4. listopadu 2011

Nedivte se, jestli se odmlčím

Právě se mi totiž ději divné věci s počítačem.
Blog mám zálohovaný, takže ho popřípadě můžu vyvěsit jinde (:-)))
Přeju pozorovatelům z Guinejského zálivu a Europe, co se přihlašují snad každou hodinu, hezké počtení.
Orgonet

45 komentářů:

  1. Tymto ziadam guinejsky zaliv aby nechal Orgonet este rok na pokoji. Dakujem.

    OdpovědětVymazat
  2. Pořiď si MAC a budeš v klidu, uvidíš. Windows platforma si žije vlastním životem nezávisle na tom, co vykonáváš za akci.

    OdpovědětVymazat
  3. Je možné, že tam mají napojeného "robota", když to napojování probíhá v pravidelném intervalu po celých 24 hodin. Já jsem si toho na tom globu už taky všiml. "Robot"projede(udělá cenzuru) nových dat, a předá záchyty k vyhodnocení operátorům. Takto třeba funguje Echelon. A pak může být podle potřeby provedena série cyberútoků.

    Echelon je obecně používaný název pro systém prostředků určených k zachycování a zpracování komunikace vedené přes komunikační satelity. Systém Echelon je součástí rozsáhlého dohledového systému s názvem Smlouva o bezpečnosti UK-USA.

    OdpovědětVymazat
  4. Co mě uteklo? Proč právě rok? Ať se sem vůbec nešťourá!
    Já jsem tady ale přihlášená pořád a kouknu se sem několikrát za den, protože je tu vždy něco zajímavého. Snad jsem mimo podezření :-)
    Je fakt, že mám takhle nastálo otevřeno pár dalších stránek ("konspiračních")a za poslední 3 měsíce jsem už 3x musela přeinstalovat PC. Vždy po pár týdnech si začne dělat co chce. Vira, ani spyware nikdy nenajdu. Alena

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, podleme je nejlogictejsi vysvetleni, co uz nekdo poskytl, ze tam je souradnice 0 - 0. Podle me, pokud nekdo chce sledovat orgo-net, ma na to 1000 jinych moznosti, napriklad primo kabelem, kterym to posilas do USA:
    http://tajomstva.org/new-world-order/echelon-provozuje-dohled-nad-svetem/

    Vim, ze to, ze je clovek paranoidni, jeste neznamena, ze po nem nejdou. Oni to umi ale lepe, ne tak primitivne :)

    rimi

    OdpovědětVymazat
  6. Týmto žiadam guinean´s company aby nechali Orgoneta na pokoji, lebo im JA ukážem !!!
    Ďakujem hoši... :-)
    Bo

    OdpovědětVymazat
  7. to musi byt utok agentu

    OdpovědětVymazat
  8. Co se má stát, stane se. Pokud někdo blog zablokuje, pak tím zablokuje především sám sebe. Životní zkušenost mi říká, že cenzura a manipulace jen přispívají k pádům neudržitelného systému.

    Každá výhra je zároveň prohra a věřím, že naše vědomí je už nastavené na to, že jsme už skoro schopni fungovat bez internetu a nalézat odpovědí a řešení sami v sobě. Nejen na stránkách různých blogů.

    Pokud bych se náhodou mýlil, pak nám ani tisíc skvělých blogů v naší existenci nepomůže :-) Ale věřím, že příroda a vesmír je moudřejší, než všechny naše hlavy dohromady. Myslím, že se stačí přidat k řádu a zákonům kosmu a víc nemusíme řešit :-)
    Ota

    OdpovědětVymazat
  9. jestli to jsou souradnice 0,0 tsk je to chyba,zadny zaliv.. a muzou se takhle pripojovat ruzny roboti co sbiraj data napr.pro vyhledavace

    OdpovědětVymazat
  10. bodejt,Jasmuheen nás duchodce trénuje na život ze vzduchu,takže Kalous ušatý muže zrušit duchody,čest jeho,jejich práci

    OdpovědětVymazat
  11. To bude asi agent-hacker. Ti mají škodění v cyberprostoru jako svou hlavní náplň práce.

    OdpovědětVymazat
  12. Keby to bol predsa nejaký čitateľ tak si myslím že by sa už ozval , predsa len keď sem chodí každý deň a má najviac náštev tak musí vedieť čo číta..

    OdpovědětVymazat
  13. To 4.11. - 12:48

    Oto, co to jsou za esoterický kydy?? Sami jsme tvůrci, tak na co čekat až nám někdo něco nadělí. "Co se má stát, stane se" - TO JE HOVADINA NA ENTOU...

