29. dubna 2011

Hezké české orgonity (a fakt levné)

Od čtenáře:

Přeji krásný den.
Především chci poděkovat za Vaši činnost, překlady, zkrátka za Vaše stránky. Mnohé z nich sdílím (smozřejmě s odkazy na Vaše stránky) na stránkách svých, aby si je přečetlo co nejvíc lidí. A mnohé z nich mě pomohly jak na cestě duchovní, tak i při výrobě orgonitů.

Orgonity vyrábíme už více než rok a podle reakcí lidiček, kteří je od nás již mají, jsme se již slušně vypracovali. Prodáváme je za cenu nákladů - přeci jen pryskyřice, kameny, chemie, formy, brus a td. něco stojí, a to nepočítáme cenu práce a času s nimi ztrávených. Z prvu jsem je prodávali a stále prodáváme na aukru, ale to opět navyšovalo náklady. Tak jsem vytvořil na svých stránkách www.lastura.cz miniobchůdek s orgonitovými mazlíčky a rád bych jim udělal trošku reklamy, aby se co nejvíce rozšířili mezi lidičky a do přírody.

Na našich stránkách také najdete podrobný popis jijich výroby a našich zkušeností s výrobou, takže věřím, že i všichni kutilové, kteří chtějí také zkusit vyrobit své vlastní orgonitky, u nás nalzenou i cenné rady a informace.

Proto jsem Vás chtěl poprosit, zda by jste byl tak laskav a vyvěsil to na svých stránkách.
Předem srdečně děkuji.
Milan Vojtíšek

28. dubna 2011

Orgonitový delfín Debby - aukce na podporů projektů pro děti

Milý Orgonete,

děkuji za Vaše stránky, stále je pravidelně navštěvuji.


Dnes je to právě rok, co denně odlévám osobní orgonitové talismany a šperky a také vytvářím "orgonfíny" - orgonity v delfíní podobě s povrchem z ovčího rouna. Děkuji moc za podzimní uveřejnění adresy a článku, díky čemuž našlo spokojené majitele mnoho orgonitů z mé tvorby, řada z nich odlévaných zakázkově "na míru" pro konkrétní klienty.

Nyní bych ráda pozvala čtenáře na už 2. dobročinou on-line aukci orgonfína na mých stránkách www.silmarino.cz. Orgonfínku Debby jsem vytvořila zdarma pro občanské sdružení Delfíno. Celý výtěžek - tedy cena, kterou vítěz této aukce nabídne za Debby bude použit na projekty pro děti, zejména české vydání a bezplatnou distribuci dětské knížky Masaru Emoto: Tajemná řeč vody. Vydání je součástí mírového projektu Dr. Emota, v rámci kterého je knížka zachycující skutečnou živou podstatu vody distribuována bezplatně dětem celého světa.

Delfíno, o.s. se zabývá především poskytováním vlastních akreditovaných programů a pomůcek do škol a školek. Rozhodla jsem se je dlouhodobě podporovat, neboť tyto programy přinášejí do škol "delfíní" kvality - prostřednictvím radosti, hry a prožitkových technik se děti dozvídají o světě delfínů a velryb, o moři, vodě a potřebě chránit životní prostředí jako celek. Minulá aukce staršího bratra Debby, orgonfína jménem Fíno proběhla úspěšně v prosinci a výtěžek již slouží dětem v jedné severočeské školce v obci postižené loňskými povodněmi.

Byla bych vděčná, pokud by bylo možné čtenáře upozornit na tuto benefiční aukci. Každý, kdo přihodí, má šanci získat originální osobní orgonit v podobě orgonfínky Debby a zároveň udělat něco pro děti v českých školkách a školách..Debby je dlouhá 19 cm, poslední zájemce zatím nabízí 1107 Kč (45 EUR). Zapojení se do aukce je velmi snadné - stačí napsat na jitka.silmarino(zavináč)seznam.cz nebo použít kontaktní formulář přímo ze stránek www.silmarino.cz.
Aukce trvá do 10. května 2011 a zúčastnit se může kdokoliv, v češtině a angličtině.

Link na stránku aukce, kde najdete více fotek, něco o zrodu Debby a veškeré detaily k aukci:
http://www.silmarino.cz/index.php?typ=SDA&showid=106

Děkuji Vám a všem kdo se zúčastní, nahlédnou či pošlou dále.. a přeji modré nebe nad hlavou,

Jitka Hausnerová
www.silmarino.cz

Pozvání na besedy o očkování na Moravě

Důležité, pokud se vás záležitost očkování dětí jen trochu týká a jste poblíž, nasměrujte tam pozornost své rodiny, svých známých ... Pan Fillo dělá úžasnou práci.

Zdravím Orgonete,
dovoluji si Vám poslat odkazy - pozvánky na besedy o očkování, které se uskuteční příští týden 3. 5. 2011 v Rosicích a Ivančicích u Brna a které povede jistě Vám známý Ing. Marián Fillo ze Žiliny (www.slobodavockovani.sk) :)
Myslím, že by nebylo od věci tyhle akce trošku prezentovat, ať se lidičky můžou v případě zájmu akcí účastnit.
http://www.slobodavockovani.sk/news/beseda-o-ockovani-v-ivancicich-3-v-2011/
http://www.slobodavockovani.sk/news/beseda-o-ockovani-v-rosicich-u-brna-3-v-2011/
S vdečností a přáním hezkého dne
Anička

27. dubna 2011

Aolian: Průběžně čistíme



Ahoj, koukám, že spousta lidí se té octové antichemtrailsové metodě směje. Nám to zatím funguje. Nejlepší účinky jsou samozřejmě za teplého a slunného počasí, kdy se dostává do vzduchu víc octových výparů. K tomu ještě přidáváme působení minerálů, hlavně křišťálů a ametystů, jakož i orgonitů. Myslím si, že ocet je účinný i proti methylalkoholu, který navozuje pocity únavy a ospalosti. V octu nalitém do misky se dokonce dají orientačně sledovat spady chemtrailsů ze vzduchu (posílám odkaz na video natočené v Arizoně, které zachycuje stříbrný déšť padající z jasné bezmráčkové oblohy):

Při větším spadu chemtrails se na hladině postupně vytvoří olejová skvrna, která zabraňuje dalšímu odpařování octa. Olejovou vrstvu lze jednoduše rozpustit dalším přilitím octového roztoku.  

K tomu průběžně energeticky čistíme atmosféru, protože její energie mají jakousi tendenci neustále "zatuhávat, lenivět a usínat". To jsou důsledky zrůdných geoinženýrských pokusů, negativního myšlení lidí a elektrosmogu. Na regeneraci vzduchu jsou také výborné různé přírodní éterické oleje. Na zahrádce pěstujeme hodně provensálských bylinek včetně levandule a meduňky. Všimnul jsem si, že i tyto bylinky dokáží velice pěkně působit na regeneraci a harmonizaci energií ve vzduchu.

Během velikonoc jsme měli horší výsledky s aplikací octa a přídatných prostředků. Do naší vsi se sjelo mnoho lufťáků, kteří doslova "zahltili" vzduch hutnými energiemi. Kdyby viděli jemnohmotnýma očina, co svým jednáním a myšlením produkují za temno, tak by se nejspíš pořádně lekli a zamysleli nad způsobem svého života. Každé odpoledne hořel na naší zahrádce pořádný oheň a přírodní bytůstky nám pomohly v pondělním podvečeru zcuknout mraky do malé, ale příjemně očistné bouřky. Jsem jim za to moc vděčný. Teď už se situace u nás stabilizovala a všichni jsme si po tom náročném velikonočním čase s úlevou oddychli.

Také postupně zjišťuji, že chemtrails dokáží hodně zhoršit zdravotní stav, ale spíše až druhotně. Jejich negativní energie a látky se totiž do velké míry nabalují hlavně na staré problémy. Když se odhalí hlavní příčiny problémů, které z velké části spadají do našich minulých životů a vyčistí se temné blokády a psychická traumata s tím související, tak povolí i negativní účinky chemtrailsů. Ilumináti jsou samozřejmě pěkně vzteklí, když se čistí temná minulost planet i osob a snaží se stavět nejrůznější bariéry, aby to šlo co nejhůř a aby zkreslovali obrazy a data. Stále vyhazují pravou jemnohmotnou předsádku naší planety do meziprostoru a nastrkují sem tu svou, falešnou, kde mají natkanou duchovní ochranu pro temnou lobby, geoinženýrské pokusnictví a zkreslené vize budoucnosti, které se snaží nenápadně promítat do mysli různým esoterikům. Často jim do mysli holograficky promítají obrazy nějakých andělů nebo "božích poslů", kteří slibují lepší budoucnost a svět bez válek. Přitom jim do aury nenápadně vnášejí implantáty, které snižují aktivitu ducha a navozují stavy pasivity. 


S touto falešnou jemnohmotnou předlohou (mústrem) udržují temnáři naši planetu v jakési jemnohmotné kleci. Vypadá to opravdu děsivě - naše planeta zavřená za mřížemi jako nějaký trestanec ve vězení! To, co se děje na naší planetě tady ve hmotě, to všechno má svoje jemnohmotné předlohy v astrálu. Ilumináti je tam tkají do podoby vrstev a obalů a temní lobbisté je tady potom zmhotňují, aniž by o tom třeba vědomě věděli. Ta astrální klec kolem naší planety vypadá dost podobně jako takhle fotka zachycující mříž nasprejovanou z chemtrails (viz foto chemtrailsova_mriz.jpg). I barvy docela sedí... Fotku jsem našel na webové stránce 

Vím o mimozemských civilizacích, které by chtěly a dokázaly radikálněji zasáhnout proti stávajícím geoinženýrským a klimateroristickým zvěrstvům. Také by dokázaly zintenzivnit energetické působení minerálů a orgonitů. Neustále ale narážejí na jeden problém, s nímž se zatím neumí vypořádat: kvůli tomu, že ta pravá astrální předsádka naší planety je vychýlená mimo svou správnou pozici, se jim nedaří převést potřebnou sílu do hmoty a pořádně zasáhnout podle karmických zákonů planety. Bude proto nejspíš potřeba najít ten stěžejní okamžik, při němž kdysi dávno, pradávno došlo k přeprogramování systému v našem vesmíru tak, že to způsobilo odchýlení astrálních předloh od hmotných úrovní a možnost vzniku iluzivních meziprostorů. A potom to posadit všechno hezky zpátky na sebe. Kdybyste někdo měl nějaký nápad, jak na to, dejte vědět.


