17. ledna 2012

Divné zvuky po celém světě

A hleďme, dutchsinse právě poslal nové video shrnující podivné zvuky, které se objevily po celém světě v minulém týdnu (viz předchozí článek http://orgo-net.blogspot.com/2012/01/podivny-rachot-hukot-z-oblohy.html ) !
Je tam i video s rachotem z Česka - doufám, že se jeho autor někde ozve a doplní, kde to točil ... Taky doufám, že se ozve někdo z Českého Krumlova a poví, jaké zvuky slyšel v souvislosti se zemětřesením 12. 1.




P.S. Orgonet: Poslední video z Kijeva není z letošního ledna, nýbrž z loňského srpna, viz http://orgo-net.blogspot.com/2011/08/zemetreseni-v-usa-zpusobeno-jadernymi.html.
Zvuk byl údajně způsoben únikem vzduchu při vrtání tunelu ...

121 komentářů:

  1. V Brně jsem nic takového zatím neslyšel...
    Jednou už to tady myslím bylo, v článku, a připisovaly se tomu podzemní výbuchy a tunely, které jsou v zemi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslední video z Česka je ze Svitav. Bylo to na internetu

      Vymazat
    2. Dnes v noci jsem se vzbudil, vzbudily mě podivně vysoké tóny ozývající se z venčí do těchto zvuků začaly v NOCI zpívat ptáci trvalo to cca 30 minut poté vše zkončilo...

      Je mi 13 let

      Vymazat
    3. Myslím, že je to Kalous ušatý. jsem z proseka. A hledalal jsme v postatě to samý.

      Vymazat
    4. V Brně dneska kolem 19. hodiny. ;) mám to natočené ;)

      Vymazat
    5. Nehovor pepíku, a video máme alebo len táraš do vetra ako všetci pepíci?

      Vymazat
  2. Některé působí věrohodně, ale proč ty zvuky v těch městěch jsou takové ignorované všema, kromě kameramanů??
    Např v 13:03 - Kijev, zvuk jak kráva a tam ti lidé na chodníku, jako by nic neslyšeli..

    Je to divné, chtělo by to názor zkušenýho (snowman ?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to dost zajímavé, každopádně k tomu ale nic určitějšího nemám.
      Že by byl fake vše, se mi rozhodně nezdá; na druhou stranu vytvořit takové zvuky v PC není až tak problém...

      Možností jak by něco takového mohlo vzniknout je obrovské množství - protože zvuk je jen rezonance - kmitání; a i samotná hmota je jen kmitání energie, stejně tak i vyšší dimenze...proto může být takový zvuk způsobem obrovským množstvím příčin; původ rezonance může být od různých klidně haarpových zbraní, přes chvění zemské kůry, až po třeba zhmotňující se energii z jiné dimenze....na to se teoreticky myslím přijít nedá...


      Když by se ke mně dostala o tomto nějaká konkrétní data, která bych mohl zveřejnit, tak ale určitě dám vědět. :-)

      Pěkný den,
      Snowman

      Vymazat
    2. byla jsem svědkem takového zvuku v noci v klidné části města před rokem, takže výmysl to není

      Vymazat
  3. Ahoj,

    z pohledu mystiky by mohlo jít o tzv. Šivovy mantry, kterými volá bohy k návratu na zemi. Zvuky jsou podobné zvukům tibetských trub a minimálně od loňska začaly takto zpívat tibetské posvátné jeskyně. Bylo by zajímavé zjistit zda zvuk neodpovídá některé z solfegio posvátných frekvencí. Info zde: http://www.subliminalset.eu/sublimin%C3%A1ln%C3%AD%20technika/Solfeggio%20frekvence.htm

    396 hz je blízko http://www.youtube.com/watch?v=gm7ZL-PrYd8&feature=related - osvobození od strachu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo má možnost generovat zvuky,zkuste tóny v tomto pořadí.
      963-1074-852-417-639 Hz.
      Shodnost s tóny z filmu Blízká setkání třetího druhu nebude náhodná.
      V.

      Vymazat
    2. No, spíš to vypadá na něco podobného, co bylo ústřední myšlenkou filmu Mise na Mars ! Tam zvuky ze "zlaté hory" "čekaly" na vhodného příjemce (člověka ze Země), aby odpověděl specifickým zvukem, a tím potvrdil, že je člověk ze Země, kterému bylo výhradně určeno poselství ukryté uvnitř té hory.
      Tak i mě připadá, že to "troubení" nás volá k odpovědi, a že nás zároveň svolává k účasti na něčem vyjímečném. Viz toto velmi poučné a zajímavé video : http://www.youtube.com/watch?v=RadAAlHUyxI

      Vymazat
    3. Tak isto som ich počula, skoro som sa posrala...a od strachu.V Bratislave minulý rok. Známi nič nepočuli, ale v novinách o tom písali....aj na internete. Takže sa mi to nezdalo. Preto ma tiež napadá, že tieto zvuky nepočuje každý. Tak ako tí ľudia v Kyjeve, ktorí vôbec nereagovali.

      Vymazat
  4. Ahoj, zkoumal jsem dále a jde pravděpodobně o zpomalený zvuk Godzilly :) Viz video: http://youtu.be/2S-LPZArRKo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako vtip to bylo velmi velmi slabé a nechutné

      Vymazat
    2. Konecne rozumne vysvetlenie :-D big up man!