    Jana

    OdpovědětVymazat
  14. Anonym 4. listopadu 2011 10:52 : O rok je koniec sveta, takze je zbytocne ziadat na 2 roky :-)

    Vypinaj si skripty a nestane sa ti na cudzich strankach nic. Niekedy skripty potrebujes, tak si nainstaluj ochranu AdblockPlus, https://kinderporno.cz/d/node/509 .

    Zacni pouzivat Linux, je jednoduchsi a uzivatelsky pritulnejsi ako Windows.

    OdpovědětVymazat
  15. Heeezky Oto! Díky!
    M.

    OdpovědětVymazat
  16. Jsem na tom s PC podobně...před dvěma týdny nás to stálo 2tisíce.... Nechtěla jsem být paranoidní veřejně, ale jak to tak tady čtu, ona to paranoia asi nebude. Problém s naším PC byl velmi nestandardní a náš "ajťák" potvrdil, že to mohl být cílený útok. Dokazuje to, že jdeme správnou cestou. Vydržme a věřme ♥ AM

    OdpovědětVymazat
  17. To znám. Mě se od jisté doby pravidelně sám zapíná mobil. Prostě se aktivuje displej, jako by mi někdo volal. Ač mám fungl novou baterii, je tímto vycucanej za jeden-dva dny a měl by vydržet 14 dní. Též se mi stává, že mi jen tak na půl vteřinky cinkne a číslo je zablokované a při hovorech občas slyším nějakou další zvukovou kulisu, co by tam být neměla. Když chěj, ať si poslechnou, co proti nim denně kuju za pikle. A notebook mi vyřadili taky zajímavým způsobem. Nikdy a to už jsem pár počítačů měl, mi nekleknul bios a tady jo a ještě se mi něco podělalo na základní desce. Vše pár dní poté, co jsem oznámil, že si zálohuji data ze satelitů, protože jsem zjistil, že dochází během dne k jejich překreslování.
    Když musí, tak musí.
    Nás to ale nerozhází, ne? :-)
    Michal

    OdpovědětVymazat
  18. ...jojo Michale..udělals mi "radost", už si nepřipadám jako blázen! To samé s mobilem se děje i mě! Denně nabíjím, při hovorech se ozývá pravidelný signál a občas mobil "pracuje" sám!
    O PC jsem psala výš a to jsem nezmínila, že mám pocit, že mi "sjíždějí" maily, taky se tam dějí divné věci.
    Ale nebojim se. Mám-li padnout, tak v boji a ne jako zrobotizovaná ovce. AM♥

    OdpovědětVymazat
  19. ode mne se taky nekolikrát za den pokousi odeslat nepovolene pakety, ale muj outpostsecuritysuite s kombinaci ipblocklist vsechny utoky odrazi a blokuje, jinak lze do kodu stranek vlozit blokovaciho robota, takze napr. Google nema sanci indexovat obsah mych soukromych stranek, az budu doma, napisu o tom vic

    OdpovědětVymazat
  20. Janě ke komentáři 14:26 - "Co se má stát, stane se".
    Díky za "probuzení" :-), ale na tyto slova lze pohlížet z různých úhlů a různě je vykládat. Může to být hovadina i nemusí. Říkám snad v dalších slovech něco proti tvému argumentu "sami jsme tvůrci.." ? Naopak, pokud jsi dočetla. Pokud jsem tím chtěl něco říct, pak jsem byl možná blízko myšlenek Eckharta Tolleho. Pokud jsem to špatně vyjádřil, tak je to škoda. Stalo se. Dál se hádat nemíním. Koukám, že M. to ocenil-a 15:58. Díky.
    Ale možná virům v počítači přikládáme větší důležitost, než si zaslouží.
    Ota

    OdpovědětVymazat
  21. tak, tak, Ota to vystihl přesně. přidat se k řádu a zákonům kosmu a potom nám nebude nic bránit být opravdovými tvůrci.
    Tsignotschka

