27. listopadu 2011

Nádhera zimního Ještědu a chemtrails

Fotky ukazují překrásnou zimní oblačnost, jako bychom ve vysokých vrstvách atmosféry měli peřinku přes naši zem a Slunce již k horizontu nakloněné z mohutné dálky ozařovalo zespod tuto vrstvu.
Možná budete mít nápad někdo, co to je to za vrstvu odrážející paprsky v červeném spektru. Červánky byly vždy co si pamatuji, ale ve výšce min. 20km nejsem si jistý.
Z čeho je ušitá peřinka - zdá se mi velká výška na oblaka v 20km výšce :) ...

Ještě bych dodal, přichází nový pohled na vše a to i s možností, stabilizace počasí, bez toho aniž by se lidi změnili ?
Začali koukat kolem sebe. Přiznat si, že opravdu není všechno tak sladké jak se zdá. Být opravdu důsledným člověkem a být připraven přijímat skutečnou pravdu o sobě, jaký jsem a otevřeně přijímat pohledy druhých. Nebýt uzavřen ve světě, který je tvořen s vytvořených pravidel definovaných systémem, protože to je jen forma funkčnosti společnosti. Ale otevřeně přijímat děj života za odevzdaný matce zemi a bohu stvořiteli, tím se staneme přáteli života. To vše je odrazem v nás a tvoří celek našich myšlenek a tím i naší osobnost. Pokud naše osobnosti budou mít profil programu systému vládnoucí vrstvy a pevně věřit, že to jsou hranice naší představivosti a možností pro život. Bude naše pravda o nás a skutečnost potlačena jen proto, že ji nejsme schopni ještě pochopit? I když vše se rozevírá a otevírá, bude vidět - že nebude třeba boje ani násilí, bude jen poražených a přežití.
Musíme si přiznat, že někdy zákony matky země pracují přesněji než naše samostatná mysl a tím otevřeně přiznat, že se musíme pokořit jejím zákonům. Ale naučit se stabilizovat počasí, které určitě 7miliard lidí musí ovlivňovat už jen svým vyzařováním energie. Naučit se harmonizovat obrovské problémy proti tomu nic nemám. Mám rád StarGate.
Ale představa, že tyto technologie mohou být použity ve válce v masovém měřítku je hrozná. Když vím jaké jsou teď ve světě nepokoje.
S přátelským pozdravem,
čtenář







28 komentářů:

  1. děkuji za nádherné obrázky...ve výšce 20km již opravdu není dostatek vlhkosti pro vytváření oblak, není-liž pravda?

    OdpovědětVymazat
  2. Špičkový fotky !
    Jste profesionál ? čím jste to fotil ?

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky dovolil som si ich stiahnuť do PC keď môžem?

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné snímky. Díky za ně.
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  5. skvělé,díky http://www.youtube.com/watch?v=FjL5hyYe2mE&feature=related

    OdpovědětVymazat
  6. je ta dívka v 1.03min. v Matrixu? http://www.youtube.com/watch?v=YljLvM5ZFBg&feature=related

    OdpovědětVymazat
  7. Tak máme sluníčko, po včerejším bláznivým počasí....Krušný hory, mlha jako z Rákosníčka a možná ještě víc... . Dneska jasno, a vysoušecí vítr! Je to jako stepní počasí... . S úrodou to nevypadá už teď vůbec dobře, leda by pak pohnojili něčím z křídelék letadel.
    Mám pro vás všechny dotaz. Jestli jste to již někdo nezaregistroval. V pátek jsem večer na karlovarsku v mlze zaslechl hrom. Náhodou jsem byl nad městem pod vysílačem, pak trochu se zvedl vítr. Kde se vzal hrom - nevím. Ale byl.
    A včera v noci, tedy spíš dnes od 01:00 - 1:3
    0 - na obloze divné bílomodré "blesky" - 2krát po cca 15 min. - bez hromu. Blesk diskového tvaru.Velmi nízko. Byla nízká oblačnost, tak 600 metrů. Měl jsem pak zdání toho, že se po nich trochu více zvedl vítr. myslím si, že jestli něco takového dělají pvcově .-), uměle, tak tahle noční hodina je výborná, málokdo si toho všimne.
    Ať je přirozeně! Brzy!

    OdpovědětVymazat
  8. Ty fotky jsou opravdu hezké,taky fotím,hodnocení obsahu fotek musím nechat povolanějším.

