15. listopadu 2011

Žádost o zahájení vyšetřování radioaktivního jódu nad ČR

Ahoj Orgonete!
Ráno jsem odeslala všem zastupitelům ČB jednotlivě  toto na email.
Jestli nemáš čas a souhlasíš, můžu obměněnou verzi zpracovat k odeslání i
pro Tebe a poslat Ti ji.. Vidím, že v posl.dnech máš hodně práce s webem..
Přeju krásný den a slunce nad hlavou :-)) Mě už je trochu lépe - měla jsem
potřebu něco udělat, Kamala mě inspirovala přesně včas:-) Je  příjemnější
mít hlavu nahoře než nohy na Zemi... Kéž by už bylo lépe!
P.M.



Zastupitelstvu města České Budějovice

Věc: ŽÁDOST O ZAHÁJENÍ VYŠETŘOVÁNÍ PŮVODU RADIOAKTIVNÍHO JODU NAD ČR ,NAD JIHOČESKÝM KRAJEM, NAD MĚSTEM ČESKÉ BUDĚJOVICE

Vážení zastupitelé!

Jistě víte, že nad ČR od čtvrtka leží oblak radioaktivního jodu, bylo to uveřejněno v oficiálních médiích. Např.: pátek 11. listopadu 2011, 14:58
(Aktualizováno: pátek 11. listopadu 2011, 15:31 ) http://www.novinky.cz/domaci/250308-nad-ceskem-se-objevil-radioaktivni-jod-neznameho-puvodu.html

Cituji: Státní úřad pro jadernou bezpečnost (SÚJB) naměřil v České republice zvýšený výskyt radioaktivního jódu 131. Nezná jeho původ.

Toto radioaktivní navýšení je tu ale dle jiných zdrojů už několik týdnů!!!

Odkud?????

Je evidentní, že jakési praktiky vážně ovlivňují jak životní prostředí našeho nádherného kraje, změny v atmosféře, tak naše/vaše zdraví. Velká spousta občanů si stěžuje v posledních 3 týdnech na únavu, roztěkanost, bolesti těla, potíže s dýcháním. Kamkoliv přijdete, všude slyšíte rozhovory na toto téma… Postarejte se, prosím o naše bezpečí. Nepovažuji radioaktivní jod neznámého původu za záležitost, kterou si můžeme dovolit přehlížet. Vy i já máte rodiny, blízké! Vy i já si pro ně i pro sebe přejete pevné zdraví a k tomu bezpodmínečně potřebujeme čistý vzduch a čisté zdroje pitné vody… Situace, která nastala a anonymita pachatele je alarmující a vyžaduje naši společnou pozornost! Důsledky naší tolerance tohoto problému by mohly také mít nevratný negativní dopad na dosavadní dobrý stav našeho krásného kraje, na naše životy.

Jako občané této země máme právo a žádáme být informováni.
Žádám, aby zastupitelstvo podalo trestní oznámení policii ČR na neznámého pachatele.

Žádám o neodkazování na jiná pracoviště či ministerstva, ale o urgentní zahájení komunikace s příslušnými úřady a to v zájmu města a občanů, které zastupujete. Evidentně se zde jedná o porušování zákona o čistotě ovzduší, o úmyslné poškozování veřejného zdraví,možnou manipulaci s biologickými zbraněmi a zamlžování informací.

Žádám, aby jste požádali o vyjádření Ministerstva životního prostředí a Ministerstva obrany.

Žádám o vysvětlení důvodů, proč obyvatelé ČR nebyli oficiálně o ničem informováni včas.

Další zasedání zastupitelstva je 15. 12. 2011. Pevně doufám,že v této době již budete mít nějaká vyjádření či dokumenty objasňující popsaný problém.

Tento dopis zveřejňuji a dávám k nahlédnutí spoluobčanům. Jistě se mnou budou doufat a společně sledovat, že budete v této věci aktivní a to neprodleně, prosím!

P. M.
České Budějovice

7 komentářů:

  1. Spíš bychom měli být rádi, že právě naše úřady to zveřejnily. Jinak bychom nevěděli nic, i když to bylo nad slušnou částí Evropy.

    Zdroj problému bude ležet nejspíš na východ, protože odtamtud minulý týden foukal vítr. Zastupitelstvo ani policie s tím nic neudělá. Jediný, kdo má tu pravomoc (a hlavně prostředky) je na českém území SÚJB a SÚRO. Na mezinárodní úrovni IAEA.

    Ano, bylo to tu už déle, ale přístrojům to při takto nízké koncentraci trvá několik dní, než vůbec něco zachytí a než měření potvrdí (zdroj: Rakouské ministerstvo životního prostředí - http://zpravy.idnes.cz/v-evropskem-ovzdusi-se-objevil-radioaktivni-jod-zdravi-neohrozuje-1fs-/domaci.aspx?c=A111111_181452_domaci_zep).