    OdpovědětVymazat
  22. Něco zvláštního se stalo v médiích před lety, když v 90.letech 20.stol. proběhlo povstání Východního Timoru proti represím indonéské vlády. V té době byl na návštěvě u indonéské vlády britský premiér Tonny Blair. Když se na schodech k letadlu s indonésany loučil, provedl celkem nenápadné gesto palcem levé ruky směrem dolů, jakoby římský císař kdysi provedl gesto ortelu smrti nad prohraným gladiátorem. To gesto dávalo "zelenou" od něho indonéské vládě, že může bez obav napadnout revoltující a prakticky bezbranný Východní Timor. Poslali tam na lidi, kteří měli jen klacky, mačety a pár pušek a pistolí, tenkrát britské bombardovací hurikány, které právě dorazily na lodích,když T.Blair odtud odlétal.
    Ale mnoho obyvatel uteklo těsně před ohlášenou invazí a bombardováním do okolních lesů a do hor. Zůstali jen staří, nemocní a nemohoucí účastnit se dlouhých pochodů. Už bombardující letce udivilo, že mnoho sídel a měst je téměř vylidněných. Podali tedy o svém pozorování zprávy. Hned nato se do těchto oblastí rozletěly armádní vrtulníky, aby se potvrdilo nebo vyvrátilo, co letci předtím oznámili. A opravdu, všude buďto mrtví nebo umírající jinak ani živáčka. Usoudili, že se obyvatelstvo schovalo do lesů a do hor. A tak začali obletovat lesy a hory, a megafony vyzývali obyvatele, aby se vrátili do svých domovů, a aby odevzdali beztrestně zbraně, pokud nějaké mají. Opakovalo se to několikrát, ale nikdo se nikde neobjevil. Jakoby se téměř 500.000 lidí propadlo do země !!! A ten stav bez objasnění trvá dodnes !!! Zajímavé na celé této věci bylo to, že jsem zachytil kusé informace jen z několika jednotlivých zpráv v nočních TV zprávách , a vždy jen v půlnočních zprávách tehdejšího rozhlasu. Jinak nikde naprosto nic !!! Dokonce další zprávy v rozhlase po půlnoci prováděly filtr, a mnoho z informací řečených o půlnoci, bylo v dalších hodinách vynecháno !!!

    OdpovědětVymazat
  23. Druhý případ se stal za balkánských válek též v 90.letech 20.stol. Tehdy nikdo z válčících stran nechtěl na 30.000 před válkou prchajících utečenců kosovských Albánců. Tak OSN rozhodlo, že pro ně UNPROFOR(KFOR ?) postaví utečenecký tábor na pohraniční straně Makedonie, kde už by mohli být relativně v bezpečí. Utečencům to bylo oznámeno megafony z vrtulníků. Ti se tedy dali směrem k makedonské hranici. Pamatuji si na zpravodajství, kde byli ti uprchlíci ukazováni z vrtulníku jak putují ve "štrůdlu"dlouhém několik kilometrů. To bylo pozdě odpoledne někdy nakonci jara ještě za světla. Večerní TV zpravodajství však ukázalo, že kosovští Albánci nedorazili podle odhadnutého času na místo určení. Už je vyhlíželi i vojenští kuchaři s jídlem, a lékaři se sestrami k případnému ošetření. Veliteli tábora to bylo divné, a tak poslal vrtulník na průzkum. Po chvíli narazil na putující kolonu uprchlíků, a vrátil se zpátky. Ale uprchlíci nakonec nedošli !!! V dalším zpravodajském TV vstupu jsem viděl, jak reflektory z vrtulníku hážou kužele světla na rozházené věci, bundy, káry atd. po široké ploše v trase, kudy uprchlíci před chvílí přicházeli k táboru (byli vzdáleni snad jen 5-6 km !). V nočním zpravodajství už kamery ukazovaly vojáky na kritickém místě, jak prohlédávají rozházené věci, volají na lidi a světlomety z OTéček prohlížejí vzdálené okolí. Nikde nikdo !!! Ani zvířata, která měli uprchlíci s sebou !!! Na místě zůstaly jen jejich věci včetně plno ošacení a bot!!! V první chvíli si vojáci mysleli, že se uprchlíci stali obětí masakru číhajících teď už nevím jestli válčících Chorvatů nebo Srbů. Tak začali pátrat po hromadách mrtvol nebo společných hrobech. Nikde opět nic !!! Prostě 30.000 lidí i se zvířaty jako když se vypaří !!! A To bylo poslední zpravodajství, co k tomuto incidentu bylo zveřejněno. Pak jako když utne, nikde nic dalšího. Též dodnes nevyřešené zmizení velkého počtu lidí, tentokrát i se zvířaty. Na konci 90.let 20.stol.jsem někde narazil na zprávu, kde se uvádělo, že NATO testovalo v 90. letech 20.stol. v rámci probíhajících válečných konfliktů nové částicové, paprskové patrně elektromagnetické zbraně. A bylo tam uvedeno i podezření na experimentální použití v případě zmíněných kosovských Albánců (které vlastně nikdo nechtěl) a lidí z Východního Timoru (kteří indonéské vládě vpodstatě nechybí)...
    Kam tím vším mířím ? No přeci k fenoménu utajování svinstev, kterých se globalisté a jejich loajální služebníci dopouštějí na bezbranném a nevinném obyvatelstvu všude po světě. A když by hrozilo odhalení, dělají vše pro to, aby se pokud možno nic "nedostalo ven". A když se přeci jenom někdo najde, kdo by chtěl hradbu mlčení a utajování prolamovat, mají v záloze prostředky, jak tomu zabraňovat. Ale doba se již posunula daleko za JEJICH horizont událostí, ale ONI setrvávají dále na přesvědčení, že Pravda zůstane uzamčena v jejich sejfech navěky !!!

