9. prosince 2011

Vynikající dokument o UFO

Děkuji čtenáři za odkaz na videodokument.
http://www.youtube.com/watch?v=_h5i51y9cLs



Nahráno uživatelem dne 20.07.2011
Vynikající dokument o historii fenoménu UFO v USA. Zabývá se případy a záběry ze Země i vesmíru od 40. let 20. století až po současnost. Vedle natočených materiálů předkládá nespočet výpovědí a rozhovorů s důvěryhodnými osobami, jako jsou vojenští funkcionáři, piloti, astronauti či zaměstnanci organizací CIA a NASA. Ti se svými výpověďmi pokusí poodkrýt roušku tajemství nejen o existenci mimozemských civilizací, ale i o utajovaných vládních programech, pohonných systémech a zdrojích energie, které by navždy změnily situaci na naší planetě.
UFO: The Greatest Story Ever Denied - USA, 2006, 94 min - anglické znění s českými titulky
REŽIE: Jose Escamilla

11 komentářů:

  1. Díky, fakt skvělý dokument, který nemluví moc odborně a všechno krásně vysvětluje... Skvělý, velmi dobrá práce :o))

    OdpovědětVymazat
  2. Tento dokument od Joseho Escamilly již znám delší dobu a musím říct,že co se týče tématiky Ufo a vše s tím spojené je tento dokument jeden z top!(né li nejvíc co znám...a to jich ze pár mám teda)...na tento 1.díl navazuje druhý(tuším z roku 2009 nebo 10) který má stejný název jen s jiným podtitulem a to- *Východ měsíce*!(ten je ještě víc šokující než ten 1!!! tudíž mohu všem jen doporučit!)

    OdpovědětVymazat
  3. Velice dobrý dokument, díky.
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  4. Pro nemohoucí a tápající na cestě hledání druhého, mimochodem opúravdu ještě zajímavějšího, dílu, házím jeden z funkčních linků:
    http://www.uloz.to/9856043/moon-rising-2-nejvetsi-pribeh-co-se-kdy-poprel-cz-tit-arabela777-rar

    PS: Doporučuji přehrávat v software, jež umožňuje změnu rychlostí přehrávání. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.youtube.com/watch?v=79ANVpZeIZo
    myslim ze troska suvisi a iba tiez potvrdzuje existenciu nie len nas....

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý dokument je aj Secret Space. Kto nevidel, tak tu je odkaz na stiahnutie: 1.diel http://www.uloz.to/9849416/secret-space-1-cz-tit-arabela777-avi
    2.diel http://www.uloz.to/9849518/secret-space-2-cz-tit-arabela777-mp4

    Zemislav

    OdpovědětVymazat
  7. Trošičku mi jen nedává smysl, proč ani po 60 letech ještě nezaútočili? Myslím, že ani dnes nemáme ještě technologie, kterými bychom je dokázali zastavit? A proč se tu prohánějí jen tak nepozorováni ve svých úžasných strojích? Musí to být hrozně nákladné, letět několit tisíc světelných let a pak se tam 60 let jen tak prolítávat a zanechávat otazníky v hlavách jakési nevyspělé civilizace. Proč už dávno nezaútočili? Opravdu nevím, co si o tom mám myslet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím... Buď mi věřte nebo ne. To už je vaše volba. Ale je tu více ras. Takzvaní Šediváci jsou v kontaktu s lidmy, ale jsou negativní. To jsou ti co unášejí lidi apod. Jsou v kontaktu, ale jen z vyšími místy. OSN má člověka pro komunikaci s nimi. Ale spolupracují jen je s prominitím s hajzli... Oni stojí např za vývojem technologie HAARP a moc dobře ví jaké má opravdové účely. Berou lidi jako podřednou rasu. No a vím, že to zní jako z filmu, ale jak já říkám... Když chceš zakrýt pravdu dej ji lidem na oči. Jsou tu i další rasy, které nás před nimi varují (kruhy v obilí) a chtějí nám pomoct.

      Vymazat
    2. To zní zajímavě. Jsou nějaké stránky, kde bych se o tomto mohl dozvědět více?

      Vymazat
  8. Děkuji za tyto zveřejněné informace. Zajímám se o tyto věci řadu let a jsem rád že se stále více derou na povrch. Děkuji orgonite

    OdpovědětVymazat
  9. TI HODNÍ JSOU PLEJÁĎANÉ MRKNĚTE NA YOUTUBE.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.