12. ledna 2012

Meteorolog k "uhrabané" oblačnosti a jiné

Ahoj :)

K tomuto článku http://orgo-net.blogspot.com/2012/01/vzorne-uhrabana-oblacnost-nad-ceskem.html

- Takto důsledná strukturalizace nízké oblačnosti do pravidelných vln, případně až mřížek, se dá vytvořit, podle mě, především různými elektromagnetickými pulzy, nejpravděpodobněji haarpovými systémy. A podle struktury oblačnosti v tomto případě bych řekl, že na to měly vliv i radary.
Účel tady byl zřejmě ještě zesílit rozdíl srážek v nížinách a na horách - zesílit sněžení na horách, kde se rozvlněná oblačnost více vysněžila; a nechat co nejsušeji ve většině nížin.
Jako vedlejší produkt to taky může vnikat určitě; ale spíše při manipulaci s nějakými dynamičtějšími cyklonálními systémy; včera ale byla poměrně klidná situace.

Jinak k aktuálnímu vývoji počasí --- Obrovská manipulace s počasím se opět promítla to meteorologických modelů, kde se v posledních dnech lišila předpověď jednotlivých výstupů na 6-9 dní až o více jak 30°C! Prvně tam modely začaly dávat -20°C a sibiřské proudění; pak během 12h posunuly o 4 tisíce km předpokládanou arktickou výši pryč a kreslily +10°C na těch 6-9 dní; a teď se opět vrátily ke kreslení silných mrazů od Sibiře, ale opět za odlišné situace... to by se v předpovědi do 10dnů opravdu stát nemělo..... Jak to nakonec bude opravdu netuším....

Pěkný den,
Snowman

P.S. Orgonet: Díky, Snowmane! 
Přidávám ještě dnešní (12. 1.) uhrabané Česko a podvečerní zlatý třesk nad severní Evropou - ten má k nám určitě poslat onen mediálně slibovaný silný vítr. Musím se chechtat, jak všichni moderátoři poctivě celý den papouškují, že ten vítr může dosáhnout až 72km/h! (:-)))) Vida, jak to vědí přesně na kilometr (:-)))) ...



Mimochodem, Snowmane, co si myslíš o tomhle: psal jsi, že tryskové proudění má rychlost až 500 km/h a je ve výšce - teď přesně nevím - 20 km? Já být klimateroristou, tak se snažím umět ten vítr nasměrovat na povrch zemský - to by způsobilo absolutní  zkázu.
V nějakém propagandistickém dokumentu bylo, že díky globálnímu oteplování budou na Zemi vát větry až o rychlosti 300 km/h - vše srovnají se zemí. To naznačuje, že klimateroristé na něčem takovém určitě pracují. Odchýlit jet stream k povrchu země - možná se jim to už sem tam na okamžiky povedlo. Proto tak honí systémy oblačnosti přes půlku zeměkoule, aby to proudění dostalo pěkný švunk. 
Ale nebojte se, tam, kde máte orgonit, se jim to nemůže povést ...

7 komentářů:

  1. Tak jestli to uhrabávali HAARPem a trošku více třeskli, tak to mohla být také příčina toho dnešního zemětřesení u Českého Krumlova 2,5.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si všiml, že se třeská u Č.Krumlova a dále směrem na Kaplici a Novohradské hory. Tam se totiž pod vlivem podobného zemětřesení rozsypal v 90.tých letech 20.stol.barokní kostel v Pohoří na Šumavě. Zůstala z něj jenom půlka s kněžištěm. Druhá půlka s věží se poroučela k zemi, přičemž se rozsypala na neuvěřitelně drobnou suť o obrovském průměru. Ani statici, kteří ruinu poté zkoumali, neznali odpověď, jak se to takto mohlo stát. Zprávy o zemětřesení začaly na veřejnost prosakovat až asi po půl roce od události. V Pohoří totiž nikdo nebydlí.Je to vysídlená zpustlá opuštěná ves, kdysi ležící za minulého režimu ve vojenském pásmu na samé hranici s Rakouskem. A jen díky několika náhodným svědkům byla příčina zkázy pohořského kostela objasněna.
      Znamená to tedy, že ty "žluté třesky" mohou mít nějakou souvisost se zemětřesnými aktivitami ?!
      Navíc skrze zřícenou část uvedeného kostela vede nějaká linie (asi geolog.zlom?), vyznačená od JZ k SV kilometry dlouhou řadou poměrně hustě osázenou kameny, takovými "minimenhiry"(kol.50 až 70 cm výšky nad úroveň terénu).

      Vymazat
    2. Třeba je to tryskové proudění ve vysokých výškach testovací záležitost. A s jejím stlačováním k zemi to může být další fáze pokusů, jak klima použít jako válečnou zbraň !!! Toho se klidně můžeme brzy dočkat !!!

      Vymazat
    3. Orgonity známe, ale jak je to s tím Reichovým Orgonometem na proudící vodu ?! Ví někdo více ? Zná někdo princip nebo schéma, jak to vyrobit ? Z kusých informací jsem pochopil, že toto zařízení má obrovské a téměř okamžité účinky ničit/rozhánět jakoukoli oblačnost nebo ji zase vyrábět a manipulovat s ní !!! Záleží prý do jakého režimu se spustí : mínus - výroba oblačnosti, plus - ničení,rozhánění oblačnosti. Otáčením Orgonometu na otočném podstavci lze prý vyrábět i energetické vortexy, a vyvolávat z nich pod oblačností bouře nebo dokonce tornáda. A zase prý záleží na tom, zda se to zařízení točí zleva doprava nebo naopak !!! Mít tak mobilní baterii těchto přístrojů, klimouši by čuměli jak "sůvy z nudlí" !!!

      Vymazat
    4. Nevíte někdo, zda ještě nad ČR přelétávají ta izraelská letadla coby velíny bezpilotních chemoplánů ?

      Vymazat
    5. Máš nějaké důkazy?

      Vymazat
  2. Těch přesných 72km/h je stejně přesných 20m/s. To jen tak na okraj.
    A s tím tryskovým prouděním - nevím oč jde, ale dle mě bude ve 20km podstatně řidší vzduch, tudíž řádově mnohem nižší potřeba en. na uvedení v pohyb. Ta samá masa vzduchu by u země měla zcela jinou rychlost i objem. Pro zachování rychlosti stejného objemu vzduchu by bylo potřeba dle mne mnohem více energie, než je HAARP systém schopný dodat. Lokálně ano, ale jak jsem už dřívě psal, pro lokální smršť jsou jednodušší principy, jež jsou známé už z dob N. Tesly.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.