    OdpovědětVymazat
  24. Jedno temponauti prokázali : kauzální intervenční body nelze měnit !!! To znamená, že jsou doslova universem naplánovány události, které se stanou, i kdyby člověk unikal kam chtěl a ty události odvracel jak chtěl. Prostě se stanou nezávisle na naší vůli, schopnostech a rozumu !!! A to je ten osud, o kterém se tak často píše a mluví, nic jiného !!! To, co nepodléhá kauzálním intervenčním bodům, měnit naopak lze !!! Ale musí se vědět jak na to !!! Proto pojem, "že se stane, co se stane" je dosti relativní !!!

    OdpovědětVymazat
  25. Mě se zase stává, že mi za den na mobil několikrát přichází (poslední před půlnocí !)jakoby volací signál (slyším to skrze rušení rádia), ale mobil nehlásí žádný příchozí hovor. Mám podezření, že mě někdo takto napichuje ke stahování dat z mobilu,k odposlechu nebo k aktualizaci mojí polohy. Jindy se zcela sám rozsvítí displej na mobilu, rotujou na něm barvy a proběhne pípnutí. Pak zase mobil zhasne a je klid.
    U počítače se mi už několikrát stalo, že mi někdo najížděl do připojených flešek.Tak jsem je vyškubnul, a chvíli čekal. Pak jsem je tam zase zasunul, a ejhle nájezd se opakoval. Tak jsem si řekl, nic vy svi.ě, znova jsem je vyškubnul, a šel jsem datovat na jiný počítač.

    OdpovědětVymazat
  26. Re: "Mě se od jisté doby pravidelně sám zapíná mobil. Prostě se aktivuje displej... Ač mám fungl novou baterii, je mobil vycucanej za jeden-dva dny a měl by vydržet 14 dní."

    To mohou být i příznaky navlhnutí mobilu (např. po volání v dešti apod.). Voda spolu s el. napětím vytvoří elektrolyt (kyselinu), která vytvoří vodivé můstky. Ty mohou vybíjet baterii nebo díky své nestabilitě nahodile aktivovat různé funkce mobilu.

    Malou výdrž i přes novou baterii je častá závada, a nemusí to znamenat špionáž.
    Mnohé neoriginální baterie do mobilu (např. Excalibur) jsou bohužel tak nekvalitní, že i nové vydrží 2 dny!

    Odposlech by mohl způsobovat slabou výdrž, dalo by se to zjistit dlouhodobým umístěním mobilu vedle detektoru RF záření (od krátkých vln až do mikrovln).

    "Též se mi stává, že mi jen tak na půl vteřinky cinkne a číslo je zablokované".
    To se stává mnoha lidem (google whocallsme), může to být neškodné (chyba počítačových systémů různých call-center), nebo naopak nějaký příkaz mobilu pro odposlech :)
    Tento odstavec je vymyšlený, fakt nevím, co to znamená.

    Am2

    OdpovědětVymazat
  27. Michale, nemáš někde nějaký příklad na to překreslování sat snímků?

