21. ledna 2012

Eskymáci: osa Země se změnila

Děkuji čtenářce za odkaz na následující video.

12 komentářů:

  1. Hovori tam, ze sa zmenila pozicia hviezd. To je zujimave.

    OdpovědětVymazat
  2. Jenže kdyby to byla pravda, tak by současná věda nedokázala přesně na vteřinu spočítat různá zatmění slunce a měsíce. Tyto data jsou známá již desítky let a vždy vyšly. Kdyby se něco pohlo, tak by to určitě napasovalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se jen nahne zemská osa, nemůže to mít kardinální vliv na zatmění Slunce nebo Měsíce, protože pouhým nahnutím Země neprovedla změnu své polohy na oběžné dráze. Tímto vlivem se z místa nepohnul ani Měsíc. Takže se zatmění nemohou lišit. Lišit se bude jen místo pozorovatele zatmění na Zemi. To ano, s tím lze souhlasit. Pokud se osa Země naklonila na svém severním pólu blíže ke Slunci, jasně to znamená posun subtropického pásma do pásma mírného, a pásma mírného do pásma polárního. Proto tajou ledovce a sibiřská tajga. To ovšem nemusí nutně znamenat, že se bude oteplovat celá planeta (viz jižní Amerika a Austrálie, která se zřejmě hrouží naopak do mírného až studeného pásma od jižního pólu - zvláště patrné neúrody tropického ovoce a dalších plodin). Tomu nevěřím. Spíše věřím tomu, že se posouvají, a tím i mění, klimatické podmínky a oblasti naší planety. Globalističtí klimateroristé jen chtějí tohoto fenoménu využít a zneužít pro svůj prospěch a posilování další světové moci. Proto míchají pravdu (přirozenou cyklickou změnu klimatu) se svými podvodnými manipulacemi (klimaterosirmus, geoinženýrtsví, terraforming apod.) v jednu mediální streamovou blamáž, v které se prakticky proto nikdo nevyzná.

      Vymazat
  3. nemôze to mať spojitosť s nakloneným mesiacom v poslednom čase? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem si všiml, že se srpkem měsíce není neco v pořádku. Sluneční soustava se zřejmě celá dala do pohybu !

      Vymazat
  4. ..stačí mapa hvězdné oblohy pár let starší a čisté nebe...sami se můžeme přesvědčit...všechno mám krom té noční čisté oblohy...na karlovarsku...safra..

    OdpovědětVymazat
  5. http://squall.sfsu.edu/gif/jetstream_norhem_00.gif
    zajímavý systém, v uzlech za hodinu, dlouho jsem se tam nedíval, pokud se jetstreams naučili měnit, byl by zajímavý ten chladivý přes Británii po východní Středomoří.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  6. nekdy koukam na oblohu dalekohledem, dneska jsem se schvalne diky teto informaci skocil kouknout na oblohu a taky mi tu neco nehraje, sirius jsem mival kousek nad obzorem, nyni je mnohem vyse...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasné musí být, že když se zemská osa přikloní více ke Slunci na severním pólu, musí být hvězdy automaticky i ve vyšší poloze vůči pozorovateli ze Země na severní polokouli!

      Vymazat
  7. Bytostné sily posúvajú planétu na tú dráhu aká bola pred pádom Atlantídy. V Biblii spomínaná potopa sveta je potopa Atlantídy, a vtedy sa vychýlila os našej zeme, odvtedy máme niekedy nultý nov alebo 13. spln. Preto 13 ako nešťastné číslo. Toto sa nebude dať ľudskou činnosťou zastaviť, proces je v pohybe. Odkedy na Slovensku mal mesiac tvar U ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky říká, že se Sluneční soustava dala do pohybu. Nejenom změny na planetách, měsících a Slunci, ale i změny v uspořádání, oběžných drah, náklonů os apod. Prostě dochází k celkové "přestavbě" našeho solárního systému. Viz např.též neuvěřitelné záběry z Jupitera, kde gigantické doutníkovité lodě "vyplouvají" přímo z Jupitera skrze velkou černou skvrnu, a "vyrábějí" zlaté a stříbrné okruží podobné jako má Saturn. Nafotil to amatérský astronom, nyní lékař v důchodu. Jezdí s tím po přednáškách v Evropě.

      Vymazat
  8. Bible předpovídá katastrofy a změny před příchodem Ježíše K.

    L 21,11 budou veliká zemětřesení a v mnohých krajinách hlad a mor, hrůzy a veliká znamení z nebes.
    L 21,25 Budou znamení na slunci, měsíci a hvězdách a na zemi úzkost národů, bezradných, kam se podít před řevem valícího se moře.
    Izaj. 24,19 Země se rozlomí, země se rozkymácí, země se rozpadne.
    Zjev.16,8 slunce: a byla mu dána moc spalovat lidi svou výhní.

    Marek 13:8
    Povstane národ proti národu a království proti království, v mnohých krajinách budou zemětřesení, bude hlad. To bude teprve začátek bolestí.

    Lukáš 21:11
    budou veliká zemětřesení a v mnohých krajinách hlad a mor, hrůzy a veliká znamení z nebes.

    http://www.obohu.cz/pro-neverici/evangelium-srozumitelne

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.