14. listopadu 2011

Přijďte se rozloučit s iluzemi z listopadu 1989!

Subject: Prosím, šiřte tuto zprávu, týká se všech lidí v naší zemi - díky!

Přijďte se rozloučit s iluzemi z listopadu 1989 !

17. listopad · 13:00 - 15:00
Praha - Staroměstské náměstí

Od 13.11 do 17.11 na Staroměstském náměstí proběhne symbolické rozloučení se ztracenými iluzemi z roku 1989. Podpořte tuto akci, přijďte zapálit svíčku, napsat vzkaz, čím jste nejvíce zklamáni a o jaké iluze jste přišli ....a hlavně vy všichni, co Vám leží na srdci naše budoucnost a budoucnost našich dětí, přijďte 17.11.2011 ve 13:00 na Staroměstské náměstí a ukažte, že vám to, co se v ČR děje, není lhostejné !

Akce se bude týkat nejen rozloučení s iluzemi, ale především návrhů na léčení nemocné demokracie a právního státu. Členové lékařského konzilia (zástupci občanských iniciativ,stran a odborů) přednesou jejich návrhy na konstruktivní řešení.

Upozornění - tato akce skončí podle scénáře v 14:45, takže zájemci stihnou bez problému demonstraci na Václavském náměstí od 15:00.

Pozvánka v PDF, k tisku:

http://files.demisevlady.webnode.cz/200000564-0588506824/parte%20iluze%20mn3.pdf

Pořádají: SPAS + IZDV
http://www.i-spas.cz/
http://demisevlady.webnode.cz/

11 komentářů:

  1. Já bych to viděl asi následovně: vyhlásí se smogová krize, zakáže se vstup do Prahy, bude zredukována doprava po celé ČR a je po 17.listopadu. Tedy se aspoň omezí počet lidí, kteří by jinak do Prahy přijeli. Že tam přijde kdoví kolik Pražáků se nebojím....ti nevidí totiž moc za svůj nos...tedy většina. Přesto přeji úspěch...apropó, nesledovali jste dnes hyde park na čt24? to zase bylo zastírání. 20 let se investuje do ekologie, továren je oproti roku 1989 pomálu...největší znečišťovatelé skoro neexistují a tak bych mohl pokračovat...a přesto je vzduch čím dál horší. poukáže-li někdo na chemtrail, je odmítnut s pošklebkem.... No jen si pamatuji, jak se okolo roku 1997 chvástali o jak hodně se zkvalitnilo ovzduší, řeky atd. v ČR. A po vstupu do NATO do EU, je opět vše horší a horší..... Fakt mě to už přestává bavit...kam tohle mě dovede?

    OdpovědětVymazat
  2. narodil jsem se v Praze a rodáku bych spočítal na prstě jedné ruky.Největší kampan byla do Metra,kdy mimopražští měli byty k dispozici a já musel kvuli bytu do jzd na jih Čech.Celá pražská správa je v mimopražských rukou,Praha je jim ukradená...a podle toho to vypadá...nevolil jsem nikdy nikoho....k urně nechodím...až uvidíte arogantního zmetka s pražkým číslem na venkově,zeptejte,jestli není náhodou třeba Jančík z Prostějova...například..

    OdpovědětVymazat
  3. mdnamur 14. listopadu 2011 22:07
    ...přesně.Zažil jsem padesát podzimů..jen ty poslední cca deset let jsou stále horší a dříve ,než by měly začat.Jen doufám,že tyto meteostavy se nebudou objevovat už i v létě. ....i když....dnes bych se už ničemu nedivil.

    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  4. dnes dopoledne jsem šel na Staroměsské nám se poklonit rakvi mrtvé demokracie v České republice.Den předtím se hlásila smogová situace,dnes ráno dopoledne inverzní mlha a smrad.Na ulici zcela běžná dopravní zácpa,během cesty jsem zahlédl tři zásobovací dodávky se zanutým studeným naftovým motorem,řidiči vykládali zboží....Demokracie je dobrovolná kázen a kdo nezačne u sebe,zaslouží si NEW WORLD ORDER na stříbrném tácu.

    OdpovědětVymazat
  5. Historie učitelka života - historia magistra vitae...staré přísloví. Po zámlžích demokracie ve starověky vždy přicházeli diktátoři... Demokracie je stále jen o vládě, kohosi nad kýmsi. Je mnoho druhů demokracie...vedou tamtéž.... do nikam... .
    Osobně se mi líbí jakýsi druh "kmenové rady"... Nejlépe se starají o své území lidé, kteří na tom území žijí...
    K těm pražákům.....jsem ze sudet...ale oba rodiče rodilí pražáci....-)))

    Ještě mne napadlo: není divné, že se situace smogová tak rapidně změnila po ohlášení plné digitalizace ČR????