    OdpovědětVymazat
  28. Mobil si pořiďte starý a blbý. S tím nikdo nic neodposlechne- ty programy na odposlech tam nemají v čem fungovat. Ale s mobilem v kapse jsme jak očipovaní, co se týká lokalizace pohybu. Dříve jsme ale nechodili všude s mobilem v kapse, proč ho nenechávat doma? Nicméně je přepych si v sobě TEĎ pěstovat obavy či strach-COKOLIV negativního! Proto má mou absolutní podporu komentář Oty ve 12.48hod. Podle mého vnímání moudrý a přesný. Jsem ráda příčinou :-), ale život mě přeškolil:-) a naučil v posl.5 letech PŘIJÍMAT. To je myslím to, co Ota myslí tím CO SE MÁ STÁT STANE SE. TEČKA. JSME KAŽDÝ NA TOM MÍSTĚ SVÉ CESTY, KDE MÁME BÝT A DOSTANE SE NÁM TOHO, ČEHO SE NÁM MÁ DOSTAT. A před těmi 5lety bych to neřekla ani omylem! :-))) Ale kdybych se nenaučila přijímat věci tak jak jsou, tak už vám tu dnes nepíšu. Ty vyhledávací roboty,pravidelné přihlašování a projíždění str. mohu potvrdit. Zažila jsem to a nejednalo se o konspirace :-), ale o obyčejný obchod. Takže klid:-)Hlavně žádný stres, vybírejte si mezi negativní a pozitivní reakcí tu pozitivní! Dá se říct ano na všechno- i ti zlý pocházejí z Jednoty a jde o to, aby na planetě Zemi toho dobrého bylo víc a víc a víc.. Tak krásný usměvavý víkend!

    OdpovědětVymazat
  29. Pro anonyma 16:42: mně se v poslední době už několikrát stalo, že jsem měl na mobilu nepřijatý hovor buď z neuvedeného čísla anebo z čísla, které neexistovalo, když jsem na něj zkusil zavolat zpátky. Docela by mě zajímalo, co to znamená.

    OdpovědětVymazat
  30. No na "novém" mobilu mám také trochu divností. Ale přičítám to nedokonalsti techniky. Někdo volá a on se mi blokne, tak hezky, že lze zprovoznit pouze vyndáním baterie. To samé noťas...virus žádný. Pravda je, že sebou mobil všude nenosím. Cítím se líp.
    Pro 20:08 Východní Timor: to zní jako proroctví kmene Hoppy. Že se zachrání před utrpením pouze ti co odejdou do lesů na deset sezón, což znamená 5 let.
    Zase nejde připojení na haarp...safra co oni chystají!!!!
    Pro Co se má stát stane se:
    Jedna opravdová probuzená žena vzkazuje:" Jděte vstříc vlastnímu osud!" Tak všem nám přeji hodně štěstí!
    Namur

    OdpovědětVymazat
  31. jsem důchodce a jedu na předplacenky. Nám B7722 co má jen javu bez os. jak mě průběžně irituji operátoři tak měním služby. předtím jsem měl Nokii se Symbianem a byly problemy s vmesovanim. Co mám jen java mobil nemám problémy.

    OdpovědětVymazat
  32. Pridám aj ja niečo:)
    Skoro každé ráno sa mi v praci vo vrecku zapne mobil sám od seba.Netuším ako kedže je nutne vysunúť kryt a celkom dlho podržať tlačítko.Vždy ma to prekvapí.Netvrdím že sa to nemože stat tak že pri pohybe sa nejako vysunie a zatlačí.Neviem.
    Ďalej mi už velmi veľa krát uplne vyplo PC ako ked vypnete elektrický prúd.Môže to byť chyba zdroja v PC.Ale PC sa dá zapnúť a vypnút aj na "diaľku" cez sieťovú kartu:)) Dokonca som niekde čítal ze zabudovávajú rovno čip do sieťovej karty na zbieranie dát.Podľa mňa realne.
    Záver neviem :)
    Nejako ma to ale netrápi ak aj sledujú lebo nič nenasledujú.Sami máme svoje svedomie a kedže všetci vieme že nerobíme nič zlé prave naopak niet sa čoho báť.
    To "oni" tí čo maju nekalé (zlé) myslenie sa boja a preto robia také veci ako sledovanie atď.
    Niet sa coho báť práve naopak.

    OdpovědětVymazat
  33. Důkaz ohužel nemám, ale řešil jsem to tu asi před 2 mesíci. Dal jsem sem odkaz na noční snímky z chmi.cz, kde byly na území naší republiky dva zhruba 100km přesné kruhy s vrazně teplejší atmosférou. Podotýkm opravdu dokonalé kruhy. A dal k tomu svůj názor o umělém oteplování za účelem modelování počasí.
    Když jsem se na ten odkaz podíval po několika hodinách, kruhy tam již nebyly. Respektive byly, ale někdo to v editoru nakopíroval a někoikrát vedle sebe napastoval, takže kruhy se slily do podlouhlé nevýrazné šmouhy. Od té doby si neukládám odkazy, ale přímo dělám printscreeny. Možná by se něco teď našlo, ale necítím potřebu se v tom přehrabovat a zkoumat to. Teď už je to pro mne prostě skutečnost, žádné konspirace.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  34. Hej, majte mobily na prijal-poslal-hotovo. Najbezpečneješie sú tie jednoduché.

    ku 21:50 :
    Najčastejšie ide o :
    firmy ponúkajúce produkty cez call služby.
    Zavolajú, ak nie si idú po inom. Ty sa nedovoláš, lebo sú tak nastavení.

