16. listopadu 2011

Radioaktivita byla na nás vypuštěna pomocí chemtrails?

Opět se dopustím jedné ze svých spekulací, a to ohledně radioaktivity, která se z ničeho nic objevila nad střední Evropou, a o které nás média dokonce i informovala!!! Zprávy o ní byly vydány 11. 11. 11., viz např. zde.

Dva dny předtím, 9. 11., přecházela přes naše území podivná chemtrailsová "fronta" od severovýchodu. Byla mi ihned podezřelá, z důvodu neobvyklé barvy, kterou se zobrazovala na denních snímcích NOAA i MSG. Mám ty barvy za dobu, co to sleduju, trochu v oku, a chemtrails rezavé barvy nad žlutou dekou, to tu ještě nebylo. Obvyklý je bílý závoj či hustá deka, ale zlověstná rezavá barva ... (O tom, že je na té "frontě" něco divného, píšu už 9. 9. v článku Inverze a chemtrails.)

Takže podle mě jsou to ony chemtraily obsahující radioaktivitu, a byly vypuštěny 9. listopadu kdesi nad Polskem/Ukrajinou a natlačeny nad střední Evropu jako dlouhá linie "fronty". Byl to den, kdy se změnil charakter počasí - po několikadenním udržování inverze a žluté deky přípíchnuté nad ČR a některými částmi Evropy náhle foukal dost silný vítr, který měl zřejmě dopravit radioaktivní frontu nad střední Evropu. Poté nastala opět inverze, která je zde připíchnuta dodnes.

I časově mi to dává smysl - radioaktivita byla vypuštěna 9. 11., detekována týž den či o den později, proběhlo  rozmýšlení, zda to zveřejnit, a 11. 11. to bylo zveřejněno.

Proč to udělali? Why is the lie ...

Pár snímků:
Chemtrails vytvořily rezavé fleky na žluté dece.

Abyste měli představu o poloze fronty:


A kde byla ta chemtrailsová fronta navečer:

A na závěr jako třešnička na dortu dopis od čtenářky a fotky z 9. 11.: Vyplývá z toho, že ony radioaktivní chemtrailsové oblaky, pokud se vyjasnilo, se  zřejmě zobrazovaly duhově. Na snímku není ani běžný sundog ani běžné duhové halo (běžné - samozřejmě umělé chemické). 
Pokud jde o HAARP, určitě se taky podílel, těžko říci, jak přesně. 
Klikněte si pro zvětšení fotek.

Zdravím Orgonetku, 
mám pro tebe pár fotek, které jsou staré přesně týden (9.11.2011). Pořídili jsme je s přítelem ve Svobodě nad Úpou kolem pravého poledne.  Když jsme přijeli na místo, byla mlha, ale jak jsme postupovali směrem nahoru na sjezdovku, postupně se roztrhala a na nebi zbyl tento "mráček", který nás hned zaujal, jelikož uvnitř něj se rozprostírala duha. Viděli jsme ji na vlastní oči, takže to nemohl být žádný odraz. Nás napadlo, že v tom má určitě co dočinění HAARP. Co si o tom myslíš ty?  Budeme rádi za tvůj názor:o)
Přejeme hodně zdaru
Barczi a OcrauX





6 komentářů:

  1. Jojo-mně to mnohé vysvětluje k mému rozpoložení v těch dnech, bolavému tělu a podivně rozpolcené mysli plné minulosti a chmurných myšlenek - pak směle vzhůru k pozitivnu a pak zas jako by mně někdo srazil - k tomu pocit uvězněnosti. A neschopnosti-že 11.11.11 nedokážu meditovat... Jsou to syčáci, ale je dobře, že to víme! Něco nadpozemsky krásného a převratného jsme s tím stejně už udělali, přátelé! *UŽ SE STALO* jen oni to zatím nevědí a kopou. ("Už se stalo"jsme si našli 9. nebo 10.11.? Vidíte, stejně jim to chem..... vězení nefunguje!!!!! Nefunguje. Každý z vás, kdo vyslal *UŽ SE STALO* MÁ NAD SEBOU CESTU OTEVŘENOU. Deka nedeka. A KDYŽ TO VYŠLEŠ VÍCKRÁT, BEREŠ S SEBOU CELÉ OKRESNÍ MĚSTO :-))) Československo už to má jisté-PROTO TY NASUNUTÉ A PŘIŠPENDLENÉ MRAKY-DEKA a to jsme ještě nedovysílali, ne? :-)))
    Mimochodem - a není dnes 11.11.11? Čas je přece relativní a když požádáme...? *UŽ SE STALO* A SLUNCE MI SVÍTÍ NAD HLAVOU...nožky na mírumilovné zdravé překrásné planetě Zemi a nádherné láskyplné bytosti kolem mně... :-))
    Znovu díky Orgoušku, vytvořil jsi pro nás báječný prostor!
    P.M.

    OdpovědětVymazat
  2. Vždyť jód barví do oranžova až červeno oranžova, takže zrzavá se tomu spektru nijak nevymyká !!! Alespoň teď víme, co se sprejuje, když se na radarech objeví ta "zrzka"... bylo by dobré rozklíčovat i ty zbylé barvy, co je to za svinstvo. A pak můžeme cíleně provádět obranu případně i útok, bude-li třeba.

    OdpovědětVymazat
  3. To je trefný příměr : chemické vězení !!!
    Je to pro ně možná levnější, možná i efektivnější, než stavět koncentráky, svážet nás do nich, ještě se o nás starat a dávat nám jíst. Takhle se nás snaží "nenápadně" věznit přímo v našich domovech. Prostě roztáhnou chemickou deku plnou jedů, a mají hotovo. Zbytek dodělá haarp, satelity s "energetickými špendlíky" a ještě zbývající fungující fyzikální zákony (spad).

    OdpovědětVymazat
  4. Stejné úkazy byly k vidění i nad CK v dubnu tohoto roku, ale bez následné chemodeky. Zkoušeli zřejmě systém, než ho použili k pozdějšímu (tj.zvláště posledních 14 dní) komplexnímu nasazení do "bojových podmínek".
    Je to poněkud tristní zjištění, ale jsme ve válce, kterou jsme nevyvolali, a navíc si to většina z nás ani pořádně uvědomuje !!! Je to pokus o další "Lybii" odlišným způsobem, tentokráte v převráceném gardu (tzn. že nepřítel není naše loajální vláda, ale propbouzející se, nespokojený, reptající a revoltující lid a jeho energetický, duchovní a kauzální potenciál). Nemohou proto v srdci Evropy rozdmýchat válečný konflikt, to by jim zlomilo vaz. Nalezli proto způsob(jak falešné děvky), jakým způsobem efektivně škodit na úrovni válečných škod. A tím dozajista opakované chemické útoky jsou !!!

    OdpovědětVymazat
  5. To už jsem tady také říkal, že také nechtějí,krom dalších důvodů, abychom viděli, co se děje za "boží dopuštění" nad tou chemickou dekou !!! To by jistě ani média, ani žádný mluvčí, ani žádný meteo-sroul-log neobhájil, i kdyby u toho hrál maňáskové divadlo !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Svítí, svítí slunce nad hlavou!
    Případná písnička s naprosto dokonalým textem i obrazem k tématu "čisté nebe" - pecka pro pamětníky i pro ty mladší - Jirka Korn v r. 1977 v pohádce "Honza málem králem" :-)
    http://www.youtube.com/watch?v=I1FFrut4CZI

    Svítí, svítí slunce nad hlavou - nad hlavou, svítí, až háj se zelená.. poslechněte si..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.