      Vymazat
  5. Myslím si že to jsou technicky vytvářený frekvence a zpomalený zvuk vodních kytovců ? snad jsem to označila dobře protože na různých místech zní naprosto stejně......opravdu je to technické - umělé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ak je to technické, ako je potom mozne, ze som to pocula aj ja nazivo... nemam to natocene, bola noc, a zobudila som sa na divne dunenie.... tak som otvorila stresne okno a skoro som sa potento, lebo to je nechutne, vsade tma, ticho a len toto.... nic v zlom, mozno niektore videa su "fejky", ale ja som to tiez pocula.... bolo to cca v case, kedy nahlasili to video z Rumunska, mesiac spat... je to minimalne velmi zaujimave, nech uz je to cokolvek...

      Vymazat
    2. Taky sem to slyšela. Byla sem zrovna za barákem u babičky aji s mamkou. Už bylo trochu šero. Fakt psycho..jakoby kovový dunění a v pravidelných intervalech. Nebylo to moc hlasitý, nešlo to ani ze země, ani ze shora a ani od lesa. Stáli sme jak přikovaný. Úplně sem čekala, že od lesa vyběhne nějakej mutant :P

      Vymazat
    3. Na něterých videích lidé říkali, že jim to připomínalo, jako když obrovský dozer či buldozer odklízí nějaké trosky. A radlicí nebo hákem vrže po odklízené oceli. Jiní zase uváděli, že měli dojem, že z podzemí někde uniká plyn. Další měl dojem, že někdo šprýmuje s nějakými houkačkami na nějaké párty nebo diskotéce.
      Faktem je, že ty zvuky zněly dost "kovově", a vydávaly jasně slyšitelnou ozvěnu do velké dálky. Některé byly opravdu hoaxy, ale o těch se tu bavit nechci. Zvláštní na těch zvucích ještě je, že zněly jinak podle kontinentů. Že by náhoda ?

      Vymazat
    4. jsou to zkreslené zvuky kytovců, které byly mimo jiné nahrány na zlaté gramodesce nesené vesmírnou sondou Voyager.
      viz http://www.youtube.com/watch?v=SdnaTBbTVhY&feature=related

      Vymazat
  6. Ahoj
    velmi zajímavé zvuky a jsem moc zvědavá na další komentáře.
    Mě osobně napadly dvě možnosti:¨
    1) prolínání realit- v těchto časech budou mnohá znamení....
    2) pomoc při léčení Země od jiných bytostí- ať už této nebo jiných realit- pomocí zvuků- zvuk má velmi silnou tvořivou energii- viz. Kabala

    A proč to nezaznamenávají jiní lidé?
    Tak tuto otázku jsem si kladla, když jsem skoro před dvěmi lety měla osobní zkušenost s projevem tzv.UFO na dálnici.
    V tom okamžiku jsme v autě byli dva- projev UFO byl tak velký a velmi výtazný.
    Jelo v tu dobu více aut- a nikdo nic nezaznamenal,nikdo nezpomalil- jen my- a když to chvíli viselo nad námi- tak jakoby zázrakem jsme na dálnici byli sami.
    A když to po telepatickém zdělení oběma ( to jsme zjistila až týden po tom) řeklo: budeme na vás čekat doma- také se tak stalo, když jsme dojeli domů, ten samý úkaz visel u nás na obloze- tak si také nikdo ničeho nevšiml- jen náš syn, kterého jsme zavolali ven, abychom si byli jistí, že nemáme dvojitou halucinaci.

    Proč si nikdo ničeho nevšiml?

    Asi už jsou mnozí lidé opravdu otupělí a jakoby zakletí.... to není nic proti nim, já velmi věřím ve veliký potenciál každé lidské bytosti a věřím, že z mnohých toto zakletí brzy opadne. :-))

    Nastávají opravdu velmi zajímavé časy- já sama jsem moc ráda, že jsem v tuto dobu přítomna ve fyzické formě na Zemi. :-))

    Mějte se všichni moc a moc krásně.
    a moc děkuji za Orgonet. :-))
    Jsou to skvělé stránky

    OdpovědětVymazat
  7. Ten Kiev ma zelene listy na stromoch a zelenu travu. Vyzera to ako leto a nie ako januar :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ja k tomu pridam...myslim ze jsem tohle video videl (z Kieva) tady na Orgonetu uz nekdy driv (hadam kolem zacatku leta)

      Vymazat
    2. Pozor ! Toto video není totožné s podobným videem rovněž z Kieva z konce loňského léta. Tehdy se prý jednalo o projevy unikajícího plynu ze země z nějaké vojenské akce v okolí (něco na způsob napadených tunelů a podzemních gigantických dutin ET´s jako v USA ?)

      Vymazat
  8. Tak mě napadlo jestli to nedělá náhodou gravitace Země nebo jestli Zemi nezasahuje nějaká nová gravitace z kosmu , něco jako kolize dvou gravitací

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,je to tak.Podle informací z internetu se trpasličí galaxie Sagittarius,ve které jsme byli,sráží s galaxií Mléčné dráhy a nabírá na rychlosti,tím se jí zvyšují vibrace.Země se převibrovává z takzv.3D do 5D v krátkém čase.

      Vymazat
  9. To poslední video opravdu nesedí. Mají tam svěže zelené trávníky, listnaté keře mají listy a chodci na chodníku nejsou zrovna oblečeni jako v zimě :), kromě ptačího štěbetání které touto dobou nebývá slyšet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to z celého světa, všude není zima jako u nás

      Vymazat
    2. Máš recht ! Je vidět, že spousta našinců zapomíná, že ne všechny díly světa leží ausgerechnet jen a výhradně na 50 stupni sev.šířky. Jeden aby se z takových podilinkovatěl.

      Vymazat
  10. Zjevení 8:1-13 Jsou to trubky Andělůůůůů Varují nássssss

    1 A když otevřel sedmou pečeť, nastalo v nebi ticho asi na půl hodiny. 2 A viděl jsem sedm andělů, jak stojí před Bohem, a bylo jim dáno sedm trubek.