Díky! Zdraví Aolian.

Suchý déšť z modré oblohy v Arizoně, 30. 3. 2011

Z komentáře: "Je 30. března 2011. Z jasné oblohy v Phoenixu v Arizoně padá "suchý déšť" z neznámého materiálu. Chytrý prach? Mikroskopická vlákna? Nanovlákna? Chemikálie? Chaff? Co s tím budeme dělat? Musíme si někde stěžovat! Nechci věřit svým očím! Teď je 5 hodin odpoledne, a padá to zřejmě celý den."

Matthew: Poselství na duben 2011 - 2. část


Lazarus: Jakou pomoc poskytují Zemi mimozemské civilizace
19.Matthew: Matko, další výklad pochází od dušepředstavující  Lazarovu energii, která je v celém vesmíru vysoce respektována. Tato obrovská  síla byla určena Bohem k tomu, aby redukovala ničivé důsledky negativity, která tolik znečistila Zemi, až téměř zabila její planetární tělo. Lazarus je zde a je připraven začít svůj výklad.

Lazarus:  Dobré ráno, paní Suzy. Jsme skupina duší, která je silnější než mnoho jemných duší , které měly  daleko méně životů k tomu, aby se vyvíjely, nežli my.

Jsem velmi rád, že s tebou zase mluvím, Suzy! Přesně jako řekl Matthew – ne těmito slovy, samozřejmě, protože on mluví mnohem vybraněji než já – vaši zlovolní vědci už zase řádí s „jejich“ technologií. Poslal jsem obraz slova „jejich“ v uvozovkách, protože oni je sami nevynalezli. Malí Šediváci jim je dali za to, co pokládali za dobrou výměnu prospěšnou pro ně i pro Zemi, ale jak víte od Matthewa, Šediváci z toho moc neměli a vy také ne, protože Illumináti používají tuto technologii pouze aby vám škodili.
My nemůžeme dosud zcela zamezit jejich snahám o manipulaci vašeho počasí, výrobu zemětřesení a erupce sopek – však víte o oné úmluvě se svobodnou vůlí – ale zajisté můžeme redukovat jejich snahy o rozsáhlé ničení a mnoho úmrtí. Klademe elektromagnetickou síť, která absorbuje kinetickou energii a přeměňuje ji v éter. Představete si to asi tak, jako když se hodí do rybníka kamínek a vytvoří vlnky. Samozřejmě my nemůžeme zcela ztišit vodu, ale můžeme zmenšit účinky toho, co udělá rybník, když se do něj hodí balvan. A přes naše tišící aktivity Země uvolní takové množství negativity, jaké potřebuje.

Suzy: Lazare, já spoléhám na vaši pomoc již mnoho let, a je dobré vědět, že ji stále poskytujete. Je to společné úsilí nebo některé vaše jednotky pracují samostatně?

Lazarus: Je to společné úsilí, něco jako otáčivé dveře, kdy každá z posádek určená k monitorování Země podnikne akci ve svém zvláštním sektoru ve chvíli, kdy je třeba vyrovnat a rozptýlit energii. Když je to síla jen asi tak velká jako vulkanický třes nebo malé podvodní zemětřesení, nemusí zasahovat, ale když má vypuknout něco většího, ostatní posádky se zapojí v tom stupni, jaký je potřebný. Nejsou to jenom geofyzikální události, do nichž se zapojujeme, ale také redukujeme sílu bouří , jako jsou vaše hurikány a tajfuny. Snižujeme jejich účinky natolik, nakolik můžeme, ale jakmile jsou tyto síly nad a pod zemí uvedeny do pohybu, ani naše nejpokročilejší technologie nemohou zabránit pohromě a úmrtím. 

Kdyby Matce Zemi bylo umožněno uvolňovat veškerou negativitu samostatně, udržela by ji v oblastech, kde by způsobila nejméně ničivé účinky a nepotřebovala by naši pomoc. Ale při umělých snahách lidských maniaků namířených  proti hustě obydleným oblastem je naše pomoc vhodná. Uveďme si jako příklad hurikán Earl. Matka Země začala uvolňovat negativitu z moře tam, kde by nezpůsobila žádné škody. Ale šílení vědci se do toho vmísili a zesílili větry na významnou bouři a nasměrovali ji na pevninu. Tak jsme se do toho pustili i my – snížili jsme sílu větru tak, abychom mohli bouři řídit na sever a aby nezasáhla pevninu. To byl jeden z nejdramatičtějších zásahů a naštval lidi, kteří si byli jisti, že nachystali obrovskou katastrofu. 

Suzy: Lazare, cítila jsem s jistotou, že jsme přitom měli spoustu pomoci od mimozemšťanů, a řekl to i Matthew. Děkuji vám a všem ostatním, že jste to udělali – za všechno, co pro nás děláte.  Do čeho jste ještě zapojeni?

No, třeba dáváme pozor na ty vaše darebáky, kteří se snaží poslat tam či onam své válečné hlavice, a už jsme jich pár nechali vypařit – těch hlavic, ne těch lumpů! Pak jsou tady menší cíle „černých operací“, jak jim říkáte, které jsme zastavili úplně nebo jsme vydatně snížili zamýšlené následky. Někteří z nás neutralizovali viry laboratorně vyrobených nemocí, takže ty silně propagované pandemie nikdy nepropukly, a všichni společně redukujeme co možná nejvíce toxiny v chemtrails, radioaktivitu ve zbraních a dalších škodlivých znečištěních. Ano, a taky jsme se podíleli na záchraně Mexického zálivu od smrti po výbuchu ropné plošiny.

A stále sledujeme meteory a další malá nebeská tělesa a zbytky, které k vám směřují – myslím, že byste žasli, jaký počet jsme jich od vás odvrátili. Nejsme v té práci sami. Téměř všichni z nás, kteří jsme v blízkosti, pracujeme na této ochraně už dlouhé věky, od doby, kdy Země  začala sestupovat do zranitelné zóny třetí hustoty. Řeknu vám ještě o relativně nedávé příhodě, asi rok před přelomem stoleti vašeho času. Moje oddíly se této akce neúčastnily, ale kromě vaší civilizace o ní vědí všichni ve vesmíru. Temné síly na vás namířily neobvykle velký a rychlý meteor – nebavilo je už dobývat vaši planetu pomalu a rozhodli se ji prostě zničit. Když naše vesmírné síly viděly, že tento meteor byl stažen ze své normální dráhy a přesměrován na Zemi, okamžitě vydaly výzvu a zavolaly síly Menty, která měla moc rozprášit meteor na malé zlomky, které shořely před vstupem do vaší atmosféry. 

Suzy: A my jsme o tom neměli ani tušení  - to je dobré! No, možná někteří astronomové na něco přišli. Pokud ano, museli se velmi divit, když se meteor rozplynul.

Kdyby ses mohla zeptat těch, kteří ho viděli, zjistila bys, že ho zpozorovali okamžik předtím, než se téměř rozplynul, a usoudili, že šlo o anomálii. Víš, že velmi málo vašich vědců věří tomu, že ve vesmíru existují inteligentní bytosti.

Suzy: Nedochází v tom k žádným změnám?

K významným ne, ale mohu zaručit, že se to změní náhle, v okamžiku, kdy se stane dostatečně bezpečným pro několik našich posádek, aby mohly přistát. 

Suzy: Existuje nějaký plán, kdy se to stane?

Jistě, jakmile to bude bezpečné pro vás a přistávající posádky. Mezigalaktická rada federace to koordinuje s těmi z nás, kteří pobývají na vaší obloze už nejméně 60 let. Někteří z nich jsou tu déle, a někteří MNOHEM déle – vaše Bible má spoustu omylů, ale má i některé odkazy na existenci ET. Dobře znáš Hatonna – jeho flotila se základnou na Plejádách je tu mnohem déle než většina ostatních, zejména těch v hlubokém vesmíru, kteří namířili své mocné světlo jako odpověď na volání Země o pomoc před několika desítkami let, a všichni z nás, kteří jsme relativně nablízku, jsme se také zapojili do činnosti a poskytujeme technologickou pomoc. Jedním z úkolů Hatonnovy flotily po dobu tak mnoha staletí, na kterou jsem zapomněl, je vytvářet ochranný štít kolem Nirvány, a ten se táhne až k zemi v době všech návštěv, když její obyvatelé navštěvují vás a vy je, ale téměř nikdo z vás si není vědom tohoto cestování duší. 

Suzy: Já o tom vím od Matthewa. 

Kromě představitelů Plejád budou prvími návštěvníky obyvatelé z Lyry, Arkturu, Siria a Vegy, protože jsou na blízkých lodích a protože jsou vašimi prvotními předky. Já vím o poselství Horrise, vím, že někteří z vás vědí, že mají reptiliánské předky,a některé z jejich osvícených duší přijdou také. Já říkám „přijdou“, ale vy víte, že mnozí z nich už tady jsou. Bude to velké nadšení, až odhalí svou pravou identitu, a někteří z vás vás budou skutečně šokovat!

