3. ledna 2012

Jak jsem letěl skrz chemtrails

Video natočené 16. 12. 2011 nad Austrálií. (Je to trochu dlouhé, ale uvidíte tam chemtrails krásně prostorově ve vzduchu, skoro byste si na ně mohli šáhnout (:-)))

http://www.youtube.com/user/WEATHERORNUT#p/u/43/a-aoOUoLWLk

7 komentářů:

  1. dodatek k tripu na Vyšehrad,bylo to požehnané....Slunce svítilo silně,i když se upoceně snažili,vydrželo až do čtyř odpoledne,kdy se zatáhlo.Koukali jsme na kotouč sklem na svařování plamenem,koupené v pracovních oděvech kolem čtyřiceti kaček...odstupnované,předposlední nejtmavší.

    OdpovědětVymazat
  2. pardon,chybka,--- sklo na kuklu svařování obloukem,nět plamenem...

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud vám dýmý auto, tak vás policie odstaví a zebere TP. To nejdou nějak odebrat vypouštěné vzorky přímo za letadlem?
    Stále tomu, co se vypouští z letadel moc lidí nevěří. Je ale pravda, že dříve, tedy asi před vstupem do NATO, jsem nic takového u nás neregistroval a letadla lítala. Proto mám myšlenku a to: ve vzdušném prostoru některých států by se tento jev neměl vyskytovat-tedy těch, které nejsou minimálně v NATO. Napadá mě zrovna Ukrajina nebo Irán. Můžete popsat svoje zkušenosti, hlavně cestovatelé?

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.youtube.com/watch?v=8xJhOtYLG-0&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  5. Chcela by som upozorniť na ANONYMOUS !!!
    Možno viete o čom hovorím a možno nie ! Podľa mňa by to nemalo chýbať na Orgo-Nete

    OdpovědětVymazat
  6. Bohužel jsou tu snahy tyto energie blokovat ze strany nevolených vládců Země. Pomocí letadel se snaží vytvořit nad hustě obydlenými místy clonu, která by působení těchto energií alespoň zmírnila. Daří se jim to jen částečně, ale zhoršují tím již tak špatnou ekologickou situaci na Zemi.
    citace z: http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/5903-transformacni-proces-na-planete-terra-v-primem-prenosu-galakticke-psychovize/

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavé záběry z druhé světové války, Úžasné záběry z druhé světové války pokusy chemtrails , http://www.youtube.com/watch?v=TO89KAJGkL8&feature=related , Hodně zajímavé??

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.