2. listopadu 2011

Inverzní oblačnost počátkem listopadu

Co bychom chtěli začátkem listopadu, než nízkou oblačnost, že ano...
Ačkoli nás sdělovací prostředky přeochotně informují, že nad námi je právě inverze způsobená vysokým tlakem vzduchu, a veřejnost to bere jako jasnou zprávu, celá situace se opět jeví značně podezřelá z umělosti.

  1. Ukazuje mi to absolutní tlak 969 hP, což považuju za spíše nízký, nikoliv vysoký. Vlastně, je to takový ten "univerzální" tlak, co klimateroristé nejraději používají pro každé počasí.
  2. Snímky té "inverzní oblačnosti" vykazují okem viditelnou "čárovitost" která svědčí o "tazích chemtrailsových štětců".
  3. Noční snímek z časného rána, kdy se pravděpodobně sprejovalo, chybí. Tam bychom jistě mohli vidět ty čáry zřetelně ....
  4. Vlnkovitý pruh nad Moravou se taky asi nevytvořil jen tak, bez příslušné radiace.
  5. Tvar té oblačnosti pozoruhodně kopíruje obrysy republiky ...
  6. Meteorologové hlavního proudu přesně vědí, že ta oblačnost se bude odpoledne někde rozpouštět. Na základě čeho to můžou vědět? (Klimateroristé se asi chystají místy vypnout umělé vypařování, aby viděli, co se bude dít, ale vědí, že pravděpodobně to samo držet nebude ...)


20 komentářů:

  1. No v Maďarsku bylo zemětřesení. Mohlo by to mít příčinnou souvislost s těmi vlnkami.

    OdpovědětVymazat
  2. zdravím, jsem tu nováček a už mi to začíná všechno zapadat, začala jsem sledovat co se mi děje nad hlavou, dnes má být podle předpovědi u nás jano, přitom slunce jsme od rána neviděli, jasno bylo včera, těsně před soumrakem začali lítat sem tam, no a dnes je všude mlha, zataženo, ach jo...musím pořídit CB
    mějte se

    OdpovědětVymazat
  3. K bodu 5 bych měl jen tu připomínku, že celé Čechy jsou akorát tak jedna velká díra s horama okolo - takže cokoliv se tam usadí, toho se jen tak nezbavíme.

    OdpovědětVymazat
  4. Včera jsem sprejoval ocet z auta. Něco samozřejmě uvízlo na zadní část. Okna a kufr. Odpoledne, když jsem zaparkoval, jsem se nestačil divit. Tam kde byl rozprášený ocet, se udělaly asi po 10-15 cm od sebe divné kopečky. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Osobně mi přišlo, jako by ocet na sebe vázal ten sajrajt co na nás sypou a musíme ho dýchat. A ještě dotaz na všechny, kteří jsou již přes týden pod tou mlhovou dekou."Nevšimly jste si na sobě -omámeného - chování, jednání?
    Namur

    OdpovědětVymazat
  5. Ano ja jsem si uvedomil že jsem ňáký protivný, otrávený a pořád mam takoví divný pocit v hlavě, jakoby tlak nebo už 11 dnů a ten druhý den to zašlo až do migrény. Pavel J 15

    OdpovědětVymazat
  6. Je to šílený .....koukněte co dělá HAARP !!!

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní, 2. listopadu 2011 12:57. Všimol som si to. Ráno som vstal až okolo 10:00 (11:00 letného času), čo je aj na mňa neskoro. Obvykle vstávam tak o ôsmej (deviatej letného času). Celý deň sa mi nič poriadne nechcelo a nebol som sám. Aj ľudia okolo mňa cítili únavu bez zjavného dôvodu. Takže to "omámenie", ako píšeš, je na mieste.

    OdpovědětVymazat
  8. To je normální počasí zde v Praze - nepamatuji se, že by na podzim bylo jinak, jsme v kotlině, tak je to jasné.

    OdpovědětVymazat
  9. Musím říct,že po ročním zkoumání :) oblohy,byla za poslední pár dní na tachovsku obloha posetá chemtrails a následná inverze spojená s hustou mlhou to jen potvrzuje, navíc opravdu nelze přehlédnout,že během těchto dnů jsem unavená,malátná,bez zájmu o cokoli. A tyhle kopečky se mi dělaly v létě na kytkách, postříkala jsem je preventivně octovou vodou proti mšicím a druhý den byly všechny 4 truhlíky posypané bílým práškem s hrudkami,sousedka,která měla kytky vedle na okně nic takového neměla,krásně zelené a já obalené bílou práškovou hmotou,hroudečky jemné hmoty. Nevím co to bylo ale každopádně v létě na tachovsku nám na hlavinky sypaly ten sajrajt celé léto

    OdpovědětVymazat
  10. obloha byla z leknutí nějak čistá http://kamery.humlnet.cz/cz/videa/snezka3/20111101