    3 A přišel jiný anděl a stál u oltáře a měl zlatou nádobu s kadidlem; a bylo mu dáno velké množství kadidla, aby je obětoval s modlitbami všech svatých na zlatém oltáři, který byl před trůnem. 4 A dým kadidla vystupoval z andělovy ruky s modlitbami svatých před Bohem. 5 Ale vzápětí vzal anděl nádobu s kadidlem a naplnil ji trochou ohně z oltáře a vrhl ji na zem. Nastaly hromy a hlasy a blesky a zemětřesení. 6 A sedm andělů se sedmi trubkami se připravilo k troubení.

    7 A první zatroubil na svou trubku. A nastalo krupobití a oheň smíšený s krví, a ten byl vržen na zem; a byla spálena třetina země a byla spálena třetina stromů a bylo spáleno všechno zelené rostlinstvo.

    8 A druhý anděl zatroubil na svou trubku. A něco jako velká hora hořící ohněm bylo vrženo do moře. A třetina moře se stala krví; 9 a třetina tvorů, kteří jsou v moři a mají duši, zemřela a třetina lodí ztroskotala.

    10 A třetí anděl zatroubil na svou trubku. A velká hvězda hořící jako lampa spadla z nebe a padla na třetinu řek a na prameny vod. 11 A té hvězdě je dáno jméno Pelyněk. A třetina vod se změnila v pelyněk a mnozí z lidí zemřeli po těch vodách, protože zhořkly.

    12 A čtvrtý anděl zatroubil na svou trubku. A byla zasažena třetina slunce a třetina měsíce a třetina hvězd, aby se třetina z nich zatměla a aby třetina dne neměla osvětlení, a podobně noc.

    13 A viděl jsem a slyšel jsem orla, jak letí středem nebe a silným hlasem říká: „Běda, běda, běda těm, kdo bydlí na zemi, kvůli ostatnímu troubení tří andělů, kteří se chystají troubit na své trubky!“

    Opatrujte se Zdenča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky způsob jak popsat pád meteoritu ...

      Vymazat
    2. taky si myslím, že je to varování..brzy se uvidí.

      Vymazat
  11. Video z Kyjeva, to je to staré, co už jsme tu měli a nemůžu ho teď najít. Dutchsinse uvádí že je to "posssibly" - možná z ledna, ale je staré myslím tak rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, není to samé video z Kieva, jako toto poslední. Jen si ho najděte, a uvidíte a uslyšíte, že ta videa nejsou totožná !!!

      Vymazat
  12. Video z Kyjeva na youtube http://www.youtube.com/watch?v=vcUDYBIrWio, je to z 11. srpna 2011. Vysvětlili to tak, že hloubí tunel ...

    OdpovědětVymazat
  13. Orgonete, asi myslis toto, vsakze http://orgo-net.blogspot.com/2011/08/zemetreseni-v-usa-zpusobeno-jadernymi.html

    OdpovědětVymazat
  14. Už si toho všiml i mainstream :)
    http://www.novinky.cz/koktejl/256457-neznamy-zvuk-vychazejici-ze-zeme-desi-lidi-po-celem-svete.html

    OdpovědětVymazat
  15. no podla mna tie zvuky urcite niesu prijemne a urcite nam nenaznacuju nic pekne a pozitivne pokial to neni feik tak by som viac o tomto zvuku baaadal :)

    OdpovědětVymazat
  16. ahoj,je dost možné že je to zpusobeno jistým tymem armad které začli testovat nový druh zbraně na bazi zvuku,proč né a nebo začne valka světu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vizuální stránku a 3D projekci umělých realit projektu Blue Beam mají globalteroristi už zmáknutou. Tak bych se nedivil, kdyby začali natvrdo testovat i její druhou složku - zvuky. Globalisté nám přeci již delší dobu slibují mimozemskou invazi, která však nebude skutečná. Dokonce k nám má z oblohy mluvit dolů k zemi samotný Maitreiya neboli falešný mesiáš. Až lidé uvidí jakoby reálnou gigantickou postavu na obloze, která k nim promlouvá hlasem jako 1000 hromů, kdo pod tímto "tlakem"nepropadne panice a šílenství ? To samé bude platit o té invazi. Vše bude na oko a na poslech reálné, ale ve skutečnosti to budou jenom projekce z pozemních vysílačů a ze satelitů na oběžné dráze Země. Proto také projekty typu chemtrails, haarp apod. Až bude hrůza a panika mezi lidmi dostatečně vysokého stupně, a budou hledat nějakého spasitele, tu se objeví onen falešný Maitreiya, a slíbí lidem ukončení toho šílenství, když mu lidé za odměnu odpřisáhnou poslušnost a zvolení za svého světového vůdce. Lidé to pod nátlakem událostí samozřejmě rádi udělají,a prohlásí Maitreiyu za svého vyvoleného vládce. Postupně vše utichne, a vlády nad lidmi se s plnou silou a mocí ujme NWO !!! Takže lidé, bděte a ostříhejte své duše před věčně hladovými vlky kolem vás !!!

      Vymazat
  17. ahoj všem,je dost pravděpodobný,že vše muže býtzpusobeno novým druhem zbraně při které se používá tento nepříjemný zvuk,nová zbran která se začíná testovat armadama po celém světě,zdraví filikvilik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napadly mě "trouby z Jericha" ze Starého zákona, jimiž bojovníci prostřednictvím troubení bořili zvukovými vlnami hradby a věže města. Takové gigavuvuzely. Že by náznak testů nové zvukové zbraně ?! Nebo varování z nebes o konci dějin Starého světa ?!

