9. listopadu 2011

Klíč ke změně: "Již se stalo."

Nádherný článek P.M. mnohé z vás inspiroval ke komentářům, které dokazují, jak úžasné světlo ve vás je - a bude ještě stoupat! Mám z toho obrovskou radost. Možná největší, co dělám tenhle blog. 
P.M. píše další vzkaz, kde navrhuje, jak pomáhat změně: myšlenkou "Už se stalo". 
Kdo jste se ještě nekoukl na video Elektromagnetické vlny srdce, zkuste to. Tam to všechno je. Jak prosté. 

P.M. napsala:
Děkuju za pochvalu! :-) Jde to TAK rychle - UŽ MÁME I KLÍČ! :-)) JE TŘEBA POUŽÍVAT TU MYŠLENKU "JIŽ SE STALO" z toho odkazu http://www.youtube.com/watch?v=TTCK7T8dNdw Elektromagnetické vlny srdce. Četla jsem to až teď. S TOU MYŠLENKOU: JIŽ SE STALO můžeme pracovat všichni octáři a na tom se domluvit - když vidíme letadla, žlutou deku, vlnky, cítíme hučení-cokoliv z těch věcí kolem chemtrails... Můžeme k tomu rozlévat ocet, nebo rozdávat orgonit, pokud máme potřebu něco dělat či pracovat s nějakou hmotou, ale s tou "kouzelnou myšlenkou" či "heslem" nebo jak to nazveme. To je základ-klíč-kouzlo. V tom je ta lehkost! K tomu si vizualizovat, co chceme - čistou, zdravou planetu....
To je ono, Orgoušku!!! Již se stalo. A síla skupiny "odborníků":-)))) Čím víc hlav se připojí, tím lépe. A kdyby byly ještě pozitivní... Pokud nebude někomu vadit, že to není o egu, ale o skupině - o Jednotě. A k té máme dospět i v poměrně širším měřítku... :-)


Počkáme na komentáře, jestli to někoho napadne? Dneska je úžasnej den!

P.M.

19 komentářů:

  1. Ja si každý večer pred spaním vizualizujem čistú Zem, kde ľudia žijú vo vzájomnej harmónii :)
    V poslednej dobe sa na nete neobjavujú len neg. informácie, ale sa objavuje čoraz viac pozitívnych článkov a mám z toho dobrý pocit.
    Želám pekný slnečný deň :)
    Zemislav

    OdpovědětVymazat
  2. Jupí - stalo sa
    Jupí - bude
    Jupí - v srdci mém
    Jupí - všude

    Bo :-D

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj,
    můj dobrý kamarád přežil útok 12ti centimetrovou čepelí. Měl zasažných 5 orgánů a lékaři mu nedávali velkou šanci na přežití, zvláště poté, co dostal sepsi. V takové chvíli chcete pomoci a mne napadlo oslovit všechny známé a poprosit je, aby každý den v 8 večer zapálili svíci a živě si představovali uzdravení. Všichni, se velmi rádi připojovali, kdo mohl, nemohl, to bylo jedno, psali a ozývali se i lidé, které jsme leta neviděli..ohromně nás to spojilo. Takto jsme snad 14 dní udržovali P. při životě. Přežil. Hezké bylo, kdy nám pak vyprávěl, s kým se setkal a kde putoval:)lékaři to samo považovali za vyjímku, ale...
    Proč to píšu. Síla je v jednotě. Pojďme se pokusit ve smluvený čas se připojovat k meditaci nad konkrétním tématem nebo situací. Je to cítit značně lépe, když víte, že nás je více, hodně a je to minimum co můžeme udělat..5, 10 min ve smluvený čas zapálit svíci a rozjímat společně..jak kdo bude moci a chtít. Uvidíte, je v tom obrovský jednotící potenciál. Síla v nás.m.

    OdpovědětVymazat
  4. Kdesi jsem četl, že jsme měli tuto Transformaci a Odhalení jako lidstvo začít a provádět už po skončení 2.sv.války !!! Abychom dospěli do nové reality, která se nám odkrývá až nyní. Dělo a děje se to prý hlavně proto, že odpovědní vládcové a hodnostáři se rozhodli zneužít této Transformace jenom pro sebe, a zatajit před námi Pravdu. Když Stvořitel viděl, kam to ti samozvaní vládcové světa vedou,a pod čí kuratelou vedou Zemi do záhuby, rozhodl o zhuštění Transformace z promarněného půl století už jen do několika let !!! Proto je vše tak hektické, tak neuvěřitelné, silné, nové, neznámé, překvapivé a krásné !!! S tím samozřejmě naši falešní lidští bohové nepočítali, a mysleli si ve své cynické a zvrácené radosti, že si na Zemi vybudují ráj (NWO)jenom sami pro sebe !!! Ale co zmohou těla hříšná a smrtelná proti úradkům Božím ... a to mě velice těší, že si Stvořitel vzal opět vládu zde na Zemi sám do svých rukou, aniž by se musel kohokoli z NICH ptát nebo dovolovat... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Bo,Bo, ty jsi se nějak z toho celá "roz-bo-bila":):):) ještě nějaký tanec, víno a zpěv, a co by člověku víc chybělo ? :):):)

    OdpovědětVymazat
  6. LUXUSNÍ.... k tomu není co dodat... jdeme na to

    OdpovědětVymazat
  7. Mě to příjde moc fajn :o), takovááá cílevědomá meditace nebo soustředění :oD..oficial název? :oD...

    Taky si představuju prvně věci, kterých chci dosáhnout, jakože už je mám nebo prožívám...