    OdpovědětVymazat
  9. Takže tomu máme rozumět tak, že kvůli vojenskému potažmo klimateroristickému, využívání vyšších vrstev atmosféry a ionosféry, byl zničen přirozený cyklus tvorby oblačnosti, a řízené chemtrailsy jej nahradily ??? Komu v tom případě tento geoinženýring nebo možná dokonce terraforming skutečně slouží nebo má sloužit ??? Pokud to takhle půjde dál, budeme žít v atmosféře Inferna, pokud tu změnu jako lidstvo přežijeme !!!

    OdpovědětVymazat
  10. barvy jak na Marsu
    Geoteroristi pořád omílají ochlazení planety po výbuchu sopky Pinatubo, kdy sloučeniny síry odrážely červenou část spektra.
    Napodobují následky toho výbuchu.
    Nahoře odfiltrujou červenou a nad náma ještě žlutou. Výsledkem je typické bělavé sluneční světlo.
    Hnus
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj všem :)

    jsem bytostně přesvědčen přátelé že jsme schopni "zařídit" takové počasí, jaké MY budeme chtít. A to pouhou myšlenkou :)
    Osobně žehnám(tj. děkuji "předem") za křišťálově čisté nebe, vzduch, přírodu, funguje to výborně!!!
    Postupně, jak se přidávají další a další se svým díkem, získáváme tím obrovskou sílu, která se zvyšuje exponenciálně počtem zúčastněných, a proto je naprosto jasné že jakákoliv umělá technologie je předem marná :)

    Drahá matka Země toto vše ví, tím si buďte jisti. Ona sama nám v tomto pomáhá, ale na zlomový moment se čeká, je třeba zapojit více lidí a pak přijdou zázraky. Cítím, že obecně bude lidstvo velmi příjemně překvapeno, co lze dokázat pouhou myšlenkou. Samozřejmě nějaký ten ocet, orgonity, svíčky, jakákoliv "činnost" spojena s tímto je další level ve "tvoření".

    1/ myšlenka
    2/ slovo
    3/ čin

    tzn. pomyslím, vyslovím, a něco pro to udělám. Takto je to snadné. Pomyslím na křišťálově čistý vzduch ve všech výškách, vyslovím to následně nahlas, a přitom zapálím s úsměvem svíčku, protože v mé mysli je již "uskutečněno", tj "stalo se" viz článek pár dní zpet. Postupem času opět přidám další "level" v tvoření, mnozí jistě vědí, ale hezky postupně.

    Poslední dobou sleduji VÝRAZNÝ nárůst návštěvnosti zpřizněných bytostí a to přímo zde na Zemi i v okolí (!!!), tleskají nám a to nahlas, podporují nás, radují se společně s námi z každého úspěchu, kterého dosáhneme:) Je to nelehko popsatelné slovy, aspon přiblížím takto..

    mmj naprosto potvrzuji i nosem cítitelnou změnu
    čistoty vzduchu, ty 4 týdny nazpet co byla nad Evropou šedivá deka jsem témeř nevycházel, omezil vycházky, a dělal každý den maximum pro nás VŠECHNY. Děkuji všem zúčastněným, však oni velmi dobře vědí, cítí. Za poslední 3 měsíce k nám přibylo neuveřitelné množství lidí !

    DĚKUJI VÁM Z HLOUBI SRDCE, MILUJI VÁS :)

    s láskou
    světlo->lej :o)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásna! Prikláňam sa k tomuto názoru
    http://energieupramene.blogspot.com/2011/11/priroda-vitezi-chranme-ji.html

    Zem sa chráni aby uchovala všetko živé.

    OdpovědětVymazat
  13. File change date and time: 2008:01:26 21:46:38
    Image input equipment manufacturer: NIKON CORPORATION
    Image input equipment model: NIKON D70
    Software used: Capture NX 1.0.1 W
    Exposure time: 20s
    F number: 9
    ISO speed rating: 200
    Lens focal length: 27mm

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné červánky.
    Jinak oblaka se vyskytují až do 80 km. Zkuste si vygůglit " noční svítící oblaka" nebo "NLC"
    odkaz:
    http://ukazy.astro.cz/nlc.php

    Je tam popsaná spousta dalších meteorologických jevů.

    OdpovědětVymazat
  15. Welsbach - chcete-li si rozšířit vědomosti o tom co na nás, od kdy, z čeho všeho a "proč" sypou... hledejte WELSBACH materiál... .
    Jen pro zajímavost - oxid al, oxid thoria a samo další, které známe. Jen výšky upřesnění - 7 -14km a pak 20 - 100 km . Proč je nebe červené? Ty oxidy v tom hrají velikou roli, jde přeci o odvrácení červeného světelného spektra(laicky řečeno). a proto se v určitém úhlu na zem dostane - např před svítáním...???