      Vymazat
  18. Orgonete-bojíš se Ty?Strach vede k hněvu,hněv k nenávisti a nenávist k temné straně!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak! A temna strana tezko videt je :) Nemyslim si, ze by to nutne muselo byt zle varovani. V dnesni dobe, ktera je tak casto nazyvana dobou nadchazejici zmeny, nemuze to byt zmena vibraci naseho prostredi?

      Pokud budeme mit stale zle predtuchy, utvorime si tim zle prostredi, dnes je cas na zmeny, o tom neni pochyb, ale na zmeny k lepsimu! Spousta lidi neco citi, ale neumi to presne vyjadrit, stejne jako ja :)

      Vymazat
    2. No já furt cítím že se nastolí totální svoboda od finančního systému atd. bude to velký

      Vymazat
    3. Každý se chytráku lekne a začne bát, když ho překvapí něco zcela nečekaného,neznámého, mohutného, děsivého. Záleží pak na tom, jak moc se tomu člověk poddá (strach a bezmoc dlouhodobého nebo dokonce trvalého charakteru), nebo se postaví neznámé výzvě čelem svou lidskou přirozeností odhalovat tajemství a překonávat je.

      Vymazat
  19. Asi před 5 lety jsem byl na poli,bylo to v první třetině roku a najedmou jsem slyšel velmi
    hluboký zvuk,asi takový,který se používá k vyvolání strachu při např.horrorech.
    Hodně hluboký tón a v uších se mi dělal přetlak podobný tomu, který vznikne při otevření okna
    v autě při určité rychlosti. Ale jelikož jsme 40 km od letiště a často nad námi klesají dopravní letadla, myslel jsem si že by to mohlo být ono. No žádné neletělo a zvuk trval asi 10 minut. Jo a byl to stálý tón, neměnil frekvenci. Ale těžko říci co to mohlo být.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom, jak se šíří zvuk atmosférou nízko nad Zemí, jsem si jako kluk vyslechl své. Často před bouřkou byl slyšet jedoucí nákladní vlak, který jel na druhé straně kopce, než jsem byl já, a vzdálen přitom dobrých 10-12km. Měl jsem tehdy dojem, že jede po hřebenu toho kopce, ale nebylo nic vidět. Hřeben byl ode mě vzdálen tak 500 m, a převýšení tak kolem 80-100 m. Proto bych se nedivil, kdyby k vyluzování záhadných zvuků byla použita nějaká utajovaná technologie potažmo vojenská.

      Vymazat
  20. Strýček Jahn. Jedna z možností by také mohla být,zvuková zkouška k projektu blue beam. Těch možností je fakt mnoho.

    OdpovědětVymazat
  21. nezabudajte ze ked je zvuk plosny moze vzniknut moznost hoaxu ze natoci svoje okolie a pusti k tomu zvuk

    tak ci onak je to zaujimave - ako ten umely tunel v rusku v ktorom poculi "hlasy z pekla"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo ten tunel se zvukama tech rvoucich lidi ve 12000 metrech docela podivna vec taky sem si toho vsiml

      Vymazat
    2. To nebyl tunel, ale průzkumný vrt !!! Nevypouštějme další zbytečné kachny, beztak jich je tu už příliš, a začínají se v přeplněném rybníku potápět jako ta italská loď !!!

      Vymazat
  22. Zajímavé, až mě z toho mrazí...
    ale mylsím že první video a video v čase 10:30 - Edmunton, ALberta Canada jsou podvrhy, nebo jedno kopíuje druhé... v obou je totožný zpěv ptáků, jde to poznat hlavně okolo toho výrazného písknutí...

    OdpovědětVymazat
  23. Vážení, poslechla jsem si zvuky z internetu a potvrzuji, že tak nějak jsem to slyšela v noci z 12. na 13. ledna. Zvuk se ozýval ze dvou směrů - napadá mě,že mohlo jít o odraz. Můj dojem byl, že zdroj je za horizontem, pár set metrů ode mne a že se jedná buď o blížící se vichřici (čekala jsem, kdy se rozkývou stromy) nebo o nějaký velký stroj (že by skrze naše malé městečko jel nějaký nadměrný náklad?) Vzhledem k tomu, že se po několika minutách sledování intenzita ani směr zvuku nezměnily a stromy se nerozkývaly, naznala jsem, že netuším, co to je...
    Oproti internetu byl tento hukot jaksi rovnoměrný, bez kolísání intenzity a bez takových těch kovových šramotů. Ale sledovala jsem to jen krátce - několik minut.
    Počasí bylo klidné, bezvětrné, mírně pršelo, velmi intenzivně tálo. Ráno bylo bílo a sněžilo.

    Po zvážení toho, co jsem tu noc slyšela, a toho, co o problematice vím, se domnívám, že jde o činnost haarpu a to buď o
    - zkoušení něčeho (ovlivňování počasí, zemské kůry, našich hlav...), přičemž zvuky jsou vedlejším efektem... nebo
    - zkoušení přímého zvukového působení (co bude slyšet, kdo to uslyší a jak na to budeme reagovat...)

    Takže přátelé a ostatní, bavme se dobře a buďme připraveni :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidičky, též jsem něco obdobného slyšela v noci z 12tého na 13tého ledna. Tajil se mi dech a nevěděla jsem, čemu to přičíst???

