přání tento sytém a jeho budoucí hrozby změnit : nahradit vizi celoplanetárního koncentráku a chaosu za vizi celoplanetární spolupráce, míru a vzájemné tolerance. To je výzva současnosti pro každého z nás. Proto musí začít každý sám u sebe tím, že začne kultivovat a krotit svoje ego !!!

    OdpovědětVymazat
  18. ahoj lidi mam napad. opraste si letni gril nadupejte ho zhavym a pak pridejte stary hrnec plny octu jinak se toho hnusu na nebi nezbavime. myslim ze je to lepsi nez octovani kominem nebo konvici. gril je efektivni uz od prvnich 15 minut po zapaleni. doporucuji vyzkouset. honza

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.