17. prosince 2011

Petice proti nové očkovací vyhlášce

(Vyhláška se týká Slovenska, takže nevím, jestli i my Češi můžeme pomoci, snad ano.)

Od ing. Mariána Fillo:

Všetkým spriazneným médiám, správcom stránok, autorom blogov, firmám, materským centrám, občianskym združeniam i samotným občanom,
ospravedlňujem sa za nevyžiadaný e-mail, ale je treba konať čo najskôr a treba, aby čo najviac ľudí priložilo ruku k dielu, preto si dovoľujem napísať Vám takto hromadne, hoci rozposielanie hromadných nevyžiadaných mailov nemám vo zvyku.
Ospravedlňujem sa tiež, ak ste už túto informáciu dostali od niekoho iného, resp. viac než 1x odo mňa.
Prosím Vás, aby ste na svojich webových stránkach na čo najlepšie viditeľnom mieste zverejnili a svojim známym/priateľom/príbuzným rozposlali nasledujúci oznam (ohraničený tromi hviezdičkami):

* * *

Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky dalo 12.XII.2011 (v pondelok) do ZRÝCHLENÉHO pripomienkového konania novelu očkovacej Vyhlášky MZ SR č. 585/2008 Z.z. o podrobnostiach o prevencii a kontrole prenosných ochorení.

Hlavným účelom tejto novely je (žiaduce) zrušenie plošného povinného očkovania proti tuberkulóze od 1.I.2012, avšak ministerstvo chce do vyhlášky zákerne prepašovať takto narýchlo a v predvianočnom období (kedy by sotva kto čakal podraz takýchto rozmerov) povinnosť všetkých detských lekárov hlásiť regionálnym úradom verejného zdravotníctva (RÚVZ) všetky odmietnutia povinného očkovaniaa tiež viesť si evidenciu odmietnutí povinného očkovania.

Vo výsledku to znamená, že podľa tejto novely, LEKÁRI SA MAJÚ POVINNE STAŤ eštébáckymi UDAVAČMI rodičov, ktorí sa po dôkladnom, zodpovednom a informovanom zvážení rozhodli nedať svoje deti očkovať niektorým z očkovaní, vyhlásených práve touto vyhláškou za "povinné".

Podobnosť s komunistickou totalitou spred 22 rokov NIE JE NÁHODNÁ. Sú to presne tie isté praktiky, ktoré robili za "vedúcej úlohy jednej strany" (Komunistickej strany Československa) zo všetkých, čo nedržali hubu a krok, štvanú zver.

Nedopustite, prosím, hroziaci návrat novej verzie eštébáckej totality!


Na podporu hromadnej pripomienky je čas len do utorka 20.XII.2011 (vrátane), tzn. v čase písania tohto e-mailu len 3 dni a pár hodín. 

VOPRED ĎAKUJEME.

* * *


Za akúkoľvek Vašu pomoc pri ochrane SLOBODY občanov Slovenska vopred srdečne ďakuje
--
za petičný výbor "Petície za slobodnú voľbu v očkovaní"
Ing. Marián FILLO
* * * * * * * * * * * *
Ak chcete našu činnosť podporiť, môžete poslať ľubovoľný obnos na
účet č.: 520700-4200920643/8360 (mBank / BRE Bank)
IBAN: SK19 8360 5207 0042 0092 0643
BIC/SWIFT: BREXSKBX
* * * * * * * * * * * *
http://slobodavockovani.sk/peticia
sloboda.v.ockovani@gmail.com
* * * * * * * * * * * *
poštová adresa: Jaseňová 26, 01007 ŽILINA
tel./SMS/MMS: 0904 827 031 (prenesené do O2)

8 komentářů:

  1. Určite to podporím, lebo sa ma to bytostne dotýka. Vďaka Mudr-com a povinnému očkovaniu je moja dcérka zdravotne postihnutá. Poprosím aj ostatných Slovákov, ktorým nie je ľahostajné zdravie ich blízkych a neboja sa vyjadriť svoj názor, aby túto petíciu podporili. Vopred ďakujem.
    Gringo

    OdpovědětVymazat
  2. česká (i slovenská) petice za svobodnou volbu v očkování ke stažení zde
    http://petice.webnode.cz/petice-ke-stazeni/

    OdpovědětVymazat
  3. Je to jednoduché podporte to prosím.Deje sa to ze ľudia sa začínajú zaujímať.A to je dobre.Presadzujeme naše práva na to máme právo a treba si ho zastať.