      Vymazat
    2. Taky jsem ty zvuky slyšela, je to půlhodina co začaly..Vždy vlna zvuku zvyšující se intenzity, která postupně odezněla, a takhle několikrát po sobě. Přišlo mi to jako zvuk,který tu byl vždycky,ale vlivem povětrnostních podmínek a taky vlivem toho,že o nich všude píšou a víme o nich:-), je víc vnímáme a jsou víc slyšet.Byl to podobný zvuk jako zvuk zachycený v Mexiku.Jsem od Karlových Varů. Jsem zvědavá, co se z toho jednou vyklube :-)

      Vymazat
  24. Casto pocujem zvlastne zvuky v noci, trva to aj hodinu a viac, akoby cela armada lietadiel a vrtulnikov lietala na oblohe. Nechapem, ze si to este v meste nikto nevsimol? Pytala som sa aj manzela a ten nic... hukot zacina niekedy uz o deviatej a niekedy az po desiatej vecer... kedze casto vstavam v noci, niekedy ten hukot trva do jednej, druhej v noci a potom ticho. A na oblohe nic. Mame obrovsku terasu, takze vyhlad mam dobry. Zda sa mi, ze ten zvuk sa vsak akoby v kuse opakoval, akoby to bol stroj, alebo nieco nahrate a dokola pustane, ziadne nadprirodzene veci... vlastne kratko na ten hukot zacina dost fukat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mohou být silné noční aktivity chemtrails. Přes den už jenom zalepujou díry od našich cloudbusterů :)

      Vymazat
    2. mam stejnou zkusenost je to zvuk neco mezi proudovym letadlem a vlakem jenze v takove frekvenci a delce toto vysvetleni pada - co je zdrojem vrta hlavou i me

      Vymazat
  25. z akych svetovych stran ste poculy tie zvuky? podla mna je dost mozne ze ide o haarp zvuky konkretne z madarska mi pripominaju el. vyboj alebo nieco s tym spojene...

    OdpovědětVymazat
  26. tady v tomhle videu http://www.youtube.com/watch?v=wHkXpV5fQwQ&feature=related je to slyšet i při televizním přenosu baseballu...

    OdpovědětVymazat
  27. Čau podle mě by to mohlo být i z vesmíru neboli to mohou být mimozemšťani.Ty zvuky, jako byse něco mělo dít třeba chtějí přiletět na zem a napadnout nás

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tebe asi napadnou, mě teda ne :)))))

      Vymazat
  28. ja na tyhle veci vazne neverim, ale je to zhruba mesic, co jsem slysela "nejake" zvuky, ozyvaly se dost nahlas, zacaly nekdy zhruba kolem 1hodiny rano, stridave bylo ticho a pak nasledoval po nekolik vterin tenhle obdobny zvuk (podobný spise tomu v lese v Kanade - ne tolik mechanicky a ne moc prijemný)... poprve jsem tomu nevenovala pozornost zminila jsem to jen rano priteli, který se mi smal:-) tak jsem to prisoudila nejake tveri "nebo tak":-)...jenze vcera vecer se to opakovalo, vzbudila jsem pritele, ale az ve chvili, kdyz to prestalo (bylo to kratsi nez poprve nebo jsem se vzbudila uz pozde, bylo to kolem pul 5 rano).. kdyz rano pritel cetl zpravy na netu nasel tam tahle obdobna videa...presel ho smich kdyz jsem rekla, ze presne tohle se ozyva...nic prijemného to neni, doufam, ze nejsem magor, protoze nechapu, ze to nikdo neslysi...na konce sveta neverim, na duchy taky ne...jsem hroznej skeptik a racionalista, ale nechapala jsem kdyz jsem zjistila, ze to slysi i ve svete...:-)

    OdpovědětVymazat
  29. Dobrý den, dnes ráno jsem v Plzni také slyšel tyto podivné zvuky, jak už tady někdo řekl bylo to dosti znatelně slyšet, ale nikdo jsi toho nevšiml, nebo spíše lidé dělali jakoby se nic nedělo, nejspíše si mysleli že jde jen o běžný zvuk, ale mě tak běžný nepřipadal, doopravdy nevím co se to poslední dobou děje, těžko říci ale ten zvuk zněl jako nějaký průmyslový, jako když někdo šoupe něčím obrovským po nějakém kovovém materiálu, takový který jsem slyšel já bych nejvíce přisuzoval k prvnímu ve videu, jako když někdo otevírá nějaká obrovská vrata.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera v noci kolem 23h opět... Nahrál jsem na mobil, později možná upnu, každopádně tady už to někdo udělal http://www.youtube.com/watch?v=fqAujcwfZFo ... Znělo to opravdu děsivě, každopádně někdo v diskuzi píše, že jde o vypouštění páry teplárny...

      Vymazat
  30. Zdravým všetkých tu. Som z Trnavy na Slovensku Tieto pazvuky boli počut minulý týžden tu celý den ale kedže bolo veterno skoro to zaniklo ale v noci to bolo sakra počutelné, zobudili sa na to doma všetci, ale tak človeka napadne že asi niečo pizúka na streche vo vetre. Len keby to nepočul celý činžiak a s iných častí mesta tiež. Ale ten zvuk bol absolútne totožný s tými videami...

    OdpovědětVymazat
  31. TO: Jan 17, 2012 9.28 PM
    Mám to samé, přesně jak řikáš, jako by celá letka armady kdyby lítala ve vzduchu, v noci, okolo 1 2, ale není to vždycky, vždycky to slyším kolem 6 raní, a to skoro pořad.Hlavně ono skoro ani nejde nic videt na obloze.

    OdpovědětVymazat
  32. Tyhle zvuky jsem slyšel asi minulý týden v Kolíně...

