19. prosince 2011

Aolian: Co mi přinesla akce "Dotaz na ČHMÚ"

Ahojky, velké díky za zveřejnění naší e-mailové korespondence s ČHMÚ. Mezitím jsem k tomu zjistil další věci, proto Tě chci poprosit, zda bys mohl příležitostně zveřejnit můj další příspěvek (jestli už nemají před vánocemi všichni čtenáři hlavu v pejru).
Díky moc a měj se pěkně
A.

Co mi přinesla akce „Zvídavý dotaz na ČHMÚ“?

1. Astrální prohlídka ČHMÚ
Jsem rád, že naše akce, při níž jsme s přáteli vznesli zvídavý dotaz na „hydromeťák“ ohledně netradičních jevů v počasí, nezůstala bez odezvy. Mezitím jsem měl příležitost okouknout toto ústavní zařízení také astrálně a rád se s vámi podělím o získané poznatky. První věc, která mne zaujala, byly obrovské jemnohmotné mříže, kterými byla budova ústavu doslova jakoby opředena. Skoro by se dalo říci, že se jednalo o velikánskou pevnou klec. „No nazdar“, podivil jsem se, „kdopak tady ty mříže staví a udržuje?“
Záhy se mi ukázalo, že mříže vznikají v důsledku vytrvalých aktivit politických lobbistů, kteří přes různé spojenecké agentury provádějí tvrdou cenzuru práce a informací vycházejících z této instituce. Politické kroky přitom nejsou vedeny ani svobodnou ani boží vůlí, nýbrž astrálními počítačovými programy z jednoho dobře zavedeného luciferského hnízda v záhrobí naší planety.
Celá budova „hydromeťáku“ je dále zahalena do jemnohmotného temného oblaku působícího velice pochmurným až lehce strašidelným dojmem. Tvůrcem oblaku jsou především emoce strachu. Kdybych měl chodit do takovéhoto zaměstnání, určitě by mým prvním krokem byl radikální výpuc temna do okruhu nejméně 100 kilometrů.

2. Není zákon jako zákon
Naše akce „Zvídavý dotaz na ČHMÚ“ mne také přiměla k tomu, abych astrálně okouknul, kterak v naší společnosti vznikají všelijaká ta právnická pravidla a zákony. Mé poznání mne nikterak nepřekvapilo. Kdo si myslí, že všechny ty zákony a zákoníky jsou výplodem rozumových mozků našich ctěných politiků, ten je vedle jak ta jedle. Za tvůrci politických zákonů musíme vykonat delší cestu nežli na Pražský hrad, a sice až do nejhutnějšího záhrobí naší planety. Když se tam chcete prokousat, musíte začít myslet dvojrozměrně, neboť hlavní temnářská hnízda najdete právě ve 2D úrovních. Tam, na pracovní platformě duálního pasystému Dobro vs. Zlo, programují temnáři svou Matrix, kterou potom přes počítačové holografické projekty promítají do pozemské úrovně naší planety. Pracuje na tom vícero temných egoistických kast a festovně se u toho hádají, protože každá ta temná kastička chce mít samozřejmě maximálně navrch. 
Nedivte se, že jsou naše média doslova zahlcena zprávami o neuvěřitelných politických tahanicích a hádanicích toho nejtemnějšího kalibru. To se zas temné bandičky v záhrobí pořádně zhádaly a naši politici jim to zbaštili a přes technické implantáty zmaterializovali ve své politické praxi.

Jedno je mi jasné: od této chvíle si na každém úředním jednání budu k plochým 2D zákonům přidávat svůj vlastní třetí rozměr a přitom zkusím zároveň vyprásknout veškeré technické implantáty a nástavby úřednického ega. Budu to dělat s vědomím univerzálního Přírodního zákona, jenž praví: „Chceme-li dosáhnout kýženého výsledku a zmaterializovat naše cíle, musíme k tomu spojit síly a energie do trojúhelníku.“
Dám si ovšem dobrý pozor, abych jednu stranu trojúhelníku nepodpíral Dobrem a druhou Zlem, neboť bych stavěl na chatrných základech iluze a nejpozději do sedmi let by se mé snažení zhroutilo jak domeček ze sirek. 
Není zákon jako zákon a před těmi pazákony, které vyrábějí přes počítačové programy dvojrozměrní temnáři v záhrobí naší planety, opravdu nemám úctu pražádnou. Ani z toho důvodu, že pracovní platforma, na které jsou tyto „zákony“ ukotveny, věrně souzní s iluzivním systémem Věku Ryb, jemuž dominuje aspekt „Já věřím“. A to je pro mne málo. Nestačí mi věřit, chci vědět. Proto se raději orientuji na pracovní platformu Univerzálních Přírodních zákonů, kde se pracuje v systému „Já vím“. Zkrátka a dobře, Přírodní zákony vs. iluzivní pazákony, to je jako Nebe a dudy.