Suzy: To myslíš třeba proto, že je dobře známe kvůli pozici, kterou zastávají?

Přesně tak.

Suzy: Nepředpokládám, že bys mi řekl, o koho jde. Nebo ano?

Ne, protože učinit to je jejich právem, nenáleží to mně. Vlastně možná některými nebudete tak šokováni, Suzy, a u toho zatím zůstaňme!

Suzy: Tak dobře, Lazare. Jsem tak zvědavá na to vše, až se to stane! Je Země na stálé oběžné dráze, nebo stále  potřebuje vaši pomoc?

Naše milovaná Gaia ... dovol mi, abych zde něco podotkl. Jméno duše vaší planety je Gaia, a starobylá jména jejího planetárního těla jsou Terra a Shan, ale my jí říkáme Země tak jako vy, i když se to liší jenom přidáním velkého písmena k zemi, po které šlapete, jak to udělala některá předchozí civilizace bez představivosti. Stejné to bylo se slovem Bůh, zřejmě proto, že je bůh a ne bohyně. V každém případě, Suzy, je to tak, Země už se pomocí přicházejícího světla z velké míry dostala do své původní síly, ale my ho stále ještě dodáváme, společně s naší technologií, abychom zajistili stabilitu. Ještě nejsou u konce všechny převraty spojené se zbavováním se negativity, víš, a nelze zatím snížit bdělost, dokud nebude zcela ve vibracích čtvrté hustoty. Pak všichni zvoláme Aleluja – naše práce bude u konce! A v tom okamžiku všichni poznáte své univerzální bratry a sestry.

20. Matthew: Děkuji, Matko. K tomu, co řekl Lazarus, přidávám ještě jednu významnou službu ve váš prospěch, a to, že všechny duše z Nirvány vám posílají silné světlo, a rovněž tak nesčetní další z ostatních duchovních světů.

21. A Matko, mám k tobě ještě jednu prosbu. Lazarus hovořil o Mentě.  Aby se čtenáři mohli dozvědět něco o této civilizaci a jejich pomoci vůči vám, vyber pro ně prosím několik vhodných pasáží z jejího výkladu a přidej je sem.

(Na překladu 3. části se pracuje.)

26. dubna 2011

Oblačnost seřízená do obdélníka

Vzorový příklad řízení počasí do pravých úhlů (fotky možno kliknutím zvětšit).
Tento vzor oblačnosti znamená snahu o extrémní povětrnostní událost v zahuštěné oblasti po obvodu i v místě stáčení oblačnosti do "hranaté spirály" (viz roh nad Německem, stáčení možno sledovat na infračervené animaci).
Kolem obdélníkové oblasti jsou našlehávány "bouřkové koláče" nad Německem a Polskem, podle posledního snímku tam zřejmě silně prší.
Všimněte si chemtrails nad Atlantikem (poslední snímek - srážky nad Evropou).



Matthew: poselství na duben 2011- 1. část

Matthew, channeling zveřejněný 23. 4. 2011. Přijímá jeho matka. Suzanne Ward.
 
Obsah: Hatonn: Japonská jaderná elektrárna/radiace/pomoc; HAARP a podobné technologie. Matthew: Strach.
(Pokračování překladu bude následovat.)

1.S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici k vám mluví Matthew. Začneme tím, že vyzveme našeho přítele a kolegu Hatonna, abychom dostali odpověď na otázku, která nejvíce trápí vaši mysl: Může být situace kolem japonské jaderné elektrárny bezpečně vyřešena? Jaké bude mít dlouhodobé následky? Jak nebezpečná pro život je zvýšená úroveň radiace?

2.Zde je Hatonn, aby uklidnil vaše mysli. Ujišťuji vás, že situace může být a bude bezpečně vyřešena, a že nedojde k žádnému dlouhodobému poškození! V tuto chvíli je to všek záležitost zadržení. Naši vědci infiltrují do myslí pracovníků na jaderném zařízení i mimo ně, jakých akci je třeba, aby se zabránilo roztavení poškozených reaktorů – oni však nazvou tento infiltrační proces „svými myšlenkami“, nebo „svou inspirací“. Náš malý tým v blízkosti zařízení ve spojení s týmy mimo planetu maximálně redukují radiaci a technologie na vesmírných lodích pomáha minimalizovat aktivitu reaktorů.

3.Existuje další široce rozšířený nedostatek informací ohledně toho, co se děje. Vaši vědci nevědí, že Země obíhá na frekvencích, kde je radiace frakcionována a je méně silná než ukazují vaše měřící přístroje. Přirozeně nejsou kalibrovány na to, aby obsahovaly vám neznámé faktory. Navíc rozdíly v jejich citlivosti způsobují, že údaje se liší, a to vytváří zmatek ohledně toho, jak je radiace skutečně vysoká. Podle našich nástrojů, které berou v úvahu výše zmíněné frakcionování, jsou nejspolehlivější ty nejnižší údaje. Také většina lidí, kteří vědí, že jsme blízko, protože jsou jim často viditelné naše malé lodě, neví, že až bude na Zemi naše technologické vybavení, pak můžeme dematerializovat reaktory i jaderný odpad a vyčistit váš znečištěný vzduch, půdu i vodu. Sebeléčivé fenomenální síly Země také nejsou známy, takže nejsou zahrnuty ve vašich projekcích možných výsledků této nukleární situace.

4.Tato kolektivní nevědomost způsobuje mnoho strachu, a tento strach je jedinou skutečně znepokojující oblastí celé této záležitosti. Stejné přitahuje stejné, a negativní nátěr temných sil přitahuje přívažky temné energie vašeho strachu. Oni ho používají, aby posílili svou moc a vytrvalost, a aby nadále mohli bojovat proti silám světla, jejichž součástí jste i vy, bojovníci světla. Neupadejte do pasti tohoto strachu a rozptylujte strach ostatních, kdykoli můžete!

5.Někteří z vás jsou zbavení odvahy či zklamání, protože jsme nepřistáli, abychom vyčistili jednou provždy tuto jadernou elektrárnu. Ano, mohli bychom to udělat, kdybychom byli na Zemi, a to vědí i temné síly mezi vámi. Také vědí, že jakmile přistaneme ve velkém počtu, veškeré jejich temné aktivity náhle skončí. Proto žoldáci a jiné vojenské skupiny pod jejich kontrolou po celé planetě jsou v pohotovosti kvůli „útoku mimozemšťanů“ a jsou připraveni podniknout tvrdá odvetná opatření. My nemůžeme riskovat vaši bezpečnost či bezpečnost našich posádek tím, že bychom veřejně přistáli, dokud tu bude toto riziko. Nevíme, kdy to bude, protože je zde opět ta záležitost se strachem – dokud váš strach bude dále živit temnotu, toto riziko zde stále bude.

6.Vaše neustálé žádosti o bezpečnější zdroje energie ukončí vládu jaderné energie. Ta byla ve světech nižší hustoty vždy nebezpečná a ve vyšších hustotách není potřebná. Bezpečná a čistá technologie byla potlačena lidmi, kteří vydělávají majetky na jaderné energii a fosilních palivech – žádejte, aby tyto „nové“ zdroje energie byly uvedeny do používání.



7. Kombinace vašich požadavků, našich technologií a vlastních schopností Země obnoví její zdraví v období měsíců, nikoliv staletí, v nichž počítáte „poločas rozpadu“ radioaktivních prvků. A nepodceňujte sílu svých myšlenek – nebo jim můžete říkat modlitby – za svůj svět, který je plný světla, zbavený veškeré temnoty. Velká část toho všeho musí být provedena do konce příštího roku. Proces bude daleko snadnější a radostnější, až bude energie strachu nahrazena silou světla.

8. Matthewe, rád bych využil této příležitosti a promluvil ještě o něčem jiném, na co se také hodně ptáte – proč nezastavíme umělá zemětřesení tím, že zneškodníme HAARP? I když HAARP je schopen vytvořit umělá zemětřesení, je chybné se domnívat, že pouze HAARP je odpovědný za tyto události. HAARP má mnoho funkcí v různých místech po celém světě, a jednou z nich je v kombinaci s ostatními technologiemi způsobovat zemětřesení, vulkanické erupce, silné bouře a záplavy. Tyto ostatní technologie jsou odvozeny od vynálezů Nikoly Tesly a objevů a informací dodaných Malými Šediváky. To bylo někdy před 70 lety. Veškeré tyto technologie pak převzali Illumináti a byly modifikovány k účelu dosžení jejich negativních cílů.

9. Předpokládali, že zasahujeme do jejich snah o vyvolání masívních destrukcí a smrti, ale nebyli si jisti až do doby před pár měsíci, kdy jsme zmenšili sílu hurikánového větru a obrátili bouři na sever podél východního pobřeží USA.  Poté vaši vědci a inženýřil integrovali různé systémy tak, aby vaše energetické a komunikační systémy mohly být globálně přerušeny, kdybychom se pokusili z našich lodí zneškodnit jakékoliv jejich zařízení. Učinit to znamená složitý proces a lze to provést pouze na místě, abychom se vyhnuli závažným dopadům. Jakmile Illumináti dojdou svého konce, funkce HAARPu a Teslovy technologie budou použity k prospěšným účelům namístu destrukce.

10. Děkuji Ti, Matthewe, že jsi mi dal prostor pro toto vysvětlení.

11.Hatonne, to my ti děkujeme – vysvětlil jsi to za nás!

12. Jak právě řekl Hatonn, a my jsme vám to rovněž často připomínali, strach je mocný, a ve vašem světě je spousta strachu. Je to pochopitelné, lidé v Japonsku se obávají, protože zemětřesení tam nadále pokračují a oni jsou nejblíže k radiaci z reaktorů. Mnozí, kteří žijí v oblastech častého zemětřesení, a také lidé v zemích, kde probíhají války, i ti v těžkých finančních úzkostech i lidé zbavení svých domovů. Jiní se obávají globálního oteplování, nestabilni nebo otřesené ekonomiky ve svých zemích, ztráty zaměstnání, ceny paliva, rozpadajících se infrastruktur, a rovněž 3. nukleární světové války.