    OdpovědětVymazat
  33. :-D naivové jak si řeší jestli je to bůh šíva nebo celosvětovi spiknuti... a přitom je to vtip! Chápete? Vtip! nic víc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to myslíš vtip? Taky jsem slyšel o tom, že je to všechno organizováno skupinou lidí, kteří jen zkouší co lidstvo vydrží. Ale slyšel jsem zhruba před 6 měsíci obdobný zvuk v Brně, který zněl furt stejně a ne a ne přestat. Prvně jsem myslel, že to je náká stíhačka. Ale ve 4 ráno a furt na stejném místě. Nemohl jsem usnout. Usnul jsem až po několika dávkách prášků na spaní a to asi v 7 ráno. Zbudil jsem se v 11 v noci a naštěstí to bylo pryč. Od té doby jsem nic neslyšel ale mám strach, že se to znovu uslyším. Nikomu jsem nic neřekl až do dnes. Vypadal bych za blázna. Pokud náký flashmob je, já v něm nejedu. Je dost možné, že některé videa jsou fake, že lidé kopírují zvuk ke svým videím ale jsem si jist, že menšina videí je skutečností.

      Vymazat
  34. Potvrzuji, že jsem slyšela něco takového minulý týden i v Praze. Svedla jsem to na letadlo i přes to, že by nad námi muselo dobrých deset minut kroužit. A slyšela jsem to ještě jednou koncem léta. Ve dne. Znělo to jako nákladní vlak. Hodně dlouhý. Nevede tudy trať.
    M

    OdpovědětVymazat
  35. článek o ovládámí mysli. no je to zajímavé?? http://www.exopolitika.cz/news/ovladani-mysli-v-cr/

    OdpovědětVymazat
  36. veľmi zvlaštne ale z oblohy?Asi príde ježiš kristus z inej dimenzie.

    OdpovědětVymazat
  37. Jako můžu potvrdit, že jsem to slyšel cca 14 dní zpátky na Praze 4 a byla u toho i moje přítelkyně, takže jsme dva, ale zrovna jsme hulily, takže jsme to nechaly být, ale ted jsem viděl ty videa a zajímalo by mě o co jde, také jsem slyšel, že za to může nějaká německá skupina studentů nebo tak něco, ale divný že se mi o tom nikdo nezmiňoval, že by něco takovýho slyšel a to tam bydlí spousta známých. Hlavně by mě zajímalo jestli by to mohly dělat ty němci.
    diks za odpověd

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JÁ TO SLYŠEL S MANŽELKOU U PECE POD SNĚŽKOU, A ZHULENÝ JSME NEBYLY, ALE TAKY NETUŠÍME...

      Vymazat
  38. Někde na netu jsem našel důkaz, že se může jednat o podvrh... pusťte si to video v 0:48 a pak 13:38...
    Každopádně mě zajímá co z toho vzejde nakonec... snad jen vtip :) zní to hrozně.
    Petr

    OdpovědětVymazat
  39. jako jestli mslíš toho ptáka co tam vždycky řve tak to slyšim

    Jan

    OdpovědětVymazat
  40. no ludia treba bit dobri!!!!!!! mať par zasad. a ničomu neverit ako kebi to bola halucinacia lebo mne sa nevidi nič dobré s toho !

    OdpovědětVymazat
  41. Honzo, tak tak... jak přes kopírák :)

    OdpovědětVymazat
  42. v olomouci kolem 16 hodiny byly tez sliset zvuky,sel jsem na balkon a natocil to na telefon,ale bohuzel to slo blbe sliset

    OdpovědětVymazat
  43. ja to slysel v lete minulyho roku s kamosem v Mnisku pod Brdy na zahrade, nemuze to bejt ze se nikde tezi jako v lomu apod.
    protoze tam je tak ja nevim 5 km od domu lom... a nebo armada zkouska leteckejch utoku-ale to je asi blbost no

    OdpovědětVymazat
  44. Těm kdo tato videa nafilmovali věřím,sám jsem podobné zvuky slyšel asi před měsícem v blízkosti Nového Města na Moravě.Nemohu říct odkud tento zvuk šel byl to zvuk který byl někde v prostoru.Až dnes kdy jsem poprvé viděl na netu video o zvuku který vychází ze země a který byl velmi podobný tomu co jsem slyšel já, my došlo odkud to mohlo jít,ale tvrdit to na 100% nemohu.
    Velmi podobně jsem se choval jak na videu z Polska.Koukal jsem se na všechny světové strany,ale nikde jsem nic neviděl

    OdpovědětVymazat
  45. Podle mě jsou tyto zvuky způsobeny narážením litosférických desek. Je možné, že výslednou energii nám to pak posílá v podobě zvuků až na povrch. Spojitost s koncem světa 2012, neurčitá. Litosférické desky mají velký vliv na celé chování světa. viz. Zemětřesení, Tsunami viz. Japonsko. Mayové sice předpovídali konec světa 21.12.2012 ale to by mohlo jít o konec světa jak ho známe. Ale nebo se litosférické desky mohou poškodit a Konec světa by byl skoro okamžitý. Nechci vás strašit ale jako FAKE mi to nepřipadá. Jestli Mayové byli i badatelé v okruhu biologické struktury nebo Země. Ale podle mě je od této chvíle Konec Světa možnější, než jindy. Ale to poznáme až potom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pohyb litosferickych desek nevyda takovy vysoky tony, takovy vysoky tony se v tech horninach utlumi. A kdyby to byly litosfericky desky, tak ty zvuky by byli pri zemetreseni.

      Vymazat
  46. a proč ty zvuky znějí jako hudební nástroj myslím si že jsme obětí fejku či pouhopouhé náhody. Zvuk se dá vyrobyt jakoli
    ale můžu se plect nechám se překvapit 21.12.2012 i když jeden majský kalendář končí ale druhý začíná.
    konců světa od roku 1980 bylo 20. stále sme tu nemyslíte,

    OdpovědětVymazat
  47. Jen nechápu, proč když to tolik lidí tady slyšelo, tak se z ČR natočil jen jeden důkaz???
    Když už bych slyšel něco takovýho, tak bych to rozhodně točil...