    OdpovědětVymazat
  6. Změna je možná, změna je nutná!
    Série demonstrací proti vládním "reformám" u příležitosti výročí 17. listopadu.
    V Praze na Václavském náměstí pořádá iniciativa ProAlt pořádá za podpory dalších organizací v pořadí již čtvrtou demonstraci proti vládním reformám. Začátek akce je v 15 hodin u sochy sv. Václava. Tuto demonstraci podporují: Českomoravská konfederace odborových svazů , Nezávislý odborový svaz Policie ČR, Akční spolek nezaměstnaných, Nesehnutí a Ekumenická akademie Praha ) a kromě jiných řečníků na ní vystoupí i světoznámý filosof Slavoj Žižek.
    Akce proběhnou i v dalších městech v České republice.
    Ve středu 16. listopadu od 16 hodin před DK Metropol v Českých Budějovicích pořádá ProAlt společně s Regionální radou odborových svazů Jihočeského kraje neformální setkání občanů, kteří jsou nespokojeni se současnou situací v České republice.
    V Olomouci u orloje na Horním náměstí pořádá ProAlt 17. listopadu od 14 hodin spolu s iniciativou Occupy Olomouc a místní skupinou Československé anarchistické federace demonstraci pod názvem „17. listopadu 1989 dějiny neskončily!“. Na programu je divadlo o školném, projevy a následný pochod městem.
    V Ostravě na Jiráskově náměstí pořádá ProAlt 17. listopadu od 15 hodin demonstraci proti vládním reformám ve spolupráci s odbory Dopravního podniku Ostrava (základní organizace odborového svazu DOSIA při DPO a.s.), odbory zdravotnictví a sociální péče v Moravskoslezském kraji (OSZSP) a ZO OS KOVO Válcovny ArcelorMittal. Demonstrace bude pojata jako Hyde Park – na této demonstraci bude mít každý možnost vyjádřit se k vládním reformám.

    Tuareg.

    V Brně na Malinovského náměstí bude 17. listopadu v 16 hodin vystaveno vysvědčení vládě. Akci spolu s ProAltem pořádají Českomoravská konfederace odborových svazů, Akční spolek nezaměstnaných, Alternativa zdola a Masarykova demokratická akademie.

    17. listopadu řekneme společné NE současné vládě. Řekneme NE zvůli finančního sektoru, NE diktátu ratingových agentur a NE politice, která se stala podnikáním. Chceme obnovit ducha sebevědomé a nezávislé občanské aktivity, která hájí ideje, hodnoty a vlastní zájmy.

    OdpovědětVymazat
  7. pro 15:01 - a v jakých že to městech je nejhorší smogová situace????? Čekám kdy vyhlásí zákaz vycházení a vjíždění do měst..... . Přeci jen to bude vypadat lépe než zákaz na demonstrace...

    OdpovědětVymazat
  8. od roku 1990 by petice naložené na nakládní auta zpusobily prasknutí nápravy...Demonstrací jsem si užil osobně tolik,že dvd záznamy,co jsem si natočil, ani neprohlížím.Jakpak je na Islandu??? Jestli osvícení odborníci obsadí ministerstva,donutí ke spolupráci tuneláře,znárodní banky a anuluje virtuální dluhy,tak lze uvažovat o snesitelnějším dožití těch pár let ve třetí cenové skupině.

    OdpovědětVymazat
  9. No jasně !!! Že mě to hned nenapadlo !!! Ta jedovatá chemodeka je tu kvůli 17.listopadu !!! Naši posranci/poslanci jistě v hluboké úkloně souhlasili s naším Modrým bratrem z UssA, že je třeba revoltující obyvatelstvo potrestat, a znemožnit jim demonstrace případně rovnou defenestraci. Už je jí třeba jako praseti drbání !!!

    OdpovědětVymazat
  10. pro mdnamur :

    Člověče, z Tebe by byl dobrý agent !!! Všímáš si velice dobře !!! Ano, taky jsem postřehl, že od doby plné digitalizace ČR chemodeky jakoby rády "kotvily" právě nad ČR, nebo alespoň ve vybraných "problematických" regionech !!! Je docela dobře možné, že vysílače, různé antény (zvláště ty s hroznem "reproduktorů"po obvodu, většinou 3 až 6) a věže mobil.operátorů, které nám mají sloužit, jsou v druhém plánu používány právě proti nám ("připínání" chemodek, vypařování vody a kdoví co ještě, čeho jsme si zatím nevšimli)!!! Snímky ze satelitů posledních chemodek nad ČR mnohé napovídají !!!

    OdpovědětVymazat
  11. 10:04 - díky tobě jsem po 25 letech asi pochopil, proč mě vyloučili z Pionýra!!!!
    Jsem se moc ptal!!!! .-))))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.