    OdpovědětVymazat
  11. Jen pro informaci. Pohybuji se denně v nadmořské výšce Krušných hor od 350 metrů do 1050metrů. Dole jsme pod mrakem, v oblasti 600 metrů vjíždím denně (plus mínu 100 metrů)do "mraků, mlhy", ale kapky jsou tak veliké, že připomínají aerosolovou hmotu. O zápachu a dýchatelnosti se nemusím ani vyjadřovat. 800 metrů nad mořem(plus minus 50metrů) jasno. Dnes v 7:25 nádherně jasno, teplota o 5 stupňů vyšší, bezvětří! Letecký den... . Ve 14:00 se začne "mlha" zvedat,!nemizet!, bezvětří a pohybuje se bez zvěvného důvodu, je absolutní bezvětří, směr severoseverozápad. ??? Sledováno z 1000 metrů nad mořem. Kde je teplota kolem 10 stupňů, bezvětří, krásně.Sjíždím do "mojí" výšky 350 m, čichací buňky provětrané, od 900 metrů....takový zápach,který jasně naznačuje odkud mlha padá. Je zajímavé, že se jako zázrakem "nízká oblačnost" drží tak jako by kopírovala hranice s SRN. Kdo zná tu hranici, tak ví o čem mluvím a přirozeně to nevypadá.
    Namur

    OdpovědětVymazat
  12. Pokud se kouknete na aktivitu HAARP.je to velice zřejmé.Největší porušení mag.pole je v oblasti 0-4 Hz.To je mozková frekv

    OdpovědětVymazat
  13. Pokud se podíváte na aktivitu HAARPu,je to téměř jasné.Největší porušení mag.pole je v oblasti 0-4 Hz,což je pro mozek výhradně spánek s přechodem do hlubokého uvolnění.4-7 Hz je oblast hypnózy.Přidejte si k tomu kumulativní účinek rozpadajícího se Trimethylaluminia a další výživy z letecké chemoterapie včetně působení magnetických nanočástic v krvi.Následky-smogové situace-dýchací neléčitelné potíže-migrény-závratě-snížená pozornost-nehody-infarkty-sebevraždy-celkový útlum a rezignace.Tam nás chtějí Vládci mít!!!!!!!!!!!!!
    V.

    OdpovědětVymazat
  14. Zajímavé je také se podívat na kamery v lyžařských střediscích. Co jsem se díval o víkendu na Panoramu, všude byla mlha, pouze na Pradědu nádherně modrá obloha se sluníčkem (a že je to většinou opačně).
    Je vidět třeba zde: http://www.holidayinfo.cz/zima/kamera.php?lang=1&ro=1&cntry=1&rg=4&loc=3&cat=7&cam=2014&pic=19&vid=0&gstart=0&raw=#

    Tedy "mlha" je udržována do cca 1300m.

    OdpovědětVymazat
  15. Osobně jsem byl kolem klínovce, mlha žádná. klínovec cca 1250 metrů. Boží Dar 1050m také čisto. Sprejovali teda jako divý! Něco hrůzného. Ale jasně bylo vidět jak se to prostě drží jen nad Čechami, leží mi to v hlavě, prostě to ten hraniční potok s Německem nepřekročilo. Snad to není už paranoa..... .-))

    OdpovědětVymazat
  16. Tak proto furt padám hlavou do kláves, a já, co se to děje ???!!! Ty návaly únavy až okamžitého spánku mě přepadávají u počítače totiž druhým dnem. Když není ta mrtvá bažinatá chemodeka nademnou, tak se nic podobného neděje. Určitě ta chemodeka zvyšuje elektromagnetickou vodivost těch nízkých pulsů ELF !!!
    A mám takový silný dojem, že se na nás zkouší něco nového z oblasti PSI (zvláštní druh chemodeky + neobvykle silné pulzní emise haarpu případně jiné elektromagnetické zbraně či systémů)!!!

    OdpovědětVymazat
  17. No, uvidíme... na 7.11.2011 je hlášen další megarituál. Co to bude a kde, se brzy dovíme ...

    OdpovědětVymazat
  18. Zkouší to na nás v české kotlince, protože jsme s odhalováním respektive šířením o odhalování JEJICH svinstev mezi všemi hodně vpředu, a tak jsme zřejmě cíleně napadáni, aby se to změnilo !!!

    OdpovědětVymazat
  19. To znamená, že ta chemodeka je tlustá 500 až 700 m (přibližně od 600 m.n.m. do 1300 m.n.m.)???!!! K čemu tak tlustá a nehybná (1)clona může sloužit ?

    Pozn.(1) :
    Tedy téměř nehybná, správně si Namur všiml,že se ta chemodeka pohybuje směrem vertikálním, nikoliv však horizontálním, zůstává stále na místě. Začínám věřit zprávám, že byl již těmito experimenty zničen přirozený cyklus větrů, a že se možná bude muset udržovat uměle už jen s pomocí technologií !!!

    OdpovědětVymazat
  20. 16:53 - JO, to je to co na tom zaráží nejvíc na pohybu. Nezvedá se nahoru, ale kopíruje krajinu, ačkoliv si myslím, že to nemá důvod. Teplota pod dekou je téměř konstantní, nižší než nad dekou...
    Možná by to hydrometeorologicky nějak vysvětlil Snowman.
    Namur
    ps -deka spíš tlustá zhruba 300metrů. ale i to je dost

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.