13. Kolektivní strach, který posiluje temnotu v myslích a srdcích, také maří prospěšné účinky světla, i když světlo se stále zesiluje s tím, jak Země stoupá na své cestě vzestupu. I když faktor strachu nemůže zpomalit stálý postup planety, umožňuje temným silám, aby mařily pokrok jednotlivců, například bojovníků za svobodu v různých zemích, těch, kteří pracují na ekonomických a vládních reformách, a mnoha těch, kteří již byli blízko „vidění světla“. Takže je zde, dá se říci, „pauza“ v osobním postupu vpřed ke Zlatému věku Země.

14. Spěcháme však dodat, že toto nemůže trvat o moc déle! Země je blízko vibračních úrovní, kde je světlo tak intenzívní, že všichni, kdo odmítají světlo – ti, o nichž mluvíme jako o temných prostě proto, abychom vyjádřili to, že postrádají světlo- zemřou. To může znít nepřiměřeně tvrdě, ale není to otázka nějakého „božího“ soudu či trestu – je to prostě fyzikální zákon řídící živto v tomto vesmíru, že těla s nedostatkem světla nemohou přežít v těchto vyšších vibracích. Krátce, ti, kteří způsobují podmínky strachu, zmizí.

15.Abych připomněl, co jsem řekl v předchozích poselstvích, mnohé duše odejdou z tohoto života v souladu se svou smlouvou duše, a vy nebudete vědět, zda je to z důvodu volby ve smlouvě či volby odmítmout světlo, která vede ke smrti. A opět vás naléhavě žádáme, nesuďte nikoho, ale posílejte světlo všem duším na světě. Když tak budete činit, posílíte světlo uvnitř vás a budete ho vyzařovat a pozvedávat ostatní. Země ví, kde je světlo nejpotřebnější, a šíří ho do těch oblastí prostřednictvím vyrovnávacího procesu. Jako nejmocnější síla ve vesmíru má světlo-láska zázračné účinky všude, kde je přijímáno!

16.Je zde ještě jeden zdroj strachu. Ten nebrání Zemi v rychlém postupu, ale může mít závažné důsledky pro jím zasažené jedince. Na rozdíl od zdrojů výše zmíněných, které mají podklad v současných okolnostech, tento zdroj strachu je skrytý, zakořeněný v lidech, kteří věří v to, že mimozemšťané jsou jen povídačky, nebo že jsou dobyvační, a v lidech, kteří věří zprávám, že na Zemi přistanou mimozemšťané vydávající se za přátelské a zotročí obyvatelstvo Země. Tito lidé uvidí příchod bytostí podivného vzhledu, protože nemyslitelné se stane skutečností.

17.My si velice přejeme, aby naše informace dosáhly ke všem, kdo zastávají tyto názory, ale možná bychom se „spokojili“ osvícením lidí, kteří vítají pozorování lodí, ale netuší, kdo jsou jejich pasažéři a posádky, a nevědí, že po dlouhé věky Země přijímá jejich pomoc. Doufáme, že také informace dosáhnou těch nevědomých jedinců, o nichž se zmiňoval Hatonn, těch kteří si myslí: My žádnou pomoc nepotřebujeme, my si všechno vyřešíme sami.

18. To, co nabízíme, nejen svědčí o mírové motivaci a různorodosti pomoci, která je a bude poskytována ostatním civilizacím, ale seznámí vás s osobou zástupce jedné z nich. Nedávno byla moje matka požádána, aby zrevidovala jednu z knih, dříve než vydá její dotisk, a aby použila pramenů, které zaktualizují původní materiál. Matko, prosím, přidej do knihy tu část, o které jsme diskutovali, a také do ní vlož moje představení Lazara.

 (Na překladu se dále pracuje.)

Jarní orgonit a lety nad Červenou Lhotou

V poslední době tu bylo málo příspěvků o orgonitu, tak abyste věděli, že na něj nezapomínám.


Orgonit i ve své nejzákladnější formě funguje, pomáhá Zemi a chrání vaši krajinu proti extrémům počasí. Jestli jste někde slyšeli chytré řeči, že nefunguje, že vám ho někdo může přeprogramovat, atd., nevěřte.
  • Svůj orgonit si při výrobě programujete sami, tím, že do něj vložíte svoje pozitivní myšlenky a přání. Pokud je určen na polní gifting,  pak ho zřejmě naprogramujete na pomoc Matce Zemi. 
  • Při giftingu ho předáte přírodním bytostem, které poprosíte, aby ho využily v její prospěch. 
  • Na svůj orgonit se můžete kdykoliv myšlenkou napojit a posílit ho, aby dobře sloužil. 
Malá příhoda: Podráždění leteckého chemostystému nad Červenou Lhotou

Letecký chemosystém zaznamená rychle každý příliv nového orgonu, a někde se jeho aktivita projeví velice intenzívně. Tak například začátkem dubna jsme se skupinou cizinců navštívili zámek Červená Lhota, mnou již dříve mírně ogiftovaný.. Bylo jasné počasí. Pokud můžu, vozím s sebou na výlety vždycky navíc nenápadný batůžek, ve kterém je několik HHG a hromádka TB pro případný gifting, plus zapnutý powerwand. Č

Červená Lhota je místo se silným tokem zemské energie, jak si můžete přečíst třeba na mapě energetických míst. Možná právě to to způsobilo rychlé a silné rozšíření nového orgonu do atmosféry. Po asi hodinové prohlídce zámku vyjdeme ven a já se nestačím divit: nad hlavou se rozjely všechny "gagy" letecké chemoshow. Intervaly po necelé minutě, dvojstupy, několikastupy, vzájemné předlétávání, lety ve stopě, oblouky, lety do S, nízko letící monitorovací letouny bez chemoocasu, a všechna ta letadla (kromě monitorovacích) intenzívně "tlačila" své chemické výkaly, které se však rychle rozplývaly, obloha zůstávala modrá.


Zachtělo se mi využít situace k osvětě, protože intenzita letů i manévry letadel byly tak zvláštní, že byla naděje, že by si i nezasvěcení mohli začít klást nějaké otázky, k čemu to asi slouží ...


K zázraku ale nedošlo. Na moje hlášky typu "Hele, co tam ta letedla asi dělají, jak lítají rychle za sebou, proč lítají tak blízko sebe, a proč se tak předlítávají, proč některá dělají čáry a  támhleto ne ..."  se dostavily pouze běžné reakce, jako třeba hm, dneska je velký letecký provoz, asi je tu někde blízko letiště, je to letecký koridor ... předlítávají se, nojo, to já nevím, proč to dělají hm. Prostě nikomu z přítomných a tom nebylo nic zvláštního. No nic, normálka, na to jsme zvyklí.


Jako vrchol všeho proletěl nízko nad zámkem gripen. Normálka, Čáslav je přece nedaleko.


Ty nejlepší zprávy - od nových gifterů.


Velmi rád si čtu na vašem blogu a posílám na dálku svou podporu v jeho pokračování.
Před pár dny dostala řeka Morava můj první vodní orgonitový dárek a dalších 18 je vysazeno v mém okolí.
Orgonity pracují velmi dobře. Brzy se dám znovu do rozdávání. Další CB na Moravě plánuji založit do konce roku.
Hodně síly! S pozdravem, Adam.

Dva orgonity v zemi  49.231757,16.87686 již delší dobu, cca 2 roky a je po záplavách v místním potoku. Držím Vám palce, dobrá práce, ikdyž  nevděčná, toho materialismu je příliš. Mějte se fajn.
Iv     http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=18

Dneska jsem vyrobil svých prvních 12 orgonitů! Byla to řehole než jsem na všechno přišel a sehnal vše potřebné, ale povedlo se a mám radost. Vím, že je to pro Vás asi maličkost, ale já mám fakt radost, že se mi daří nějak pomáhat světu. Přikládám fotku, abych se alespoň někomu pochlubil... Mám v plánu v lesíku za domem vysazovat mladé buky a pod každý dát jeden do země.
Přeji mnoho slunečných dní
Pavel

Fotografie chemtrails z Českého Krumlova

Děkujeme čtenáři, že svoje fotky chemtrails z Českého Krumlova vystavil jako webové album, včetně popisek.Viz malá ukázka i s popisem:
"(Fotka) je z 1.4.2011 z doby mezi 18. a 19.hod., tedy při západu slunce rovněž z okolí Č.Krumlova. To, co na fotografiích vidíte v té druhé sérii, je jak z jiné planety, úplně neskutečně bizarní. Alespoň tak máme důkaz, že se opravdu nad našimi hlavami děje opravdu cosi zlověstného. Všimněte si chemtrailsového vzoru na fotografii. Je úplně stejný, jako je radiogram vysílaný v impulsech nedávno ze Saturnu či Jupiteru !!!"

https://picasaweb.google.com/107209289792898328026/Apr24201105?authkey=Gv1sRgCMmtkIP5j4SdIA#

22. dubna 2011

HAARPová tornáda v USA zesilují účinky radiační války proti obyvatelstvu


Leuren Moretová: Radiační válka intenzifikována HAARPovými tornády v USA
19. 4. 2011, Alfred Lambremont Webre
Překlad OrgoNet

V exkluzívním interview s Alfredem L. Webrem 17. dubna 2011 uvedla nezávislá vědkyně Leuren Moret, že radiační válka proti obyvatelstvu USA, Kanady a Mexika je intenzifikována záměrným šířením radiace z jaderné události ve Fukušimě z 11. března prostřednictvím rekordních 241 HAARPem vyvolaných tornád a s nimi spojených dešťů nad jihem, jihozápadem a nad západním pobřežím USA. http://www.monstersandcritics.com/news/usa/news/article_1633544.php/Record-241-tornados-claim-40-lives-in-US
Ve svém interview uvádí Moretová, že během 2. světové války bylo zjištěno, že nejsmrtelnější formou jaderné zbraně je vypouštění radiace v dešťových mracích. Moretová řekla, že ti, kteří ovládají systém HAARPu a chemtrailsových/aerosolových zbraní, který způsobil tektonický nukleární útok ve Fukušimě, používají nyní tyto klimatické zbraně HAARPového systému, aby jimi směrovali radiaci přes Pacifik, na obilnářské oblasti západní Kanady, USA a Mexika, a nyní i na jihovýchodní, jihozápadní a západní pobřeží USA.
Radiace z Fukušimy, uvádí Moretová, nyní zasahuje severní polokouli, ale byla zaznamenána rovněž na jižní polokouli, v Austrálii a na Novém Zélandu.