    Ostatne ako časť ľudí, že ?
    Blaf, blaf a ticho.:-)
    Bo

    OdpovědětVymazat
  35. Často používají skrytá čísla policie, armáda, úřady, banky, callcentra nebo lichváři. O těch to je prý jisté !!! Takže se zamyslete, jaké resty vůči nim máte, a máte jasno. V opačném případě se zcela jistě jedná o pokus k nějaké nekalosti.Já např.z principu skrytá čísla ignoruji, takže mají smůlu.

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, mohl by sem někdo napsat, jaký používáte program na sledování dění v pc? Popř. že se Vám někdo hrabe ve flashce? Používám jenom firewall, ale jak víme, je to spíš na dvě věci a proti takovým lidem je to jenom záclonka před oknem...

    OdpovědětVymazat
  37. Tak já už nepoužívám od minulého týdne ani žádný antivir. PC šlape jak nikdy předtím, prostě frkóóóót. Nestahuji nic. Antivir se dá suprově použít ke sledování čehokoliv. Dostane se kam potřebuje a my mu ještě fandíme.
    Myslím, že osud.biz zas bude padat do kolen. Dobře jim tak. I když ráno jsem se k nim vůbec nepřipojil, stejně tak na sledování aktivity HAARPU.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  38. Priteli, nechci tvrdit, ze nemas pravdu. Pravdepodobne ji mas. Ale je tady i ta moznost, ze nekdo surfuje pres proxy server. Sam tak nezridka cinim, nikdy me nenapadlo, ze bych tim nekomu nadelal starosti...

    OdpovědětVymazat
  39. Já jsem o tom Východním Timoru a o té makedonské hranici psal především proto, že se do oficiálního zpravodajství dostaly citlivé informace, a někdo rychle "shora" zasáhl, a zastavil další data pro věřejnost.
    Ještě dodám, že indonéská armáda pročesávala ty východotimorské lesy a hory, a nenašla ani živáčka, ani mrtvoly, ani hroby, prostě nic. Takže se opakoval stejný scénář jako s těmi kosovskými albánci, po kterých se také slehla zem. Pamatujte, že se "ztratilo" v tom prvním případě kolem půl milionu lidí beze stop, a v tom druhém kolem 30.000 i se svířaty, co šly s nimi (kozy, ovce, psi apod.).
    Podobně jsem kdesi četl, že humanitární organizace (jako Adra) a organizace na sledování dodržování občanských práv ve světě (jako např. Amnesty Internacional) byjí na poplach, poněvadž zjistily, že jenom v USA se za léta 2007-2008 ztratilo beze stop na 300.000 dětí do 18-ti let věku !!! A nikde se do té doby o tom v tisku ani v jiných médiích předtím nepsalo, takže o tom vpodstatě nikdo nemohl vědět.
    Ať mi pak nikdo neříká, že se tu nedějou divné věci !!!

    OdpovědětVymazat
  40. Jo,jo, všechno, co odhalíte, okamžitě fotit,stahovat, zálohovat, printscreenovat apod. a oddělovat od počítače, který je připojen k internetu. Dobré je mít flešky nebo ještě lepší externí disky. Cyberparchanti v JEJICH službách budou stále více agresivnější !!! Tak jim nedávejme šanci !!!

    OdpovědětVymazat
  41. Firewall staci v spolupraci s LINUXOM.A este program vola sa sniffer.Ten dokaze monitorovat vsetku aktivitu na sieti a "odpoji" sietovu kartu pri nejakom utoku.Myslim:)

    OdpovědětVymazat
  42. Čína varuje Putina : USA chtějí 3.ww !!! (1.část)

