20. prosince 2011

Proč Severní Korejci hystericky pláčí

Po pravdě řečeno, k překladu následujícího článku mě neinspirovala ani tak Korea, jako hysterické okázalé truchlení právě se odehrávající v naší zemi. U nás sice snad nehrozí zatčení a gulag, ale vše naznačuje, že i naši veřejní představitelé a umělci, pokud by neukázali dostatečně zarmoucené tváře, politicky a společensky by se znemožnili (:-))) a mohli by přijít o své požitky (:-)))
A obyčejní lidé? Náš národ už má takovou karmu, že potřebuje modly a nekritické uctívání. Před tím nás varovala už bájná kněžna Libuše. (Viz Kosmova kronika.)



Severní Korejci jsou nejzotročenější národ na Zemi
 Pláč pro diktátora pod hrozbou zatčení a popravy

Paul Joseph Watson, 19. 12. 2011
Překlad: OrgoNet



Tyto záběry z korejských státních médií nám žádná naše média nevysvětlila. Veškerá videa natočená o pláči severních Korejců zasažených smrtí „drahého vůdce“ Kim Jong-Ila nejsou totiž v žádném případě spontánní či přirozená.

Vše je součásti radostí života ve stalinistickém diktátu. Pokud občané neukáží náležitě zarmoucené výrazy tváře, pokud neprodukují slzy, a pokud náležitě netruchlí pro mrtvého diktátora, hrozí jim vězení a možná i poprava.

Zajisté, některý ten smutek je opravdový, je výsledkem celoživotního vymývání mozku a posilování kultu osobnosti. Ale v tom nejtajemnějším a nejbrutálnějším policejním státě na planetě by se mohlo stát, že pokud nejste rozrušeni smrtí Kim Jong-Ila, můžete být nahlášeni místním špiclem jako nepřátelé státu a posláni do gulagu. I vaše rodina se může stát cílem stejných opatření.

Stejné scény byly k vidění i po smrti předchozího „drahého vůdce“, Kim Il-Sunga.

Milióny severních Korejců v minulých 20 letech strádaly hladem až k smrti, což bylo výsledkem katastrofální ekonomické politiky a odmítání přijmout potravinovou pomoc. Potravin je stále nedostatek, takže fakt, že občanům je rozdáváno malé občerstvení, pokud navštíví tato představení a předvedou falešný smutek, je také výraznou pobídkou pro permanentně hladovou populaci.

Severní Korea je dokonalou ilustrací toho, co se stane, když je moc soustředěna do rukou hrstky – totalitarismus, masové hladovění, ekonomický kolaps a naprosté zotročení.

Je to varování pro západní svět, kterým by se měl řídit západní svět, zejména po průchodu zákona http://www.infowars.com/presidential-frontrunner-warns-martial-law-being-established-in-america/ , který formálně otevírá Američanům šanci na poslání do gulagů ve jménu státní bezpečnosti.

Zdroj: Nic k závidění: Obyčejný život v Severní Koreji od Barbary Demick.



24 komentářů:

  1. Král krys....
    ...bylo nebylo...kdyby nám pošla jen tak obyčejná krysa, média pouze trochu zatruchlí. V případě skonu krysího krále však nastává fanatická mediální smršť. Každá krysa musí ihned přispěchat se svou troškou smutku. Čím větší krysa, tím je vzlykání halasnější a okázalejší. Drobné krysy se pak připojí a doufají, že budou viděny v tom davu truchlících. Každá krysa si chce zasloužit co nejlepší místečko na smetišti, v které se krysí stoka pod ideovým praporem s vyobrazením krysího krále proměnila.
    Dovolím si tvrdit, že se na nás opravdu snese dlouhodobá a okázalá mediální smršť. Po mnoho dnů budeme ze všech směrů zavaleni oslavnými nekrology. Budeme slýchávat o celosvětovém významu krysího krále, který kdysi vládl na našem malém smetišti. Budeme svědky všudypřítomného demonstrativního truchlení, plačky všech odstínů budou mít žně. Vyslechneme si žvásty, jak se hroutí jedna dějinná epocha, jak svět přichází o jednu z největších krys v historii. Možná i na to svatořečení dojde, je přeci třeba vytvořit modlu pro bezduché krysy na nižších patrech smetiště. Dovedu si odhadnout, že to dosáhne větší absurdity, než truchlení za předchozího režimu potkanů.
    Ano, krysí král již neměl žádnou přímou moc a pro svou sešlost už příliš svými jedovatými zuby nerafal. Stal se však symbolem špíny a hnilobného rozkladu, který bují na tom našem smetišti. Jeho jménem bude dále pokračovat rozkladný proces, pokud nevyženeme krysy ze své země a skládku opět neproměníme v krásnou zem. Chce to rychlou deratizaci, než nás další krysí králové zničí.
    (...jakákoliv souvislost se smutkem u "vyšších primátů" je čistě náhodná...)

    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  2. jsem pamětník truchlení za Gotwalda,Husáka,Brežněva,etc,etc,...ale pokrytecké vytí a skučení,co je dnes v Česku...nemám komentář a myslím,že se nic nestane,když vzdělanci v CNN v reportáži omylem střihnou Koreu a nazvou to panychidou za tatku Havla.