Shlédněte exkluzívní rozhovor s Leuren Moretovou (anglicky).

Barack Obama a kanadský premiér Stephen Harper pokračují v utajování radiační války

Nezávislá výzkumnice Leuren Moretová, MA, PhD (ABT) tvrdí, že „japonské zemětřesení a „katastrofy“ na jaderné elektrárně 6 Fukušima, které začaly 11. března 2011, jsou ve skutečnosti svévolným zásahem tektonických nukleárních zbraní, který byl proveden proti obyvatelstvu Japonska a státům západní polokoule, včetně USA, Kanady a Mexika.

4. dubna 2011 prohlásila paní  Moretová v interview s reportérem A. L. Weberem, že účinky tektonické nukleární války proti obyvatelům a obilnicím severní Ameriky (Kanada, USA, Mexiko) jsou záměrně utajovány vládami Baracka Obamy v USA a premiéra Harpera v Kanadě.

Radiační mapa vytvořená Norským institutem pro vzdušný výzkum (NILU) nyní potvrzuje, že Středozápad USA, celá Kalifornie, Severozápad včetně států Oregon a Washington a západní část Kanady jsou ohroženy radiací stejně vysokou, jako v Japonsku v oblastech přiléhajícíh k šesti jednotkám jaderné elektrárny Fukušima, která se začala tavit 11. března 2011.

Leuren Moretová poznamenává, že vlády USA a Kanady, a zejména prezident Obama kanadský premiér Harper jsou spoluúčastníky genocidy tím, že záměrně zadržují důležité informace o radiačním ohrožení, v něm je jejich obyvatelstvo.

Obsah rozhovoru z 19. dubna 2011

Ve svém rozhovoru nezávislá výzkumnice Leuren Moretová hovořila o následujících tématech:

Aktuální údaje o japonských tektonicko-nukleárních zbraních

  • Japonská jaderná událost je nyní jadernou katastrofou 7. stupně. Uniklo při ní zatím 50 000 trilionů bq radiace. To je větší jaderná katastrofa než Černobyl, v jejímž důsledku již zemřelo milión osob.
  • Fukušima je stále tikající časovanou bombou.
  • Japonská vláda stěhuje své sídlo z Tokia do Nagoy či Osaky.
  • Osaka je od r. 1700 državou Rothschildů. Je na poloviční cestě mezi Kyotem, kde byl císařský dvůr (a kam nyní přestěhoval svůj dvůr současný císař) a Edo (Tokyem), což bylo hlavní sídlo Shoguna během doby Edo.
  • Japonský program jaderné bomby 4. generace probíhá na univerzitě v Osace.
  • Sídlo japonského HAARPu je univerzita Kyoto, stará imperiální država.
  • TEPCO, japonská energetická společnost, která provozovala elektrárnu Fukušima, bude zřejmě převzata vládou, zbankrotuje a bude vytunelována.

Úniky radiace z Fukušimy do atmosféry a oceánu zamoří severní i jižní polokouli

  • Přístav v Tokyu je zamořen – lodi tam již nepřiplouvají.
  • V severní třetině Japonska jsou kontaminovány potraviny.
  • Japonský premiér Naoto Kan: na tiskové konferenci měsíc po katastrofě řekl, že potravinářská produkce z oblasti kolem Fukušimy je bezpečná i přes úniky radiace. „Od nynějška by se lidé neměli již omezovat a měli by žít normálně. Konzumovat produkty z oblastí, které byly postiženy, je jedním ze způsobů, jak podpořit tyto oblasti. Měli bychom se těšit s užívání produktů a podpořit postižené oblasti. Prosím vás, abyste to učinili.

Virus Stuxnet

  • Je negenerický – může zasáhnout jakýkoliv systém s kontrolory (elektrárny, letadla, lodi, atd.)
  • Je to kybervirus „raketové vědy“ CIA/Mossad, zejména CIA
  • Objevil se v červnu/červenci 2010, byl použit v Busherhru, určen pro Nantaz v Iránu.
  • V Japonsku se objevil po červnu 2010, v říjnu byl nalezen v 63 počítačích.
  • MOX byl tajně vložen do Fukušimy v září 2010.
  • Izraelský bezpečnostní tým dokončil nový bezpečnostní systém ve Fukušimě v únoru 2010.
  • Pro vložení do počítačových systémů se užívá USB.
  • Nový vzorec pro tektonicko-nukleární zbraně: Jaderné elektrárny + HAARP + tektonické zlomy + virus Stuxnet (který naruší  nukleární jádro, vyvolá tavení a únik radiace).
Aktuální data z jaderné války – Severozápadní Amerika

  • Úrovně jódu 131 ve vodě v San Francisku v Kalifornii jsou 18 000x vyšší než povolená úroveň EPA.
  • Lidé v Santa Clara v Kalifornii požadují rozbory vody, oficiální místa je odmítají – viz video na Internetu.
  • Pokračuje zatajování: EPA má 124 stanic monitorujících radioaktivitu, z toho 37 nefunguje, a v mnoha místech stanice hlásí nižší údaje než před zemětřesením.
  • Nejlepší zpravodajství o radioaktivitě má Evropa – Německo, Norsko.
  • Je potvrzena HAARPová modifikace počasí, která způsobila tornáda a déšť 17. a 18. dubna v Los Angeles, San Francisku, v Arizoně (40 obětí).
  • Nebyla přijata žádná veřejná opatření ohledně kontaminovaného mléka (stát ani EPA neměří radiaci), kontaminované vody, nebo rady ohledně braní jódových přípravků na ochranu štítné žlázy.
  • Nejvyšší kontaminace je na Aljašce a na Havaji, ale oficiální místa popírají, že se jedná o škodlivé úrovně. Ani zmínka o dalších 1 300 izotopech.
  • Japonsko a Severozápadní Amerika (Kanada, USA, Mexiko) mají nyní kontaminované hlavní potravinářské oblasti i zásoby vody.
  • Budoucnost za 20 let: Epidemie rakoviny štítné žlázy, obezita. Syndrom chronické únavy. Nemoci spojené s ozářením.
 Aktuální údaje o globální radiační válce

  • I jižní polokoule nyní detekuje radiaci z Fukušimy (Austrálie, Nový Zéland)-
  • Zábory půdy v Japonsku, Kanadě, USA, Mexiku, na Havaji – Rotschildové.
  • Zemědělská výroba Rotschildů v Indii, Pandžábu atd. ničí evropské, japonské a nyní i americké farmáře.
  • Pacifický oceán – důsledky radiace: americké loďstvo na Havaji, zabíjí velryby a delfíny radiací/sonarem, ovládá Pacifický oceán.

Odkazy - další informace o tajných současných zbraních hromadného ničení (HAARPu/aerosolech/chemtrails/radiaci, atd.) najdete pod originálním článkem na examiner.com.


Clifford Carnicom: Chemtrails jsou globální skrytou operací

překlad nového, velmi důležitého a  zásadního článek o chemtrails. Prosím, šiřte ho co nejvíce.
(Radši ho sem dám celý, co kdyby to někde začalo mizet, ale měním trochu název podle originálu, kde se mluví o detekci UFO.)
(Anglický originál má ještě část 2 a část 3, nepřekládá/nepřeložil to už někdo?).

Chemtrails jsou globální skrytou operací pro totální kontrolu 
a detekci UFO 
Alfred Lambremont Webre, examiner.com



Clifford E. Carnicom je od roku 1999 uznávaným expertem na globální skryté operace rozprašování aerosolu do atmosféry známé jako „chemtrails“. 1. března 2011 poskytl rozhovor pro Exopolitics TV, ve kterém řekl, že tajné operace rozprašování aerosolu transformovaly pozemskou atmosféru do jakési plazmy, aby se mohlo celkově uskutečnit vyzbrojování pro biologickou válku (včetně Morgellonovy nemoci – (záhadná nemoc kůže, ze které vyrůstají bílá vlákna a pod pokožkou se tvoří neobvyklé „kanálky“, z nichž tato vlákna vyrůstají. Pozn. překl.), aby se mohly využít elektromagnetické operace jako je HAARP, meteorologická válka, tektonická válka (zemětřesení), ovládání mysli, pokročilé sledovací technologie a aby se podporovalo vyhledávání vyspělého technologického pohonu včetně UFO. 

(Pozn. Orgonet: Přidávám zmíněné video s rozhovorem z 1. 3. 2011, anglicky.)


Celkový účel těchto skrytých operací rozprašování aerosolu do atmosféry a její přeměny na plazmu je dosáhnout „absolutní kontroly“ nad lidskou populací. Tato naprostá kontrola je doprovázena použitím kombinovaných účinků sedmi zbraní, které využívají atmosféru podobnou plazmě s účinky zbraní životního prostředí, biosféry a to vše je zacíleno na lidskou populaci.