    OdpovědětVymazat
  16. Following the Red Thread of Wilhelm Reich: A Personal Adventure
    Edge Science 5, October-December 2010, p.11-16.

    clanek: http://www.orgonelab.org/DeMeoEdgeScience.pdf
    cele vydani casopisu: http://www.scientificexploration.org/edgescience/edgescience_05.pdf
    ...zkušenosti konstruktéra cloudbusterů, včetně šikany, kterou zažil po publikaci výsledků měření od NOOA i university pod kterou dělal
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  17. cloudbuster Icarus, used in experimental trials at the university of
    kansas (1977–78), and in systematic tests for rain increase in Arizona
    (1989). Similar apparatus was constructed overseas for successful
    drought-abatement experiments in israel (1991-1992), namibia (1992–
    1993), and Eritrea (1994–1999).

    výkonný cloudbuster na dělostřeleckém podvozku

    http://www.orgonelab.org/DeMeoEdgeScience.pdf

    r.m.

    OdpovědětVymazat
  18. nehorazne

    http://zpravy.idnes.cz/lekar-bude-muset-uradum-prozradit-co-jeho-pacienti-vlastni-a-jak-bydli-1k8-/domaci.aspx?c=A111127_222424_domaci_brd

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuji za krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
  20. Tyto fotky a ještě další máme uložené již delší dobu.Jsou opravdu unikátní.
    Je to focené v prosinci 2007 a v lednu 2008.
    Fotil jste to vy?

    OdpovědětVymazat
  21. Dnes rano cestou do skoly me prekvapil sestilety syn.... povidala jsem si s nim o tom, jak je sucho a ze uz hrozne dlouho neprselo, nizke hladine vody v rece, o dalsi urode a tak... a on nadherne detsky suverenne - to je jasne, tak poprosime andilky, at pomuzou!

    Tak si lidicky berme priklad od deti a konejme :)

    A.

    OdpovědětVymazat
  22. Pro Světlo-)lej :
    I v evangeliu je řečeno, kdyby vaše víra byla jen jako hořčičné semínko, hory byste mohli přenášet !!! Na to mě upozorňoval jeden starý pán (téměř 90let), co měl o životě a o světě hodně načteno a hodně zažito. Takže kritické množství kolektivního vědomí "probuzených" lidí, ke změnám a k úspěšné propbíhající transformaci,bude klíčovou událostí v průlomu osy Zla, po které je svět dosud násilně nucen kráčet !!! Proto se nás globalisté potažmo jejich prodloužené ruce ve vládách snaží rozdělovat a udržovat ve strachu a beznaději !!! Toto musíme všichni bezpodmínečně pochopit, a změnit své myšlení, slova a činy, které pomohou významnou měrou k pozitivním civilizačním změnám !!! Nebo chcete raději současné "status quo" = další stupně otroctví, chaos, jadernou válku a depopulaci planety a vítězství fašistického nwo jako přímého nástupce 3.Říše ???!!!

    OdpovědětVymazat
  23. Alcyon neviem či je v metrixu alebo sa tak zamyslela a vžila do hudby neviem posúdiť ale po tom sa my otvorilo zaujimavé video pod tým ako ochrancovia sveta a policajti upratujú a reciklujú ich železný odpad.

    http://www.youtube.com/watch?v=NOD9BqfwpAk

    OdpovědětVymazat
  24. A pak že kdo ničí nerostné bohatství světa !!! Za takového myšlení a jednání snadno globalisté prohlásí, že za nadměrnou spotřebu těchto nerostů může nadbytek lidí (ONI doslova řekli "zbytečných jedlíků") !!! Hanba těm prasečím mozkům v Senátech a ve FEDech a podobných zločineckých organizacíh !!!

    OdpovědětVymazat
  25. Achjo, "vidět JEŠTEd a zemřít...."

    BED

    OdpovědětVymazat
  26. Uvedené foto Ještědu jsou od profesionálního fotografa z Jablonce nad Nisou z roku 2008, jak zde někdo uvádí, nebylo by zřejměna škodu ho informovat o publikování....nebo se pletu ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den. Jsem autorem uvedených fotografií. Sice nejsem profesionální fotograf, jak je uvedeno výše, ale... V žádném případě to nedělám pro peníze, ale publikování mých fotografií bez mého souhlasu mi přijde velmi neseriozní. Pokusil jsem se slušnou formou kontaktovat majitele tohoto webu, ale reakce žádná. Po nikom nic nechci, jen by možná neškodilo trochu vzájemné úcty mezi lidmi a úcty k práci někoho jiného. Spousta z nás so holt demokracii vykládá po svém. Pavel Hujer

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.