27. ledna 2012

Jsem naštvanej jak blázen a už to nevydržím!

Děkuji čtenáři za odkaz na video - z filmu Network (1976) - úžasné!!!

8 komentářů:

  1. Trochu podobný jako v Iránu, akorát tam vykřikují allah akbar http://youtu.be/W0SR3G2MWZs

    OdpovědětVymazat
  2. 36 rokov starý film a čo sa zmenilo? dnes sa už len asi viac hanbíme kričať z okna..

    OdpovědětVymazat
  3. Bohužel je to tak...dokud se svět nezmění a budou u moci tihle nenažranci, kteří nám diktují náš život, tak nemůžeme myslet srdcem a doufat, že je někdo osvítí a vše bude s pravidly s přírodou! Lidi, musíme se probrat, na této planetě vítězí silnější! A ten slabší je buď mimo hru, nebo je zabit. Nenechte si mlátit do hlavy to, abysme mysleli na karmu a že vše zařídí příroda a Aštar Šeran. To oni chtějí! Musíme jim poslat světlo, ale taky pro to musíme udělat i něco jiného. Pořádně je vymlátit a pak budeme mít ten zasloužený klid o kterém sníme. Tato planeta je nízkovybrační a působí zde temnáři, které to tu chtějí stále držet v chaosu a na nízkovybrační úrovni. Ale tím, že budem sedět doma na zadku a nic nedělat rozhodně nikomu neprospěje. Pokud budou žít lidi v nejistotě, dost světla tu nebude. Proto se musí všichni sjednotit, snad i polocii svitne a taky nám v tomhle pomůže! Máme osud ve svých rukou, nenechte si ho vzít od druhých..S pozdravem Tauri

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, v každém z nás to dříme, jen se postavit a zařvat. Brzy k tomu dojde.

    OdpovědětVymazat
  5. Název by měl znít: Jsem pekelně naštanej a už si to nenechám líbit. Byl by to přesnější překlad ve smyslu toho, co říká.

    OdpovědětVymazat
  6. Sice mimo témy, ale přesto...

    Vědci vytvoří umělou sopku, která má ochladit zemskou atmosféru

    Vědci připravují projekt, v jehož rámci bude 20 kilometrů nad zemským povrchem umístěn na Zemi ukotvený balón velikosti velkého fotbalového stadionu. Se zemí bude spojen hadicí, která bude do stratosféry pumpovat stovky tun miniaturních chemických částeček za minutu. Účelem bude, aby tyto částečky odrážely sluneční světlo a ochladila se tak planeta. První kroky k technickým zkouškám tohoto projektu, ve zmenšeném měřítku, budou podniknuty příští měsíc.

    zdroj:
    http://www.blisty.cz/art/60049.html

    originál článku:
    http://www.guardian.co.uk/environment/2011/aug/31/pipe-balloon-water-sky-climate-experiment

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak tahle hovadina pomůže zabránit úniku tepla zevnitř Země nad její povrch ? To, co chtějí provést, je svého druhu sebevražda, poněvadž skrze tu clonu teplo ze Země nepronikne, a skleníkový efekt je tu coby dup, aniž bychom museli ukazovat prstem na průmyslové exhalace, metan, CO2 apod. !, Protože bylo zjištěno, že Země se začala z neznámých důvodů více zahřívat, a vydává stále více tepla, a nikdo neví, co je toho příčinou !!! To je pravý důvod tání ledovců !!!

      Vymazat
    2. na nete sa obiavilo nejaké info/dezinfo že za oteplovanie jadra môžu neutirínia, prichádzajuce v miliardách zo Slnka a dalších hviezd..

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.