Ačkoli C. Carnicom dává přednost termínu „aerosol“, globální operace rozprašování aerosolu do ovzduší je také známa jako „program chemtrails“.

Když Carnicom odhadoval 10. 1. 2011 současný dopad tajného rozprašování aerosolu uvedl: „Vitalita a životaschopnost lidské existence a života na této planetě, tak jak jej známe, jsou nyní vystaveny velké hrozbě.

Kdo je Clifford E. Carnicom
Soukromý občan, který sleduje výzkum tajného programu rozprašování aerosolu od roku 1999. Carnicom byl v Agentuře ochranného mapování vyhlášen zaměstnancem roku vesmírného centra a obdržel ocenění od geodetického vědeckého oddělení za vynikající technickou, manažerskou prezentaci. Své bakalářské studium ukončil s vyznamenáním, které dosáhl na poli mapování a fotogramometrie na katedře stavebního inženýrství při kalifornské státní univerzitě ve Fresnu. Jeho postgraduální studium řídila státní univerzita v Ohiu a washingtonská univerzita. Vlastní také diplom Associate of science a diplom v lesním inženýrství na College of the Redwoods v Eurice, v Kalifornii. Jeho vzdělání zahrnuje široký druh disciplín včetně geodetiky, pokročilé matematiky, inženýrství, statistiky, fyziky, počítačů a vědy o životě.

Sedm druhů aplikací zbraní rozprašujících aerosol
1. Biologické operace - včetně použití biologických zbraní, jako je Morgellonova nemoc, vznikající při rozprašování aerosolu, z čehož plyne válečný zločin, zločiny proti lidskosti a genocida na základě římského statutu mezinárodního trestního soudu a ženevských konvencí.
2. Vojenské operace, jako použití vyspělých radarů, protiraketové hvězdné války.
3. Elektromagnetické operace včetně směrové energie HAARP (geofyzické zbraně), skalární zbraně a zbraně na ovládání mysli, z čehož plyne válečný zločin, zločiny proti lidskosti a genocida na základě římského statutu mezinárodního trestního soudu a ženevských konvencí.
4. Modifikace životního prostředí a meteorologické války. Carnicom zde uvádí, že dospěl k názoru, že program skrytého rozprašování aerosolu transformoval atmosféru planety do plazmy vhodné pro zavádění „vzdušných“ a enviromentálních zbraní, což začalo akcelerovat v roce 1999. Z toho vyplývá porušení smlouvy z roku 1978 proti modifikaci životního prostředí.
5. Geofyzické operace včetně tektonické války (zemětřesení), z čehož plynou válečné zločiny, zločiny proti lidskosti a genocida na základě římského statutu mezinárodního trestního soudu a ženevských konvencí.
6. Vyspělý sledovací systém, schopný skrytého sledování celé lidské populace.
7. Objevování exotických pohonných systémů včetně objevování mimozemských nebo mezidimenzionálních UFO.

Aerosolový program: 1999 – 2011
C. Carnicom 10. 1. 2011 ve své zprávě o stavu utajeného, celosvětového aerosolového rozprašování uvádí:
„Tato zpráva byla napsána proto, aby dala najevo, že základní problémy vztahující se na kontaminaci životního prostředí před zhruba deseti lety, zůstávají v podstatě stejné. Byl získán vzorek vzdušného vlákna a byl řádně zdokumentován. Tento materiál je identický svou formou a strukturou tomu, který byl poslán do Agentury na ochranu životního prostředí k identifikaci. Tato agentura odmítla identifikaci materiálu provést a prohlásila, že to není v zájmu jejich politiky. Všechny dostupné důkazy nasvědčují tomu, že veřejnost byla vystavena vdechování a požívání těchto materiálů skrze vzduch a to minimálně po více jak jedno desetiletí. Tato vlákna byla analyzována podrobně z jiných dostupných zdrojů a budu o tom rozsáhle referovat v této zprávě.
Ukázalo se, že tato vlákna obsahují komplex vnitřních struktur a biologických komponentů. Ukázalo se, že tato rozptylovaná vlákna, zanášená do životního prostředí, mají vysoký stupeň podobností a shod s těmi, která jsou charakteristická pro tzv. podmínky „Morgellonů“ (zkráceně Morgellonova choroba). Lidské vzorky těchto vláken reprezentující podmínky těchto „Morgellonů“ byly kultivovány (vypěstovány) a stále ukazují stejnou úroveň podobností se vzorky ze životního prostředí, kde byly objeveny.
Vzhledem k tomu, že jde o závažnou situaci, chci v této zprávě informovat veřejnost že:
1. Tento problém, který byl identifikován před 10 lety přetrvává.
2. Všechny důkazy ukazují, že populace byla opakovaně vystavena požívání těchto materiálů – vzdušných vláken. Tato vzdušná vlákna při své nejmenší úrovni dělení (rozpadu), měřeno na tloušťku, jsou na sub-mikronové úrovni (menší než vlákno azbestu).
3. Vlákna obsahují jakýsi komplex struktury a obsahují biologické komponenty, které potencionálně souvisejí s organismy podobnými chlamydiím. Opakovaně byly také identifikovány formy erytrocytů nebo byly vypěstovány jak ze vzorků vláken lidí, tak ze vzorků ze životního prostředí.
4. Zdá se, že vzájemné charakteristiky těchto vláken ze životního prostředí a oněch vláken Morgellonů, jsou v podstatě identické.
5. Ze statistického pohledu se zdá, že běžně je populace vystavena podmínkám Morgellonů – tedy Morgellonovy choroby.
6. Řádná identifikace a analýzy jak vzorků životního prostředí, tak vláken – „Morgellonů“, zůstává nedohotovena.
7. Carnicomův institut má přání mít dokončenou vhodnou práci, upravenou pro veřejnost z náležitých zdrojů, protože tento institut je závislý na veřejné účasti a další podpoře této kauzy. Státní správa, vládní agentury, organizace zabývající se životním prostředím, zdravotní instituce, akademie a soukromé organizace selhaly při poskytování veřejných enviromentálních a zdravotních potřeb.
8. Vitalita a životaschopnost lidské existence a života na této planetě, tak jak jej známe dnes, čelí velké hrozbě.“

Biologické operace, rozprašování aerosolu a Morgellonova nemoc
C. Carnicom diskutoval o sedmi zbraních využívajících plazmu, která je nyní v pozemské atmosféře kvůli skrytému celoplošnému rozprašování aerosolu. Nyní existuje jasný důkaz, že chemtrails jsou skutečností mající za následek negativní dopad na lidské zdraví, z čehož vyplývají válečné zločiny a výše uvedená genocida a pod.
Dr. Ilya Sandra Perlingieri z poradního výboru Carnicomova institutu dokončila 3. 2. 2011 předběžnou zprávu o dopadu tohoto tajného programu rozprašování aerosolu a nazývá jej biologickým válečným programem včetně Morgellonovy choroby. Závažné části její zprávy přetiskuji znovu z důvodu podnícení veřejného zájmu:
„Kvalita našeho vzduchu se za posledních 12-15 let dramaticky zhoršila. Skutečně si myslíme, že jsme vůči těmto otravným účinkům imunní? Pokud si člověk uvědomí, jak to působí na naše zdraví, podívejme se na to, jak výrazně stoupla nemocnost lidí, zvířat a života rostlin, krátce řečeno, všech životních forem na této planetě. Miliónům lidí se přitížilo. Děje se to, že se již jen potácíme díky negativním důsledkům na veškerý život. Navzdory tomu, přispívá Clifford Carnicom dvěma důležitými objasňujícími dokumenty, pak dále i arizonský institut Skywatch a v neposlední řadě také zákon z roku 2007 o sjednocené ochraně atmosféry, který předložil kongresu Dr. Michael Castle, můžeme také zmínit i tisíce telefonních hovorů a dopisů těm, co to mají na starost, protože veřejní činitelé Spojených států a agentury pokračují v ignoraci našich skutečných zájmů, nebo je zkrátka považují za bezdůvodné. Neexistuje absolutně žádná zodpovědnost a žádné opatření. Místo toho se to jen hemží lží a podvody. Takto to nemůže jít dál. Kolik dní ještě máme být otravováni? Nový předběžný návrh, předložený arizonským Skywatch, ukazuje dramatický vzestup těžkých kovů, které jednoduše do našeho ovzduší nepatří. Např. úroveň manganu je tak šokující, že Arizona Skywatch připravila dodatečné informace o nepřípustných hladinách těchto kovů. Zde jsou výsledky zprávy:

Vzdušné částečky v roce 2010: Antimon, arzenik, železo a mangan
Následující čísla naznačují, o kolik jsou převýšeny nad „dovolený“ toxický limit:
Hliník: 15,8
Antimon: 63,3
Arzenik: 418
Barium: 5,3
Kadmium: 6
Chróm: 6,4
Měď: 9
Železo: 43,5
Olovo: 15,7
Mangan: 513,8
Nikl: 10,7
Zinek: 7,5
Z těchto čísel je patrné, že neexistuje žádná kvalita ovzduší, ale místo toho existuje jakási kombinace nebezpečných kovů prostupujících ovzduší. Tyto toxiny nepatří do vzduchu, který dýcháme. Ve skutečnosti, kdyby byla přesně stanovena prevence v „povoleném“ toxickém limitu, měla by být nula. Díky extrémně vysoké hladině manganu, ve zprávě Arizona Skywatch, je o tomto prvku zahrnuta následující informace:
„Pohleďme na několik kovů, které jsou bez diskuze zdraví škodlivé a škodí i životnímu prostředí: hliník a barium. Tříletý sběr vzdušných částic a jejich analýza ukázala nižší úroveň hliníku a baria, ale stále mnohem vyšší než je bezpečná míra. Mangan v roce 2010 pokračuje ve své vysoké hodnotě. Úplná zpráva za rok 2010 není ještě dokončena, ale nenechme se pobláznit myšlenou, že železo a mangan jsou neškodné – vyznačují se dopadem na zdraví kvůli svému vysokému poměru vdechování. Ne všechen mangan přijímáme v potravě, drobné částečky manganu procházejí skrze krevní mozkovou bariéru a tam se mohou ukládat.