    Tohle bylo popsáno ve filmu Secret.. Ovšem co nám na tom s mamkou vadilo bylo to, že se tam v tom filmu vědci zaobírali mozkem a těma představama...

    Tady nejde jen o vidinu, vizi, ale i o náladu a pocity, které do té vize vložíme a to je to hlavní :o)

    Já jsem pro, i když to bude docela těžké, takhle působit i 5 min v kuse

    OdpovědětVymazat
  8. Naozaj je to lepše.Za tie roky po internete bádajúci po oblohe neúprosne sledujúci:)Energiu dávajúci.Internet nás má spojiť?Že by? :)
    Ďakujem

    OdpovědětVymazat
  9. no, jestli se chcete přidat, si udělejte 11.11.svátek(je jedno, že jste v práci, myslete na to jako na svoje narozeniny, když jste byli malí:)a nedočkaví!
    myslete celý den na naši matičku Zem s mírem a klidem, láskou a radostí, jako kdyby měla narozeniny ona:)a hned ráno si to připomeňte !aha!dnes je svátek:)no a kdo je schopen koncentrovat myšlenky, nechť ve chvíli klidu zapálí svíci a pomyslí na všechny, co zapalují svíce a co jich je!, představujíce si energii, která vychází(vyzařuje)z našich končetin a hlav, jak se mísí v jeden ohromný proud energie, který sílí a táhne jako vítr, odnáší všechno utrpení, tu jako voda co bere všechnu špínu, jako oheň, v kterým hoří vše nepotřebné, jako zem, půdu ze které klíčí nový svěží a zelený svět. Fantazii se meze nekladou, nechme se unést:)představou harmonie a radosti..budu slavit celý den a nebudu sama, přidejte se kamarádi!
    m.

    OdpovědětVymazat
  10. to 20:01 :
    nič nechýba, "stalo sa".

    OdpovědětVymazat
  11. Ano, myslím, že 11.11. je dobrý den pro společnou meditaci. Navrhuji, abychom zítra ve 2O:00 zapálili svíčky, "chytili se za ruce" a 5 minut si vizualizovali to, "co se už stalo".
    Prosím o další návrhy,přátelé.
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  12. Datum 11.11.2011 je významné samo o sobě. Když spojíme své síly a budem každou hodinu věnovat 10 minut naší matičce zemi a pozitivním myšlenkám tak s tím musíme hnout - vlastně už jsme hnuly.
    Doufám že v 11.11 hodin nás budou miliony.
    Přeji vššem hodně štěstí.
    Eddie

    OdpovědětVymazat
  13. A co bude následovat po transformaci?

    OdpovědětVymazat
  14. Miliony nas budou urcite.. jenze si myslim ze kvuli tem nepresnostem v case to asi nebude v jedinem okamziku.. coz je mozna skoda.. ale treba zas az tak uplne na tom nezalezi.. staci ze to bude po cely den 11.11.2011 .. ono kdy je vlastne 11:11hod? Kdo vymyslel cas.. kdy je u koho ten pravy cas ? vse je to podle slunce.. tudiz ja navrhuji aby kazdy se pripojil prave 11:11 jeho casu--> jen si to predstavte nekde to zacne a pak jako mexicka vlna se to siri do sveta.. hodinku po hodince.. casova pasma necasova... az to obejde cely svet!!

    Jenze 11:11 - letniho nebo zimniho..? Vim, zase o tom nepodstatnem.. ale byl bych rad kdyby aspon tady v republice by nas bylo co nejvic ve stejny okamzik..

    ja navrhuji uz 10:11.. jen tak nahazuji - rad se nasledne pridam k vetsi skupine pokud tady nekdo bude jineho nazoru.. a navrhuji to proto, protoze si myslim ze zimni cas je hloupost.. ve vsech moznych smerech bylo prokazano ze to ma negativni dopad.. uz i rusove to zrusili.. Proto nebazirujme na case.. ale presto pojdme se spojit v jeden "cas" :)

    p.s.: trochu me mrzi ta kontrola prispevku.. ono docela to brzdi diskuzi a mozna i pridava zbytecnou praci.. zamyslel ses nekdy nad tim ze to zrusis mili orgousku? Ceho se prosimte jeste bojis.. myslim ze nase "komunita" je davno pripravena ignorovat nejake rozvracece, kteri sem mohou zavitat.. Skus to aspon na par dni nejak zrusit.. aby kazdy prispevek byl na zdi po odklepnuti "pridat koment"

    OdpovědětVymazat
  15. Oprava 20:06 >> Letni cas.. nikoli zimni - ted sem si to overoval a tohle by mel byt ten "pravy" cas.. tudiz navrhuji 11:11.. jen tak pro upresneni.. ale v podstate mozne je praktikovat cokoli s vizi po cely den(a nejlepe asi kazdy den).. My sami si to limitujem aaa na presnosti mozna zas tak nezalezi.. zalezi cemu si vybereme verit - ikdyz - kdo vi..

    OdpovědětVymazat
  16. Jsem vděčná,že toto žiji,cítím krásu tohoto okamžiku."již se stalo"děkuji až do vděčnosti za nás všechny....jsme jedno...M.

    OdpovědětVymazat
  17. To 12:50 :
    Po transformácii "bude ako nebolo" :-))
    Bo

    OdpovědětVymazat
  18. http://jakynarodtakovavlada.angelfire.com

    OdpovědětVymazat
  19. Po transformaci má nastat stav, který lidské oko ještě nevidělo, ucho lidské neslyšelo, na mysl lidskou nevstoupilo. Takže to bude pořádný mazec ( v tom dobrém samozřejmě ) !!! :) No, škoda, že ne pro všechny...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.