    OdpovědětVymazat
  2. Není přece podstatné, že radioaktivní jód se objevil ve stopovém - zdraví neohrožujícím (?) množství. Podstatné je, že se vůbec v atmosféře nad několika evropskými státy objevil. Jaký je zdroj úniku ? Domněnka paní Drábové,že jde nejspíš o únik z laboratoří připravujících radiofarmaka nebo z pracovišť poskytujících terapii štítné žlázy může mít něco do sebe. Ale proč se mi neustále vnucuje myšlenka na "naše" chemosprejery?
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  3. A vy si snad naivně myslíte, že se nedá cokoli podobného vysprejovat nad vašimi hlavami k tomu určenými prostředky ???!!! Nebo přihaarpovat to svinstvo i z jiných oblastí, aniž by fouknul jediný větříček ???!!! To už se dnes můžou domnívat jen lidé podobných věcí dosud neznalí nebo notoričtí hlupáci a ignoranti...

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem si nějak jistá, že to je z chemtrails a že to je z důvodu nás oslabit. Cítila jsem se hrozně bezmocně, lítala jsem v emocích a když jsem viděla v neděli ten nálet sprejovacích letadel- Michal to na octovacím webu nazval výstižně "nálet na civilní obyvatelstvo"... Hnus. Ta odporná mlha padla z toho!!! Mělo být stejné azuro, jako O VÍKENDU!!! Cítila jsem se jako ve svém šedivém vězeňském snu, který jsem tu někde kdysi:-) popsala.. A překvapuje mě ta OHROMNÁ TROUFALOST na straně jedné a OHROMNÁ ZASLEPENOST na straně druhé. Takže?? Vyvažujme, přátelé! :-) Zastupitelstvo je nejbližší úřad, který má hájit naše zájmy a napsala jsem to tak, abych je hned nezahltila vším a aby se začali rozhlížet a chemtrails si už třeba:-) všimli sami:-)))
    Jedna paní zastupitelka odepsala hned, že zrovna odjíždí na dovču do ciziny, tak proto se tomu nemůže věnovat a ŽE O TOM NEVÍ,tak jsem jí poslala další odkaz, že to je i v Rakousku, Polsku, Francii.... :-))Neuteče holka:-)
    Nevědomost je sladká:-(( ale má to svoje ale...a proto bylo třeba zareagovat, když se stal zázrak a úřady něco zveřejnily. Vlna vhodná ke stížnostem na příslušné úřady-když tam ty požadavky a otázky občanů budou- musí se tím začít zabývat! Tak na tu vlnu nastupte také! Copak vládě nevadí, že nemá šanci se nadechnout něčeho jiného, než radioaktivního jodu???? RADIACE PRO CHUDÉ I BOHATÉ ROVNÝM DÍLEM-TENTOKRÁT V MĚŘÍTKU MALÉM-ZDRAVÍ NEŠKODNÉM:-)DÝCHEJTE, ČERPEJTE-POUHÝCH 8DNÍ, pak se nám jod rozpadne do pitných zdrojů:-) Parlament má také svoje maily... kontaktujte, kontaktujte! A PTEJTE SE KDO TO UDĚLAL? KDO TEN JOD VYPUSTIL? JAK JE TO MOŽNÉ? TOHLE MY OBČANÉ NECHCEME! CHRAŇTE NÁS! Vyhlašuji soutěž, kdo dá 1. prezidentskou kancelář? :-))
    PŘEJU KRÁSNÝ DEN VŠEM A USMÍVEJTE SE, CO TO JDE!DŮVODY SI VYTVOŘTE! JSME PŘECE ŠVEJKOVSKÝ NÁROD...MOŽNÁ V TOM JE TA SÍLA...?
    P.M.

    OdpovědětVymazat
  5. Politici (minimálně ti vrcholoví) a jejich rodiny budou mít vždy dostatek prostředků z našich daní na prevenci proti těmto útokům. Řadový občan bude muset naopak ukrajovat další peníze ze svých beztak již mizerných příjmů za řešení následků dalších uměle vyvolaných nemocí a kolapsů ze stále agresivněji prováděného chemosprejování a haarpování klimateroristy Atlantické aliance (UssA,UK) a EU !!!

    OdpovědětVymazat
  6. JE VELMI SNADNÝ HÁZET VŠECHNY DO JEDNOHO PYTLE...."JÁ JSEM OBČAN ČR, CHRAŇTE MĚ!!!!!"
    MYSLÍM SI, ŽE BYCHOM SE RADŠI MĚLI POKORNĚ PTÁT, PROČ SE NÁM TOTO DĚJE, CO SI Z TOHO MÁME VZÍT, CO NÁS TO MÁ NAUČIT...!!!!!
    CO MI TO CHCE ŘÍCT? MNĚ JEDNOTLIVCI, MNĚ JAKO OBČANOVI ČR, MNĚ JAKO OBČANOVI EVROPY, MNĚ JAKO LIDSKÉ BYTOSTI OBÝVAJÍCÍ PLANETU ZEMI......

    OdpovědětVymazat
  7. Co nám to má říci ? No, že si máme dojít do lékarny pro prostředek vyplavující jód 131 z těla, který je v chemodece rozprášen, a tak těžkou chemií rozházet celý imunitní systém. Že se máme nechat očkovat proti prasečí, ptačí (jakou příště vymyslí ?)chřipce nebezpečným skvalenem kontaminovanými dávkami. Že máme kupovat GMO potraviny, protože si to globalisté přejí, ač prostý dobytek a další zvířata produkty z GMO odmítají žrát. Mám pokračovat ? Chytrému napověz, hloupého kopni, se říká ...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.