Mangan
Ryba může mít až 5 ppm a savci až 3 ppm ve svých tkáních ačkoli normálně má obsahovat něco kolem 1 ppm. Zde jsou katastrofické důsledky manganu (chemtrails) na zdraví:
Halucinace, zapomnětlivost, nervová poškození, Parkinsonova nemoc, plicní embolie, obezita, glukózová intolerance, krevní sraženiny, potíže s pokožkou, snížená hladina cholesterolu, kosterní poruchy, porodní defekty, změny barvy vlasů a neurologické symptomy.
Typické symptomy otravy manganem jsou halucinace, zapomnětlivost a nervové poškození. Mangan může také způsobovat Parkinsonovu nemoc, plicní embolie a bronchitis. Když jsou muži po delší dobu vystaveni účinkům manganu, mohou být impotentní. Mangan také způsobuje symptomy schizofrenie, otupělosti, způsobuje bolesti hlavy a ochablé svaly, jakož i nespavost. Protože mangan je základní prvek lidského zdraví, nedostatek manganu může také způsobit zdravotní potíže včetně: obezity, glukózové intolerance, krevních sraženin, potíží s pokožkou, snížení hladiny cholesterolu, poruch kostry, porodních defektů, změny barvy vlasů a neurologických symptomů.
Chronická otrava manganem může vyplývat z dlouhodobého vdechování prachu a zplodin. Centrální nervový systém je hlavním místem poškození těmito nemocemi, což může mít za následek permanentní neschopnost. Jsou tu symptomy včetně: malátnosti, nespavosti, slabosti, emociálního rozrušení, spastické chůze (porucha chůze - projevuje se namáhavým pohybem končetin s obtížným ohýbáním končetin, zejm. v koleně. Pozn. překl.), opakujících se křečí nohou a paralýzy.
Vysoký výskyt zánětu plic a dalších infekcí respiračního charakteru byly nalezeny u dělníků vystavených prachu nebo zplodinám složek manganu, které mohou být činitelem vytvářejícím nádory.
Pro některá zvířata je smrtelná dávka docela nízká, což znamená, že mají jen malou šanci přežít dokonce i menší dávky manganu, když překročí základní dávku. Substance manganu mohou způsobit poruchy plic, jater a cév, pokles krevního tlaku, selhání vývoje plodu ve zvířecím těle a poruchy mozku. Když se mangan přijímá skrze pokožku, může způsobit strach a selhání koordinačních funkcí. Konečně, laboratorní testy na zvířatech ukázaly, že silná otrava manganem by mohla dokonce stát za rozvojem nádorů u zvířat. V rostlinách jsou ionty manganu transportovány do listů po absorpci z půdy. Když je z půdy absorbováno příliš málo manganu, způsobí to poruchy v rostlinném mechanismu. Například poruchy dělení vody na vodík a kyslík, ve kterém mangan hraje důležitou roli. Mangan může v rostlině způsobit jak otravu, tak nedostatek. Když je pH půdy nízké, jsou nedostatky manganu běžnější. Vysoká koncentrace manganu v půdě naopak může způsobit otékání buněčných stěn, uvadání listů a hnědé skvrny na listech.

BSE – nemoc šílených krav (spongiformní encefalopatie hovězího dobytka)
Kromě těchto informací od Arizona Skywatch, které jsou také důležité, tu však je málo známý nezávislý vědecký výzkum zesnulého Marka Purdyho. Strávil několik desetiletí vyšetřováním, sledováním a testováním půdy po celém světě, kde byly těžké kovy a toho, co se stane, když lidský zásah změní přirozenou rovnováhu kovů v zemi. Purdy, který se také věnoval organickému farmaření (biofarmaření), ukázal, že jedovaté organofosfáty a jeho složky používané ve Velké Británii jako pesticidy pro dezinfekci pro ovce jsou úzce spojeny s BSE. Zdokumentoval také, že částečky manganu ve vzduchu pocházejí jak z přírodních geologických zdrojů, tak z vojenské munice, nadzvukových letadel a z elektromagnetických popudů a z „kovových nano-shluků“ či nanočástic (jako jsou nanočástice vláken potažené hliníkem nalezené v chemtrails), „poskytují hnací sílu“, která vysvětluje „zásadní mechanismus, který podporuje... patologii TSE.

Přenosná spongiformní encefalopatie – TSE
Mark Purdy zdokumentoval, že vysoká dávka manganu a malá dávka mědi (viz studii Skywatch) může být příčinou BSE a dalších forem shromážděných na základě TSE. To také zahrnuje lidskou formu TSE, variantu Creuzfeld Jacobsovy nemoci. Jeho nezávislý výzkum je přesvědčivý.
Purdy poznamenává: Intenzivní vystavení přírodním a umělým zdrojům infrazvukových akustických tlakových vln (tektonické poruchy, nadzvuková letadla apod.) bylo pozorováno v ekosystémech podporujících savčí populace nakažené shluky tradičními i novými variantami linií bakterií TSE. TSE se však vyskytuje pouze v tom životním prostředí, které je bohaté na infrazvuk, který je zároveň náchylný na specifické enviromentální faktory, které způsobí vysokou hladinu manganu, nízkou mědi a zinku v mozku místní populace savců.
Jak může rostoucí použití tajného programu HAARP způsobit po celém světě růst TSE? HAARP je zahrnut v Purdyho studiu a nazývá jej „vyvolávání tektonických poruch“. HAARP - výzkum vysokofrekvenčního aktivního aurického pole.

ALS – Amyotropní laterální skleróza, známá také jako Parkinsonova nemoc či Lou Gheringova nemoc
Jak je spojeno pozměňování počasí – ELF – a umělé mraky s těmito neurodegenerativními nemoci, které se také týkají ASL?
Purdy říká, že TSE: může být spojeno se slunečními bateriemi, když se nabíjejí, kde kontaminace manganu a mědi vyčerpá denní dávku absorpce a spíše nahromadí než řídí zásadní energie životní síly přicházející z ultrafialové, akustické a geomagnetické radiace. Místo využívání těchto energií pro vlastní tělesné biorytmické požadavky, nastane infrazvukový šok, přivozený proměnou atomu manganu; spustí explozivní volné radikály zprostředkované patogenezí, která zabrání zdravé cestě zvuku a světla; priony mědi jsou přemístěny hyperpolarizací prionů manganu, které zasadí „chomáčky bomb“ radikálů zprostředkované neurodegenerací. To usnadňuje TSE.
Mark Purdy za to dostal v roce 1997 Nobelovu cenu. Vzhledem k denní a smrtelné dávce chemikálii, těžkým kovům, poruše hormonů a vystavení ELF/plazmě, musíme zcela zrevidovat tak zvaný „oficiálně dovolený toxický limit“ pro lidskou populaci a ostatní živočichy. Jak jsem se zmínil výše, tyto „limity“ by měly být nula.
V mnoha částech Spojených států se objevují útoky chemtrails, které zesilují na své intenzitě za poslední dva měsíce: Jen se podívejte na uměle vyvolané bláznivé počasí po celých Státech během tohoto posledního měsíce: Teplota v Texasu byla včera 0° a z nebe padají po celé Nové Anglii „bílá vlákna“, což ovšem není sníh, přestože to tak vypadá. Tento bílý materiál zapáchá po chemikálii. Modifikace počasí – chemtrails – se nyní dostalo za svou kritickou část.
Standardní krevní testy neukáží těžké kovy. Jednoduchá analýza vlasů může však těžké kovy zachytit. Měla by se dělat dokonce i našim domácím mazlíčkům. Mnoho toxických chemikálií a těžkých kovů má překrývající a podobné jedovaté symptomy. Neexistuje tolik lékařů, kteří vědí jak se tímto zabývat, nebo jak se zabývat obrovskou katastrofou (únik ropy v Mexickém zálivu) způsobenou směsicí smrtonosných disperzantů Corexit, surové ropy a chemtrails. Lékaři bez hranic a Americká akademie enviromentální medicíny mlčí. To je trestuhodné. Kolem celého zálivu jsou nemocnice přeplněné. V celém okolí je neslýchaná otravná břečka. Avšak závisí to na rozsahu lékařské etiky, jaká je možná detoxikace od jedovatých kovů – a jak zastavit útok toxického aerosolu.

Chronické respirační a srdeční nemoci a rakovina
Chemtrails jako útok nebezpečnými materiály, vytváří nyní mnohačetné nemoci, dramatický vzestup respiračních a srdečních nemocí (což je nejčastější smrt ve Spojených státech) a rakoviny. Čím vyšší poměr částic je v našem vzduchu, tím více máme nemocí; a díky tomu je pak samozřejmě i vyšší poměr úmrtnosti. Částice "představuje komplexní třídu látek znečišťujících ovzduší, které se liší od ostatních plynných látek znečišťujících ovzduší (např. ozon). Transport a účinek částic, jak v atmosféře, tak v lidském respiračním ústrojí je ovládán hlavně velikostí částečky, jejím tvarem a hustotou.“ Mnoho z látek znečišťujících ovzduší se nachází v chemtrails, jak vyplývá ze zprávy Arizona Skywatch. Všechny tyto oblasti životního prostředí jsou spojeny s nemocemi a smrtí, které byly nesčetněkrát zdokumentovány.
„Morgellony“, před 15 lety naprosto neznámé, jsou nyní spojeny s chemtrails a působí možná na milióny lidí. Vlákna polymeru, která byla za poslední roky opakovaně nalezena ve vzduchu, byla sesbírána a prozkoumána profesionálními mikroskopy, kde se zjistilo, že jde o stejná vlákna nalezená v lidské krvi, slinách, pokožce, uších a v dentálních vzorcích, tam, kde působí Morgellony. Agentura na ochranu životního prostředí (EPA), jejíž povinností je „ochraňovat lidské zdraví a životní prostředí“ odmítla zkoumat zaslané vzorky. EPA tedy opakovaně selhala ve své misi – nejen však v této otázce, ale i v mnoha dalších.