    OdpovědětVymazat
  48. Mě ten zvuk přijde jak z filmu Válka Světů a naživo jsem nic takového ještě neslyšel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady dole je odkaz na filmovou sekvenci filmu RED STATE z roku 2011. Jsou tam slyšet ty "záhadné trouby", jakoby "z oka vypadly" těm na videích záhadných zvuků z celého světa kolem 20.1.2012. Že by režisér tohoto filmu věděl o těchto zvucích "odnikud" již v r.2011 něco dopředu a více, než víme my ?!

      http://www.youtube.com/watch?v=ItD6dQa5ncw

      Vymazat
  49. v olomouci to šlo take slyšet v nedeli asi v16.oo. 22.1.2012

    OdpovědětVymazat
  50. Stejný zvuk je často slyšet v Ostravě a Třinci, ale nikdo tomu už za ty desítky let nevěnuje pozornost. Někdy v noci jsou slyšet i hodně daleko. Lidi už si na železárny celkem zvykli.

    OdpovědětVymazat
  51. Lidi prosím vás, kdy jste to kdy slyšel v minulosti?
    Já to zažil v roce 1994 ? Časem jsem se dočetl, že HAARP je údajně v nepřetržitém provozu od roku 1994. I díky jiným věcem bych řekl, že vítr fouká právě z tohoto směru.
    Slyšel jste to někdo před tímto rokem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na něco jsem si vzpomněl, když tu vidím rok 1994. Od léta toho roku slýchám nepravidelně, když jdu pozdě večer nebo po půlnoci spát, takový divný zvuk. Jako když někde za několika zdmi vibruje pračka při odstřeďování, ale takovým bručivým, basovým chvějivým zvukem. Vždy se to jakoby z ničeho začne zesilovat, dosáhne vrcholu,a zase odeznívá. Pár vteřin klid, a pak to začne znovu. Slyším to jen večer nebo v noci, kdy je klid a ticho. Přes den to tlumí hluk a jiné zvuky. Slýchal jsem ten zvuk v různých částech ČR, kde jsem nocoval.

      Vymazat
  52. Tak přesně tyto zvuky jsme měli na Moravě v okolí Prostějova teď o víkendu.. žadny zemětřeseni naštěsti nepřišlo.. Jen jsme stáli před domem a snažili se najít odkud to jde.. marně.. trvalo to asi 10 min a pak to přestalo.. http://www.youtube.com/watch?v=JArPkrS4LYQ

    OdpovědětVymazat
  53. Lidi ,činte pokání ze svych hříchu ,brzy si Pán příjde pro nás!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  54. No jesli to neni blbost já to neslyšela fakt ne myslim že to dělaj jen pro pozornost .PS:nechci urážet.

    OdpovědětVymazat
  55. Asi před týdnem mezi první a druhou hodinou v noci se tyto zvuky ozívaly v Praze v Letnanech. Trvalo to asi hodinu v různých intervalech a ten zvuk byl opravdu děsivý.. Druhý den jsem to říkala příteli a ten se mi vysmál:) večer přišel domu a povídal mi, že jeho kolega v tu samou hodinu slyšel to samé.. ten kolega bydlí na druhé straně Prahy, na Stodůlkách. Musela to slyšet celá Praha, divim se, že to nebylo druhý den alespoň ve zprávách. Nikdy jsem na takovéhle věci a konec světa nevěřila..ale když jsem to sama na vlastní uši slyšela a viděla videa, tak opravdu nevim, čemu to dát za vinu a jestli se mám obávat data 2012.. Vzpoměla jsem si na film rok 2012 a znovu se na něj podívala..ty zvuky se tam objevují.. že by přeci jen šlo o litosferické desky a mayskou předpoveď?

    OdpovědětVymazat
  56. Zdravím všechny, nemám rád když si něco nedovedu logicky odvodit a vysvětlit, ovšem v tomto případě s tím mám opravdu problém.Slyšel jsem i s manželkou tyto zvuky cca 10 km od Brna, záznam bohužel nemám ale popsat se dají jen těžko.Kolísavé syté ale přitom ne moc hlučné zvuky, každopádně za tu dobu co tam bydlím, a že je to už víc než 40 let,jsem nic takového neslyšel.Nejvíc mne zaujala ta sytost tónů, jako rezonance z reproduktoru o průměru jeden kilometr, ale přitom ne až tak hlesitě, jen ta plnost..tak nevím. ????

    OdpovědětVymazat
  57. WS, musim sa k vam pripojit lidicky, ja zijem s manzelom a so synom v Antrime, Sev. Irsko. Vcera vecer podobne zvuky som aj ja pocula, nie je to prvy krat. Je zaujimave, ze na ne reagujem len ja, moj manzel ako hluchy, az ked ho upozornim, tak vtedy to aj on pocuje, inak tomu nevenuje pozornost. Vcera to bolo ale brutal... . V zupane som vybehla z domu a pocuvala... . Divne

    OdpovědětVymazat
  58. zvuky kytovců byly mimojiné nahrány na zlaté gramodesce nesené vesmírnou sondou Voyager...
    viz http://www.youtube.com/watch?v=SdnaTBbTVhY&feature=related
    :)

    OdpovědětVymazat
  59. je to divné, ale podivné zvuky slyším ve Zlíně snad tři týdny,ale není tu nic z čeho by měly vycházet