    Putin dostal vážné varování od vysoce postaveného čínského vojenského představitele. Je nutné zdůraznit, že se nejedná o výplod bujné fantazie autorů nějakého undergroundového blogu, ale o varování nejvyššího čínského vedení pro Moskvu. Již zveřejněné údaje FSB (ruská Federální bezpečnostní služba) potvrzují, že hrozba je reálná, a není vůbec daleko od známých konspiračních teorií. Nedávno náměstkovi čínského ministra vnitra bývalý žoldnéř firmy Blackwater, jistý Underwood, odevzdal tak důvěrné dokumenty, z kterých bylo zcela jasné, že takové aktivity se v současnosti připravují. A v blízké budoucnosti že je třeba počítat s takovými americkými aktivitami, jejichž cílem je vyvolat katastrofy, aby se svět ponořil do chaosu. Underwood, jehož nedávno zadržela CIA kvůli onomu předání tajných strategických informací Číně, řekl, že se USA chystá na takovou špinavou válku s tak velkým množstvím obětí, že to pro řadového člověka s dobrým svědomím musí být zcela nepřijatelné. A proto se rozhodl odevzdat dokumenty o válečných a genocidních plánech USA se zbytkem světa právě Číně. Válka proti Pákistánu a Íránu je již připravená, čeká se jen na povel !!!

    Vedení USA obviňuje Pákistán za selhání jeho role při válce v Afghánistánu, a svaluje vinu na pákistánské vedení, které obviňuje, že podvedlo američany a naopak podpořili Taliban. Obraz je o to více složitější, poněvadž Čína je důležitým strategickým partnerem Pákistánu. Mají několik společných projektů. Mimo jiné spolu vyvíjejí čínsko-pákistánské stíhačky páte generace. A Pákistán nabídl Číně založení námořní základny na svém pobřeží. Navíc v letošním létě Čína prohlásila, že bude považovat za útok proti sobě jakoukoli agresi proti Pákistánu. Dalo se proto očekávat, že Pákistán se dříve nebo později dostane na mušku americké vojenské mašinérie. Pákistán ale disponuje nukleárními zbraněmi. A v tomto příběhu je ještě jedna komplikace. Rusové totiž začínají odhalovat starší prodeje ukrajinských balistických střel ruské výroby. Ty se staly základem pro vývoj a výrobu íránských raket Sahab-3. Údajně byly ty ukrajinské rakety odkoupeny bez jaderných hlavic. Ale dnes už to není možné dokázat, přičemž se ale objevil fakt, že Ukrajině v evidenci schází vícero jaderných hlavic ! Proto není jisté, zda Írán nějaké jaderné hlavice má nebo ne, tečka.

    OdpovědětVymazat
  43. Čína varuje Putina : USA chtějí 3.ww !!! (2.část)

    Ale vraťme se zpět do současnosti. Podle odevzdaných materiálů CIA v Pákistánu nakazilo úmyslně několik desítek tisíc lidí horečkou „dengue“. Jedná se o oslabené vojenské bakterie, a po menších jejich úpravách při odběrech z nakažených pákistánců, je CIA ve spolupráci s Pentagonem chtějí použít jako biologickou zbraň proti bouřícímu se americkému obyvatelstvu. Neboť Zbygniew Brzezinski, polský žid a poradce mnoha amerických prezidentů, nedávno prohlásil, že „byly doby, kdy bylo snadné ovládat miliony lidí, ale obtížné jich miliony zabít. Dnes je obtížné ovládat masy, ale snadné zabíjet milony“. Válečné plány USA dále počítají se zruinováním hospodářství USA a EU, a také s masívními konvenčními válkami mezi aliancí USA/EU proti Africe, Asii a Jižní Americe.

    Děje se totiž to, že státy sdružené v nezávislé mezinárodní organizaci BRICS ( Brazílie, Rusko, Indie, a Čína) přibraly do svého klubu v prosinci 2010 také Jižní Afriku, a vytvořily tak společné hospodářské uskupení jako protiváhu k alianci UK - Austrálie - USA přistoupila k uskupení. Z popudu investiční banky Goldman Sachs bylo uskupení BRICS označeno americkou vládou jako nebezpečí 1.stupně pro americkou národní bezpečnost a nejvyšší prioritou ochrany amerických zájmů ve světě. Podle názoru banky se mají tyto ekonomiky v roce 2050 vzhledem ke svému rychlému růstu stát dominantními ekonomikami světa. A právě překvapivé přizvání Jižní Afriky do klubu BRICS (když by zájmům USA více vyhovovaly Turecko, Indonésie, Mexiko či Jižní Korea) bylo dílem především Číny, která si chce utvrdit svůj sílící vliv v Africe.

    Po vyvolaném celosvětovém válečném chaosu by USA nastolilo Velký Mír v příhodném momentě, když bude chtít vyhlásit a zavést světovládu. Jednu z válek hodlá vést proti Mexiku a Jižní Americe. Další v Jihočínském moři, a třetí proti Pákistánu. V té třetí uvažuje i s použitím nukleárních zbraní. (Od té doby se dějí již tyto události : pohotovost armády na americko-mexických hranicích, zásahy speciálních amerických jednotek proti „drogovým kartelům“, vyhrocování situace v Jihočínském moři i v samotném Pákistánu. Mimochodem, v Pákistánu se už dějí první vojenské střety mezi američany a pákistánskou armádou.Vše toto potvrzuje odhalený scénář USA,NATO a OSN !)