Naše myšlení je poškozeno
„Poškození mozku z mnoha druhů běžné denní chemické dávky je také na vysokém vzestupu. Rád bych také odkázal čtenáře na průlomovou práci Dr. Kaye H. Kilburna o „Chemickém poškozování mozku.“ Milióny (možná miliardy) tun nanočástic vláken potažených hliníkem jsou součástí směsi pro chemtrails a armáda připustila jejich použití, které nazývá „legrací“.
Je dobře známo, že hliník způsobuje zhoršení poznávacích schopností mozku a poškození. Trvá to léta než se tato poškození objeví. Během této doby, pomalu působí, ale zákeřně ničí mozek. Proč se tolik lidí chová divně? Mnoho lidí je prchlivých. Proč naše děti trpí epidemií autismu, poruchami pozornosti, hyperaktivitou? Proč se našim dětem dlouhodobě předepisují drogy na poruchy chování? Proč milióny dospělých ročně bere antidepresivní drogy? Proč mají některé vakcíny přísady včetně rtuti?
Všechny tyto drogy/vakcíny/chemikálie/těžké kovy zajišťují profit korporacím, ale často při našich výdajích. Potřebujeme oslovit prevenci a činit opatření, ale to by zase přerušilo korporacím zisky. Konečný součet společností jsou peníze, nikoli naše blaho. Ale jsme to my, kdo nakupují jejich produkty, které jim dělají byznys.
Po těchto mnoho let, co jsme pozvolna otravováni, jak působí součinná interakce hliníku, manganu a rtuti na mozek a kognitivní funkce? Jak působí na naší schopnost jasně myslet používání mobilních telefonů, Wi-Fi, počítačů a změny způsobované HAARP – indukovanou elektromagnetickou frekvencí (EMF)? Jak dýchání plazmy a chemtrails denně působí na naše funkce? Všechno tohle jsou masivní útoky na naše těla a na naší kapacitu jasně myslet. Co se děje s naším plodem, když žena otěhotní se vším nebezpečím, co jí po dobu 9 měsíců obklopuje, zatímco se jeho mozek formuje a roste? Co se děje s naší DNA při mnohačetných chemických a elektronických útocích?

Pozornost, zapomnětlivost, krátkodobá paměť, netrpělivost
Tyto čtyři věci jsou zcela zřejmé:
1. Lidská pozornost dramaticky poklesla
2. Lidé jsou velmi zapomětliví
3. Byla ovlivněna krátkodobá paměť
4. Příliš mnoho lidí je netrpělivých a jsou velmi prchliví

Ethylen dibromid (EDB) – nebezpečná chemická přísada
Další nebezpečnou přísadou nalezenou v mnoha vzorcích chemtrails je EDB. Je vysoce toxický. Používal se v olovnatém benzínu a „široce jako dezinfekční poprašný prostředek na obilí a posklizňovou půdu. Používal se jako dezinfekční prostředek v rámci karantény pro citrusové tropické plody a zeleninu“ a to až do doby, kdy byl zjištěn ve spodních vodách a v některém osivu. Proč by měli naši farmáři používat tak jedovaté postřiky? Smysl to nedává žádný. Tyto toxické produkty jsou kvůli ziskům korporací, nic jiného. Ve zdravé půdě a v setbě tento jedovatý společník odstraňuje hmyz. Lidé však tyto produkty vozí na trhy, kde představují prodejní triky a propagační lži. Vysoká hladina EDB může působit a ničit srdce, játra, ledviny a může způsobovat infekce dýchacích cest a zápal plic. EDB je také často sikativem (vysoušecí prostředek). Vysouší naší sliznici a pokožku, což zapříčiňuje svědění, zarudlost, otekliny a popraskanou pokožku, která se léčí pomalu. Kolik lidí si uvědomí, jak suchou pokožku má v zimě? EDB je přítomen v půdě. Je mutagenní a karcinogenní. Byl také objeven ve sperma (nízký počet spermií).
Z mého dlouhodobého studia o ženských reprodukčních onemocněních je také patrné, že tyto choroby dramaticky vzrostly. Před 20 lety ženy takové potíže neměly. Dnes je to hlavním problémem jak pro muže, tak pro ženy. Např. počet mužských spermií se snížil o 50%. Za vším totiž jistou měrou stojí mangan a EDB. Americké ženy mají také nevyšší počet hysterektomie (odstranění dělohy) na světě. Toto však není problém jednoho činitele. Je to spíše nahromadění mnoha jedů (včetně těžkých kovů a chemických hormonálních poruch), které jsou nyní všudypřítomné v našem prostředí. To, jak se chovají součinně (synergicky) není součástí většiny výzkumů. Naše půda, voda a vzduch je všude vysoce kontaminovaná. Proto tato chemická smrtonosná směsice působí na náš imunitní a centrální nervový systém a soustavně nás obklopuje, kamkoli se pohneme.

Termín „organický“ (bio) kvůli chemtrails vůbec neexistuje
Pro ty, kteří si zvolili bio-styl života (jak v potravě, tak v ostatních denních činnostech), termín „bio“ již přestal existovat. Dnes, jediný rozdíl mezi „bio“ stravou a běžnou stravou je ten, že se předpokládá, že v této potravě nejsou pesticidy ani ostatní chemikálie. Když však jeden z těchto faktorů všech miliónů tun těžkých kovů v chemtrails ze vzduchu pravidelně dopadá na obilí, jsou organické (bio) plodiny otravovány spolu s čímkoli jiným v tomto celém potravinovém řetězci. Představte si kolik lidí utrácí své peníze za bezpečné potraviny, které ve skutečnosti vůbec neexistují? Kdyby se spojila veškerá bio-komunita, mohla by představovat podstatnou sílu pro vůdce k tomu, aby tyto chemické útoky zastavili. Bohužel se nedávno ve zprávách objevilo, a může to být vnímáno jako zrada, že se několik hlavních podniků zabývajících se bio-výrobou rozhodlo, že se vzdají společnosti Monsanto. (Jde o americkou společnost podnikající v agrárním sektoru, agrochemickém průmyslu a oblasti biotechnologií, farmaceutik a především geneticky modifikovaných potravin. Je to jeden z největších producentů fosfátovýchherbicidů, pesticidů, hnojiv a dalších ropných derivátů; též je to zdaleka největší producent geneticky modifikovaného obilí. Pozn. překl.) Špičkoví úředníci z těchto společností veřejně připustili, že již vůbec nedokáží čelit masové komercionalizaci geneticky upravovaného obilí, jako to činí kontroverzní spol. Monsanto ve svém nedávném zavedení geneticky upravované vojtěšky a připravují se si sednout a přerušit smlouvu o „koexistenci“ s Monsanto a s Tomem Vilsakem, který je hlavním biotechnikem a „roztleskávačem“ Ministerstva zemědělství v USA.
Existuje 25 000 „bio-farem“ a rančů. Kolik lidí ještě dostane rakovinu z geneticky upravených rostlin herbicidy, z rostlin vyrůstajících z toxické půdy? Kde je přítomen prvek zdravé, vyvážené půdy, když existují nahoře chemtrails a dole geneticky modifikované obiloviny?

Depopulace: Chemtrails – mobilní telefony, vysílače, Wi-Fi, HAARP a ochuzený uran
Instrumenty typu špičkových technologií „Star Treku“ nás obklopují na každém kroku. Od mobilních telefonů a jejich vysílačů, po sítě Wi-Fi a HAARP. Přidejme k této hrozné směsici také ilegální a kriminální používání ochuzeného uranu armádou na civilisty a devět měsíců trvající útok v Mexickém zálivu smrtonosným disperzantem –Corexit (nyní roznášeným do vzduchu po celé planetě) smíchaným s chemtrails a s dalšími karcinogenními chemikáliemi. Náš imunitní systém a naše životy jsou pod trvalou palbou. Kdokoli žijící někde poblíž Mexického zálivu již riskuje svůj život. Přirozené fungování našeho imunitního systému bylo vážně ohroženo a poničeno. Přes národní a mezinárodnízákony, které údajně zakazují používání těchto rozmanitých nebezpečí na člověka, nebylo nic učiněno k tomu, to zastavit. I nadále se stáváme neinformovanými laboratorními zvířaty pro tajné agendy schované v „Trojském koni“, které zapříčiňují všechny tyto extrémy, ale často neviditelné, dennodenně škodící. Když neviditelnou technologii nebo chemtrails nevidíme (ale dýcháme a jíme) neznamená to, že jsme v bezpečí.
Ze všech studií a rozborů vyplývá, že celoplošné rozprašování aerosolu přetransformovalo atmosféru, a že lidská populace dýchá jakýsi typ plazmy. To vede k abnormalitám v lidském chování, ke změnám v lidském myšlení, emocích a rozhodovacím procesu, z čehož lze vyvozovat, že jde o program kontroly mysli.

Carnicom Institute, Santa Fe, Nové Mexiko
Prezident Clifford Carnicom
Arizona SkyWatch:

Clifford Carnicom, 1. 3. 2011
Preklad: Karel Rašín