    OdpovědětVymazat
  3. No ja neviem, objektívne vzaté, čo je možné z tohoto videa usudzovať? Ak pri tvorení úsudku opomeniem komentár ktorý nás smeruje k chápaniu videa ako čiastočne hraného trúchlenia kórejských žien (čo je samozrejme tiež možné..), tak ako pozorovateľ nemám ani potuchy o čo tam ide, hrajú, to, nehrajú, veď im takmer 99% ľudí čo to u nás vidí (cz sk) nerozumie ani slovo. Ak to hrajú, tak s tým určite ale majú viac práce ako v prípade že by sa niečo také točilo v usa.. Tam je réžia, strih a všetko okolo na takej úrovni, že za tú sekundu čo sa detail na pol tváre (oči + ústa) objaví na obrazovke tak na to že to hrá neprídete, ale podvedomie v tom čase už nádherne reaguje (NLP..).. Tu sa musia snažiť aby to odohrali, napokon, pamätám časy keď niektorí ľudia skutočne mali slzy v očiach keď umrel Leonid Brežnev..

    OdpovědětVymazat
  4. ten clanek je takovy nesmirlivy, zda se, ze ho musel stvorit nekdo z naseho blahobytneho zapadu

    jj, matejka pise moc hezky:
    http://www.reformy.cz/zpravy/zustanme-ostraziti/
    rimi

    OdpovědětVymazat
  5. To, co naše politická a disidentská elita provádí se smrtí Václava Havla, je nejenom krajně ohavné a nedůstojné, ale předčí vše, co znám ze socialisticko-komunistické éry před rokem 1989 !!! Tak profašisticky vedenou propagandu za vytvoření nové ideologické modly, jsem snad ještě nezažil. Havlova smrt je zřejmě klíčovým sionistickým signálem pro brzké vyhlášení NWO jako světové doktríny neoliberální démonokracie!!!
    Nejvíc jsem byl překvapen tím, jak servilně se k této odsouzeníhodné propagandě připojila katolická církev, když připojila halasně své trouby k těm politickým !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud bude modla Havlova uzákoněna, bude se na ni také vztahovat trestní kodex, jako se již stalo v případě zpochybňování nebo popírání holocaustu !!! No, mají to soudruzi Velkého Sionu zákeřně a vychca.ě vymyšleno !!!
    Apropo, už jsme zřejmě dlouho neosazovali sochu sionistického soudruha, tak to musíme do konce roku 2011 dohnat !!!

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.youtube.com/watch?v=AF4AJEl_a-g

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.youtube.com/watch?v=awniawgW82w&feature=related stále aktuální

    OdpovědětVymazat
  9. Však ona ta hysterická absurdní havlovská tryzna nemá od té korejské zase až tak daleko !!! Možná Prozřetelnost sama chtěla, abychom na příkladu rozdílných "světů" viděli podstatu toho, co se skutečně kolem obou pohřbů odehrává, a jaké morální a psychické dopady to má na řadového občana !!!

    OdpovědětVymazat
  10. ":08:32
    Nad Pražským hradem se ukázala modrá obloha. Zdá se, že Václav Havel rozehnal v dnešní den mraky podobně, jako to udělal před koncertem jeho milovaných Rolling Stones v Praze." idnes.cz


    ...dalsi dukaz manipulace pocasi:D propaganda z idnesu se rozhodla trhnout v patosu i severokorejce ..

    OdpovědětVymazat
  11. Posílám odkaz na 2 zajímavé články, které souvisí s aktuálním děním. Jeden z nich pouze úplnou náhodou připomíná jeden podobný článek na nejmenovaném placeném webu:

    http://dolezite.sk/Vaclav_Havel_z_jine_strany_mince__211.html

    http://dolezite.sk/Havel_Lidstvo_je_rakovina_zredukujme_ho_243.html

    OdpovědětVymazat
  12. To co se děje nyní se smrti V.Havla je naprosto regulérní kult osobnosti,jaký byl v bývalé SSSR.Nikde nemůžete nic říct, protože hrozí ušlapaní davem,v nejlepším případě vám někdo vynadá. Vzpomněla jsem si na smrt J.Andropova či Brežněva.Moji známí mají podobný názor jako já. Neposlouchám rádio a nedívám se na televizi, ono tam stejně nic není k vidění. Poslouchám si svoji hudbu a dívám se na svoje filmy.Lidé bohužel neprohlédli tu "falešnou hru králíka Rogera". Já opravdu nevím, jak by tito lidé chtěli vzestoupit, aktivovat vědomí ve vyšších dimenzích, když nejsou sto vymanit se z tohohle falešného hologramu. Jedna moje známá, jasnovidka p.Urbanová (mimochodem velmi vyhlášená i v cizině) je celá bez sebe z toho tyátru, protože ona komunikuje se záhrobím již 40 let a ví, jak je to tam ve skutečnosti s těmi tzv.slavnými lidmi chodí. Duchové se smějou nám lidem, jak jsme naivní. Všechna sláva polní tráva. Doporučila bych shlédnout brazilský film Náš domov (na webu uložto),který byl natočen dle jejich slavného média.Ukázka toho, kam se může člověk dostat po smrti,i když zde na Zemi byl vážený občan,je dost drsná. Tam platí jiná pravidla a nic nelze skrýt. Historie nám možná ukáže jak to všechno bylo se "sametovou revoluci". Ale politici možná pláčou upřímně, protože o takových prebendách,kterých se jim dostalo po revoluci, se mohlo komunistům jen zdát. A to nemluvím o popových hvězdách, které se měly dobře za všech režimů. A ještě se musím smát, jak hodnotí Havla tisk jako hodného, skromného a idealistického člověka. To je fakt k popukání.Na humanistické bombardování se jaksi zapomnělo, oni lidí mají krátkou paměť. No, čas ukáže. Ještě duchové vzkazuji, že nás naši politici bohužel prodávají Americe, nepracují pro Českou republiku, ale pro cizí mocnosti. Lidé se bojí Ruska,protože máme špatné zkušenosti, takže z jednoho jha jdeme do druhého mnohém více sofistikovaného.
    Ještě jedna poznámka,že vlastně V.Havel a korejský diktátor zemřeli ve stejnou dobu. To je zvláštní.

    OdpovědětVymazat
  13. Mno už mne masmédia docela otravují, když mi vnucují smutek za Vaška! Mně to osobně nezajímá, kde si tam kdo uprd, kam ho vezou atd....Zkrátka umřel, stalo se byl to člověk, který něco udělal, ale zas takový svatoušek to nebyl! Jen se vezl po slávě druhých a on k tomu přišel jak slepý k houslím. To,že chlastal první ligu asi nikdo ve zprávách neřekne že? Kruci kam to vše spěje? Jako by lidi měli málo svých problémů, natož ještě aby řešili Vencu...vidím v tom jen pohlcení lidí temnotou, místo toho aby dostali naději, budou zase žít ve strachu a krmí svou energíí jen astrální příšery. Samozřejmě, že se na smutku budou podílet i zahraniční prezidenti, protože jejich image nesmí poklesnout a v této těžké době se to celkem hodí do krámu.Proč všude jen slýcháme tu jejich pravdu a ne tu skutečnou? Copak za chvilku budem jako v Koreji, kde budem muset plakat, jinak nás zavřou? Díky bohu, že se lidičky probouzejí a vědí jak se má věc..

    OdpovědětVymazat
  14. http://www.cas.sk/clanok/213279/neuveritelny-prirodny-jav-cunami-v-nebi-nad-alabamou.html

    333

    OdpovědětVymazat
  15. Keby trochu dvihli kútiky úst, tak to vyzerá ako brutálny smiech.

    OdpovědětVymazat
  16. Sledujte počasí, do Prahy míří 30 letadel papalášů. Podle mne si udělají slunečně příjemné počasí, lehký větřík k tomu k naředění škodlivin.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  17. Doporucuji si vsimnout, ze na videich hladem trapeni zubozeni obcane nevypadaji prilis vyhladle a zanedbane..bundy, na rozdil od nasich bezdomovcu a nezamestnanych ;-)))

    Zrejme to bude tim ze u nas v nasi mlade demokracii se o sve obcany prikladne starame na rozdil od zle KLDR .. nebo ze by to jak to vykresluji media jedne rasy neni tak uplne objektivni, ne to nemuze byt pravda, to by pravda a laska mikdy neudelala

    OdpovědětVymazat
  18. Tu máme další ....zmus.

    http://dolezite.sk/DEFAMATION_OHOVARANIE_23.html

    OdpovědětVymazat
  19. O mrtvých jen dobře... ale na druhou stranu to byl od Boha příjemný dárek. Jen více takových skonů, snad opravdu tady na zemi nejen jsou Boží mlýny, ale i pracují...

    OdpovědětVymazat
  20. v Boskovicích v jedné škole byl vydán zákaz radovat se z dárků z piety za vašíka. Tohle nepamatuju u žádného z předchozích loutek, zní to jako znamení. Navíc 18.12. to je spousta šestek, vypadá to, že římský klub má nového člena.

    OdpovědětVymazat
  21. Nakonec se ještě dovíme, že soudruzi z Římského klubu Havlovu smrt podle svých obskurních zvyků okultně naplánovali podle staré revoluční tradice "král je mrtev, ať žije král !"

    Apropo, stále zaznamenávám zprávy o pochybnosti úmrtí pravého Kaddáfího. Pokud tedy zemřeli jeho dvojníci, kam zmizel on ? Nikde vidu ani slechu po něm. Ví někdo víc ?

    OdpovědětVymazat
  22. Že by to věčně chrochtající prase Vondrů dosáhlo na post v Římském klubu ? Ta jeho prazvláštní "imunita" proti všemu a všem je mi nějak silně podezřelá !!!

    OdpovědětVymazat
  23. Odešel tam, kam my všichni směřujeme. Přeju jeho duši klid a mír.
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  24. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n7Ds2XskbDQ#!
    N.B.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.