    OdpovědětVymazat
  60. Ne spise je divny ze to slyseji urciti lide.Proc nikde neni video treba ve meste nebo treba na plazi?No protoze tolik lidi neprinutite aby delaly jeko ze se divevi co je to za zvuk,nazorna ukazka z Kyjeva ti tri lide jdou po tom parkovisti,hristi nebo co to je a nic neslysi ani nikdo nevylezl z oken.Podle meho je to UPLNE VSECHNO FAKE lide mezi sebou jen kopiruji ten zvuk a davaji ho do videi,budu tomu verit az nekdo natoci video kde to slysi treba 100lidi to znamena z mesta,letiste,plaz,atd

    tak a ted piste

    OdpovědětVymazat
  61. Je to fake proc lide na videich vubec na ty zvuky nereaguji?Protoze nic neslysi a autor videa jen pridal zvuk ktery zkopiroval z jineho videa
    to je muj nazor

    OdpovědětVymazat
  62. Admine proc nezverejnujes me prispevky?Uz vim pravda boli a uz je to proflakly vsechno je to FAKE :b:b:b:b:b:b:b:b:b:b:b:b:b:b

    OdpovědětVymazat
  63. jestly to je falešné proč analytici označily za falešné pouze jedno? viz.http://seektress.com/ssounds.htm pokud to adminovy nevadí pokud umíte anglicky pochopíte a koukněte se na počet zobrazení neříkám že všechna jsou prava nějáka falešná budou ale všechny určitě ne já sám zatím tento zvuk neslyšel chvála bohu ale lidé po celém světě to řeší a na blozích také jen si zadejte do googlu anglicka slova tohoto a uvidéte pokud jste tak vzdělaní že se "koukáte" na stopy zvuku nahrávek a že "jste tací borci" to označovat hned za fake misto toho aby jste přiznaly strach ten v dnešní době totiž máme všichni všichni víme že má něco přijít ale nevíme kdy co a kde a právě to inteligentní formu života děsí že neví se svou nadpruměrnou inteligenci co očekavat ty co zastirají svůj strach jen prokazuji svou hloupost nic ve zlem děkuji a snad adminovy nevadí odkaz.....Všechny vás zdraví LegendCZ

    OdpovědětVymazat
  64. Ja tomu verim. Tiez som pocul nieco podobne, mohlo to byt v january. Vobec ma nenapadalo co by to mohlo byt. Ale unik vzduchu pri hlbeni tunelov to urcite nieje. Zacalo sa to objavovat az nedavno. Tuneli sa hlbia niekolko desiatok rokov.

    OdpovědětVymazat
  65. vsichni pisete ze jste to slysely jen aby jste byly zajimavi vsichni to pisou jen aby byly neco ze to slysely,jo a zadny konec sveta se neblizi v roce 2012 se nic konat nebude:P http://www.novinky.cz/veda-skoly/261737-vedec-z-nasa-rozcupoval-predpovedi-o-konci-sveta-v-prosinci-2012.html

    OdpovědětVymazat
  66. To jen Matička Země při přepolování vydává zvuky,některé jsou falešné,ale některé autentické.Když mi bude někdo srovnávat páteř,taky budu chrastit.Země byla za období našeho řádění pěkně zdevastovaná a tak to napravuje..važme si toho a z celého srdce jí děkujme,že své tělo propůjčila hře mezi dobrem a zlem.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  67. Jaka Maticka zeme?Tahle planeta je jen VĚC ktera si zaslouzi devastaci,nejak zit preci musime planeta to vubec neciti neni to ziva bytost nemuze se branit,je to jenom jeden velkej blbej sutr.

    OdpovědětVymazat
  68. Tak tohle může napsat opravdu jen buran, který si myslí,že to všechno ŽIVÉ se rodí z velkého blbého šutru... Kvůli takovým lidem je země ve stavu, v jakém je. Drancovat a brát, dokud to jde. Země je živá, ale tenhle člověk bohužel ne. Světu mír

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to říkali někde ve filmu "je to blbec,všech blbců futrál",tak to bude asi on,konečně víme kdo to je.T.

      Vymazat
  69. rikejte si co chcete,a myslite si ze vy zemi nedrancujete?O ja zapomel,vy chodite vsude pesky dome netopite fosilnimy palivy nepouzivate chemikalie atd.Takze ruku na srdce lidi drancujeme vsichni;)

    OdpovědětVymazat
  70. Dnes v noci jsem slyšel něco podobného v Plzni, nejdříve sem si myslel že je to z opravy kolejí ale později to bylo příliž hlasité než aby to bylo ze stavby.. Znělo to jako velmi hlasité troubení vuvuzely a napadlo mne že je to jen nějaký ožrala.. avšak ráno mi psali moji známý po celé Plzni že to slyšeli také... Na nějaké UFO a konce světa nevěřím každopádně mi to přijde zajímavé protože jsem podobný zvuk nikdy neslyšel

    OdpovědětVymazat
  71. neverim neverim neverim proc to neslysi nikdo v mem okoli?A pribuzne mam v Plzni take a nic neslysely

    OdpovědětVymazat
  72. Asi je to trochu od věci sem psát tak pozdě, ale máme 18. listopadu a nic se nestalo, takže nic jiného, než gigantickej fake to podle mně nebylo.

    OdpovědětVymazat
  73. V ústeckém kraju fuuuuuuuuuj zvuky brrrr.....

    OdpovědětVymazat
  74. Zdravim,
    po patrani na nete som sa dopracovala k tejto diskusii :)
    Vcera sme v Košiciach poculi presne tieto zvuky okolo 16.00, boli sme na oslave nik tomu nevenoval pozornost , trvalo to asi 5 minul, znelo to desivo...presne ako tie zvuky z tych videi...
    Neviem co si o tom mam mysliet...tie videa tazko budu fake...ked sme to poculi ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj taktiez sme tie zvuky poculi v KE, boli sme na terase a hned po mne zacali behat zimomriavky nakolko som si to hned spojil s tymito zvukmi z netu..strasidelny plechovy zvuk...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.