3. Malé zamyšlení na závěr

Při této příležitosti mi přišlo na mysl, do jaké míry je asi iluzivní život dvojrozměrných temnářů prodlužován zhoubnými klimateroristickými aktivitami. Svou myšlenkou mířím hlavně na 2D plazmu vyráběnou klimatickými zbraněmi ve vysokých vrstvách naší atmosféry.
Kde vlastně berou 2D temnáři energetický potenciál na svou činnost? Ukazuje se mi, že jsou v mnoha překryvných vrstvách napojeni skrze kódy života na Pramen Života, základní výstavbovou sílu vesmírných i mimovesmírných úrovní. Kdo je tam napojil? V pradávné minulosti je tam naimplantovali někteří propadlí strážci živlů. Jak se tak  postupně rozkoukávám po těch záhrobních 2D úrovních, jsou zde i mutanti, kteří už mají na svědomí vybydlení několika vesmírů. Povede se je zlikvidovat v naší sluneční soustavě? Ukazuje se mi, že potenciál na to tady je. Navzdory tomu, že dřívější pokus o jejich likvidaci na Venuši skončil fiaskem a došlo tam ke globálnímu zhroucení atmosféry. Trojitý ohřívač srdce Venuše, hlavní aktér pro přírodní transformace, však zůstal v pořádku. A jelikož Země a Venuše jsou sesterské planety, dokáží pracovat v jednom láskyplném Celku. Znamená to tedy, že co nezvládne poškozený trojitý ohřívač Země, má šanci zvládnout plně funkční trojitý ohřívač její sestřičky Venuše.


10 komentářů:

  1. Aoliane,naše názory se začínají velmi,ale opravdu velmi sbližovat.Jěště bych si dovolil doplnění mantry "Já vím" o "Já jsem".
    A Díky. V.

    OdpovědětVymazat
  2. Mocní zotročovatelé, kteří se musejí schovávat za tiskem a svinstvem, ti kteří znemožnují harmonii planety, jsou teď zastrašeny ve svém stínu. Přišli o to nejmocnější co měli. Přisluhovali a dostávali za to moc na této planetě.
    Mocní zotročovatelé této Země, přišli o své vládce vesmírné vetřelce. Byli zničeni a vyhnání z této planety.
    Planeta se může nyní transformovat na vyšší energie a tím znemožnit příští příchod těchto vesmírných vetřelců, jenž měli své města ukryty hodně hluboko pod našimi městy. Porušili zákon o nevměšování se do přirozeného vývoje jiných civilizací a planet.
    Byli za to vyhoštěni a zabyti. Uvidíme jak se teď bude dařit pánům přisluhovačům těchto vetřelců. Dostali za úkol, všechno své zlo napáchané napravit.
    Zorgan

    OdpovědětVymazat
  3. Napínavé čtení jako vždy, souzní to se mnou, vše dává smysl. Díky, díky.
    Alfa

    OdpovědětVymazat
  4. Priste preji mekke astralni pristani:

    http://kvs.websnadno.cz/E_-_knihy/Boj_v_ponebeskych_oblastech.pdf

    OdpovědětVymazat
  5. A nemoh' bys mi astrálně vyluxovat obývák? Mám tu v poslední době nějak moc prachu.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi dobrý článek, autor docela dobře vystihl mé pocity. Použil pro to nevšední výrazy, kterými bych to vyjádřit nedokázal. Napoprvé jsem sice přesně nepostřehl, jakou hloubku to má, ale nakonec jsem hádanku rozluštil. Tak pokud mi to nebudete mít za zlé, tak se Vámi podělím. Autor si při obchůzce "hydromeťáku" zajisté všiml těch jehmnohmotných mříží. Byl jsem se tam také nedávno podívat, a cítil jsem je taky. Já bych se dokonce nestyděl napsat, že kolem té instituce je postavený plot. Jednoduchý plot, který lze vidět kdekoli jinde. Tento ani nemá ostnatý drát. A ty zákony? Já pro 2D médium používané pro zapsání zákonů používám slovo papír. Používá se už docela dlouho. Přeji pěkné rozjímání.

    OdpovědětVymazat
  7. K "Já vím" a "Já jsem" náleží ještě "Tady jsem" !!! Tak se identifikují ti, co s nimi Stvořitel vstupuje v kontakt, protože vědí, že se před NÍM nikde neschovají !!!

    OdpovědětVymazat
  8. Pro Zorgana :
    Ne, Vetřelci ani jiné entity nejsou zabíjeny. Jsou "jen" "odříznuti", separováni do izolace v určitém kvadrantu Vesmíru, odkud nemohou nikam uniknout !!! A to je jejich peklo - zlí zůstávají sami mezi svými !!! Kdo je Stvořitelem "odříznut", je to definitíva na věky věků !!! Proto pozor pro každého, aby se druhý příchod Spasitelův nestal pro někoho hrozbou místo požehnání. Účet na Posledním soudě si zaplatí každý z nás sám do posledního haléře !!!

    OdpovědětVymazat
  9. Ti zlí, zpupní a panovační lidé to již tuší, a začínají proto stále častěji a zřetelněji kvílet zoufalstvím před hrozícím trestem, o kterém začínají mít tušení, že skutečně přijde ...

    OdpovědětVymazat
  10. Tak jsem tak náhodou našel staré noviny "Rudé právo" a na co jsem zrovna narazil? to je fakt dobré?! čtěte článek "ovlivnování oblačnosti" už dříve o tom psali v novinách že to není žádné tajemství, http://archiv.ucl.cas.cz/index.php?path=RudePravo/1989/3/1/6.png

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.