30. ledna 2012

Obrovská flotila UFO nad Mexico City

13 komentářů:

  1. Prosím, nepodléhejme manipulacím. Vím, že existují mimozemské civilizace, věřím, že navštěvují Zemi, ale to, co je na videu, je zcela jistě "obrovská flotila balónků".:-) N.B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plne súhlasím s tými balónmi alebo skôr s lampiónmi, ako napríklad Deň lampiónov a želaní v Bratislave. link:http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Fj8Via29hQ0
      Podľa niekoho Obrovská flotila UFO nad Bratislavou. Gringo

      Vymazat
  2. Cinske lampiony to asi nie su. Zeby Bluebeam? Alebo naozaj nieco mimozemske? V tomto roku je tychto ukazov nejak prilis vela, nezda sa vam?

    OdpovědětVymazat
  3. Podle mne je to project blue beam jak vysitej ale treba se mylim. Nezda se mi ze ty ufa jakoby blikaj to jako ze jim vynechava motor? Nevim no ale bylo to fajn kdyby to bylo ufo

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.novinky.cz/koktejl/257603-nebe-v-anglii-zezloutlo-a-zacalo-z-nej-padat-podivne-modre-zele.html

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm... Asi to budú tie balóniky.

    OdpovědětVymazat
  6. mimochodem zde je velmi zajimavy rozhovor pojednávající o UFO, manipulaci , planech mocnosti atd
    http://www.cestyksobe.cz/archiv/2011/archiv-2011/622.html

    OdpovědětVymazat
  7. Co to je zase za nesmysl? nebo že v Anglii zežloutlo nebe a začalo z něj cosi padat ...lidi prostě touží po senzacích nic jiného v tom není a dnešní technika toto všechno dokáže vytvářet ...myslím si že něco podobného jsou i žluté třesky....tak jen se lidičky divte čím víc tím líp zase si něco dalšího přichystáme ať máte nad čím dumat - zkoumat a hlavně se nevěnovat sami sobě.Toto všechno je testování lidí ve velkým jak na tom jsou a jak dalece jsou už zblblí,že uvěří kdejaké blbovině aby se nezajímali o mnohem podstatnější věci pro nás prospěšnější to je aby jsme se cítili dobře, zdravě, spokojeně,vyrovnaně,aby jsme měli normální zdravé myšlení a aby nás nikdo neopíjel rohlíkem.
    Každý si to může přebrat po svým, protože co se teď rojí v médiích nemá obdoby.Všem lidem přeji hlavně zdravé ,,selské" a jednoduché uvažování (myšlení).
    OK

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.novadoba.estranky.cz/clanky/svet-kolem-nas/vzkaz-lidstvu-od-jejich-davnych-bohu--30.1.2012.html takže líní bohové při skoro dnešním drancování planety si nás vypiplali z opice,abychom makali za ně a ted najednou LÁSKYPLNĚ navrhují nějakou vzájemně výhodnou kopulaci pro JEJICH záchranu.....to by ovšem měli DOPUSTIT forsáž na jejich vývojový stupen,jejich vinou osekanou DNA obnovit do puvodní formy,čili do páté dimenze a potom SOUDRUŽSKY spolupracovat,jako rovný s rovným...

    OdpovědětVymazat
  9. Nízké teploty a chemická mlha

    Myslím, že by bylo dobré si připomenout, že extrémně nízké teploty posledních dnů jsou vytvářeny pouze elektromagnetickým zářením působícím na současnou hustou mlhu, která je nasáklá těžkými kovy a chemickými látkami. Vytváření nízkých teplot elektromagnetickou radiací není žádná novinka. Předpověď na příští dny slibuje ještě extrémnější mrazy. To samozřejmě není náhoda. Leden neustále sněžil mokrý sníh, který roztával a půda tak nasákla velké množství vody. Současné a nastavájící mrazy mají za úkol zmrazit co nejvíc půdu a opět opakovaně znesnadnit březnovou výsadbu některých plodin. Je opravdu s podivem, že se o tenhle problém nezajímají zemědělci, kteří letos zřejmě znovu přijdou díky „přirozeným“ záplavám, suchům a mrazům o velké zisky.

    W.

    (Mohl bys to Orgo prosím vyvěsit popř.dát nějaký článek k tomuhle tématu, ať se na to nezapomíná.)

    OdpovědětVymazat
  10. že by hologram? http://www.youtube.com/watch?v=0Rlb7gM2Uis&feature=related

    OdpovědětVymazat
  11. Kam sa až dostali tie "Balónky" k slnku,okolo družic atd.
    Pekný film o NASA a mazanie "Baloníkov" zo zaberov a strielanie po tých balonikoch a Rusi sa im rehocú.
    http://covamnereknou.blog.cz/1201/tajny-vesmir-part-i

    OdpovědětVymazat
  12. Hm, papírové balóny poháněné svíčkami nebo roj čínských raket po rozdělení jaderných hlavic, v patách jim přijedou rychlé vyloďovací koráby s přemnoženými číňany mužského pohlaví, kteří budou unášet plodné mexičanky a rozmnožovat se a zaplňopvat tuto zemi.Je nás totiž pořád málo..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.