    OdpovědětVymazat
  4. Petíciu podporujem svojím hlasom, ale prečo mám prispieť finančne ?

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, v ČR je plošné očkování proti tubeře zrušeno již cca rok, ale od nového roku je zde zavedeno povinné očkování se zásadním dopadem na ty, kteří očkování odmítnou. Do letoška stát neměl páky přinutit rodiče nechat děti očkovat. Od nového roku jsou páky podpořeny zákonem. Vím to od našeho pediatra, který se navíc ohání morálním aspektem celé věci... Navíc bez povinného očkování dítě nevezmou do školky a nemůže jet ani na žádné školní výlety apod. Skutečná svoboda... :-(

    OdpovědětVymazat
  6. Uzasne, jak se lidi ozyvaji, neverila jsem, ze se tech 500 odvaznych najde... a ejhle! Ke dnesnimu ranu tam je 1015 podpisu!!!!! Mam velkou radost.

    Musim rict, ze ze stranek Slobody v ockovani jsem vyuzila hodne informaci (i kdyz ziju v CR) a moooooc me pomohly. Rada tam poslu i nejaky fin. prispevek na provoz stranek. U nekterych clanku je take psano, kolik casu autor textu venoval. A vysledek pro mne je nedocenitelny.
    Panu Fillovi moc fandim a dekuji!

    OdpovědětVymazat
  7. Treba sa búriť proti očkovaniu, očkovanie je neskutočne perverzná forma ziskania imunity, kde imunitny systém je zničeny toxickymi látkami z vakcín.
    Podla lekarov sa neda inak docielit imunita, preto takyto lekari by ani nemali liečit ludi, nakolko su uplne nevzdelaní, co sa týka udrziavania zdravia.
    Dalsie stránky ohladom očkovania sú:
    RizikaOckovania.sk
    Ockovanie.org
    truthbooks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Domnívám se, že co se týče zákonné povinosit očkovat, zatím se v ČR nic nemění. Nebojte se a nenechte se nutit!!! Pediatři ví o zákonech houbelec, řídí se směrnicemi MZ, kteréžto ovšem nemají žádnou právní moc.

    V zákoně o zdravotnických službách, § 38 odst. 7 ve znění: ,Bez souhlasu pacienta nebo zákonného zástupce pacienta lze poskytnout též jiné zdravotní služby, stanoví-li tak zákon o ochraně veřejného zdraví.

    A zákon o ochraně veřejného zdraví nic takového nestanoví.
    Prozatím. Pokud vím, chystá se nový a tam pak půjde o hodně.
    Výše zmíněný odstavec je evidentně cílený na zavedení zákonné povinnosti očkovat a to i proti vaší vlastní vůli!!!

    Takže pokud se chcete občansky angažovat,
    mnoho informací naleznete zde http://www.rozalio.cz/

    petici za svobodnou volbu v očkování ke stažení zde http://petice.webnode.cz/

    můžete oslovit avého poslance,
    vyjádřit nesouhlas psaním dopisů na vyšší místa,
    vizualizovat si láskyplnou společnost, kde svoboda jednotlivce a suverenita jeho vlastního těla je samozřejmostí,
    jak je komu libo :-)

    Prozatím platí, že vás k očkování nikdo nemůže nutit a za odmítnutí nijak postihnout
    (vyjma nepřímých postihů, které tu někdo zmiňoval, jako je např. nepřijětí dítěte do MŠ, což lze vzít jako pozitivní nasměrování od umisťování dětí do patogeních věkově homogeních kolektivů směrem k prodlouženému pobytu v rodině ;-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.