    OdpovědětVymazat
  44. Čína varuje Putina : USA chtějí 3.ww !!! (3.část)

    Čína upozornila ve svých nedávných prohlášení také na to, že Pacifické velitelství námořních sil USA varovalo Čínu, aby se nezdržovaly v jejich operační zóně čínské flotily, a nepluly příliš daleko od čínských břehů. Protože američané prý Pacifik vyhlásili za operační námořní zónu, nikoho tam prý beztrestně nepustí. Čína na tuto výzvu reagovala tak, že svoji válečnou flotilu uvedla do stavu pohotovosti, a zrychlila výrobu svých letadlových lodí. Vyrábí celkem 4 kusy vpodstatě kopie nedávno odkoupené ruské letadlové lodě. Zároveň Čína oznámila námořním silám USA, že Jihočínské moře si ubrání třeba i zbraněmi, když se tam někdo opováží nepřátelsky vplout nebo vletět. Američané hrozbu Číně adresovali současně také Severní Koreji a Rusku. Podobně bylo vyhrožováno i Sýrii a Lybii.

    Čína vyjádřila své obavy z toho, že USA chtějí rozpoutat takovou válku, kde se nejprve vyvolá velké množství přírodních katastrof a epidemií, aby se tak svět ponořil do chaosu. Tak poprvé odeznělo, kromě tezí vyznavačů konspirativních teorií, že američané ještě i v rámci svého území zřídili karanténní zóny, koncentrační tábory, připravili obrovské jámy na předměstí velkých měst pro masové hroby, a skladují miliony plastových rakví po 3 až 5 tělech najednou do každé z těchto rakví. Americký zbrojní průmysl jede na plné obrátky, nezaměstnanost se snižuje, a američtí lidé mají zase práci. Federální vláda ve spolupráci s armádou vytváří průběžně obrovské materiální a potravinové zásoby na svých vojenských základnách, které mají sloužit k zásobování válečných zón. Podle Číny připravované války mají dva cíle :

    1. Aby se rozbilo spojenectví BRICS nebo jiných uskupení, která by povstala proti USA, a následně aby byly rozloženy politické systémy v zemích takových uskupení.

    2. Aby v západním světě, a potom i na celé planetě, vnutili národům svou světovládu.

    Čína na americké výzvy odpovídá dvojace : jednak mílovými kroky rozvíjí svou armádu, námořnictví a raketové technologie. A současně zahajuje ekonomickou válku mezi USA a EU tím, že podporuje proti dolaru členské státy EU svými úvěry v eurech.
    Čína se zvláště věnovala kavkazské oblasti. Podle četných zpráv radikálové v oblasti ovlivněné právě USA dostávají ve velkém množství zbraně od američanů přes různé zprostředkovatele. Vnitřní stabilitu tak napřed zkusí rozkývat nejprve na Kavkaze. O tom bývalý žoldák Underwood poskytl také větší množství informací. Odevzdal více než 1000 fotografií a dokumentů Číně. USA se celou záležitost jako obvykle snaží mediálně bagatelizovat, poněvadž se stala z jejich strany obrovská vojensko-strategická chyba.
    I když o tom zprávy v médiích nehovoří, pravděpodobně je součástí tohoto příběhu též nový skandál kolem Íránu : chystá se údajně k atentátům uvnitř USA. Bude to zajisté jen další historka podle známých šablon CIA, ať už se jednalo o 11.září nebo o obviňování z vlastnictví zbraní hromadného ničení. Zcela jistě je tak legenda o přípravě teroristických činů Íránem proti USA jen pouhá záminka k odvetným zásahům a útokům. Zase budou obětovány nic netušící a nevinné oběti. Beztak je již krycí legenda určitě hotová a připravená k použití. Toto všechno jsou už jenom detaily velké špinavé hry zase „o nás bez nás“, a intenzivně jsou hledány důvody pro zahájení dalších nových imperialistických válek.

    OdpovědětVymazat
  45. Oto, máš pravdu.
    Koľko ľudí "žije" počítačom ?
    Koľko ľudí ho nemá a Žije !
    Prišiel čas presmerovať osobnú silu
    k dialógu face to face. Ulica, námestie,
    je na to dobré miesto.
    Bo

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.